Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS APORIA

mpoulitsa

Recommended Posts

KORITSIA KALHSPERA!!EIMAI 6 EVDOMADON K KATI HMERON..SIMERA PIGA STIN GIATRO MOU EIPE OTI EINAI OLA FUSIOLOGIKA ALLA DEN MPORESAME N 'AKOUSOUME TIN KARDOULA TOU.MOU EIPE NA PAO THN DEUTERA NA XANAKANO UPERIXO MAZI ME KATI ALLES EXETASEIS POY PREPEI NA KANO.EGO OMOS EXO ANGXOTHI,EXO FOVITHI.,MPOREITE NA MOU PEITE POTE AKOUME PERIPOY THN KARDOULA TOU MOROU?????????????? :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KORITSIA KALHSPERA!!EIMAI 6 EVDOMADON K KATI HMERON..SIMERA PIGA STIN GIATRO MOU EIPE OTI EINAI OLA FUSIOLOGIKA ALLA DEN MPORESAME N 'AKOUSOUME TIN KARDOULA TOU.MOU EIPE NA PAO THN DEUTERA NA XANAKANO UPERIXO MAZI ME KATI ALLES EXETASEIS POY PREPEI NA KANO.EGO OMOS EXO ANGXOTHI,EXO FOVITHI.,MPOREITE NA MOU PEITE POTE AKOUME PERIPOY THN KARDOULA TOU MOROU?????????????? :blush:

ΚΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΚΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ !!! ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ

8Α ΜΑΣ ΦΑΣ ΕΣΥ ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ , ΦΑΝΤΑΡΟ 8Α ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ...

ΧΙΧΙΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!

juliax έγραψε:

ΚΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΑΚΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ !!! ΠΑ ΠΑ ΠΑΑΑ

8Α ΜΑΣ ΦΑΣ ΕΣΥ ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ , ΦΑΝΤΑΡΟ 8Α ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ...

ΧΙΧΙΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟ!!!!

Χαχαχαχαχα..Συμφωνώ!!!!Είναι απόλυτα λογικο να αγχώνεσαι λιγάκι αλλα μη το αφήνεις να σε καταβάλλει!!!

Κ εμείς καρδούλα ακούσαμε 7 εβδομάδων κ κάτι...Κ είναι συγκλονιστικό συναίσθημα!!!Δε θα ξεχάσω ποτέ τα λόγια του γιατρού..."Αυτή είναι η καρδούλα του..."΄δυνατοί χτύποι.."Ρυθμική,ρυθμικότατη,χωρίς αρρυθμίες,το μωράκι σας είναι τέλειο!!!" :woohoo:

αγαπη μου γλυκια μην αγχωνεσαι καθοοοοοοοοολου!εγω την καρδουλα την ακουσα οταν εκανα κ την αυχενικη διαφανεια.περιπου 3 μηνων κ κατι.μην αρχιζεις ετσι γιατι δεν ειναι καλο...να εισαι αισιοδοξη κ να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη!ζησε το οσο καλυτερα μπορεις!ειναι κ ωραια εποχη!

βαζε τα ωραια φορεματακια σου,τις κορδελιτσες σου τις χρωματιστες στα μαλλακια σου κ να δεις πως θα γλυκανεις σε λιγες εβδομαδουλες με την κολιτσα τουρλα κ ολοι θα σε χαζευουν!!!(παρε μια γευση απο facebook valantis-anna kaparakis)......!!!!!!

αχ ζηλεψα τωρα...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ax na ste kala vre koritsia mou ftiaxate tin diathesi!!!eimai polu angxodeis gt akoma den exo katalixi se kapoion giatro k o kathenas leei to makru tou k to konto tou.den exo niosi tin asfaleia tou giatrou k eidika gia proti egkumosini.episi xekinisa me polu xamili xoriaki k einai ena meion.k'oti niotho ta xespao ston kakomiri ton antrouli mou!ouf toulaxiston tha koimitho iremi!

ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΙΝΕ ...ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΘΑ ΤΗΜ ΑΚΟΣΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΝΓΙΝΙΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΘΑ ΔΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.....ΜΙΝ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΙΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ.. ΕΓΟ ΠΙΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ Ι ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙ..ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΟΤΕΡΙΚΟ ΙΠΕΡΙΧΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ ΕΠΙΔΙ ΕΧΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΚΑΡΔΙΑ...ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΠΕΡΙΣΧΟ ΚΟΛΠΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΕ ΚΑΝΙ...ΙΧΑ ΣΤΙΝΑΦΟΡΙΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΓΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΙ ΕΝΙΟΣΑ ΙΓΡΑ ΚΑΤΟ..ΑΠΟ ΕΚΙΝΙ ΤΗΝ ΟΡΑ ΙΧΑ ΙΓΡΟ ΚΑΦΕ{ΑΙΜΑ}ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4 ΜΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΕΦΤΙΣΟΣ ΠΙΓΑΣΕ ΚΑΠΙΟ ΑΛΛΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΙΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΤΟΝ ΙΔΑΜΕ...ΕΤΣΙ ΜΙΝ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ 7 ΜΕ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΙΣ Κ ΧΤΙΠΙΜΑ ΚΑΡΔΙΑ.ΠΡΟΤΑ ΕΝΑ ΣΑΚΟΣ ,ΜΕΤΑ ΓΕΜΙΖΙ Ο ΣΑΚΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΟΡΕΕΟ ΙΧΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΙ ΣΟΥ......ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.....ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΓΙΜΟΣΙΝΙΣΟΥ Κ ΙΡΕΜΙΑ...

