Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsaki an diabaseis kai tis parenergeies to depon kai ekei 8a trela8eis!!

Mia filiki symbouli... MHN DIABAZEIS TIPOTA!!! O giatros 8a se parakolou8ei kai ekeinos kserei!! Parenergeies exoun ola ta farmaka alla den tous pianoun olous!!!

Xalarwse kai des to 8etika!!! Ena sou lew, an exeis agxos twra mia fora me to pou 8a meineis egkyos me to kalo 8a ginei x 10!!! den pernaei omws etsi i zwi.... sto lew egw pou perasa tin idia diadikasia, pou to agxos mou xtypage titl,pou gennisa prwora kai ta eida ola! kai twra pou sou grafw exw dipla mou to bebe mou kai strifogyrnaei san sboura ston ypno tis (kai mou rixnei kai kati kales klwtsies... xaxaxaxaxa)

Δημοσίευση

Maraki Nefeli (έχεις δίκιο, να σου ζήσει η μπέμπα σου!) και εσείς κορίτσια που με στηρίζεται,αυτό που θέλω να σας πω είναι πως αν δεν ήθελα τόσο πολύ ένα πλασματάκι ποτέ δεν θα έμπαινα σε μια τέτοια διαδικασία, φοβάμαι τόσο μα τόσο πολύ.Όμως κλείνω τα μάτια και το ονειρεύομαι,παρακαλώ το θεό να με βοηθήσει να μου δώσει την ευλογία να με κρατάει ένα πλασματάκι από το χεράκι και να με φωνάξουν κάποτε μαμά.Θέλω και γω να μου σβουρίζει ένα μπεμπέκι και ασ με κλωτσάει δεν πειράζει και ας κλαίει τη νύχτα πάλι δεν πειράζει...Μπορεί ποτέ να μην τα καταφέρω,θέλω να ξέρω πάντως, πως τουλάχιστον προσπάθησα και ας τρέμω.Και ελπίζω, ελπίζω πως θα έρθει και σε μας αυτό το θείο δώρο έστω και με δυσκολίες,για κάποιες είναι πολύ εύκολο για κάποιες πάλι όχι...Εγώ πάντως θα το ονειρεύομαι...Καλή τύχη σε όλες μας...

Δημοσίευση

κοριτσάκι μου άσε τις παρενέργειες και σκέψου μόνο τις θετικές παρενέργειες, δλδ φουσκωτή κοιλίτσα, κλωτσιές,κτλ.

Ο γιατρός μπορεί να προβλέψει κάποια υπερδιέργερση και δεν φτάνουμε ποτε να την πάθουμε. Γι' αυτό άλλωστε θα κάνεις και κάθε 2-3 μέτρηση οιστραδιόλης και θα ρυθμίζεται η δόση σου. Ακόμη και να δούν οτι θα πάθεις υπερδιέργεση και κάνεις πάρα πολλά αυγουλάκια θα τα πάρουν θα τα γονιμοποιήσουν και μετα απο 1 με 1,5 μήνα θα σου τα τοποθετήσουν.

Κάτι που φυσικά ΔΕΝ θα συμβεί σε εσένα.

Κάλα μου θυμίζεις πολύ εμένα..χαχα μόλις πήρα τα φάρμακα άρχισα μανιωδώς να διαβάζω τα χαρτάκια χαχα!!

Μέτα θα τα ξεχάσεις όλα και θα σε νοιάζει αν φουσκώνει η κοιλιτσα σου, αν είναι καλά, πότε θα περάσει ο καιρός για τον επόμενο υπέρηχο. Όλα θα πάνε τέλεια θα το δείς, απλά μην σταματήσεις ποτέ να κάνεις θετικές σκέψεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...