Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πως θα προφυλαξω την μπουσουληθρα μου?!!


Recommended Posts

Εδω κ λιγες μερες η μπεμπα μπουσουλαει κανονικα!

Σε συνδιασμο με ερπινγκ κ βαρελακια καλυπτει μεγαλες αποστασεις στο δευτερολεπτο!Με ακολουθει παντου! :P :laugh: (πολυυυυ γελιο!)

Τι πρεπει να κανω για να την προστατεψω?

Οκ μαζεψα οτι θα μπορουσε να πεσει πανω της,καλυψα με ενα στρωματακι μια κολωνα,μικρα μαξιλαρακια απο εδω κ απο εκει!

Να...Βγαλω τις κουρτινες??? :P σημερα μπουρδουκλωθηκε κ χαιροταν!Το τραπεζακι του σαλονιου?Το επιπλο με τα μηχανηματα(φετες οπως dvdplayer,ενισχυτεςκλπ) κ την τβ??

Εχουμε κ 2 μεγαλα σκαλοπατια..Να παρω ειδικο καγκελο?Ξερετε πως κ που στηριζεται αυτο???

Επισης γλυφει το πατωμα με λαχταρα!(+τα κροσια απο το χαλι,το κατω μερος της κουρτινας κ οτι αλλο βρωμικο βρει! :silly: :laugh: )

Με τι να σφουγγαριζω για να μην παθει τιποτα? :ohmy: Ξυδι? :dry::dry::dry:

Και τελος...Υπαρχει περιπτωση να μου κρυωσει που ακουμπαει η κοιλιτσα στο μαρμαρο?

Ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγώ δεν είμαι η πλέον κατάλληλη να σου απαντήσω αλλά γέλασα πολύ με το μυνηματάκι σου :laugh: :laugh:

Το συμπέρασμα είναι ότι μόλις αρχίσουν να μπουσουλάνε τα μωράκια μας πρέπει να μετακομίσουμε σε γιαπί για να έχουν άπλετο χώρο να στριφογυρνάνε??? :P:P

Να σου ζήσει και να την χαίρεσε. Νομίζω ότι είσαστε στην πιο αστεία σας φάση!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παρομοίως... :laugh: :laugh: Ειδικά αυτό με τα πλακάκια...Τρέλλα μεγάλη!!!!Νόστιμααααα!!!!Εγώ πάντως δεν είμαι της υπερβολλής..Απλά σφουγγαρίζω μέρα παρα μέρα με το κανονικό απορρυπαντικό για το πάτωμα κ λίγη χλωρίνη,έχω μαζέψει μόνο βαριά αντικείμενα που θα μπορούσαν να πέσουν πάνω της,όχι dvd,όχι play station-άλλωστε είναι ελαφριά κ τα έχω σαν εκπαιδευτικά εργαλεία(Όοοοοχι εκεί!!!)Έστρωσα κουβερτούλα στο χαλί κ για να μη κρυώνει το ποπουδάκι κ η κοιλίτσα της στα πλακάκια,εκεί που πήγαινε συχνότερα έβαλα 2 απο τα μεγάλα παζλ που είναι για το πάτωμα γι αυτό τον σκοπό(βρήκα της disney με πριγκίπισσες κ παλάτια,τέλειααα!!!) κ έβαλα επάνω τη φάρμα της για να της αποσπά την προσοχή κ να μην φεύγει εύκολα απο εκεί!!Όσο για τις κουρτίνες,απλά όσο μπορείς μάζεψε τες στην άκρη με μια δέστρα-έτσι θα είναι κ όμορφες κ πρακτικές!

Καλή συνέχεια!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ξέχασα να αναφέρω τις μαξιλάρες που έβαλα στο τραπεζάκι σαλονιού για να μη χτυπήσει την (πανέμορφη) κεφάλα της..Κ στα σκαλάκια να βάλεις καγκελάκια οπωσδήποτε!!!Αυτά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοιτα και γω στην αρχη τις ιδιες αποριες ειχα... εβαλα γωνιες σιλικονης στις ακρες απο τα τραπεζακια - τις εβγαλε... σηκωσα αλλα τα μιχλιμπιδια απο τα τραπεζια βρηκε αλλα...

