Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

asterias έγραψε:

γεια σας κοριτσια κ χρονια πολλα σε ολες μας..μολις χθες γυρισα απο το χωριο μου κ εχω να σας ανακοινωσω οτι....ειμαι εγκυος!!!!!!οι ποιο πολλες εδω μεσα γνωριζεται κ εμενα κ την ιστορια μου..το μονο που θελω αυτη την φορα ειναι ολα να πανε καλα κ να φουσκωνω με την ρουλιτσα μου παρεα...το πρωτο ραντεβου με τον γιατρο μου το εχω την αλλη πεμπτη..ελπιζω κ τοτε να εχω καλα νεα να σας πω...οι χοριακες που εχω κανει ειναι καλες κ αναιβενουν κανονικα...ειμαι αρκετα συκρατημενη γιατι τον τελευταιο χρονο εχω περασει πολλα κ φοβαμαι μην τα ξαναβιωσω...φιλακια σε ολες :kiss::kiss::kiss:

αχχχχχχχχ!!!! κουκλιτσαααα μουυυυ!!!! ολα καλααααα να σου πανεεεε!!!!

σου στελνω οληηηηηηηηηη την θετικη μου ενεργειαααα ετσι μπραβο μαζι με το ρουλακι μασ!!!

Δημοσίευση

κοριτσια κ φιλεναδες μου σας ευχαριστω ολες μα ολες για τις ευχες σας...ευχομαι σε ολες σας οτι επιθυμειτε κ ρουμπι μου με το καλο να γεννησεις κοπελα μου...το αγχος ποτε δεν λειπει.. κ μου αρεσει που σε αλλους δινω κ συμβουλες ενω εγω ειμαι χειροτερη...ρουλα :P:P:P:P:P φιλακια

Δημοσίευση

Φιλεναδααααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

Να μου προσεχεις και να μην μου αγχωνεσαι κοριτσακι!!!!!!!!ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!

Στο χα πει οτι ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αυτες τις μερες σε ειχα συνεχεια στο μυαλο μου..σαν να περιμενα κατι να μου πεις...και ναι βγηκα αληθινη!!!!!!!!!

Χαρηκα παρα παρα πολυ!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααα

Δημοσίευση

εγω λεω να κανουμε ενα γκαλοπ..σε ποιο μερος πιασατε το σπορακι σας να δουμε πιο υπερτερει να μαζευτουμε ολες απο την λιστα να δειτε μετα μωρακια που θα φυτρωσουν :laugh: :laugh: :silly:

μου φαινεται θα παρω τους δρομους για Ναυπλιο :blink: :woohoo:

Δημοσίευση

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ! ! ! :woohoo: :woohoo:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, που θα πάνε να είσαι σίγουρη, και να κρατήσεις ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!!

Χάρηκα πάρα πολύ και για την Ρούλα και για σένα!!!

Αααχ κορίτσια!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

:kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @pennaki @almira Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου!!! Αχ ναι δεν το πιστεύω οτι έφτασε η μέρα κ πραγματικά φοβάμαι να πάω στο μικροβιολογικο για τεστ δεν το συζητώ καν δεν τολμάω να κανω... Εχω και κατι πονακια περιόδου που πάνε κ έρχονται.. λέω θα μου έρθει περίοδος.
    • @Kiddo ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες με τις τροφές, αν κολλήσουμε θα σου πω! Έχεις πολύ μεράκι με το blw! Όχι μέλι φυσικά δεν έχουμε δώσει απλά δεν του έδωσα σημασία γιατί λέω σε κάνα δίμηνο θα το δοκιμάσουμε κι αυτό Γενικά έχει πάρει μπρος με το φαγητό και με κυνηγάει όλη μέρα και μου λέει μαμ μαμ 😂 μου φαίνεται και πιο βαριά οπότε πρέπει να πέρασε κάποια φάση που έβαζε βάρος γι αυτό πεινουσε. Βρήκα κι εγώ ευκαιρία και της έδινα ο,τι φαγητό μου έφτυνε 😅 Οπότε έχουμε αρχίσει κι εμείς να προσπαθούμε να κάνουμε ένα φαγητό για όλους που βολεύει άπειρα.  Περάσαμε νέα ίωση δεν πρωτοτυπησαμε 😂Τωρα ειχε πυρετο και πολυ μπουκωμα. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως τα κολλάμε στις παιδικές χαρές 🤷‍♀️ κρατάω μόνο ότι τουλάχιστον χτίζει ανοσία για όταν ξεκινήσει σχολειο @_piripiri_ έχουμε βάλει κάτι γωνιες εντωμεταξυ στα τραπεζια απο αφρολεξ και τις μασουλαει, φαινεται σαν να εχουμε κουνελι. Και θυμηθηκα που ελεγες για το τρωκτικο και γελουσα μόνη μου 😂 Επίσης πήγαμε βρεφικο θεατρο και περάσαμε τέλεια κορίτσια. Δεν ξέρω που μένει η καθεμία αλλά στο Μέγαρο Μουσικης έχει πολύ ωραία πράγματα για μωρα, σας τα προτείνω! Δεν φανταζόμουν ότι θα την έβλεπα να παρακολουθεί έργο κι όμως! Γενικά εχω να πω οτι όσο μεγαλώνει μου αρέσει πολύ που γίνεται παιδάκι, κάνουμε πράγματα, καταλαβαίνει πιο πολλά και την καταλαβαίνω κι εγώ καλύτερα, μου δειχνει τι θελει, με μιμειται κτλ. Μου αρέσει αυτή η φάση τώρα στους 10 μηνες 😊 ελπιζω μολις περπατησει να μην τα βρούμε ζόρικα 😅
    • @Kn1 πως τ δινεις τ αβοκάντο? Δ εχω δώσει ποτέ. Κατατοπισε με λιγο. Τ βαζεις στο φρουτο? Επισης ωριμο?ουτε να τ ξεχωριζω ξερω.
    • Καλημέρα σε όλες! Πως είστε κορίτσια; Ευχομαι αυριο να εχεις μια μεγάλη χοριακη @Ngsofia! Λίγες ωρες απομένουν!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...