Μετάβαση σε περιεχόμενο

29/4 PAGKOSMIA MERA TIS EUXIS! H DIKI SAS???


Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSAKIA M DIAVASA KAPOU OTI 29 TOU MINOS EINAI PAGKOSMIA MERA TIS EUXIS!!!

I DIKI MOU EUXI LIPON EINAI NA NAI OLOI OI ANTHRWPOI POU AGAPAW KALA KAI OLOS O KOSMOS NA EXW TON ANTHRWPO MOU DIPLA MOU PANTA KAI GRIGORA NA MINW EGGUOULA KAI NA KANW TO MWRAKI MOU...I DIKI SAS???

Δημοσίευση

Ευχομαι να εχει ολος ο κοσμος την υγεια του (σωματικη και ψυχικη) και ο Θεος να δωσει σε μενα και στον αντρα μου υπομονη,δυναμη και κουραγιο για την εξωσωματικη που θα κανω.Εεεεε τωρα αν θελει να μας δωσει και μια θετικη χοριακη δεν θα πουμε οχι.

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ευχομαι παγκοσμοια ειρηνη...υγεια στον πλανητη...λιγοτερα ψεμματα στο μαμμυλαντ...μωρα στις κοιλιτσες σας...και τελος ευχομαι να ερθει η κελλυ μαζι μου διακοπες στη ροδο γιατι την κρητη την αποκλεισαμε και θα παω τελικα ροδο και αγια αννα! ε κελλυ...θα μου κανεις την ευχη μου πραγματικοτητα?

ααα ευχομαι κιολας να βρεθει μια συστευη να σιδερωνει μονη της τα ρουχα και εγω να την βλεπω!χαχαχα

Δημοσίευση

Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ¨¨ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ¨¨ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ...

Δημοσίευση

ευχομαι να βγει ενας ανιχνευτης ψευδους και καθε φορα πριν ποσταρουν ψεμματα καποιοι...να τους διαγραφει αυτοματα!χααχαχαχα ονειρα!

εχω τον αγγελο τωρα να κλαιει...χαχαχα καθαριζει κρεμμυδια,μαγειρευει!χαχαχααχ

Δημοσίευση

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

02 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

02 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

04 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα κατά των Ναρκών

07 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

08 Απριλίου - Ημέρα του Έθνους των Ρόμα

11 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Aσθενείας Πάρκινσον

16 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα κατά του Θορύβου

16 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Φωνής

17 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αγροτικής Πάλης

17 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας

18 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς

22 Απριλίου - Ημέρα της Γης

23 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου

24 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Κατάργησης των Πειραμάτων σε Ζώα

25 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

26 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

27 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

28 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών

29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Χορού

μωρο μου που ειδες οτι ειναι και της ευχης γιατι το ψαχνω στο αλμανακ και δε βρισκω τιποτε μαμοτο!εχεις βρει καποιο καλυτερο???

Δημοσίευση

Ευχομαι να σταματησει επιτελους αυτος που οριζει παγκοσμιες ημερες να το κανει για το καθετι που του κατεβαζει η γκλαβα του!!

Ευχομαι επισης να τον πετυχω σε καμια γωνια!! Δε θα τον πετύχω??? Μαυρο φίδι που τον εφαγε!!

Δημοσίευση

σισσιω ειναι διαφοροι οργανισμοι που απευθυνοντε σε εναν παγκοσμοιο οργανισμο και μετα απο "σκεψη" παιρναει η παγκοσμια ημερα κατα της βλακειας!

πχ μπορουμε και εμεις να παμε για να οριστει η παγκοσμοια ημερα μαμμυλαντισμου!χαχαχα

Δημοσίευση

ραμονα ροδο????????σε ζηλευω!εγω θα παω για 2 μονο μερουλες την πεμπτη.

λοιπον εγω εκτος απτα κλασσικα θα ευχομουν κατι που το εχω συνεχεια στο μυαλο μου...να γυρνουσα τον χρονο πισω!ειναι στιγμες της ζωης μας που μας βοηθανε ανθρωποι κ περναμε χρονο μαζι τους αλλα για καποιο λογο ηλιθιο θα ελεγα απομακρυνομαστε κ χανομαστε...θα ηθελα να μιλαω με καποιες κοπελες που μου σταθηκαν 2 μηνες στο νσκμειο αλλα ετσι απλα χαθηκαμε.κ οποτε παω ροδο σχεδον καθε μηνα δηλαδη παω εκει κ δεν τις βρισκω.δεν ειναι αδικο???

