Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τοξοτάκια εν δράσηηηηηηηηηηη....

Recommended Posts

χαχα ...ζήλεψα και εγώ από την μαμα Χήνα ... :P και είπα να ανοίξω ένα αντίστοιχο θεματάκι ... :woohoo: :woohoo: :):)

δεν μπορεί εδώ στο παρεάκι του μαμυ όλο και κάποιο τοξοτάκι θα υπάρχει που θα ναι σαν και και το Καρολινάκι ..ειλικρινέστατο...αυθόρμητο...κοινωνικοοοοοοοοοοοοοο...γκρινιάρικο...καλόψυχο...ευαίσθητο...πεισματάρικο...και πολύ πολυλογούδικοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!ειμαι καλη και δένομαι εύκολα με τους ανθρώπους γύρω μου ,είμαι δοτική αλλά μισώ τους δήθεν ανθρώπους ,το ψέμααααααααααα την υποκρισία...είμαι καποιες φορές πιο μπέμπα και από την μικρούλα μου... :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κι εγώ ως τοξότης(4 Δεκεμβρίου)πιστεύω ότι διαθέτω όλα όσα προανέφερες karolinaki1.Βέβαια αυτό το κοινωνικό που λες δεν με καλύπτει, μπορεί να φαίνομαι αλλά στην ουσία είμαι εσωστρεφής. Επίσης είμαι πολύ τακτική, υστερική καταντώ μ΄αυτό το θέμα, πολύ της καθαριότητας και σιχαίνομαι κι εγώ πάρα πολύ αυτό τον καθοσπρεπισμό, αυτή την υποκριτική ευγένεια, όπως επίσης και τον ανταγωνισμό, την γαλιφιά, την κουτοπονηριά και τα υποκριτικά χαμόγελα.

mamoli και Αρτεμη καλωσήρθατε στο πιο τρελό παρεακι...εμεις τα τοξοτάκια είμαστε πολυ καλα παιδιά αλλα όταν αντιληφτουμε το ψεμμα φευγουμε μακριάαααααααααααα...εγώ προσωπικά έχω κανει πέρα μεχρι και συγγενεις για αυτον τον λογο...

Mamoli μου καλά τα λες ....χα χα :P:P είμαστε και αντικειμενικές και το πιο καλο ζώδιοοοο...

Αρτεμη συμφωνώ απίστευτα με όλα όσα λές.....ειδικά την υποκριτική ευγένεια και την γαλιφιά τα απεχθάνομαι ....... :angry::angry:

μακάρι όλοι να ταν ο ευατός τους.. χωρίς να θέλουν να το παίξουν κάποιοι....

αν δεν συμπαθώ κάποιον εγώ απλά δεν του δίνω σημασία είμαι απλά τυπικη(κυρίως στον εργασιακό χώρο...απλα κάνω την δουλειά μου)....εκει να δειτε υποκρισια απο μπροστά αγάπηηηη και από πίσω θάψιμο....

karolinaki1 έγραψε:

μακάρι όλοι να ταν ο ευατός τους.. χωρίς να θέλουν να το παίξουν κάποιοι....

αν δεν συμπαθώ κάποιον εγώ απλά δεν του δίνω σημασία είμαι απλά τυπικη(κυρίως στον εργασιακό χώρο...απλα κάνω την δουλειά μου)....εκει να δειτε υποκρισια απο μπροστά αγάπηηηη και από πίσω θάψιμο....

συμφωνω συμφωνω και εγω...σαν τοξοτινα, :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: μου αρεσουν τα σπορ,τα ταξιδια και η περιπετεια!!!!

ειμαι τρελαρα και κοινωνικη αλλα καποιες φορες...κλεινομαι στον σπιτι και δεν θελω να ακουω τιποτα και κανεναν!το ριχνω στη καθαριοτητα του σπιτιου με μανια!! :ohmy::ohmy::ohmy:

καλημέρααααααααααααααααααααα σε όλα τα τοξοτάκια... :laugh: :laugh:

δεν μπορεί να μαστε τόσο λίγααααααααααααααααα :(:( που είστε τα υπόλοιπα ????? :(:(

Κατερινάκι μου που είσαι γλυκιά μου? Η αδυναμία μου η Ελενίτσα τι κάνει? ένα γλυκό χαδάκι στην κοιλίτσα από μένα...και πολλλα πολλλα φιλάκια σε σένα!!!!!!!!!

