Μετάβαση σε περιεχόμενο

επιθυμητο οικογενειακο εισοδημα?

Recommended Posts

mama_xina έγραψε:

εμεις τα ζυγησαμε κοριτσια...τα ζυγησαμε καλα και οταν βρω δουλεια μετα απο λιγο ξεκηναμε προσπαθειες!

εμας η αληθεια ειναι οτι μας αγαπαει ο θεος και εχουμε εισοδημα απο δυο ενοικια 400+400 και τον μισθο του αγγελου και μενουμε σε σπιτι ιδιοκτητο,το θεμα ειναι να βρω και εγω μια δουλεια ωστε να μπορεσουμε να νοικιασουμε αυτο που ειμαστε (75τμ) και να νοικιαζουμε ενα μεγαλυτερο με δυο υπνοδωματια!!!γενικως δεν ειμαστε σπαταλοι ανθρωποι,και στο σπιτι θα μαγειρεψουμε για να μην ξοδευουμε και σε ψωνια δε θα σπαταλαμε αλλα δεν θελουμε να ερθει ενα μωρο και να μην ξερουμε τι εξοδα θα εχουμε με αποτελεσμα να μας πιασει πανικος!

Ειστε σπο τους προνομιουχους μην ανησυχεις.

Σαυροπιγκουινε εγραψες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 69
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σισσιω εσυ πιστευεις οτι αν βρω και εγω μια δουλεια θα ειμαστε ανετοι?

ενα παιδι ποσα εξοδα εχει?λογικα εξοδα μην μου πειτε για πολλα λουσα!χαχαχαχα

με επιασε πανικος γιατι μου το ειπε ετσι πολυ ευτυχησμενος και το θελει! εμεις εχουμε ηδη αρχισει να μαζευουμε λευτα στη τραπεζα για οταν ερθει η στιγμη εκεινη για μαιευτηρια και τετοια βαζουμε καθε μηνα 300ευρω!θελω να πω οτι γενικοτερα ειμαστε σε μια κατασταση προετοιμασιας...δεν ειμαστε στον κοσμο μας και δεν ζουμε ξεφρενη ζωη!χαχα

mama xina εγω ειμαι της αποψης οτι ο ανθρωπος προσαρμοζεται στις καταστασεις.

Εμεις για παραδειγμα ειμασταν παρα πολυ ανετα μεχρι που ανοιξε ο αντρας μου μια επειχηρηση με τα πεθερικα μου, πριν παντρευτουμε, τα κανανε @#&% τα πεθερικα και απο τα πολλα βρεθηκαμε στα πολυ λιγα και να χρωσταμε...σιγα σιγα ξεχρεωσαμε σχεδον τα παντα...ο αντρας μου πηγε στη δουλεια του πατερα μου και τωρα δουλευουν συνεταιρικα...καποιο διαστημα ειχαν πολυ δουλεια...τωρα πιο λιγη λογω κρισης....οι καταστασεις αλλαζουν παντα και ενα πραγμα εχω καταλαβει αν ειμαστε λογικοι ανθρωποι και υπαρχει συννενοηση και αγαπη ολα γινονται!!!

Προσαρμογη αναλογα την περισταση και ολα γινονται!!

Στην τελικη οταν κανουμε παιδια να ζοριστουμε και λιγο...δε θα παθουμε και κατι!!

Παντως οσα πιο πολλα εχεις τοσα πιο πολλα χαλας!!!Ο κουμπαρος μου βγαζει γυρω στα 12-14.000 χιλιαρικα το μηνα!!!!!!!!!αλλα εχουν λεει περιπου 8-9.000 παγια εξοδα!!

sophiak έγραψε:

οι καταστασεις αλλαζουν παντα και ενα πραγμα εχω καταλαβει αν ειμαστε λογικοι ανθρωποι και υπαρχει συννενοηση και αγαπη ολα γινονται!!!

Προσαρμογη αναλογα την περισταση και ολα γινονται!!

Στην τελικη οταν κανουμε παιδια να ζοριστουμε και λιγο...δε θα παθουμε και κατι!!

!!

Συμφωνω απολυτα :)

κοριτσακια μου εχετε τοσο δικιο! εγω γενικως εχω μαθει και στα λιγα αλλα και στα πολλα!δεν εχω τετοια κολληματα!

καλησπερα και απο μενα η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολα αν δουλευει μονο ο συζηγος προσωπικα εγω με 1.500 θα ημουν ικανοποιημενη.Ασε αυτη τη περιοδο ημαστε ανεργοι και οι δυο οχι επειδη το θελουμε αλλα δεν υπαρχουν δουλειες ανεργια χαλια..ψαχνει ο αντρας μου παει απο δω απο κει υπαρχει γκρινια αστα.Ευτυχως που ειχαμε κανει καποιο κουμαντο πιο πριν.

