Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου γλυκά :woohoo: :woohoo: είπα να ανοίξω θεματάκι σχετικό για να κανονίσουμε ποιες είμαστε μεσα....

την ερχόμενη Τετάρτη 28/04 μετα τις 3 το μεσημεράκι όποια μανούλα θέλει (και μη)... :woohoo: λέμε για αθήνα κάπου κεντρικά ώστε να βολεύονται όλες...ίσως Τερίνα που ναι στην Καπνικαρέας...άν θέλετε προτείνετε και εσείς κάτι ....

όποια μπορει ας γραψει εδώ....

dora 1, Pink και Ζένια νομίζω είστε μέσα ε?????????

Κατερινάκιμου(Κατρίνα) θα χαρώ πολυ αν τα καταφέρεις ....

lovebaby μου περιμένω να μου πεις αν σε βολευει...

θα χαρώ πολυ να γνωριστούμε απο κονταααααααααααα...

• Απαντήσεις 157
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κυριες μου την ημερα αυτη εχει γεννεθλεια ο αντρας της ζωης μου!χιχιχι εγω ειμαι μεσα καργα γιατι απο εκει γυρω δουλευει οποτε θα τον αναγκασω να με βγαλει εξω για φαγητο!χιχιχιχ μην χασω εγω!χαχαχαχαχαχα

καρολινα βαλε και την χηνα μεσα για βαλε με!!!

αν μας πιασει πεινα εκει γυρω εχει μαγαζι μια οικογεν. φιλη μας παμε?χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 13.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 16.30 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΙΠΩ ΜΩΡΕ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΙΝΑ... :)

rubela μου επειδη δουλευω μεχρι τις 3 δεν μπορω με τιποτα νωριτερα... :( μακαρι αν μπορεσεις να ρθεις...λες να σου πει τιποτα μωλε αν λειπεις μία φορα?...εμενα τουλ.μία φορα την εβδομαδα το ξέρει ότι κατι θα κανονίσω και δεν μπορω και συνεχεια δουλεια σπιτι μπεμπα ...θελω να ξεσκασω και λιγάκι.... θα χαρω αν καταφερεις να ρθεις...

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

κυριες μου την ημερα αυτη εχει γεννεθλεια ο αντρας της ζωης μου!χιχιχι εγω ειμαι μεσα καργα γιατι απο εκει γυρω δουλευει οποτε θα τον αναγκασω να με βγαλει εξω για φαγητο!χιχιχιχ μην χασω εγω!χαχαχαχαχαχα

καρολινα βαλε και την χηνα μεσα για βαλε με!!!

αν μας πιασει πεινα εκει γυρω εχει μαγαζι μια οικογεν. φιλη μας παμε?χαχαχαχαχα

εννοειται θα βάλω και την γλυκιά μας Χήνα μέσααααααααααα!!!!!!!!!! :P:P θα χαρω πολύ!Ραμονάκι...

Δημοσίευση

ΖΕΝΙΑ έγραψε:

Εγώ είμαι μέσα αλλά για σίγουρα θα ξέρω τελευταία στιγμή γιατί παίζει να έχω μάθημα οδήγησης ή να δίνω σήματα..Οπότε....θα δείξει...εκείνη την εβδομάδα

Ζένια μου είχα κανει πρόοδο στο γκρίνιο και βελτιώθηκα ... :P:P αλλα τώρα θα γκρινιαξωωωωωωωωωω :woohoo: :woohoo: ελα μωρεεεε θέλω πολυ να τα πουμε απο κοντα...ελπίζω να μην τυχει την ημέρα που θα δίνεις σήματα... ;) σε φιλω...

Δημοσίευση

rubela με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!!!! αν αλλάξεις γνώμη θα χαρώ να δω μία εγκυούλα...αντε σε δυο μηνες θα χεις το αγγελουδι σου αγκαλίτσα... :woohoo: :woohoo:θα ναι το πιο όμορφο καλοκαίρι!!!!τέλειο και απερίγραπτο συναισθημα η μητρότητα......κοριτσάκι η αγοράκι?

Δημοσίευση

karolinaki1 έγραψε:

rubela με το καλό να έρθει το μωράκι σου!!!!!!!!!! αν αλλάξεις γνώμη θα χαρώ να δω μία εγκυούλα...αντε σε δυο μηνες θα χεις το αγγελουδι σου αγκαλίτσα... :woohoo: :woohoo:θα ναι το πιο όμορφο καλοκαίρι!!!!τέλειο και απερίγραπτο συναισθημα η μητρότητα......κοριτσάκι η αγοράκι?

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... :laugh: :laugh:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ....ΠΟΛΥ ΛΕΣ.... :P:P

12 ΜΑΙΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 9ο... :)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ 3 ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ.... :)

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... ;)

Δημοσίευση

rubela και εγω το εχω αυτο το κολημα! θελω να με βρισκει σπιτι!χιχχι

καρολινακι δουλευεις εκει γυρω γιαυτο σε βολευει????