Αρτεμη, Mamoli...τι μου κάνετε κορίτσια? τα φιλιά μου. :kiss::kiss: ...

Mamoli έγραψε:

Μόνο εγώ είμαι τοξότης και ΕΝΤΕΛΩΣ ασυμμάζευτη;; Χαχαχαχα, θα φταίει ο ωροσκόπος μου μάλλον!!!

μπαααααααααααα μη το λες κοριτσάκι μου και εγώ ειδικά τώρα με το μωρό που και που κάνω μία ανακατωσούρα αλλά μετα μου τη δίνει και τα συμμαζεύω... :laugh: :laugh:

μμμμ σιγα το ζωδιο! οι ταυρινες ειμαστε καλυτερες! χαχαχαχα

λοιπον δεν ξερω για τις γυναικες τοξοτες αλλα οι αντρες του ζωδιου σας ειναι για πολλες σφαλιαρες! ειναι ή του υψους ή του βαθους!

απο τη μια νιωθουν τοσο δυνατοι και απο την αλλη κλαψουριζουν οτι δεν μπορουν να καταφερουν τιποτα! απο την μια θελουν να κανουν οικογενεια και απο την αλλη σου λενε οτι θελουν να ζησουν ελευθερα τη ζωη τους! απο την μια λενε οτι τα λευτα τα εχουν χεσμενα και απο την αλλη χεζοντε επανω τους να βρουν δουλεια. απο τη μια λενε οτι τους αρεσει η ασφαλεια και απο την αλλη κανουν επικυνδυνα σπορ! ε τοση βλακεια σε ενα ζωδιο χωραει? ε ναι χωραει! αναποφασιστα τρελα τοξοτακια εχουν παντα τον τροπο τους να πεις απο τη μια ημαρτον θεε μου και απο την αλλη να μην μπορεις χωρις αυτα!

Τι να σας πω κοριτσακια μου! Εγω καρκινακι ειμαι, αλλα η κορακλα μου ειναι Τοξοτινα και μαλλον με ωροσκοπο Ιχθυ, αν τα υπολογισα σωστα.... Απ' οτι βλεπω θα γινει το καλυτερο παιδι! Φιλακια!

mama_xina έγραψε:

μμμμ σιγα το ζωδιο! οι ταυρινες ειμαστε καλυτερες! χαχαχαχα

λοιπον δεν ξερω για τις γυναικες τοξοτες αλλα οι αντρες του ζωδιου σας ειναι για πολλες σφαλιαρες! ειναι ή του υψους ή του βαθους!

απο τη μια νιωθουν τοσο δυνατοι και απο την αλλη κλαψουριζουν οτι δεν μπορουν να καταφερουν τιποτα! απο την μια θελουν να κανουν οικογενεια και απο την αλλη σου λενε οτι θελουν να ζησουν ελευθερα τη ζωη τους! απο την μια λενε οτι τα λευτα τα εχουν χεσμενα και απο την αλλη χεζοντε επανω τους να βρουν δουλεια. απο τη μια λενε οτι τους αρεσει η ασφαλεια και απο την αλλη κανουν επικυνδυνα σπορ! ε τοση βλακεια σε ενα ζωδιο χωραει? ε ναι χωραει! αναποφασιστα τρελα τοξοτακια εχουν παντα τον τροπο τους να πεις απο τη μια ημαρτον θεε μου και απο την αλλη να μην μπορεις χωρις αυτα!

Χαχαχχαα...Πέστα κοριτσάκι μου,σαν τις Ταυρίνες δεν έχει!!!! :P :laugh: :laugh: Άντε καλά,κ οι τοξοτίνες καλούλες είστε,είχα μια πολύ καλή φίλη,απίστευτο παιδί!!

bibibo έγραψε:

Τι να σας πω κοριτσακια μου! Εγω καρκινακι ειμαι, αλλα η κορακλα μου ειναι Τοξοτινα και μαλλον με ωροσκοπο Ιχθυ, αν τα υπολογισα σωστα.... Απ' οτι βλεπω θα γινει το καλυτερο παιδι! Φιλακια!

