Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μη!

Αφού αποφάσισα να επιστρέψω ύστερα από πάρα πολύ καιρό στο υπέροχο φόρουμ,είπα να μπω δυναμικά με κάποιες ερωτησούλες που έχω, γιατί πραγματικά δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα απότην αρχή και συγνώμη εκ των προτέρων αν σας κουράσω!!

Περίοδο την τελευταία φορά είχα στις 19 Μαρτίου και λογικά έπρεπε να μου έχει έρθει ήδη.Ο κύκλος μου είναι σταθερός 28 ημερών απλά τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια μικρόκαθυστέρηση λόγο έντονου στρες και κούρασης που είχα τραβήξει!

Στις 26 Μαρτίου (2 μέρες που μου είχε τελειώσει η περίοδος) ήρθαμε σε επαφή με τον αρραβωνιαστικό μου και ολοκλήρωσε πάνω στο..(καταλαβαίνετε! :blush: ) έξω μεν αλλά ακριβώς πάνω..

Το θέμα είναι πως την ωορρηξία μου αυτό το μήνα ελάχιστα που την κατάλαβα(συνήθως έχω κάτι ελαφρά πονάκια) και εδώ και μία βδομάδα από τις 8 με 9 Απριλίου μέχρι και σήμερα έχω δέκατα που δε λένε να κατεύουν,έχω πρηστεί ολόκληρη σαν πατάτα,το στήθος μου το νοιώθω έτοιμο να εκραγεί, πονάει η μέση μου,έχω πάααρα πολλά νεύρα(λυπάμαι πραγματικά τον αρραβωνιαστικό μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους!) και το πιο σημαντικό είναι πως εδώ και 3 μέρες έχω πάρα πολύ μικρές κηλίδες αίματος ροζ-καφέ ανοιχτό και περίοδος πουθενά!(τα δέκατα εννοείτε πως συνεχίζονται με επιτυχία!)

το ερώτημά μου είναι το εξής; υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε ένα μικρούλι μπουμπουκάκι; μπορεί μια γυναίκα να συλλάβει μόνο και μόνο από την εκσπερμάτιση έξω από το "πιπί" αλλά πάνω ακριβώς;Και αυτές οι μικρές-μικρές κηλίδες τι μπορεί να σημαίνουν; (πρώτη φορά τις έχω για τόσες μέρες.Συνήθως με την πρώτη κηλίδα έρχεται και η περίοδος!!)

Χίλια ;) ευχαριστ΄που με ακούσατε εκ των προτέρων!

Δημοσίευση

θελω ενα μωράκι, και το καλύτερο για εμένα είναι να έρθει χωρίς να το έχεις προσεσχιάσει γιατί και το άγχος σε πιάνει και δουλειά δεν γίνεται!Και εδώ που τα λέμε ένα μικρούλι μωράκι στα ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις είναι η καλύτερη έκπληξη!Είναι σα να σου λέει από μόνο του:"Τσα!Δε με φώναξε κανείς για αυτό και χώθηκα μόνο μου ανάμεσά σας!!""

χαχα...είμαι λίγο άρρωστη με τα μωράκια η αλήθεια είναι...

τι θα γίνει όμως ρε κορίτσια με αυτά τα παλιοδέκατα τόσες μέρες; πρώτη φορά μου συμβαίνει,όπως επίσης και οι κηλίδες αίματος εδώ και μέρες!!!

Λέτε να ήρθε η έκπληξή μας ή θα αρχίζω να γκρινιάζω πάλι; :)

Δημοσίευση

Boubou,ακου για να ξερεις αφου ρωτας.Τα δεκατα τα εχουμε ΠΑΝΤΑ πριν αδιαθετησουμε.Δηλ.απο την ημερα που θα γινει η ωορηξια κ μετα η θερμοκρασια μας ανεβαινει 0.3-0.5 βαθμους.Ισως σου συνεβαινε παντα,αλλα τωρα να το διαπυστωσες.

Εαν η θερμοκρασια σου,συνεχιζει για 18 μερες μετα την ωορηξια να ειναι ανεβασμενη τοτε υπαρχει η πιθανοτητα να εισαι εγκυος,ομως σε τοσο διαστημα θα εχεις ηδη καθυστερηση οποτε...ασκοπο το μετρημα.

Για τις σταγονιτσες που λες,εχω κ εγω το ιδιο τους τελευταιους 3 μηνες.Πριν αδιαθετουσα κατευθειαν,τον τελευταιο καιρο εχω πρωτα σταγονιτσες κ μετα ερχετε το αιμα.

Επισης τα νευρα κ ολα αυτα που λες ειναι συμπτωματα της περιοδου,οχι οτι δεν ειναι κ της εγκυμοσυνης αλλα ξερεις τα συμπτωματα αυτα ειναι ιδια γιατι ιδιες ειναι κοι ορμονες που ανεβοκατεβαινουν σε περιοδο κ εγκυμοσυνη.

Στα λεω ολα αυτα πολυ φιλικα κ συμβουλευτικα γιατι μπορω απολυτα να καταλαβω πως νοιωθεις.Απλα να εισαι λιγο συγκρατημενη γιατι απο τη στιγμη που δεν ολοκληρωσε ο συντροφος σου κανονικα...ε....ειναι τρομερα δυσκολο να συλλαβεις ετσι,γινετε βεβαια,αλλα...πολυ απιθανο.

Ομως επειδη εχουνε δει πολλα τα ματια μας κ εχουν ακουσει τα αυτια μας,εχε την ελπιδα σου συγκρατημενα.

Μακαρι να εισαι απο αυτες τις σπανιες περιπτωσεις.Ισχυει βεβαια κ αυτο που σου εγραψε πριν η κοπελα για τα προσπερματικα υγρα.

Οτι κ να ειναι...καλη τυχη! ;)

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Έχουν αλλάξει από ότι φαίνεται κάποια πράγματα στον κύκλο μου και μου έχουν φέρει λιγάκι τα πάνω κάτω και δεν ξέρω τι συμβαίνει!

Ξαφνικές καθυστερήσεις,σταγόνες 3 μέρες πριν την περίοδο, 9 μέρες δέκατα....

Πάντως αδιαθέτησα σήμερα και υσήχασα!(και ο αρραβωνιαστικός μου....γιατι με τοσα νευρα που είχα είχε αρχίσει λιγάκι να του τη δίνει!! :) )

Ευχαριστώ πολύ και πάλι ,και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...