σιγουρα για το σκαλοπατι - αν βρισκεται στην περιοχη που μπουσουλαει θα πρεπει να βαλεις καγκελο - οσο για τα αλλα... θα καλυψεις τις μπριζες με τα ειδικα προστατευτικα και απλα θα την κυνηγας!!!! :silly: :silly: :silly:

δεν υπαρχει λογο να μαζεψεις τις κουρτινες γιατι οντως διασκεδαζει μ αυτες , απλα δες αν ειναι καλα στερεωμενες. μη φορατε παπουτσια στο σπιτι - το ιδιο και οι καλεσμενοι και απλα ριχνε καμια σκουπα πιο συχνα

δεν υπαρχει λογος να αποστειρωσεις τελειως το περιβαλλον γιατι ολο και κατι θα βρει να βαλει στο στομα και δεν γινεται να τα εχεις ολα πλυνει!! εξαλλου πρεπει ν αποκτησει και αντισωματα

εγω εστρωσα, αρχικα, το μεγαλυτερο μερος του σπιτιου με χαλια κλπ και αυτη πηγαινε στη γωνιτσα που εμενε ακαλυπτη :lol::blink::lol::blink:

ευτυχως εχουν την πανα και δεν κρυωνει ο κωλος τους :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

να ξερεις οτι θα πεσει, θα χτυπησει , θα κανει μελανιες.... εκεινο που πρεπει να κανεις ειναι απλα να γελας (αν εισαι σιγουρη οτι δεν χτυπησε οντως πολυ) και να μην τρομαζεις καθε φορα που πεφτει. Δηλαδη μη φωναζεις αχ το παιδι, το παιδι και να τρεχεις συνεχεια να το παρεις αγκαλια, 1ον γιατι τρομαζει και μετα γιατι θα μαθει οτι αυτο ειναι το κουμπι σου. οποτε απλα θα καθεσαι καπου κοντα και θα λες... ελα σηκω δεν επαθες και τιποτα! θελει υπομονη αλλα το παιδι εχει αναγκη να εξερευνησει το περιβαλλον του μη το περιορισεις :)

αντε καλο τρεξιμο!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω εχω πλεων ενα αδειο σπιτι.

Επειδη ειδικα ο δικςο μου ειναι πολυ ζωηρος και επιρεπης σε τραβματισμους..εκανε ακομα μια τεραστια μελανια το σαββατο οπου κουτουλησε ενα τοιχο.

Εγω εβγαλα τον διθεσιο καναπε εσπροξα το τραπεζακι τερμα στον τοιχο, μαζεψα τις κουρτινες να μην τις πιανει, οτι διακοσμητικο υπηρχε σε οποιοδηποτε υψος ανεξαρτητα αν ειναι βαρυ η οχι μπηκε σε κουτι και πηρε το δρομο για το υπογειο..κοινος αδειο...

Εχω αφισει δυο συρταρια και ενα ντουλαπι χωρις ασπαφιες εξωτερικες μονο εσωτερικες για να μην κλεισει τα χερακλια του οπου εχω ταπερ και κουταλες για να παιζει

Επισης αυτο που λεει η Κωνσταντινα εχω καλυψει οσα σημεια δεν εχουν χαλι με παζλ εχει στα Τζαμπο οτι σχεδιο θες τα μασουλησε μαι φορα, δεν του αρεσε..αλαλ εξακολουθει να ψαχνει πλακακια.

Επισης οπου εχω μοκετα επειδη εμενα σηκονετε για να σκαρφαλωσει και πφτει εχω βαλει παζλ και κατω απο τα χαλια αν καιπροσγειονετε παντα στον πισινο εχει πεσει και με το κεφαλι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α!!! Ε#πισης σφουγγαριζω και βαζω ηλεκτρικη καθε μερα αλλα εμενα εχει και αναπνευστικες αλλεργιες..μετα τον αφινω να γεμμησει τον κοσμο ψυχουλα.

Τις πρηζες θα τις καλυψεις ολες ανεξαρτητα απο το υψος..εμενα τον κρατουσε αγκαλια η πεθερα μου και πηγε να βαλει τα χερια του σε πριζα ψηλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοινώς όόόλες έχουμε σπίτια-παιχνιδότοπους!!!!!!!

