Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μμμμ...

1)πηρα pc για να χαζευω στο ιντερνετ και να περναει η ωρα

2)βλεπω τη ζωη της αλλης και το καρμα στην τηλεοραση (βλεπω...οσο προλαβαινω..ακουω θα το ελεγα πιο σωστα!)

3)κανω κανενα κοτοπουλο με ρυζι οποτε εχω κοτοπουλο για τη μικρη (ο αντρας μου σιχαινεται το κοτοπουλο κ εγω το λατρευω, οποτε οποτε το τρωω νιωθω σαν να ειμαι σε εναν μικρο μικρο παραδεισο!!!!! :laugh:)

4)Παιζω πολυ με το κοριτσακι μου, το ωραιοτερο πραγμα που εκανα ποτε

....

Αυτα!!!

(Καλα, δεν συζηταμε τι εκανα για μενα προ γαμου...γυμναστηρια, κομμωτηρια, μανικιουρ-πεντικιουρ, ακριβα ρουχα, ακριβα αρωματα, τσαντες παπουτσια, στην τριχα παντα, αμετρητες βολτες, σινεμα και ξενυχτια με φιλες, πολλα πολλα καφεδακια με τη μαμα μου...τωρα...κομμενα αυτα!!

Δημοσίευση

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΕΣΜΕΝΗ....

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ!

ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΟΣΟ ΜΕ ΠΡΙΝ....

Δημοσίευση

Για τον εαυτό μου λοιπόν κάτι κάνω κι εγώ... :)

Το βραδάκι όταν έχω τελειώσει με τις δουλειές και τα παιδιά έχουν ξαπλώσει κάνω ένα ζεστό μπανάκι και ξεχιέμαι κάμποση ώρα μέσα στο μπάνιο. Κάνω τα πίλινγκ μου, βάζω τις μάσκες μου, βάζω τις κρέμες μου και γενικότερα μετατρέπω το μπάνιο μου σε spa!!! :P

Ενίοτε πηγαίνω για ψώνια και ας μην θέλω να αγοράσω κάτι, μου αρέσει και που κοιτάω βιτρίνες ενενόχλητη.

Επίσης πηγαίνω με τα παιδάκια μου κάθε μέρα σχεδόν, μετά την δουλειά στο πάρκο και ναι διασκεδάζω πολύ να κάνω κούνια και εγώ,χαχαχαχα!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

(Καλα, δεν συζηταμε τι εκανα για μενα προ γαμου...γυμναστηρια, κομμωτηρια, μανικιουρ-πεντικιουρ, ακριβα ρουχα, ακριβα αρωματα, τσαντες παπουτσια, στην τριχα παντα, αμετρητες βολτες, σινεμα και ξενυχτια με φιλες, πολλα πολλα καφεδακια με τη μαμα μου...τωρα...κομμενα αυτα!!

Αυτά τα έκανε κι εγώ κάποτε, τα έχω χορτάσει όμως, τα έχω ζήσει και τώρα είμαι αλλιώς, κομμένα μεν αλλά δεν με νοιάζει καθόλου.

Κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα απολαμβάνω το σπιτάκι μου και τις διάφορες δραστηριότητές μας με βάση τα παιδιά. Άλλωστε όλοι οι φίλοι μας στην ίδια κατάσταση με εμάς βρήσκονται οπότε όλοι μαζί διασκεδάζουμε με τις οικογένειές μας.

Δημοσίευση

κανω πολλα gια μενα,αν ειμαι εgω ευτηχισμενη το μεταφερω και στους αλλους!!!!!

τωρα δεν δουλευω,βgαινω συχνα,ψαχνω καινουρgια μερη δεν παω στα ιδια,κανω yoga,πηgαινω συχνα στα παρκα και στην θαλασσα,περιποιουμε τον εαυτο μου,κοιταω τη διατροφη μου να ειναι σωστη,κανω αλαgες στα μαλλια μου συχνα,τωρα θα μου πειτε δεν δουλευω δεν εχω μπεμπε οποτε ευκολα ολα αυτα τα κανω!!!!οχι ομως,τα εκανα και ακομα περισσοτερα οταν δουλευα 10 ωρες την ημερα,μεχρι πριν εναμιση χρονο.το σημαντικοτερο βαζω στοχους συνεχεια μεgαλους αλλα και μικρους χαζους,και ετσι εχω καθε φορα να ασχολουμε με κατι!!!!!!

• 5 weeks later...
Δημοσίευση

Χμ...........τι κάνω............

Να πω πρώτα τι δεν κάνω?

Δεν πηγαίνω κάθε μήνα για καθαρισμό προσώπου

Δεν πηγαίνω κάθε μήνα κομμωτήριο για ρίζα..περιμένω να κατέβει στον

αστράγαλο και μετά πάω.....

Δεν είναι πάντα το μαλλί μου στην τρίχα...

ΔΕΝ,ΔΕΝ,ΔΕΝ!!!!!!!Ολ αυτά τα έκανα μέχρι πριν από ένα χρόνο...

Δε δουλεύω και αυτό με έχει μετατρέψει σε ένα είδος φυτού μες το σπίτι!

Κάνω με όρεξη μόνο οτι έχει σχέση με το παιδί...

Πηγαίνω γυμναστήριο χωρίς να μου αρέσει,αναγκαστικά,για να

χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης.........

Κάνω βόλτες με το καρότσι και το Γιωργάκι μου,που μου αρέσουν πολύ...

