Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες τις τις κοπέλες!

Ήθελα να ρωτήσω τις πιο έμπειρες, τι γίνεται στην περίπτωση που επιστρέψει η περίοδος κατά την διάρκεια του θηλασμού.

Εγώ γέννησα πριν από 2,5 μήνες περίπου και θηλάζω αποκλειστικά από την πρώτη ώρα της ζωής του μπέμπη μου!

Χθες λοιπόν, μου ήρθε περίοδος...νόμιζα πως όσο θηλάζει μια γυναίκα τόσο καθυστερεί να επιστρέψει και η περίοδος.

Υπάρχει περίπτωση να μου σταματήσει η παραγωγή του γάλακτος;;;

Επιρρεάζει το μωρό αυτή η κατάσταση;;;

Πρέπει να προσέξω ή να αποφύγω κάτι;;;

Δεν θέλω με τίποτα να σταματήσω τον θηλασμό. Νομίζω πως του δίνω το καλύτερο δώρο που μπορεί κανείς να δώσει.

Έχει και ο μπέμπης μου αλλεργία στον αγελαδινό γάλα και σε περίπτωση που σταματήσω τον θηλασμό θα πρέπει να του δώσω ένα απαίσιο υποαλλεργικό γάλα που δύσκολα θα το συνηθίσει...

Κάθε γνώμη και άποψη δεκτή!

Δημοσίευση

προσωπικη εμπειρια δεν εχω,αλλα ξερω οτι σε πολλες γυναικες πχ η κουνιαδα μου,η περιοδος ερχοταν κανονικα ενω θηλαζε και θηλαζε αποκλειστικα τους 6 πρωτους μηνες..νομιζω οτι ειναι αναλογως τη γυναικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα..

αν βεβαια σε αγχωνει κανε μια ερωτηση στο γιατρο σου αλλα ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχιας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...