Πρόσφατα ήρθε ένας φίλος για καφέ κ μου λέει "Πω,πω...Σαν να είμαι στην ονειρούπολη αισθάνομαι!!!!"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη αρχη! :laugh:

αφου σερνεται η μικρη οπου βρει βαζε σκουπα καθε μερα,σφουγγαρισμα με νερο,και τις κουρτινες βασικα αν μπορεις καπως να τις μαζεψεις.Ο δικος μου ακομα κρεμιεται απο τις κουρτινες,εχει πλακα αλλα μην τους ερθει κανενα κουρτινοξυλο στο κεφαλι.Καλυψε τις πριζες και εκει που εχεις τα σκαλια βαλε καγκελακι προστατευτικο.Εγω εχω παρει αυτο το πλαστικο περιτυκιγματος με τις φουσκιτσες και εχω καλυψει τα ποδια της τραπεζαριας,κουτουλησε ο μικρος ασχημα εκει,επισης στις γωνιες οτι προστατευτικο αγορασα μου βγηκε αχρηστο (πεταμενα λεφτα) γιατι τα εβγαζε,οποτε πηραμε βαμβακι και χαρτοταινια και εκανα γωνιες homemade! :laugh:

Α,και να τις πλενεις τα χερακια συχνα.

καλα σουλατσα λοιπον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Koritσια ευχαριστω για τις συμβουλες!

Γελασα κ εγω με τις περιγραφες σας!!!!

Δεν προλαβαινω να σφουγγαρισω...Το εχει κανει λαμπικο το σπιτι με το γλωσσακι!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Ουφ!!!!!!Νομιζει οτι ειναι παγωτο βανιλια???? :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αρχισατε/??? :P:P

εγω θα προστατευα σκαλοπατια..

μαζεψα το τραπεζομαντηλο απο το μικρο τραπεζι κ τερμα

δε εχω γωνιες..οποτε μια χαρα

κανε μπουσουλοπιτα κουκουβαα!!!!!!!1 :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

pw pw mwgalosate !!!! pote gennises pote megalose kai mpousoylaei den to exw katalabei .san xthes mou eleges na mhn lipw apo edw otan gennas . :woohoo:

sto trapezi tou saloniou bale ena prostateutiko malako pou pianei giro giro ,ti gonies tis bgazoun eukola.

apo ta plakakia tha exeis merikes porditses :woohoo:

bal oposdipote porta stis skales .

mazepse elafria trapezakia pou peutoun eukola kai usb apo ta dvd sas ,mhn afineis pote kalosia shndemena epano ston upologisth sou ta trabane kai spane to glosaki ths usb :silly: (to exoume pauei 2 fores :( )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέεεεε τί βομβαρδισμός ερωτήσεων!!!

Αγχωμένη σε νοιώθω... σα να σε βλέπω μπροστά μου!!!

Λοιπόν βγάλε τηλεόραση, dvd, ενισχυτές οπωσδήποτε να κατεβάσεις κουρτίνες, πίνακες, φωτιστικά, τα σκαλοπάτια να τα γκρεμίσεις (δεν είναι τίποτα) τραπεζάκι, πολυθρόνες, καρέκλες ξέχνα τα θα τρώτε κάτω οκλαδόν.

Τι άλλο έμεινε???

Μαρήηηηη τί λές???? Σιγά μη κάνεις το σπίτι καλοκαιρινό!

Λοιπόν χωρίς πλάκα θα σου πώ τί έχω κάνει εγώ.

Βάζα, κορνίζες, μπιμπελό κολοκυθάκια τέτοια τα έχω εξαφανίσει.

Το τραπέζι το πήρα απ' τη μέση και το έχω βάλει τέρμα γωνία. Αδειο εννοείται.

Κάτω έχω βάλει ένα παπλωματάκι μαλακό με τα παιχνίδια της, τον υπολογιστή το εξαφάνισα γιατι έπιανε το ποντίκι και του είχε αλλάξει τα φώτα, σκαλοπάτια δεν έχουμε οπότε δεν ξέρω να σου πώ αλλα νομίζω πουλάνε προστατευτικά καγκελάκια.

Το έχουμε κάνει το σαλόνι λίγο παιδότοπο.

Τις γωνίες στα τραπέζια να προσέχεις και κάτω να βάζεις σκούπα μη σου έχει πέσει τίποτα και το βάλει στο τσαχπινοστοματάκι της.

Εγω καθαρίζω με χλωρίνη γιατι μ' αρέσει η μυρωδιά της και μόνο με τη χλωρίνη νοιώθω το σπίτι καθαρό. Εμείς όμως δεν γλύφουμε τα πλακάκια.

Γενικά προσέχουμε τί βάζουμε στο στόμα μας. Με δυσκολία το ανοίγουμε!

