Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζητηση παιδιατρου... ποτε;;;

Recommended Posts

Καλησπερα μαμακουλιτσες.Σε 2 εβδομαδες αισιος γενναω και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις.Ποτε πρεπει να αρχισω να ψαχνω παιδιατρο για το διαμαντακι μου;Επισεις αν μπορειτε να μου συστησετε εσεις κανενα καλο παιδιατρο.Μενω στην Θεσσαλονικη στην περιοχη των Αμπελοκηπων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ !

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!!! (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΩΣΩΣΤΕ ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΧΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ.

Ζητησε να σου συστησουν καποιον. ειναι πολυ βασικα να ειναι κοντα στην περιοχη σου, ειναι πολυ δυσκολες οι μετακινησεις με ενα νεογεννητο.

Τη μερα που με το καλο βγεις απο το μαιευτηριο, θα τον παρεις τηλεφωνο και θα του πεις ποτε γεννησες και θα του ζητησεις να ερθει απο το σπιτι σας να δει το μωρο. Εντωμεταξυ να εχεις φροντισει να αγορασεις η να νοικιασεις εναν βρεφικο ζυγο, ωστε να τον εχεις τη μερα που θα ερθει ο παιδιατρος αν ειναι δυνατον. Με το καλο!!

vriskomai ki egw stin thesei sou mono pou egw argw na gennisw akoma epeidei omws eimai polu anxotikia psaxnw apo twra paidiatro.menw stin athina kai eimai se kainourgeia geitonia stin opoia den gnwrizw tipota etsi loipon skeftika i na rwtisw ton farmakopoio mou gia to an xerei kapoio kalo paidiatro i tha paw kapoia mera stis kounies tis geitonias mou kai ekei tha rwtisw tis mamades gia ton kallitero paidiatro..alli lisi den vriskw!

Κοριτσακια μου ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις :laugh:. ΚΑΤΚΑΤ μου καλα που μου ειπες για το ζυγο γιατι δεν ειχα ιδεα...και νομιζα οτι τα ειχα ολα :blush:

αχ κοριτσια και μενα με απασχολη αυτο το θεμα,περιμενω να περασει και ο λιγος καιρος που εμεινε να γεννισω,και αληθεια ποτε ειναι η πρωτη εξεταση-εμβολειο του παιδιου;;;;

μου ειπαν οτι ειναι 1-2 εβδομαδες αφου βγουμε απο μαιευτηριο,ισχιει;;;;;

ειμαι και ασχετη βλεπετε :blink::blink:, πρωτη φορα γινομαι μαμα.

οπως και πολλες αλλες σαν εσας, :laugh: :laugh: :laugh: !!

ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗ ΚΑΝΑΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΜΗΝΩΝ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΠΙΤΙ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!

Εγω ευτυχως εχω παιδιατρο εναν απο τους γιατρους του μητερα, οποτε ειδε τη μαργαριτα απο την αρχη.

Ειναι παντως πολυ βασικο να τον βρεις απο πριν, να ξερεις οτι ειναι παντα διαθεσιμος και οτι ερχεται σπιτι (τουλαχιστον στην αρχη)

επισης πανω απο ολα να σου εμπνεει εμπιστοσυνη

με το καλο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...