Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με το καλοοοο!!!Η ωρα η καλη!Ευχομαι να εχετε μια ευτυχισμενη ζωη παρειτσα και να κανετε μια πανεμορφη οικογενεια γεματη υγεια,αγαπη και ευλογια!!!Με το καλο και το νινακι σας!!

Να περασετε υπεροχα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσαρες μουυυυυυυ σας ευχαριστωωωωωωωωω!!!

BELL μου ειναι φιλος ο δημαρχος ! και θα μας κανει τη χαρη για σαββατο!!

Η ώρα η καλή Ντάντη!!!!!!!! :woohoo:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι και μονασμένοι μια ζωή και με το καλό να υποδεχτείτε και τον καρπό του έρωτά σας.. :cheer:

Λοιπόν η περίπτωσή σας μου θυμίζει πολύ τη δική μου και μπορώ να φανταστώ στο έπακρο το πόσο υπέροχη είναι αυτή η περίοδος της ζωής σου!

Κι εμείς γνωριστήκαμε με πεθερικά και τα συμπεθέρια μεταξύ τους όταν έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη μου, παντρευτήκαμε με πολιτικό μετά από 2 μήνες και νομίζω ότι ναι, εκείνη η περίοδος ήταν η πιο όμορφη της ζωής μου! Κοινή ζωή, όνειρα, προετοιμασίες για τα γεγονότα, γνωριμίες με συγγενείς και φίλους... Τέλεια!!!! :woohoo:

Ο έρωτας για τον άντρα μου και το σποράκι μου ήταν στο απόγειο!! Ε εντάξει, όλα αυτά μέχρι την ημέρα που γεννήθηκε η αλήτισσά μου! Εκεί μηδένισε το κοντέρ και ξεκινήσαμε από την αρχή! :cheer:

Συγχαρητηριααααα mikroulaxristos!!! Η ώρα η καλή! Πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι να είστε!!! Να περάσετε όμορφα στο ταξιδάκι σας και με το καλό το μωράκι σας!!! :):)

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ !!!!!!!!!! :) ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!! :) ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!! :):)

με το καλο ο γαμος παντα να ειστε χαρουμενοι και ευτυχισμενοι και μολις ερθει και το μπεμπε ολα θα ολοκληρωθουν :):):):) μπραβο κοριτσακι μου θυμηθηκα και εγω τον δικο μου γαμο ευχαριστως θα τον ξαναεκανα...κοριτσια τελικα τους αγαπαμε εεε???τους αντρες μας λεω...λετε να μας αγαπαν και αυτοι το ιδιο??? :):P:P:P

mikroula μου με το καλο ο γαμος σας η ωρα η καλη.να εισαι παντα ευτυχισμενοι με το θηριο σου :P και με το καλο να ερθει στον κοσμο το νινακι σας :kiss::kiss:

:):) ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΩΡ ΑΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!!!! :cheer::cheer::cheer: ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!!!!!! :kiss::lol::lol::lol::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...