κοριτσια ειμαι συγκινημενη! μονο θετικη ενεργεια μπορειτε να φερετε βρε ατιμες!

αντε παλι θα κλαψω! αυριο ξεκιναω δουλεια σε παιδοτοπο! μαμοτο παλι κλαιω!

τα βαλαμε κατω με τον αγγελο και θα ξεκινησω και το ιεκ τον σεπτεμβριο! ωχ θεε μου μπορω να κανω ονειρα! το πιστευετε?

δεν ειναι πολλα τα λευτα αλλα ξεκιναω να χαραζω πορεια!ξεκαθαριζει το τοπιο ρε μαμοτο σχετικα με το τι θα κανω στη ζωη μου! ουφ χαρηκα τωρα απιστευτα!

δεν εχω παραπονο με τα εσοδα μας,για δυο ατομα ειναι σουπερ απλα σκεφτηκαμε οτι οταν γινουμε συν ενα ισως δυσκολευτουμε!

θελουμε οταν κανουμε παιδι να ειμαστε συνηδητοποιημενοι!

Εαν δεν εχεις ενοικιο η δανειο η καρτες πραγμα λιγο δυσκολο γα μια ελληνικη οικογενεια θεωρω οτι με 1500 ευρω και ενα παιδακι καλα ειναι , βεβαια εξαρταται αν θελεις να διασκεδαζεις δηλαδη ο τροπος ζωης που κανει το καθε ζευγαρι.Εμενα δουλευει ουσιαστικα μονο ο αντρας μου εγω δεν εχω παντα δουλεια με τις συνθηκες του Σταυρου παιρνει λοιπον 1100 ευρω περιπου απο τα οποια δινω 200 ευρω στη δοση του σπιτιου 250 ενα δανειο γυρω στα 50 ευρω στη καρτα που εχω την ασφαλεια μου και απο εκεικαι περα ειναικαι τα παγεια εξοδα :δεη -τηλεφωνο-ευδαπ φυσικο αεριο αυτα ειναι γυρω στα 200 καθε μηνα και απο εκει και περα μενουν καθαρα για τη διατροφημας τη βενζινη τα τσιγαρα του αντρα μου και τα εξδα του Σταυρου που οσο μεγαλωνει τοσο αυξανονται .Οπως καταλαβαινετε δεν μπορω να σκεφτω για δευτερο παιδι θεωρω οτι ειναι απερισκεπτο να λεω οτι επειδη εμενα με εζησαν οι γονεις μου με τοσα που εβγαζαν οτι μπορω και εγω .Οχι δεν μπορω και αυτογιατι τωρα οι απαιτησεις της ζης ειναι πολυ περισσοτερες η μανα μου οταν ερχοταν καποιος του εδεινε ενα γλυκο του κουταλιου και του εκανε και ενα ελληνικο καφε , εδεινε στις γυναικες ενα λικερ και οι αντρες επειναν ενα ουισκυ αυτο ηταν και αν εκαναν και τραπεζι αντε μια μακαροναδα με κρεας .Τωρα σε ολα τα σπιτια ο ελληνικος αι ο φραπε δνε φτανει αν δε εχεις φρεντο καικαπουτσινο δεν ειναι ευχαριστημενοι αν ερθει ενα φιλος πρεπει να παργγειλεις σουβλακι η πιτσα αν δνε μαγειρεψεις .Τα παιδια πανε σε ξενες γλωσσες και ασχολουνται με καποιο σπορ τα εξοδα ανεβαινυν και το μονο που κανεις ειναι να δινεις δινεια καινα μην χαιρεσε .Με το αντρα μου δεν θυμαμαι απο τοτε εχω να βγω για καφε φτασαμε σεσημειο να θεωρουμαι βολτα την οποιαδηηποτε επισκεψη σε συγγενη να ετοιμαζομαι και να λεω θα παω σ εκαποιο γαμο η βαφτιση και να τ θεωρω βολτα δεν θυαμαι ποτε βγηαλμε σε ταβεβρνακι για φαι .Η διασκεδαση ας ειναι το σπιτι μας να ερθουν οι φιλοι να ψησουμε να φαμε .Εμενα μου την εχει βαρεσει αυτο το σκηνικο αλλα δνε εχουμε επιλογες δεν μπορω να πα σε πληρη δουλεια γιατιδεν εχω τη να καν τοΣταυροειμαι μον δεν εχω κανεναν κοντα να προσεχει το παιδι και με θελει απο πανω ειδικα τωρα που θα ξεκινησει το δημοτικο .Κοριτσα αυτες που κανουν ολλα παιδια μην ανυσειχειτε παιρνουν τα επιδοματα εχουν και των πολυτεκνων αλλα εξαρτατε τη ζητας απο τη ζωη σου , εμενα προσωπικα το γεγονος οτι ειμαι 39 ετων και ειμαικλεισμενη μεσα 10 χρονια με ενοχλει καιμε στεναχωρει με θλιβει οταν το παιδι μου μου ζητα κατι και δνε μπορω αν του παρω .

