Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ....


ΜΑΝΝΟΥΛΑ

Recommended Posts

του τρακαρισματος!!!

Μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ οπου ειχα παει με την μαμα μου και τον γιο μου (2,5 ετων). Αφου τελειωσαμε με τα ψωνια και πηγαινοντας προς την εξοδο με το καροτσι και τον γιο μου πανω σε αυτο, ερχεται ενα αυτοκινητο με φορα και χτυπαει το καροτσι οπου καθεται το παιδι μου! :angry::angry::angry: Και εγω σε προχωρημενη εγκυμοσυνη!

Που ζουμε ρε γαμωτο μου??? :angry::angry::angry:

Γιατι να μην αισθανομαι ασφαλεια καθε φορα που πηγαινω βολτα με το παιδι μου? :angry:

Γιατι δεν μαζευει καποιος οοοολους τους ασχετους, ασυνειδητους και εξαιρετικα επικινδυνους οδηγους??? :angry::angry::angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τί έπαθες? θα σου κόπηκαν τα πόδια φαντάζομαι. Όσο για τους ασυνείδητους οδηγούς εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω σχόλια. Τα βιώνω κάθε μέρα στο δρόμο, κάθε μέρα φοβάμαι μην τύχει κάτι γιατί είμαι κι εγώ σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειστε καλα εσυ και το παιδι;;;;;;

Ασε..αν ειχα την δυνατοτητα δεν θα κυκλοφορουσα με αυτοκινητο.

Καθε μερα στην διαδρομη απο και προς την μαμα μου για να αφισω τον μικρο...ειμαι μεσα στο αγχος.

Εκτος του οτι περναω απο 3 σχολικα στυηκροτηταμα, οδιγοι που τρεχουν, οδιγοι που σταματανε ξαφνικα- χωρις αλαρμ- στην μεση του δρομου για να αποβιβασουν παιδια-να σημειωσω οτι και τα τρια σχολεια εχουν χωρο επιβιβασης καια ποβιβασης..απλα γιατι να παρκαρω..ας εμποδισω την κυκλοφορια

Για το δε πεζος με καροτσι..δεν το επιχειρω συχνα οχι μονο γιατι ο μικρος δεν καθετε..αλλα γιατι πανω στα πεζοδρομια παντα κυκλοφορουν μηχανακια, δεν μπορεις να ανεβοκατεβεις πεζοδρομιο στον δρομο παρκαρισμενα αμαξια, κανεις ολοκληρο αγονα..

Οι πολεις μας δεν ειανι φιλικες προς τα παιδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είστε όλοι καλά;;;;;;;;;;;;

Πω πω.... Κι εγώ είχα ένα ατύχημα τον περασμένο Νοέμβριο, ευτυχώς ήμουν μόνη μου στο αμάξι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευτυχως ειμαστε ολοι καλα...Οταν ακουσα το μπαμ ομως, σταματησε η καρδια μου...Φοβηθηκα τοσο πολυ και για το παιδι μου και για μενα που ειμαι εγκυος...Αφου ειδα οτι δεν ειχαμε χτυπησει, νευριασα τοσο πολυ με την οδηγο που ειχε και το θρασος να μου πει ΄΄καλα, πως κανεις ετσι΄΄ :blink: .Εκει φουντωσα ακομα πιο πολυ! :angry:.

Περπατουσαμε σε μια στενη ανηφορα και ενω μας ειδε απο αποσταση (ηταν απο πισω μας), δεν ειχε την υπομονη να περιμενει να φυγουμε, αλλα μας ακολουθησε και χτυπησε το καροτσι στο πλαι. Νομιζε λεει, οτι χωρουσε να περασει. ΝΟΜΙΖΕ...Στην αρχη δε, νομιζε πως ειχε και δικιο, μετα αφου της τα εψαλα, ζητησε και συγνωμη.

Τελικα το μπαμ ηταν το αυτοκινητο της που χτυπησε το καροτσι που καθοταν το παιδι, και οχι το ιδιο το παιδι.

Δηλαδη θα εφταιγα αν καλουσα την τροχαια ή την αστυνομια, γιατι στην αρχη ζητουσε και τα ρεστα η μ@λ@κω??? Κατι τετοιο χρειαζονται ολοι αυτοι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω... Εγώ είμαι πάρα πολύ προσεκτική μ' αυτά. Πεζοί και ποδήλατα είναι ο φόβος και ο τρόμος μου... Πόσο μάλλον αν υπάρχει και παιδί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι περιμενεις.....καποιοι-ες εκει εξω δεν εχουν ουτε παιδεια,ουτε σεβασμο,ουτε αντιληψη!! :angry:

Η δουλεια τους να γινει κ ας σε ποδοπατησουν!!!Φταινε, και αν τους πεις τιποτα εχουν το θρασος να στην πουνε αντι να κατεβασουν το ξεροκεφαλο τους!

Πρεπει ομως να αρχισουμε τις καταγγελεις μπας και σφιξουν οι κωλοι!!!Αντε γιατι εχει παραγινει το χαλι τους :angry::angry:

Αφου ειστε καλα δοξα τω Θεο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι μου ελπιζω να εχετε συνελθει.

Παντως επειδη ειμαι πολύ οξυθυμη αλλα κ δεν μ αρεσουν κατι τετοια δεν θα το αφηνα ετσι εκεινη την ωρα θα ειδοποιουσα αστυνομια. Εσυ πεζή τι φταις? αν ειναι δυνατον που ζουμε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου ηθελα να σας ευχαριστησω ολες για το ενδιαφερον σας, ειμαστε καλα, εχω συνελθει καπως.

Μαλιστα τωρα το απογευμα πηρα βολτα με το καροτσι το αντρακι μου πανω απο μια ωρα (μου κανει καλο και να περπαταω, χι χι... :laugh: )Βεβαια βοηθαει το γεγονος οτι μενω σε μια ομορφη και πολυ ησυχη γειτονια,χωρις πολλα αυτοκινητα και πολλη κινηση.

Ουτε θα κλειστουμε στο σπιτι για καποιους που δεν ξερουν να φερονται.

Μανουλες, προσοχη στα παιδακια σας, μην εχετε εμπιστοσυνη στο δρομο στους οδηγους, τα ματια σας 14 στα αγγελουδια σας! :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...