Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιθυμητο οικογενειακο εισοδημα?

Recommended Posts

Elenitsa_2 έγραψε:

πω πω βρε τσούπρες...

γι αυτό δεν τη θέλω την Αθήνα...

αχ μ έπιασε η καρδιά μ.........

SE POIES PERIOXES ENDIAFERESTE ?

MHN STENAXORIESE EUKERIES UPARXOUN ARKI NA PSAKSEIS .THA ARKESTEIS SE LIGOTERA TETRAGONIKA 70 TM MIA XARA THA EINAI KAI SE "LOGIKES" TIMS THA BREIS .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ασε γιατι γιαυτο κτυπαει το κεφαλι του τωρα που τον πιανουνε κοροιδο τοσα χρονια και ζητανε και τα ρεστα απο πανω! αυτοι ακομη και για να αλλαξουν μια βιδα τον παιρνουν τηλ να την ληρωσει αυτος και το κοροιδο τρεχει γιατι τους λυπαται μωρε να πληρωνουν οι ανθρωποι! τωρα ομως που εχει τρεια διαμμερισματα ξενοικιαστα και περιμενει μπας και πουληθει το ενα για να μπορεσει να νοικιασει τα αλλα δυο καλα να παθει! σε ολους ειναι καλος! αφου αφροδιτη πηγαινει και τους ρωταει "εχεις σημερα να μου πληρωσεις το νοικι?" αχ νευριασα τωρα!

εντωμεταξυ μιλαμε για διαμερισματα που μπορει να ειναι σε παλια πολυκατοικια αλλα εχουν γαματη διαμορφωση! απιστευτα λειτουργικους χωρους!

ααα να σημειωσω στην φιλη ελενη οτι μια υπεροχη περιοχη με σουπερ ευκαιριες αυτο το διαστημα ειναι ο αγιος δημητριος! μπορεις να βρεις πολυ καλες ευκαιριες και ειναι μιση ωρα το πολυ αποσταση απο παπαγου νομιζω!

an lte gia papagou sthn zwgrafou makria den briskeis parkin oute an ferneis giro giaro 1 wra !!!

ramona ena diamerisma sigoura krata gia thn elenh ,den xanonte tetioi spitonikokirides ...kai egw thelw :woohoo: tha nikiasw to diko mou kai ta misa tha ta dinw ston mpampa sou !!!plaka kanw :P:P

χαχαχαχα καλα κανετε και ριχνετε δουλεμα γιατι για δουλεμα ειναι! περιμενει τωρα να δει για αγοραστες ποιο θα πουληθει και μετα θα νοικιασει!τωρα που τα βρηκε σκουρα πρεπει να πουλησει το ενα και θελει να δει αν πχ ερθει καποιος να αγορασει να μπορει να του δωσει τρεις προτασεις! μετα τα αλλα δυο θα ψαχνουμε ενοικιαστες θα σας ειδοποιησω! χιχι

παντως πραγματικα ποσες φορες του εχω πει οτι ειναι κοροιδο δε φανταζεστε! τον εναν τον ειχε απο οταν ζουσε ο παππους και τον συμπαθουσε ο παππους λεει οποτε του το αφηνανε 300ευρω συν ενα μαγαζι στο υπογειο! παιδια μιλαμε δεν στεκει ο ανθρωπος!

πηγαμε με τον αγγελο και ειδαμε τα τρια διαμμερισματα και το ενα ειναι τελειο για δυο φοιτητες το αλλο για ζευγαρι και το αλλο απιθανο για οικογενεια! γενικως σουπερ διαρυθμιση! οποτε μη μασατε ευκαιριες υπαρχουν εκει εξω!

βασικά... θέλω να έχει άνετους χώρους και όχι τυφλό μπάνιο...

και κουζίνα άνετη... με ντουλάπια...

και 2 δωμάτια...

πολλά ζητάω?