koritsia apo to stoma sas k stou theou to auti!kale ti omorfa morakia pou uparxoun se auti tin parea popo den xortenis na ta vlepeis!tora pou anaferate gia ugra vlepo pou k pou kitrinokafe ugra fusiologiko?

mpoulitsa έγραψε:

koritsia apo to stoma sas k stou theou to auti!kale ti omorfa morakia pou uparxoun se auti tin parea popo den xortenis na ta vlepeis!tora pou anaferate gia ugra vlepo pou k pou kitrinokafe ugra fusiologiko?
.....ΜΙΝ ΦΟΒΑΣΕ ΔΕΝ ΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΝΑ ΘΑ ΠΙΣ ΟΜΟΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΟΣΟΥ...ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΒΛΕΠΙΣ ΙΝΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΜΕΡΟΣΙΣ...ΚΑΙ ΜΙΝ ΔΙΣΤΑΖΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣ ΤΕΛΕΦΟΝΟ....

ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΥΓΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΓΟΥΡΗ.ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΧΟΝΕΣΑΙ.

ΤΟ ΙΓΡΟ ΚΑΦΕ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΕΝΦΑΝΙΣΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΧΟΣ .ΕΤΣΙ ΙΡΕΜΙΣΕ .ΜΙΝ ΞΕΧΑΣΙΣ ΠΟΣ ΟΤΙ ΝΙΟΘΙΣ ΕΣΙ ΤΟ ΝΙΟΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΟ..... :) :laugh: :laugh:

κοριτσακι μου ψυχραιμια μην ανχωνεσαι ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις, καρδουλα για να ειμαστε μεσα υπολογιζε στις 8 εβδομαδες ειναι λογικο που δεν ακουσες, τι ανχωθηκες καλε αμεσως, εχεις ακομα να ανχωθεις ουυυυυυ ψυχραιμια πανω απο ολα!!!

Γεια σου κ απο μενα κ σου ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη!!

Λοιπον τα υγρα ειναι φυσιολογικα, να ανησυχησεις μονο αν μυριζουν εντονα.

Επισης μην αγχωνεσαι για το ποτε θα ακουσεις την καρδουλα και εγω θα σου προτεινα να μην πας τοσο γρηγορα για επανελεγχο. Ειναι νωρις ετσι κ αλλιως..Τι αγχωνονται αυτοι οι γιατροι λες και αν πας 2-3 μερες αργοτερα θα γινει τιποτα.. Εμενα με κουβαλουσε καθε 3 μερες κ εγω πηγαινα και το αγχος μου μερα με τη μερα ΒΟΥΝΟ!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ.ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ 10 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΩΣΗΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ.

mpoulitsa-stelitsa μου θελω να ξερεις οτι δεν πειραζει..και δεν θελω να σε ξαναδω στενοχωρημενη ποτε!!! θα ερθει αλλο μωρακι... αυτο τι ειπαμε??? ηταν λιγο αρρωστουλικο.. μεχρι να το καταλαβεις θα ερθει το επομενο!!! και αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα!!!

Εννοείται ότι είναι πολύ νωρίς για να ακουστεί καρδούλα. Εγώ 6-7 εβδομάδα είχα παρουσιάσει και λίγο ροζ αίμα και όταν μίλησα τηλεφωνικά με το γιατρό μου και του είπα να πάω να με δει εκτάκτως μου λέει "και να έρθεις, είναι τόσο νωρίς που δεν πρόκειται να δούμε κάτι πέρα από τον σάκο (που τον είχαμε δει)". Μου είχε δώσει οδηγίες από το τηλέφωνο. Νομίζω μετά την 8η βδομάδα ακούγεται καρδιά.

marygeo δυστυχως στην περιπτωση της μπουλιτσας(επειδη ειναι φιλη μου),το χασαμε το μωρακι εχθες..πηγε και στο μητερα και εκανε και καθαρισμο.

mikroulaxristos έγραψε:

marygeo δυστυχως στην περιπτωση της μπουλιτσας(επειδη ειναι φιλη μου),το χασαμε το μωρακι εχθες..πηγε και στο μητερα και εκανε και καθαρισμο.

λυπαμαι πολυ για την φιλη σου και πραγματικα την καταλαβαινω γιατι ειχα και γω ενα περιστατικο παρομιο πριν κανα μηνα περιπου.

lovelymama εγω να δεις πως λυπηθηκα..αλλα ομως δεν πρεπει να στενοχωριομαστε!! σε λιγους μηνες που ξανακανει να μεινει εγκυος,θα πιασει με τη μια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...