Ντυμένη δεν την έχεις σπίτι? Πως θα κρυώσει η κοιλίτσα?

Γενικά πάντως Αναστασούλι όσο προστατευμένο να έχεις το σπίτι πρέπει πάντα να έχεις την προσοχή σου γιατι όλο και κάποια διαολιά θα κάνουν τα ζουζουνιάρικά μας!

Αυτά για αρχή και.....Welcame to the club!!!!

Καλό κυνηγητό!!!

Ελπίζω να απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Αμαντα μου στην αρχη το πηρα στα σοβαρα...Λεω...Πωπωωωω...πολυ υποχονδρια κ σπαστικια φιλη εκανα!!!Οταν διαβασα "γκρεμισε τα σκαλοπατια" ηρθα στα ισα μου! :laugh: :laugh: :laugh:

Θουλη κ Αφροδιτη ναι...Μεγαλωσαμε κ αρχισαμε να κανουμε πολλα!!!!!!

Τα σκαλοπατια,που λετε, δεν ειναι απλα(κοινα-θνητα) σκαλοπατια πχ 1μ...

Ειναι σκαλοπατια-γωνια περιπου 2 επι 1,5.....Να μην ξεχασω να πω ευχαριστω στην πεθερα μου για τον σουπερ κινδυνο που εβαλε χωρις λογο στο σπιτι! :P

Νομιζω πως το ειδικο προστατευτικο καγκελο "κουμπωνει" σε αλλα καγκελα(πχ σκαλας για πανω οροφο) ή σε τοιχο...Εγω δεν εχω τπτ απο τα δυο... :(

Που να σας εξηγω.....

Η μονη λυση(που τη θελω σαν τρελλη!!) ειναι να μετακομισουμε....!!! :woohoo: :woohoo: Τι να κανουμε....Λυπαμαι πολυ...αλλα...ΠΡΕΠΕΙ να μετακομισουμε ΤΩΡΑ!!!(μακρια απο την πεθερα!!!χιχιχιχι)

Σοβαρα τωρα...

Δε θελω να την περιορισω πχ στο παπλωμα που εχω στο πατωμα...θελω να αλωνιζει!...Μαλλον θα χασω κι αλλα κιλακια! :woohoo:

Παντως χλωρινη δεν εβαζα ποτε στο σφουγγαρισμα...! :huh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασια μου θα σε σωσουν τα παζλ..χωρις πλακα.

Επισης μπορεις να βαλεις τσοχινες ταινιες στα σκαλια..μεταξυ μας και εγω θα ηθελα να μετακομισω...για τον ιδιο λογο...μακρια απο ολους!!!!

Περαν τουτου χλωρινη δεν βαζω ουτε εγω με ενοχλει στα ματια τσουζει αλλα ξυδι...απειρο και ηλεκτρικη συνεχεια βλεπεις λιγο χνουδι να δειστο πατομα ορμαει!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωχ ωχ ωχ,

καταιγισμος ερωτήσεων!!!

Εννοείται θα βγάζετε τα παπούτσια σας

κ εσείς κ οι φίλοι σας (οι Αθηναίοι!)

κ θα καθαρίζεις πιο συχνά...

Θα φροντισεις να καλύψεις τις σκαλοπατάρες σου

(δεν ξέρω πως!), κ να πετάξεις την πεθερά

από το τρένο (...ουπς, αυτό είναι από άλλο έργο!)

Επισης αν σε πιάσει η μέση σου

από το σκυψιμο κ το κυνηγητό της μπεμπούζου

πες μου να σου στείλω φυσιοθεραπευτή

(κ θα έρθω κ εγώ να σε δω, με την ευκαιρία!)

Τα αφρολεξακια - παζλ που σου πρότειναν τα κορίτσια

τα βρίσκω εκπληκτική ιδέα!

Τις κουρτίνες βγάλτεσ κ βάλε κανά κόκκινο roman

να φωτίσει το σπίτι σου

κ τέλος ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ που μπουσουλατε

τοοοοοοσο ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσια ζηλευω. :(:(

Εμεις τωρα αρχησαμε να κανουμε βαρελακι οποτε αργουμε για μπουσουλισμα;

Με την στρατα ομως παμε σφεντονα και κανουμε και σβουρες. :laugh: :laugh: :laugh:

Μιλαμε για πορωση. :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα ε???με τρελανε η μπουσουλυθρα σου!!!εχω πεθανει στα γελια!!!