το δημοτικο .Κοριτσα αυτες που κανουν ολλα παιδια μην ανυσειχειτε παιρνουν τα επιδοματα εχουν και των πολυτεκνων αλλα εξαρτατε τη ζητας απο τη ζωη σου , εμενα προσωπικα το γεγονος οτι ειμαι 39 ετων και ειμαικλεισμενη μεσα 10 χρονια με ενοχλει καιμε στεναχωρει με θλιβει οταν το παιδι μου μου ζητα κατι και δνε μπορω αν του παρω .

σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι τα επιδοματα που παιρνουν οι πολυτεκνες οικογενειες σου λυνουν το οικονομικο προβλημα αλλα για φαντασου τις απαλαγες που εχουν σε ΔΕΗ σε αλλα παγια εξοδα ; κανονικα το κρατος αν θελεις τη γνωμη μου επρεπε να δινει ακομα περισσοτερες παροχες στους πολυτεκους αλλα να μην ξεχνανε τις οικογενειες με ενα παιδι πως θα βοηθησυν οταν εμενα οαντρας μου δνε παιρνει καν επιδομα για το παιδι ; υποτιθετε οτι ειναι μεσα στο μισθο του .Εγω 6 χρονια τωρα δνε εχω ακουσει να διοργωνανει καποιος δημοσιος φορεας κατι αλλα καιπερα απο αυτο ακομα και αν κανουν κατι πως τα Χριστουγεννα η τις αποκριες εισαι αναμεσα σε ολους τους αλλοδαπους συγνωμη αλλα εμενα δεν μου κανει αυτο το ειδος διασκεδασης .Το θεμα ειναι ο καθενας να μπορει μονος του με την οικογενεια του να κανονιζει τοπως θελει να περασει .Οταν λες περιτες πολυτελλειες τι ακριβως εννοεις ;

Κοριτσια μου ανοιξαμε τεραστιο θεμα...απο οσα λετε καταλαβα οτι οι πολυτεκνοι παιρνουν ψιχουλα κ οι υπολοιποι ειναι στην τυχη τους :unsure: και ας μην προσθεσω και τις ανυπαντρες μητερες που ενας Θεος ξερει πως τα φερνουν βολτα.

Σε αλλα κρατη οι παροχες ειναι μεγαλες, εδω... :S

κοριτσια ειναι στο νησι μια γερμανιδα με 2 παιδια η οποια δεν παντρευεται γιατι παιρνει 3000 ευρω.αν ισχυει αυτο τοτε ελεος!που ζουμε?α ρε ελλαδιτσα,ετσι θα μεινεις με το υποκοριστικο σου...μια ζωη μειον βρισκομαστε κ αν χρειαστουμε κατι σαν πολιτες αλοιμονο μας.

Παντως οπως και να εχει για μενα η γυναικα καλο θα ειναι να στηριζετε και λιγο στα δικα της χερια.Δυστυχως δεν ειναι λιγες οι φορες που αντρες τις παρατανε οταν ξεμωρενονται με μικροτερες.Και επειδη το εχω δει αυτο στο κυκλο μου, γυναικα 45 ετων να δουλευει πρωτη φορα γιατι ο αντρας την παρατησε με τα 2 της παιδια για τα ματια μιας 25αρας...Πειτε μου αυτη η γυναικα με τι ενσημα να παρει συνταξη η και με ποσα μπορει να περναει το μηνα.

Οσο για το εισοδημα κ εγω θα συμφωνησω οτι ζεις με οσα βγαζεις.Εμεις ζουμε κανονικα κ με στεγαστικο δανειο στο κεφαλι μας.Γι αυτο λοιπον μην ξανακουσω καμια να γκρινιαξει για πεθερα-μαμα που της εχει δωσει σπιτι και μενει χωρις να πληρωνει τιποτα γιατι θα την φαω ζωντανη...χαχαχα

Aυτό πραγματικά είναι σχετικό...Εμείς έχουμε σπίτι άλλα πληρώνουμε δάνειο 600 ευρώ για την ανακαίνιση που κάναμε.

