Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σταγόνες αίμα και δέκατα πριν την περίοδο

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και μη!

Αφού αποφάσισα να επιστρέψω ύστερα από πάρα πολύ καιρό στο υπέροχο φόρουμ,είπα να μπω δυναμικά με κάποιες ερωτησούλες που έχω, γιατί πραγματικά δεν ξέρω που μου παν τα τέσσερα!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα απότην αρχή και συγνώμη εκ των προτέρων αν σας κουράσω!!

Περίοδο την τελευταία φορά είχα στις 19 Μαρτίου και λογικά έπρεπε να μου έχει έρθει ήδη.Ο κύκλος μου είναι σταθερός 28 ημερών απλά τον προηγούμενο μήνα είχα κάποια μικρόκαθυστέρηση λόγο έντονου στρες και κούρασης που είχα τραβήξει!

Στις 26 Μαρτίου (2 μέρες που μου είχε τελειώσει η περίοδος) ήρθαμε σε επαφή με τον αρραβωνιαστικό μου και ολοκλήρωσε πάνω στο..(καταλαβαίνετε! :blush: ) έξω μεν αλλά ακριβώς πάνω..

Το θέμα είναι πως την ωορρηξία μου αυτό το μήνα ελάχιστα που την κατάλαβα(συνήθως έχω κάτι ελαφρά πονάκια) και εδώ και μία βδομάδα από τις 8 με 9 Απριλίου μέχρι και σήμερα έχω δέκατα που δε λένε να κατεύουν,έχω πρηστεί ολόκληρη σαν πατάτα,το στήθος μου το νοιώθω έτοιμο να εκραγεί, πονάει η μέση μου,έχω πάααρα πολλά νεύρα(λυπάμαι πραγματικά τον αρραβωνιαστικό μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους!) και το πιο σημαντικό είναι πως εδώ και 3 μέρες έχω πάρα πολύ μικρές κηλίδες αίματος ροζ-καφέ ανοιχτό και περίοδος πουθενά!(τα δέκατα εννοείτε πως συνεχίζονται με επιτυχία!)

το ερώτημά μου είναι το εξής; υπάρχει περίπτωση να περιμένουμε ένα μικρούλι μπουμπουκάκι; μπορεί μια γυναίκα να συλλάβει μόνο και μόνο από την εκσπερμάτιση έξω από το "πιπί" αλλά πάνω ακριβώς;Και αυτές οι μικρές-μικρές κηλίδες τι μπορεί να σημαίνουν; (πρώτη φορά τις έχω για τόσες μέρες.Συνήθως με την πρώτη κηλίδα έρχεται και η περίοδος!!)

Χίλια ;) ευχαριστ΄που με ακούσατε εκ των προτέρων!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πολλες φορες τα υγρα πριν την εκσπερματωση εχουν μικρα ζωηρα σπερματοζωαρια. οποτε ισως υπαρχει αυτη η πιθανοτητα...μην αφηνεις τιποτα να σε παιρνει απο κατω.

εσυ ομως...τι θελεις?

θελω ενα μωράκι, και το καλύτερο για εμένα είναι να έρθει χωρίς να το έχεις προσεσχιάσει γιατί και το άγχος σε πιάνει και δουλειά δεν γίνεται!Και εδώ που τα λέμε ένα μικρούλι μωράκι στα ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένεις είναι η καλύτερη έκπληξη!Είναι σα να σου λέει από μόνο του:"Τσα!Δε με φώναξε κανείς για αυτό και χώθηκα μόνο μου ανάμεσά σας!!""

χαχα...είμαι λίγο άρρωστη με τα μωράκια η αλήθεια είναι...

τι θα γίνει όμως ρε κορίτσια με αυτά τα παλιοδέκατα τόσες μέρες; πρώτη φορά μου συμβαίνει,όπως επίσης και οι κηλίδες αίματος εδώ και μέρες!!!

Λέτε να ήρθε η έκπληξή μας ή θα αρχίζω να γκρινιάζω πάλι; :)

κοριτσαρα μου οτι και να ειναι απολαυσε το! ευχομαι να ειναι ενα μικρο πονηρο σπερματοζωαριο! και σε λιγο να σου πει...τσα στην εσκασα!χαχαχα

αχ,μακαρι...κοιταω μονο να μην το σκευτομαι συνεχεια γιατι στο τελος παλι θα την πατησω και θα γκρινιαζω!!

ευχαριστω παρα πολύ! :)

Boubou,ακου για να ξερεις αφου ρωτας.Τα δεκατα τα εχουμε ΠΑΝΤΑ πριν αδιαθετησουμε.Δηλ.απο την ημερα που θα γινει η ωορηξια κ μετα η θερμοκρασια μας ανεβαινει 0.3-0.5 βαθμους.Ισως σου συνεβαινε παντα,αλλα τωρα να το διαπυστωσες.

Εαν η θερμοκρασια σου,συνεχιζει για 18 μερες μετα την ωορηξια να ειναι ανεβασμενη τοτε υπαρχει η πιθανοτητα να εισαι εγκυος,ομως σε τοσο διαστημα θα εχεις ηδη καθυστερηση οποτε...ασκοπο το μετρημα.

Για τις σταγονιτσες που λες,εχω κ εγω το ιδιο τους τελευταιους 3 μηνες.Πριν αδιαθετουσα κατευθειαν,τον τελευταιο καιρο εχω πρωτα σταγονιτσες κ μετα ερχετε το αιμα.

Επισης τα νευρα κ ολα αυτα που λες ειναι συμπτωματα της περιοδου,οχι οτι δεν ειναι κ της εγκυμοσυνης αλλα ξερεις τα συμπτωματα αυτα ειναι ιδια γιατι ιδιες ειναι κοι ορμονες που ανεβοκατεβαινουν σε περιοδο κ εγκυμοσυνη.

Στα λεω ολα αυτα πολυ φιλικα κ συμβουλευτικα γιατι μπορω απολυτα να καταλαβω πως νοιωθεις.Απλα να εισαι λιγο συγκρατημενη γιατι απο τη στιγμη που δεν ολοκληρωσε ο συντροφος σου κανονικα...ε....ειναι τρομερα δυσκολο να συλλαβεις ετσι,γινετε βεβαια,αλλα...πολυ απιθανο.

Ομως επειδη εχουνε δει πολλα τα ματια μας κ εχουν ακουσει τα αυτια μας,εχε την ελπιδα σου συγκρατημενα.

Μακαρι να εισαι απο αυτες τις σπανιες περιπτωσεις.Ισχυει βεβαια κ αυτο που σου εγραψε πριν η κοπελα για τα προσπερματικα υγρα.

Οτι κ να ειναι...καλη τυχη! ;)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Έχουν αλλάξει από ότι φαίνεται κάποια πράγματα στον κύκλο μου και μου έχουν φέρει λιγάκι τα πάνω κάτω και δεν ξέρω τι συμβαίνει!

Ξαφνικές καθυστερήσεις,σταγόνες 3 μέρες πριν την περίοδο, 9 μέρες δέκατα....

Πάντως αδιαθέτησα σήμερα και υσήχασα!(και ο αρραβωνιαστικός μου....γιατι με τοσα νευρα που είχα είχε αρχίσει λιγάκι να του τη δίνει!! :) )

Ευχαριστώ πολύ και πάλι ,και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!

φιλακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...