χα χα και εσυ κουκουβαγια μανούλα ε?????? :P:P εννοείται τα μωράκια μας είναι τα καλύτερα τα ομορφότερα .... τα εξυπνότερα...αλλά πέρα από την πλάκα κορίτσια... πιστεύω ότιπέρα από τα ζώδια... πολλά χαρακτηριστικά εξαρτώνται απο τον χαρακτήρα του κάθε παιδιού ...κάποια στοιχεία κληρονομούνται γονιδιακά και σίγουρα παιζει ρόλο πως γαλουχεί καθε γονέας το παιδί του ...σε άμεση συνάρτηση με τα βιώματα του...όλα συνδράμουν αλλα το αποτέλεσμα είναι μοναδικο... :woohoo: :woohoo:

Κατρινα έγραψε:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΞΟΤΑΚΙΑ!!!! sagittarius8.jpg

τελεια φωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατερινάκι μου..... :kiss::kiss:

mummydi έγραψε:

mama_xina έγραψε:

Χαχαχχαα...Πέστα κοριτσάκι μου,σαν τις Ταυρίνες δεν έχει!!!! :P :laugh: :laugh: Άντε καλά,κ οι τοξοτίνες καλούλες είστε,είχα μια πολύ καλή φίλη,απίστευτο παιδί!![/quote:17geizb3]

καλούλες ε Κωνσταντινούλα ? εσύ έλεγες ότι είχες αδυναμία....σε ένα τοξοτάκι....χι χι

Είμαστε το καλύτερο ζώδιο! Οι άλλες απλά μας ζηλεύουν!! Χαχαχαχαχα

Και εγω ως γνησια τοξότης έχω όλα αυτά τα χαρακτηριστικά Καρολινάκι!

Μόνο τα ταξίδια ξέχασες να αναφέρεις! Δώσε μου ταξίδια και πάρε μου την ψυχή.

ΑΡΤΕΜΗ και εγώ το έχω αυτό με την τάξη, αλλα νομίζω οτι φταίει η Παρθένος στον αστρολογικό μου χάρτη! Για ψαξε το και συ!

Ααα Σαββατο 13 Δεκεμβρίου για να μην ξεχνιόμαστε! Τοξότης με ωροσκόπο λέοντα και σελήνη στους ιχθείς! Το καλύτερο παιδί είμαι λεμε!!!

Σισσιώ έγραψε:

Είμαστε το καλύτερο ζώδιο! Οι άλλες απλά μας ζηλεύουν!! Χαχαχαχαχα

Και εγω ως γνησια τοξότης έχω όλα αυτά τα χαρακτηριστικά Καρολινάκι!

Μόνο τα ταξίδια ξέχασες να αναφέρεις! Δώσε μου ταξίδια και πάρε μου την ψυχή.

καλώς ήρθες Σισσιώ στην τρελή τοξοτοπαρεούλα μας!!!!!!! :laugh: :laugh: όντως οι άλλες μας ζηλεύουν αφου είμαστε αξιολάτρευτα άτομα!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P χα χα ...

μπορει να μαστε λίγο γκρινιάρικα ή παραπονιάρικα αλλά είμαστε τόσο ντόμπρα παιδιά και δοτικά που πιστεύω είμαστε αγαπησιάρικα ....απο τους άλλους...έχουμε λίγους αλλά καλούς.... ;);)

έχεις δίκιο μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια απλά τώρα με την μικρούλα είναι πιο δύσκολο...χαίρομαι που ταιριάζουμε όλες λιγο πολύ αλλά αναρωτιέμαι πώς θα ταν η φιλία μεταξύ δύο γυναικών που ναι και οι δύο τοξοτάκια?????????θα τα βρίσκαμε άραγε?

Εύκολη! Η φιλία μου με την κολλητη μου μετράει 12 χρόνια! Έχει γεννηθεί 4 Δεκεμβρίου! Πλακωνομαστε συνέχεια και μετα απο 10 λεπτα, όλα μέλι γάλα! χαχα

Η κορούλα μου είναι 20 μηνών και ταξιδευει απο ημερων μαζι με τους τρελούς γονείς της!! Σημειωτέον ο νατρας μου και η κόρη μου είναι λέοντες.

Το επόμενο παιδί μου θέλω να είναι τοξότης έτσι για να τους μπω στο μάτι!! χαχαχα Αντε καλα... συμβιβαζομαι και με υδροχόο.

mama_xina έγραψε:

νομιζα οτι οι ταυρινες ειμασταν τα μεγαλυτερα ψωνια του ζωδιακου παρκου αλλα εσεις εδω με διαψευσατε χαχαχαχα

Ναι,ναι,πάνω απ όλα μετριοφροσύνη..!! :laugh: :laugh: :laugh: Αλλα τώρα ξέρω τι απάντηση θα πάρω..."Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους"!!!!!! :P:P

:laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...