Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Επειδη αρχισαμε με τις φορολογικες δηλωσεις, οσες πηρατε επιδομα τοκετου κ λοχειας απο το ικα και την ειδικη παροχη προστασιας μητροτητας του οαεδ, ξερετε αν τα βαζουμε στη φορολογικη δηλωση?

Ρωτησα στο γραφειο προσωπικου στη δουλεια μου κ δεν ηξεραν να μου πουν..

Δημοσίευση

Πολυ καλο το site,το εβαλα στα αγαπημενα!

Εννοω ομως αν θα τα βαλουμε στη φορολογικη μας δηλωση. Πρεπει να μαζεψουμε τιποτα χαρτια απο τις υπηρεσιες?

Πωπω, θα σκασω με αυτην την εφορια!

Δημοσίευση

Μου δωσανε απο το ικα χαρτι σε 3 αντιγραφα...δεν ελεγε ομως καποιο για την εφορια. Κανονικα θα επρεπε να στειλουν ενα χαρτι με το ταχυδρομειο οπως στους συνταξιουχους.

Αφου στο επιδομα του Οαεδ εχει γινει παρακρατηση φορου ηδη, θα ξαναπληρωσουμε παλι??? Αλλα να μου πεις, γιατι οχι??

Θα κανω μια αποπειρα να παρω τηλ στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ μπας και με διαφωτισουν..αν μαθω τιποτα θα ενημερωσω!

Δημοσίευση

Cesilia ,μάλλον έχεις δίκιο (πάντως οτι τα δηλώνουμε είναι το μόνο σίγουρο).Αν είναι όπως τα λές (που μάλλον έτσι είναι ) θα δηλωθεί στον ΠΙΝ.6(ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ) στον κωδικό 3 (εισοδήματα που αποκτήσατε το 2009, τα οποία απαλλάσονται από τον φόρο, ...)

Δημοσίευση

οκ! ευχαριστω! Εγω πηρα τηλ στον ΟΑΕΔ και μου ειπαν "Μαλλον δινουμε βεβαιωσεις αποδοχων, να πατε στο υποκαταστημα που κανατε την αιτηση " (Πιασ' το αυγο και κουρεφ'το). Στο ΙΚΑ δεν το σηκωνανε καν..

Δημοσίευση

Στο ΙΚΑ σου δοσανε τρια χαρτια, το ενα ειναι για την εφορια, εμενα μου το γραψανε με το χερι οταν πηγα στον ΟΑΕΔ για τις συμπληροματικες παροχες.

Αχχχ... αφιστε το καλυτερα...

αμα δεν τα δηλοσδω εγω τωρα θα φταιω οχι πειτε μου!!!!!

Δημοσίευση

Αν θεωρούνται όντως σαν το επίδομα ανεργίας πάνε όπως είπε πολύ σωστά η madrid στο πίνακα 6 πληροφοριακά στοιχεία που φορολογήθηκαν αυτοτελώς στη πηγή και απαλλάσονται από φόρο.Αυτό σημαίνει ότι δε θα φορολογηθείς γι αυτά αλλά τα δηλώνεις για να καλύψεις τεκμήρια.Βεβαίωση δίνει μετά από αίτηση ο ΟΑΕΔ.Έτσι συμβαίνει τουλάχιστον στο επίδομα ανεργίας.Και για το επίδομα μητρότητας κάτι παρόμοιο λογικά θα ισχύει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...