Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αργυρω 27 wrote:

Επιστημη έγραψε:

Με ξετρελανε και η δικια σου μπουμπου!!!τι ειναι το βαρελακι?οι σβουρες παντως πρεπει ναναι τρελα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πορωνεται η γλυκουλα σου ε?μπραβο το γιαβρακι μου!!!αντε κι εγω περιμενω την δικια μου μπεμπα και ειμαι σε κατασταση τρελας!!! :silly: :silly: :silly: :silly:[/quote:1t5r9fdg]

Βαρελακι λεω εγω τις τουμπες που κανει απο μπρουμυτα ανασκελα και το αναποδο ξανα και ξανα. Παντως το πως χειριζετε την στρατα ειναι απιστευτω. Θα γινει αυτη μια οδηγος σκετος Σουμαχερ σας λεω. Χαζομαμααααααααααααααααααααααααα :laugh: :laugh: :laugh: :P:P:P :laugh: :silly: :P

Αντε Αργυρώ μου με το καλο και εσυ να αγκαλιασεις την μπεμπουκα σου να δεις για τι λαχταρα μιλαμε.

Δημοσίευση

Anastacia wrote:

Μμμμμμ!Νοστιμο κ αυτο!!! 14042010546.jpg

Παναγια μου τι μελι φατσουλα ειναι αυτη;

Τρελαθηκα που την ειδα. Ενα κουκλι ειναι η ατιμη.

Και τι νοικοκυρα! Αυτο ειναι που λεμε το εγλειψα το σπιτι, το εκανα λαμπικο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αναστασια ειναι υπεροχηηηηηη!!!!χαχαχχαχαχ πεθανα απο τα γελια μολις την ειδα να γλυφει τη ροδα!!!

Επιστημη μου ,σε ευχαριστω κι εσενα οπως και την Αναστασια για τα καλα σας λογακια!με μπριζοσατε τωρααααα...περιμενω πως και πως να τα ζησω ολα αυταααααααααααα με τρελαααααααααααα!!!

φιλακια πολλα και να χαιρεστε τα νινακια σας!!!

Δημοσίευση

Anastasia na ti xerese tin Annie sou :) einai sketi glyka !!!

ego den exo na pros8eso kati parapano oti eipan ta koritsia ... to skalopati na prosexeis ena deyterolepto pairneis ta matia sou apo pano tous kai ayta volida ...

ego eimai stin alli akri to spiti einai oikopedo ,alana epipla miden ,tipota ,ka8olou pos allios na to po ... eimaste edo prosorina kai etsi...

opote emena allo einai to provlima mou ...

mipos argisei na perpatisei giati den exoume epipla na paei apo to ena sto allo ???? :(

ouf ta eipa kai ksalafrosa

3Ha1m4.png

Δημοσίευση

Οπως θα παρατηρησατε το ροδακι ειναι...γυαλισμενο!!!αχαχαχα

Ειπαμε...χαλαρα η μαμα για να εξερευνησει η κορουλα τον κοσμο!!!! :P:P

Επιστημη :laugh: :laugh: :laugh:

Ετσι!!!Νοικοκυρα μεγαλη!!!

Μαρινα μην ανησυχεις!Εγω νομιζω πως ετσι θα δυναμωσει το ωματακι κ θα μαθει να σηκωνεται μονος του χωρις να πιανει! ;)

Καντου κ εσυ "στρατα-στρατουλα" για να μην το εχεις στο μυαλο σου!!!

Το σημερινο μενου ειχε: ποδια σιδερωστρας,χαλι κουζινας(ψαθινο :P ) κ τα παπουτσια της ενω τα φορουσε!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλα μπουσουληματα ,εγω για σφουγγαρισμα χρησιμοποιω πρασινο σαπουνι σε νιφαδες δυαλυμενο σε ζεστο νερο και φυσικα δεν αφηνω κανενα να περπατησει με παπουτσια στο σπιτι παντως απο ενα σημειο και μετα το παιρνεις αποφαση οτι το αλλοτε πεντακαθαρο σαν τα γαργαρα νερα παιδακι σου μεταμορφωνεται σε γουρουνακι που γλειφει οτι βρωμικο βρεθει στο διαβα του :angry:

Δημοσίευση

καλε!!! Γρηγορα σου μπουσουλισε!!!! :woohoo: :woohoo: Εμεις ουτε κατα διανοια!! :( Τον βαζω μπρουμυτα και χτυπιετε σαν ψαρακι. Ανοιγει χερια ποδια και χτυπιετε... Σε ζηλευω! :blush: Παντως αφου ξεκινησε στα ειπαν ολα τα κοριτσια. Εμεις λιγο πολυ τα εχουμε κανει γιατι αλωνιζει το σπιτι με την στρατα... :P Και οπου δει μπριζα σεληνιαζετε... :angry: Αντε καλα τρεχαματα!!! ;):kiss:

Δημοσίευση

Litsa :laugh: :laugh: Σαν το πρωην γαργαρο νερο!χεχεχε

Αννα μου εσενα ειναι αντρακι!!!Βαρυ κ ασηκωτο!!!

Τα αγορακια θελουν το χρονο τους συνηθως!! ;)

Με το καλο να αλωνιζει κ μπουσουλωντας σε λιγο καιρο κ να σου σφουγγαριζει κ εσενα το πατωμα :laugh: :laugh: :P:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...