Χαζεύω στο μάμμυ αλλά κάποιες φορές κι εδώ αποβλακώνομαι και χάνω πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσα να αξιοποιήσω δημιουργικά με τον άντρα μου και το παιδί μας....

Ουφ!!!!!!!Δεν είμαι και πολύ στα χαι μου σήμερα....... :(

Ελπίζω τώρα που καλοκαιριάζει να φτιάξει λιγάκι η διάθεσή μου γιατί

πάντα ήμουν κοκέτα!!!!!

Δημοσίευση

xaxa!!wraio thema!egw den kanw k para pola..to swma mou einai mia xara logw metavolismou..an kai i gumnastiki den exei sxesi me to paxos,imoun mia zwi epimelws atimeliti..diladi oxi teza to malli sunexeia nuxia klp..alla kathari,wraia rouxalakia,apotrixwsi,nuxakia suxna pukna..vapsimo spania giati variemai na ksevafomai..mia kuria diladi..oxi koketa omws!perpataw omws polles wres..den exw diplwma toutou..kai kanw para polles douleies pou psilopianontai gia gumnastiki..

Δημοσίευση

Ρε κοριτσακια μου να ρωτησω κι εγω κατι..?

Γιατι ολα πριν και οχι τωρα?

Εγω ξυπναω απ τις 6:30 καθε πρωι (παω δουλεια), γυριζω σπιτι 12 το μεσημερι

τελειωνω δουλειες-πλυσιματα-σιδερωματα-φαγητο για την επομενη μερα

και μετα κανω τα παντα μαζι με την ουρα μου.. :P (το μωρο).

Παμε αγορα.. κομμωτηριο, καφετερειες, ταβερνες

(μεχρι και σε συναυλια την πηρα οταν ηταν 3 μηνων) οχι θα 'χανα!

Το βραδυ πεφτω για υπνο στις 1 με 1:30 αλλα δε με νιαζει..

Το πρωι νυσταζω αλλα το ξεπερναω...

Δε θελω να χανω στιγμες απ τη ζωη μου.

Αφου ο θεος με αξιωσε να γινω μαμα-συζηγος,

παντα θα κανω τα αδυνατα δυνατα για την οικογενεια μου και για ΜΕΝΑ!

Φιλια σε ολες σας. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

πριν την εγκυμοσυνη ημουν πολυ κοκετα..αν και ειχα παρει καποια κιλακια,παντα ημουν περιποιημενη ξυπνουσα,εκανα τις δουλιτσες,το φαι,και μετα μπανακι,χτενιζα τα μαλλια μου,εβαζα λιγο ρουζ και μια μασκαρα και ενα λιπ γκλος,εβαζα γαλακτωμα σωματος να μοσχοβολαω,ντυνομουν και περιμενα το αγορι μου να γυρισει απο τη δουλεια..

απο την ωρα που εμεινα εγκυος κοπηκαν αυτα σε αρκετο βαθμο..υπαρχουν μερες που μενω με τις πιτζαμες ολη μερα(και οχι αν αυτα τα πιτζαμακια που φορουσα πριν,μιλαμε για εξτρα λαρτζ καταστασεις για να ειμαι ανετα!!! :laugh: )..πλεον δεν κανω μπανιο καιο καθε μερα,ουτε βαφομαι τοσο συχνα..γενικα δεν ασχολουμαι και τοσο..

μετα τη γεννα ομως σκεφτομαι να επανελθω δρυμιτερη γιατι νιωθω πολυ χαλια

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Ρε κοριτσακια μου να ρωτησω κι εγω κατι..?

Γιατι ολα πριν και οχι τωρα?

Εγω ξυπναω απ τις 6:30 καθε πρωι (παω δουλεια), γυριζω σπιτι 12 το μεσημερι

τελειωνω δουλειες-πλυσιματα-σιδερωματα-φαγητο για την επομενη μερα

και μετα κανω τα παντα μαζι με την ουρα μου.. :P (το μωρο).

Παμε αγορα.. κομμωτηριο, καφετερειες, ταβερνες

(μεχρι και σε συναυλια την πηρα οταν ηταν 3 μηνων) οχι θα 'χανα!

Το βραδυ πεφτω για υπνο στις 1 με 1:30 αλλα δε με νιαζει..

Το πρωι νυσταζω αλλα το ξεπερναω...

Δε θελω να χανω στιγμες απ τη ζωη μου.

Αφου ο θεος με αξιωσε να γινω μαμα-συζηγος,

παντα θα κανω τα αδυνατα δυνατα για την οικογενεια μου και για ΜΕΝΑ!

Φιλια σε ολες σας. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:[/quote

μπραβο σου!

:)

εμενα πχ η μικρη μου που σαφως ειναι η ουρα μου,

θελει συνεχεια να εχω την προσοχη μου στραμμενη επανω της κ να κανουμε διαλογο :P

ουτε κ παιζει μονη

κ οταν λεω διαλογο το εννοω,αφου συζηταμε κανονικοτατα

αφου μιλαει αρκετα

οποτε πως να στρεψω το βλεμμα αλλου ;):(

δεν πειραζει ομως ,χαλαλι τα κομμωτηρια!

ενταξει κ βλεπομαι κ χωρις αυτα :P

οσο για συναυλιες ,ταβερνες καφετεριες, εχω αναλωθει πριν χρονια σε οοολα αυτα,τωρα χαλαρα :P;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...