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ

αλλά πειραιά....

δύσκολο, είναι μακριά απ του Παπάγου που βρίσκεται

η μονάδα.

σκεφτόμαστε το πρώτο εξάμηνο να μην ενοικιάσω σπίτι αμέσως,

μιας και ο άντρας μου με το που θα παρουσιαστεί, μετά από

έναν μήνα φαντάζομαι θα φύγει Βοσνία, να μείνω Λαμία στο πατρικό μου,

και τα έπιπλά μας να τα έχουμε αμπαλαρισμένα σε καμιά αποθήκη.

και μετά όταν επιστρέψει ψάχνουμε για σπίτι με την άνεσή μας.

Ραμονάκι για πόσα τετραγωνικά μιλάς?

Ραμόνα όπως τα περιγράφεις, χωρίς ενοίκιο - δάνεια, με 1500 ευρώ οικογενειάκό εισόδημα, θα έκανα και αποταμίευση!

Τόσα μπαίνουν στο σπίτι μας αν βγάλουμε ενοίκια και δάνεια.

Ολα ειναι θεμα του ποσο αγαπη και κατανοηση υπαρχει στο ζευγαρι κ ποσο γερες βασεις εχει η σχεση για να αντεξει.

Αυτο το λεω γιατι τιποτα δεν ειναι δεδομενο.Μπορει αλλιως να ξεκινησεις κ αλλιως να καταληξεις...Το θεμα ειναι εκει στη δυσκολη στιγμη το ζευγαρι να καταφερει κ να ξεπερασει τα δυσκολα.

Για το ποσα χρειαζονται,θα συμφωνησω με τα κοριτσια στο ποσο.1500-2000 ειναι καλα για μια 3μελη οικογενεια κ χωρις βεβαια να χρωστανε δανεια,καρτες κ.τ.λ

Ραμονα,αν αγαπας πραγματικα τον Αγγελο σου,προχωρα κ μη φοβασαι τιποτα.

Εγω θα σου πω πως οταν γνωρισα τον αντρα μου,ειχε παρα πολυ καλο εισοδημα..τι να σου λεω τωρα...μεχρι μαγαζι δικο μου μου ανοιξε...ομως ολα γυρισαν αναποδα κ απο βασιλιαδες καταληξαμε.....

Και ομως το παλευουμε κ προχωραμε.Περναγαμε καλα τοτε με τα πολλα ευρω,περναμε καλα τωρα κ με τα λιγα. ;)

βανια ειναι οπως το ειπες...αναλογα με τη ζωη που θες να κανεις!

εμεις δεν κανουμε ξεφρενη ζωη!τωρα τα μονα εξοδα που εχουμε ειναι φαγητο-δεη-ευδαπ-τηλεφωνα, δεν χρωσταμε τιποτα!ουτε καρτες ουτε επιπλα ουτε δανεια!δεν πληρωνουμε ενοικιο αντιθετως λαμβανουμε ενοικια! αλλοι θα μας λεγανε ψωναρες του κερατα που στεναχωριομασταν που δεν δουλευα αλλα ρε σεις κοριτσια...ο καθενας δεν παλευει για το κατι παραπανο? εμεις ας πουμε οτι παραπανω μας περισσευουν τα βαζουμε στη τραπεζα για μαιευτηριο οταν ερθει η ωρα! γενικως δεν εχουμε τρελα εξοδα... θελουμε απλα οταν ερθει ενα μωρο να μην βρει γκρινια (λογω των εξοδων) αλλα να βρει ετοιμους γονεις!

βλεπω μαμαδες που τρεχουν συνεχεια να αγορασουν ακριβα ρουχα στα παιδια τους κ μετα κλαιγοντε που δεν τους φτανουν τα λευτα! τις παραπανω αναγκες εμεις τις δημιουργουμε!τα ξερω ολα αυτα! θελω απλως να ξερω ετσι οπως τα εχει φερει η ζωη (και τα κομματα) μπορουμε να βγαλουμε το μηνα με ενα λογικο ποσο?

αχ πολυ χαρηκα που μου ειπατε τετοια ποσα και οχι τιποτα τρελο!με ειχε πιασει πανικος! δεν ξερω ποσο κανουν οι πανες και ολα αυτα! θα μου πεις οταν ειχα μεινει εγγυος δε τα ειχα σκεφτει?εμ εκει θα τα πληρωναν ολα οι γονεις μου!τωρα δεν ειμαι μοναδα...αλλα ομαδα!χαχαχα

ελενη μου γυρω στα 80τετραγωνικα με 500το μηνα κοντα!

επισης εχουμε και στα πατησια αν θελεις αρκετα διαμερισματα διαθεσημα!

