Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μολις εκατσα να δώ τηλεοραση κ εβαλα super star (οκ οκ ειμαι κουτσομπολα πεταξτε ντοματες αν θελετε τουλαχιστον ειναι καλές αυτη την εποχή να φτιαχνω κ σαλατουλες χιχι) κ ειδα οτι στην δράμα γεννησε μια 23 χρονη κοπέλα τετραδυμα με φυσιολογικό. Μου εκανε εντυπωση κ γι αυτο ανοιξα το θεματάκι γιατι εχει παραγινει ευκολη η καισαρική. Και θα μου πειτε παλι εσυ μιλάς γιατι ενδιαφερεσαι που εχεις τα διδυμα οκ τι να κανω κ εγω η γυναικααααααααα. Παντως μπραβο κ στην κοπελα κ στον γιατρο

Δημοσίευση

Τετράδυμα με φυσιολογικό τοκετό??? Μου φαίνεται απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα!! Εμένα ο γιατρός μου, από τη πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι επρόκειτο για δίδυμη κύηση μου μίλησε για καισαρική και μάλιστα ήταν απόλυτος!

Πάντως τις αξίζουν πολλά μπράβο για το θάρρος και το κουράγιο της όπως επίσης αξίζουν συγχαρητήρια και στο γιατρό της!!

Δημοσίευση

ναι πραγματικα ειναι αξιεπαινοι κ οι δυο.

Κ εμενα με τα διδυμακια που περιμενω για καισαρική μου ειπαν. Μου ειχε πει για λιγο μηπως καναμε φυσιολογικό αλλα δεν το βλεπω να ρχεται γιατι κανενας δεν ρισκαρει

Δημοσίευση

new mammy ειχα μέρες να μπώ να απαντήσω διαβαζα που κ που τις απαντησεις σας αλλα επειδη ειχα ψιλοανχωθει ειπα να κανω λιγο διαλλειμα για να μην σας ανχωσω κ εσας αν κ μολις διαβασα για την kleoxx κ ξανανχωθηκα πισω απο την αρχη.

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια.........εχω αμφιβολιες......και ηθελα απο μερες να τις γραψω (και το κριμα στον λαιμο μου).Εννοειτε πως χαιρομαι που η κοπελα εφερε στον κοσμο 4 παιδακια και ευχομαι να ειναι ολα γερα και καλοτυχα!!!!

Αλλα 4 με φυσιολογικη συλληψη :blink::blink: ?Ειμαι λιγο δυσπιστη :unsure::unsure: Να πω την αληθεια σπανια ακουω για φυσιολογικη διδυμη κυηση :unsure::unsure: ποσο μαλλον για 4δυμη....

Για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου :evil:,μηπως ανακοινωθηκε σαν φυσιολογικη συλληψη λογω του οτι η νομοθεσια για την υποβοηθουμενη αναπαραγωγη οριζει ως μεγιστη τοποθετηση εμβρυων σε νεαρη γυναικα τα 3 εμβρυα? :unsure:.Μηπως αποσκοπουσε καπου αλλου η εκταση που πηρε το θεμα :unsure: :unsure: :unsure:?

Οπως και να εχει παντως να τους ζησουν και ειναι αξιοι συγχαρητηριων και οι γονεις και οι γιατροι.

Δημοσίευση

αυτο δεν το ξέρω πραγματικά. Παντως εγω περιμένω διδυμάκια φυσιολογικά κ εχω κ μια κόρη αλλα βεβαια εμενα ειναι κληρονομικό. Τώρα τι να πω ειναι λιγο παραξενο για τετραδυμα αλλα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...