Μετάβαση σε περιεχόμενο

kalisperaaaaaaa!!!!!!kainourio melos ston orizonta

mpoulitsa

Recommended Posts

geia sas eimai h mpoulitsa k eimai egkuos 6 k 3 hmeron... :)

to site ti vrika apo tin mikroulaxristos pou einai polu fan...

m'aresei to site gt theoro oti tha me voithate se kapoies treles

apories pou mporei na exo k ego me tin seira mpou oti mporo..liga pragmata vevaia den xero k pola...einai h proti egkumosunh...eeeee auta!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: εχεις το ονομα (nick name)της υιοθετημενης κορης του φατσεα στο καφε της χαρας...καλως ορισες λοιπον μπουλιτσα και με το καλο να φερεις το μωρακι σου στη ζωη... :kiss::kiss::kiss:

Καλώς μας ήρθες κοριτσάκι!!!!!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σου στον κόσμο!!!Είναι αγοράκι ή κοριτσάκι??

Εγώ είμαι η Κωνσταντίνα,είμαι 27 χρονών κ έχω μια παραμυθέέένια κορουλα,την Ολίνα,είναι 9 μηνών!!!

καλησπερα μπουλιτσα!

καλωσηρθες στην παρεουλα μας! :kiss:

ειμαι η κικη και ειμαι 25+6...σε μιση ωριτσα θα γινω 26εβδ χιχι :laugh: :P και περιμενω μια κουκλιτσα μπεμπουλιτσα! :woohoo: :silly:

Kαλώς μας ήρθες μπουλίτσα...Με το καλό το μωράκι σου!Φύλο ξέρεις;

Εγώ γέννησα πριν 1,5 μήνα και αποδείχτηκε σωτήριο το site στις απορίες μου..Ελπίζω να φανούμε το ίδιο χρήσιμες σε σένα!

Θα τα λέμε...Καλή διαμονή!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΕΙΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4Ο ΜΗΝΩΝ... ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ Η ΚΟΡΙΤΣΙ? ΦΙΛΑΚΙΑ

euxaristo polu koritsia!akoma den xero ama einai koritsi h agori gt einai noris akomi!stin epomeni episkepsi an exoun paei ola kala tha akousoume tin kardoula tou...ax tompizelakimou einai mikro akomi!!!

καλοσώρισες μπουλίτσα μου στην ομορφη και μεγάλη παρέα μας!!!Εγω εχω ενα αγορακι 12,5 μηνων απ οτι βλέπεις και απ το τικεράκι!!με το καλο ευχομαι και σε σενα

φιλια

θα τα λέμε!!

γεια σου μπουλιτσα,ειμαι και εγω καινουργιο μελος και μανουλα τριων αγοριων(6χρ.-3.5χρ και 4 μηνων),σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα στην εγκυμοσυνη σου και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!

Είμαι νέος μέλος και είμαι μανούλα 2 μικρών παιδιών...

Ο γιος μου είναι περίπου 3 ετών (θα γίνουμε 3 στις 7/5). Η κορούλα μου είναι 13 μηνών.

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και να είναι υγιή και τυχερά... :cheer:

καλώς ήρθες Μπουλίτσα στην πιο όμορφη μαμαδοπαρέααααααααααα... :woohoo: :woohoo:

με το καλο να ρθει το μωράκι σου και να χεις μια πολυ πολυ καλή εγκυμοσύνη...με λένε Καρολίνα , μόλις πάτησα τα πρώτα άντα...και έχω μία γλυκιά μπεμπούλα την Λυδία μου (...η αλλιώς παπένια!!!)10 μηνων και 15 ημερων ...

Katiapol καλώς ήρθες και εσύ στην παρεούλα μας και να ζήσουν τα παιδάκια σου!!!!!!!!!!! :):)

Καλημέρα μπουλιτσα και katiapol,

Καλώς ήρεθεte στο mammyland και εγώ είμαι λιγο καινουργια.

Και εγώ εχω 2 παιδάκια 1 αγόρι 7 1/2 χρονών και ένα κοριτσάκι 4 χρονών

και εργάζομαι.

Γειά σας B):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...