δεν ξερω απο τι να σου πω να την προφυλαξεις πρωτα...χαχχαχαχχαχα

Αν μπορεις περιορισε της το χωρο,δηλαδη βαλε τραπεζια καρεκλες γυρω γυρω για να μην ξεφευγει σε ολο το σπιτι.δωσε της παιχνιδακια και βαλε μαξιλαρακια πολλα στο πατωμα για να μην χτυπα.βαλε παλια χαλακια στο πατωμα για να μην ακουμπα η κοιλιτσα στο πατωμα.ξερω γω?καμια κουβερουλα κατω με παιχνιδακια για να ξεχνιεται η λουλουδω σου!!!χαχχαχαχα επισης αυτο που ειναι προστατευτικο για σκαλακια,στηριζεται σε τοιχο.οποτε αν δεξια και αριστερα απο τα σκαλοπατακια σας δεν εχετε τοιχο τοτε θαναι δυσκολο να της απαγορεψεις τη διελευση ,χαχαχχαχαχχαχ!!!

ειναι τρελα το νινι σου!!!αν δεν εχασες τα κιλα της εγκυμοσυνης ετοιμασου να τα χασεις τωρα,θα ριξεις πολυ κηνυγητο!!!φιλακια στην κουκλιτσα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επιστημη έγραψε:

Βρε κοριτσια ζηλευω. :(:(

Εμεις τωρα αρχησαμε να κανουμε βαρελακι οποτε αργουμε για μπουσουλισμα;

Με την στρατα ομως παμε σφεντονα και κανουμε και σβουρες. :laugh: :laugh: :laugh:

Μιλαμε για πορωση. :P:P:P

Με ξετρελανε και η δικια σου μπουμπου!!!τι ειναι το βαρελακι?οι σβουρες παντως πρεπει ναναι τρελα!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: Πορωνεται η γλυκουλα σου ε?μπραβο το γιαβρακι μου!!!αντε κι εγω περιμενω την δικια μου μπεμπα και ειμαι σε κατασταση τρελας!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Anastacia έγραψε:

Koritσια ευχαριστω για τις συμβουλες!

Γελασα κ εγω με τις περιγραφες σας!!!!

Δεν προλαβαινω να σφουγγαρισω...Το εχει κανει λαμπικο το σπιτι με το γλωσσακι!!!!!! :woohoo: :woohoo:

Ουφ!!!!!!Νομιζει οτι ειναι παγωτο βανιλια???? :laugh: :laugh:

Παντως ειναι μια γλυκα!!!βλεπω τις περιγραφες σου και μετα τη φωτο της και γελαω με την γλυκια φατσουλα της!!!ειναι πανεμορφη!!! :kiss: να την χαιρεσαι κοπελα μου!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Xρυσα αφου προτεινεις παζλ...δεν πεταγεσαι να μου φερεις να πιουμε κ καναν καφε???!!! :P καμια 30τμ τουλαχιστον θα χρειαστω!!! :silly:

Μαρακι.. ασε...αυτοι οι Αθηναιοι....βουρ με τα παπουτσια μεσα στο σπιτι! :woohoo: :woohoo:

Μα...που ζουν?????? :laugh: :laugh:

Επιστημη στην τσαχπινα τα σταδια ηταν: βαρελακι-στα 4 κανοντας μπρος-πισω σαν κουνια-ερπινγκ κ μετα μπουσουλημα!!!Βεβαια συνεχιζει να τα συνδιαζει ολα αναλογως την...κριση της!!! :laugh:

Γιατι...καλο το μπουσουλημα αλλα με το βαρελακι φτανεις πιο γρηγορα καμια φορα! :laugh:

Αργυρω με το καλο η μπεμπουλα!!!

Εχω ολοκληρο παπλωμα με παιχνιδια αλλα..τωρα βρηκε νεο-μεγαλυτερο παιχνιδι!!!Ολο το σπιτι στα ποδια της!!Θελει να εξερευνησει καθε του γωνιτσα...Να την γευτει!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι λες τωωωωωρα;;;

Η τσαχπίνα γλύφει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

Τουλάχιστον δεν τα τρώει-μασάει

όπως ο σποράκος μου, κάτι είναι κ´αυτο(!)

επομένως θα σου έμεινε ατόφια η ρόδα

του καροτσιού για βόλτες, χαχαχαχαχα!!!

Άντε και σε λάστιχο αυτοκινήτου......!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...