οριστε οσα κοριτσια δε μπορουν να περιμενουν μεχρι τις 9μαιου...για τα γενεθλεια μου θα ερθουν στις 28για τα γενεθλεια του αγγελου!χαχαχαχα καλα δεν ειμαστε πολυ ωραια οικογενεια?ολους τους βολευουμε!!! αχαχαχαχα

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

καλημερα Καρολινακι μου!!!!!!!!!!!!

τι κανεις???η παπενια σου καλα???

εγω δυστυχως ειμαι λιιιιιιιιγο μακρυα κ δεν μπορω να ερθω....[/quote

το ξέρω φιλενάδα μου!!!!!!!!!!!!!θα θελα πολυ να σουν κονταααααααααααα τουλαχιστον ξερεις ότι σε σκεφτομαι και ας μας χωρίζουν καποια χιλιόμετρααααααααα... :(:( μπορει καποια στιγμούλα να ρθουμε εμεις κατω... ;) η Λυδία μου καλά είναι αν και μου κανε πάλι κάποια βραδυνά κόλπα... πολύ ζουζουνα η παπένια ... :P:P εσεις αγάπες μου καλα????????? Το μαγουλιώ μας?????????

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

rubela και εγω το εχω αυτο το κολημα! θελω να με βρισκει σπιτι!χιχχι

καρολινακι δουλευεις εκει γυρω γιαυτο σε βολευει????

οριστε οσα κοριτσια δε μπορουν να περιμενουν μεχρι τις 9μαιου...για τα γενεθλεια μου θα ερθουν στις 28για τα γενεθλεια του αγγελου!χαχαχαχα καλα δεν ειμαστε πολυ ωραια οικογενεια?ολους τους βολευουμε!!! αχαχαχαχα

γεια σου βρε Ραμόνα...σου γραψα και πμ... δουλευω κοντα στο σύνταγμα αλλα δεν μπορω να φύγω εύκολα πιο πριν απο τις 3... εκτός αν πω να φύγω λίγο νωρίτερα... αν θέλετε κάπου αλλου στη αθήνα δεν έχω πρόβλημα...

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

karolinaki1 έγραψε:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ... :laugh: :laugh:

ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ....ΠΟΛΥ ΛΕΣ.... :P:P

12 ΜΑΙΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 9ο... :)

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ 3 ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ.... :)

ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... ;)[/quote:3uoou6wa]

και εσύ μπεμπούλα!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: όχι πώς τα αγοράκια δεν μου αρέσουν αλλά όταν είχα μεινει έγκυος έλεγα γερό να ναι αλά ροζζζζζζζζ!!!!!!!!!!!!!! :P:P με ένα πόνο σου εύχομαι ...φαντάζομαι κλωτσάει πολύ πολύ τώρα η μικρή ζουζούνα ε???????αν καταφερω να φυγω 3 παρα ώστε να μαι 3 στην Τερίνα θα το προσπαθήσω ...αρκει να ξέρω ότι θα ρθεις...για τις εγκυούλες δεν χαλάω εύκολα χατήρι ... :woohoo: :P:P

Δημοσίευση

:(:(:( καλά βρε κορίτσια τώρα που μπορώ να έρθω κι εγώ σε συνάντηση, μιας και τα παιδάκια μου είναι στο χωριό και καλοπερνάνε, την κανονίσατε Τετάρτη (όλα καλά μέχρι εκεί) αλλά 3:00????

Και εμείς οι εργαζόμενες πως θα καταφέρουμε να έρθουμε και να γνωριστούμε επιτέλους???? :(:(

Δημοσίευση

πιστεύω ότι δεν θα χουν προβλημα και τα υπόλοιπα κοριτσάκια οπότε λεμε Τερίνα!!!!!!!!! εντάξει Ραμονάκι μου?

γεια σου γλυκό μου Κατερινάκιιιιιιιιιιιιιι!!!!! :woohoo: :woohoo: το ξέρω μωλε ότι μου χεις αδυναμία (το ίδιο και εγω) αλλα δεν θελω να σε κουράσω μάτια μου ειδικά τώρα...αν βολευει πας με την Ραμόνα νωρίτερα στην τερίνα αλλα θα περιμένετε και το Καρολινάκι εεεεεεεεεεεεεεεε? μην μου βαρεθείτε και μου φύγετε γιατι θα σας φάωωωωωωω... :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

κοριτσια τα νευρα μου εχθες το μεσημερι ξεχασα να φαω και σημερα ολη την ωρα θελω κατι να μασουλησω!ασχετο!

την τεταρτη πειτε τι ωρα θελετε να κανουμε "εναρξη" χιχιχι εγω μπορω να κατσω μεχρι αργα!αχαχαχαχα εχω αδεια γονεα!

αχ αντε να καλοκαιριασει να κανουμε και συναντησεις για ηλιοθεραπεια!χαχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...