Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Η μπουμπου μου ειναι 11 μηνων και σε 2 μηνες περιπου θα γινει η βαπτιση μας!:laugh: Εχω αρχισει ηδη να ψαχνω καθως θελω εκεινη την ομολογουμενως αγχωτικη μερα ολα να ειναι ΤΕΛΕΙΑ!Το θεμα βεβαια δεν ειναι οι προετοιμασιες αλλα το ονομα...Η πεθερα μου ονομαζεται Αννα,και δεν μπορουμε να της δωσουμε αυτο το ονομα.Η μητερα μου Μελπομενη(την φωναζουν Μενια)και δεν μας αρεσει.Ο πεθερος μου Γρηγορης(στο θηλυκο Γρηγορια:unsure: ),δεν μας αρεσει.Ο μπαμπας μου Θανασης(στο θηλυκο Αθανασια)που επισης δεν το προτιμαμε.Τα διδυμακια μου ειναι κατα 95% και τα δυο κοριτσια..Οποτε αποφασισαμε να βγαλουμε ασχετα ονοματα παρα να δωσουμε στα παιδια μας καποιο ονομα που δεν θα τους αρεσει μεγαλωνοντας.:P Θα ηθελα λοιπον να με βοηθησετε προτινοντας μου ομορφα ονοματακια!:lol:

Δημοσίευση

να σου ζησει η μπεμπα σου και καλως να ερθουν καιτα διδυμακια!!Μπορεις να βγαλεισ απο τον μπαμπα σου την κορουλα σου Νάσια!Ειναι ωραιο ονομα και βγαινει απο το Αθανασια!!!επισης ωραια ειναι και:νεφελη, αφροδιτη, νικολια, δαναη,σελινη,ευα,συνθια!

Δημοσίευση

να σου ζησει η μπεμπα σου και καλως να ερθουν καιτα διδυμακια!!Μπορεις να βγαλεισ απο τον μπαμπα σου την κορουλα σου Νάσια!Ειναι ωραιο ονομα και βγαινει απο το Αθανασια!!!επισης ωραια ειναι και:νεφελη, αφροδιτη, νικολια, δαναη,σελινη,ευα,συνθια!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

NA THN XAIΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(=ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ),ΚΥΒΕΛΗ,ΟΛΥΜΠΙΑ,ΝΕΦΕΛΗ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΑΓΑΠΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

NA THN XAIΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(=ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ),ΚΥΒΕΛΗ,ΟΛΥΜΠΙΑ,ΝΕΦΕΛΗ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ,ΑΓΑΠΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Αννα μου, να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να ρθουν στο κοσμο και οι διδυμουλες σου!! εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα εξης ονοματα: Αλικη, Ελισαβετ (και τα υποκοριστικα του, Λιζα και Ελσα), Αγαπη.

Δημοσίευση

Αννα μου, να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να ρθουν στο κοσμο και οι διδυμουλες σου!! εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα εξης ονοματα: Αλικη, Ελισαβετ (και τα υποκοριστικα του, Λιζα και Ελσα), Αγαπη.

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...