Ωστόσο ζούμε άνετα με 1500 ευρώ οι δυό μας...δηλαδή με 900 αν βγάλεις του δανείου...Πάμε και για καφέ και ταξιδάκια όποτε μαζεύουμε...

Προτιμώ να τα χαλάμε μαζί με τον άντρα μου παρά να καλλωπίζομαι...

Τώρα με το μωρό ίσως να δυσκολευτούμε αλλά ευτυχώς μας βοήθησαν κι οι γονείς μας...

Αν περιμένεις να σου έρθουν τα λέφτα για να κάνεις οικογένεια , δε θα κάνεις ποτέ , εγώ αυτό πιστεύω.Τα λεφτά τρώγονται...Ελεύθερη έβγαζα 2000 και δε μου έμενε φράγκο τώρα με 1500 ευρώ πληρώνουμε δάνειο , αμάξί...και βγαίνουμε...και μου αρέσει που ξεμένουμε...

Η ζωή είναι πολύ ενδιαφέρουσα χωρίς πολλά λεφτά άλλα με πολλά όνειρα!!!

felicity εχεις απολυτο δικιο συμφωνω απολυτα μαζι σου,σε ολα οσα ειπες.

Εμεις εχουμε παραπανω απο σας σε δανεια αλλα δεν καθομαι να ανχοθω τι θα κανω τωρα που περιμενω να γεννησω και πως θα το ταιζω το νινακι μου.με σωστο ρυθμισμα στα οικονομικα ολα γινοντε.και πραγματικα αν και δεν μας μενει μια οντος η ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα χωρίς πολλά λεφτά,βρισκης τροπους να περνας ωραια που δεν τους φανταζεσαι καν οτι υπαρχουν οταν εχεις λευτα και οντος τα ονειρα ειναι πολλα και ωραια περιμενοντας να μπορεσεις τα πραγματοποιησης!!!

BANIA εγω ζω στη θεσσαλονικη.απο free press περιοδικα και εφημεριδακια(μπορεις ευκολα να βρεις σε βιβλιοπωλεια και καταστηματα βιολογικων ή με ψαξιμο στο internet)ενημερωνομαι για παιδικες εκδηλωσεις της πολης πχ προσφατα παρακολουθησαμε δωρεαν παρασταση καραγκιοζη στις εγκαταστασεις ενος παιδικου σταθμου,παιδικα παραμυθια με συνοδεια παραδοσιακης μουσικης στο βυζαντινο μουσειο,διαφορες δρασεις που οργανωνουν οι παιδικες βιβλιοθηκες κλπ .σιγουρα δεν αναφερομαι σε μαζικες εκδηλωσεις τυπου χριστουγεννων οπου γινεται μπαχαλο αλλα σε ποιοτικες ενασχολησεις που απευθυνονται σε μεγαλους και μικρους.εχω παει με τα παιδια σε διαφορα φεστιβαλ οπως το αντιρατσιστικο ,σε δεντροφυτευσεις και το καταχαρηκαμε θελω να πω πως με μηδενικο κοστος μπορεις να περνας καλα :)

• 3 years later...

λοιπόν....εμείς με τον άντρα μου χωρίς παιδί επί 2 χρόνια ζούσαμε με 600-700 ευρώ το μήνα....έχουμε δικό μας σπίτι, δε χρωστάμε σε κάρτες και δάνεια. πώς; με πολύ προγραμματισμό...στο σούπερ μάρκετ με λίστα και κομπιουτεράκι και δεν ξεφεύγαμε ποτέ, προγραμματίζαμε τα έξοδα του μήνα που ερχόταν και πηγαίναμε και τις βολτούλες μας - σινεμά κυρίως. όταν είχαμε...όταν δεν είχαμε σπίτι αγκαλίτσα. που και που βοηθούσε κι η μαμά με κανένα κατοστάρικο....αν είχαμε παιδάκι σίγουρα θα θέλαμε παραπάνω αλλά πάλι με προγραμματισμό θα βγαίναμε. το πολύ να κόβαμε τα σινεμά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...