αν σε ενδιαφερει ζωγραφου μερια θα ρωτησω τον αγγελο αν εχει καποιον γνωστο να νοικιαζει σε καλη τιμη!

χαχαχα εδω κανουμε μπιζνες!χαχαχα

κοριτσια τελεια αν το επιθυμητο ειναι πανω κατω 1500με 2000 τοτε το χουμε!προχωραμε! ειστε θεες!

εμεις καπου εκει τα ειχαμε υπολογισει αλλα επειδη εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε...ειπα να ρωτησω και εσας που το ζειτε!

ραμνακι ειναι φοβερο τ γεγονοςοτι θελεις να εισια ετοιμη και μπραβο σου ετσι τουλαχιστον βαζεις βασεις .

Ειικρινα παρολο που δνε μπορουμε να δοασκεδσουμε δνε μπορω να πω οτι τσακωνομαστε για αυτο εμ τον ανρα μου εχουμε μαθει με τα λιγα και εχουμε προσαρμοσει τη ζωη μας σε αυτο .Εγω Ραμονμου οταν ψωνιζω πηγαινω σε μαγαζια με πολυ οικονοικα ρουχα καιμαλιστα δνε χω προβλημα αν πω οι κατι μου το εχει χαρεισει μια φιλη η οποια εχει καλη οικονομικη καταστση θα ψωνισω και απο το παζαρι και απο τη λαικη δνεχω κανενα προβλημα αλλωστε δεν κυκλοφορω γυμνη

μην αγχωνεσαι mama_xina απο την στιγμη που δεν εχεις τρελλες απαιτησεις και δεν χρωστας πουθενα.Ενα παιδι φερνει γκρινια μοναχα αν δεν υπαρχει κατανοηση.Για στειλε ενα π.μ με λεπτομερειες για τα Πατησια

mama_xina έγραψε:

επισης εχουμε και στα πατησια

"Σπάιρους, απο καιρο ηθελα να σε ρωτησω....ειναι πολλα τα Πατησια?????"

(Νταλια-Παρα 5)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

lovely mama θα σου στειλω την δευτερα που θα εχω μιλησει με τον πατερα μου γιατι δεν ξερω ακομη αν θα πουλησει ή θα νοικιασει τωρα που εφυγε ενας!αλλα θα σου στειλω σιγουρα να σου πω εχει 3διαμερισματα αδεια αυτο τον καιρο και ειναι πολυ κοντα στο σταθμο!5'αποσταση!

ελενη οποτε χρειαστεις στειλε μου γιατι γενικως εχουμε γνωστους σε αυτο το χωρο!

βανια οταν υπαρχει αγαπη ολα γινοντε! με κατανοηση γλιτωνεις γκρινιες και κακο! εβαλα στοχους να τελειωσω ενα ρημαδο ιεκ και να κανω οικογενεια!και θα τα καταφερω ! ο ανθρωπος μου ειναι ενας υπερβολικα συζητησιμος ανθρωπος!κανουμε συζητησεις τετοιες με τις ωωωωρες!εχει καταλαβει τι θελω και θελι να μου το δωσει γιατι το θελει και αυτος!

χαχαχα ω ναι! ειναι παρα πολλα! ειναι τα ανω ειναι τα κατω ειναι τα ανω κατω! το καλο ξερεις ποιο ειναι? στα πατησια τρωμε ΦΑγκρι!χαχαχαχα

από τιμές όμως....πσσσσσσσσσσ...

κατερίνη νοίκιαζα 250 ευρώ 100 τετραγωνικά

εδώ Ορεστιάδα, 110 τετραγωνικά 350

πιο ακριβό νοίκι αλλά τέλειο σπίτι.

και αθήνα 500 ευρά????

Elenitsa_2 έγραψε:

από τιμές όμως....πσσσσσσσσσσ...

κατερίνη νοίκιαζα 250 ευρώ 100 τετραγωνικά

εδώ Ορεστιάδα, 110 τετραγωνικά 350

πιο ακριβό νοίκι αλλά τέλειο σπίτι.

και αθήνα 500 ευρά????

AN BREIS 100TM 500E KALA THA EINAI :woohoo:

ANALOGA THN PEROXH ALLA 100TM XLOMO NA EINAI KAI KALO DIAMERISMA KAI 500E

κοριτσια για πειτε μου τη γνωμη σας: διαμερισμα στα πατησια 5' απτο σταθμο γυρω στα 90τμ συν βοηθητικο χωρο σε ποσα το βρισκεις?

για να δειτε ποσο αχαριστοι ειναι μερικοι ανθρωποι το νοικιαζε ο πατερας μου σε εναν γνωστο μας στα....ταραραραααα 270! και ο ανθρωπος μπορει να εκανε και 5μηνο να πληρωσει! ελεος?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...