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΑ.... ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ....

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ευχομαι στις 9 μαιου που θα γιορτασουμε την πρωτη επετειο γαμου μας να μας βρει αγκαλιτσα και να κραταμε στο χερι ενα θετικο τεστακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Απαντήσεις

    • Φτου φτου φτου κορίτσι μου γλυκό!!! Καλούς διπλασιασμούς! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά! Τελικά σου έφερε γούρι που άνοιξες εσύ το θεματάκι!
    • Καλά 37 σιγά το μεγάλη. Μικρή είσαι! Και πιο μεγάλη να μου έλεγες δηλαδή δεν το θεωρώ λόγο να μην πας φυσιολογικά, αλλά 37 να πας καισαρική λόγω ηλικίας; Πού ακούστηκε;😅 Τωρα αν βλέπει κάτι άλλο οκ, αυτός ξέρει. Αν είναι όντως υπέρ του φυσιολογικού και καλός όπως λες, εμπιστέψου τον. Ούτως ή άλλως αυτός θα σε ξεγεννήσει όπως λες. Ξέρεις κάποιοι είναι όντως περίεργοι έτσι δεν εξηγούν πολλά, αλλά ξέρουν τι κάνουν. Επισης μέχρι τότε δε θα έχει περάσει το μικρόβιο;
    • Εννοείται θέλω το Σάββατο το έχω πει από την αρχή της εγκυμοσύνης ! 😁 Και μάλιστα κορίτσι μιλήσαμε σήμερα με το γιατρό αφού δε γέννησα μέχρι τώρα, και μου έκλεισε ήδη ραντεβού για το Σάββατο! 14/02 8 το πρωί πάω στο μαιευτήριο για την πρόκληση!  Τι με πειράζει αν έχει κίνηση; Στο ίδιο δωμάτιο θα γεννάμε; Ούτως ή άλλως το μαιευτήριο πάντα έχει κόσμο. 😅 Οπότε γεννάω το Σάββατο εκτός απροόπτου!! Ευχομαι κι εγώ να σου περάσει το κρύωμα μέχρι την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να φανταστώ τον πόνο αν φτερνιζεσαι μετά την καισαρική.  Τι ωραία που θα κάνεις και φωτογράφιση! 💕 Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι δεν έκανα σε καμία εγκυμοσύνη! @Pinacolada για 14/02 τι λέει η αστρολόγος σου;;
    • Κοίτα... ή αυτό ισχύει ή θέλει να κάνει την περίπτωση να φαίνεται δύσκολη ούτως ώστε όταν έρθει η ώρα να με πάει φυσιολογικά, απλά να βγει μετά από πάνω ως ο σούπερ ντούπερ γιατρός που ενώ ήμουν δύσκολη περίπτωση αυτός τα κατάφερε. Δεν ξέρω! ειλικρινά δεν έχω άλλη εξήγηση.. ή... αν όντως είναι τόσο τρελαμένος με τα ποσοστά του στους φυσιολογικούς τοκετούς και δεν θέλει να το χαλάσει, να με πηγαίνει βδομάδα με τη βδομάδα για να δει αν μπορεί στο τέλος να με καταφέρει φυσιολογικά, απλά αν δεν συμβεί αυτό, να έχει το πάτημα να πει ότι εγώ ξέρεις σου τα έλεγα ότι θα πάμε με καισαρική από την αρχή. Αν τύχει κάποια αναποδιά εννοώ.  Με την γυναικολόγο που με παρακολουθεί από την αρχή, δυστυχώς δεν μπορώ να γεννήσω μαζί της γιατί πολύ απλά δεν είναι μαιευτήρας, δεν κάνει γέννες αυτή. Έχει ιδιωτικό ιατρείο, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά αυτό.. Αυχενική διαφάνεια, β επιπέδου και τέτοια και μέχρι εκεί.. δεν συνεργάζεται με κάποιο νοσοκομείο ή κάποια κλινική που να ξεγεννάει κι όλας. Γι' αυτό και αναγκάζεσαι να τρέχεις στα νοσοκομεία σε άλλους γιατρούς. 
    • Άσε με το καλό να ρθει και αυτή η Τρίτη, από βδομάδα δηλαδή που έχουμε πάλι ραντεβού μαζί του και βλέπουμε.. θα δούμε πως θα μας το πάει.. Απλά υπομονή και όπως μας πάει θα το πάμε.! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...