Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περι κιλων ο λογος...

Recommended Posts

Οταν γνωρισα τον αντρα μου ημουν 50 κιλα. Μου ελεγε συνεχεια ποσο ωραιο σωμα εχω και ποτε να μην παχυνω...

Ειχα καποια προβληματα με την περιοδο μου και αρχισα αντισυλληπτικα, τα οποια επρεπε να παιρνω για 6 μηνες. Παραλληλα, καθοτι με τον αντρα μου ειχαμε κανει τη μερα νυχτα και συνεχεια τρωγαμε απεξω και βλακειες (πιτσες, σουβλακια, κρεπες και τα σχετικα), εφτασα αισιως τα 56 κιλα! Οταν τρωγαμε, μου εκοβε μια φετα ψωμι σαν τσιγαροχαρτο και διακριτικα μου ελεγε να αδυνατισω.. Τοτε εμεινα εγκυος και στο τελος της εγκυμοσυνης μου ημουν 65 κιλα...

Τωρα, ενα χρονο μετα ειμαι 51 κιλα. (εχω υψος 1,64.) Και χαρουμενη που φοραω τα παλια μου τζιν εννοειται! Αλλα δεν ειναι ο αντρας μου! Συνεχεια μου λεει οτι ειμαι σκελετος και να τρωω! Δηλαδη μονο που δεν μου ανοιγει το στομα να μου χωσει το φαι μεσα! Γυρναω το κεφαλι μου να ταισω το μωρο οταν τρωμε και μου βαζει κρυφα φαγητο στο πιατο!!! Και σας μιλαω ειλικρινα δεν κανω διαιτα, ουτε τρωω ρυζογκοφρετες και βραστα κοτοπουλα!

Τωρα εσεις πως το εξηγειτε αυτο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλωςηρθες στο κλαμπ των πετσοκοκαλων!! :laugh: Εγω ημουν 42 κιλα,με υψος κοντα το 1,75!ο αντρας μου μου ελεγε οτι θα πεθανω,με ταιζε,και με πηγαινε για βαφλες!!τωρα στα 56 κιλα ειμαι στα κιλα μου και στα καλα μου!Του αρεσω πολυ περισοτερο και με βρισκει πολυ σεξυ.Τι να πω!αν θελεις και εσυ παρε κανα κιλακι και περιμενε αντιδρασεις....

Ο καλος σου καταλαβε τις χαρες των γυναικειων καμπηλων!!!!

καταλαβε επιτελους οτι ειναι αντρας και οχι σκυλος για μα γλειφει κοκκαλα..χιχιχιχι

Χωρις πλακα μπορω να σου πω οτι τωρα που ο πισινο ςμου ειναι αρκετων ιντσων μεγαλυτερος ο συζηγος μου τον χαηδευει περισσοτερο..και δεν ημουν ποτε καμια πολυ αδυνατη!!!!!

Συμπερασμα...ο καλος σου σε λατρευει!!!!

Ακομα και να παρεις κανενα κιλακι παραπανω...θα σε λατρευει και θα σ εποθει τρελλα περισσοτερο..τι αλλο θες απο την ζωη σου!!!!!!!

οτι ο θεος σε αγαπαει?

οτι θες να μας σπασεις τα νευρα?

οτι θα μας κανεις διαφιμηση αδυνατησματος?

οτι εισαι τυχερη?

οτι ο αντρας σου σε πειραζει?

οτι ο μεταβολισμος σου ειναι απλα τελειος?

ή μηπως οτι του καλου σου του αρεσεις και ετσι κ αλλιως?

δε ξερω τι να πω!

ΚΑΤΚΑΤ μην το πεις ούτε του παπά!!! Ρώτησε τον πώς του αρέσεις περισσότερο και πράξε ανάλογα με αυτό! εγώ έχω πολλά παραπάνω κιλά! ο καλός μου ποτέ δεν μου είπε τίποτα γι αυτό! έτσι με γνώρισε έτσι με θέλει, απλά εγώ δεν νιώθω όμορφα και θέλω να τα χάσω και απλά το σεβάστηκε και με υποστηρίζει στην προσπάθεια μου!

εμένα πάλι με έχει πιάσει διάρροια και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, δεν προλαβαίνω να φάω κάτι το έχω βγάλει κιόλας! τι κακό πράγμα βρε παιδί μου!

και εγω εχω απο αυτο...ρε λες να φταινε τα τσαγια?

τωρα εντος θεματος...να πω οτι η αγαπημενη μας φιλη καλο θα ειναι να γινει οπως αυτη νιωθει ...σεξυ! θελεις να σου πουμε τροπους να παχυνεις ή θελεις να σταματησει να σε κυνηγαει με τη μπριζολα στο χερι???

Ρε κοριτσια σοβαρα τωρα..μια μερα ειχα φτιαξει κεφτεδες..εβαλα 6 μεγαλους στο πιατο μου και πατατες τηγανητες μια χουφτα. τσιμπαγα, ταιζα και τη μικρη. καποια στιγμη ετρωγα ετρωγα και οι κεφτεδες δεν τελειωνανε.αλλα επειδη η μικρη φωναζε γιατι ηθελε να φαει και απο τα δικα μας δεν ειχα το νου ποσους εφαγα..ε, ο αντρας μου μου ειχε προσθεσει 4 κεφτεδες και αλλη μια χουφτα πατατες (μετα μου το ειπε)..και μετα ειχα σκασει!!!

Το θεμα ειναι οτι ετσι με γνωρισε! Τι εγινε, αλλαξαν τα γουστα του ξαφνικα????αυτο ειναι που με ανησυχει. Ποιος ο λογος??

δεν ειναι οτι αλλαξαν τα γουστα του αλλα οτι σε γουσταρει τρελα!!

εγω αυτο λαμβανω γιατι τα συζηταει μαζι σου και γιατι δεν κολλαει να σου πει οτι του αρεσεις και ετσι κ αλλιως!

το θεμα ειναι να βρεις τα κιλα που εσυ νιωθεις καλα αγαπη μου

Για μία ακόμη φορά θα συμφωνήσω με τη φίλη Ραμόνα(μάκια κοριτσάκι)..Το θέμα είναι να αισθάνεσαι εσύ όμορφη κ ποθητή...

Τελικά αυτό το θέμα το έχουν όλοι οι άντρες!!Κ εμένα όταν με γνώρισε ο άντρας μου ήμουν πολύ αδύνατη-58 κιλά με 1,80 ύψος,στην πορεία πάχυνα,έφτασα τα 67,μου έδειχνε διακριτικά οτι έπρεπε να αδυνατίσω,αδυνάτισα ξανά,κ ενώ όταν έμεινα έγκυος έβαλα μόνο 8 κιλά,τα έχασα αμέσως μόλις γέννησα,απλά είμαι ξανά 58,αλλα δε ξέρω-τελικά η Σολωμου είχε δίκιο όταν έλεγε οτι μετά τη γέννα "μαζεύεις" περισσότερο!!!Δείχνω πολύ πιο αδύνατη κ τώρα με πιέζει να τρώω για να δυναμώσω λέει...

Όπως κ να χει το προτιμώ απο το να μου έλεγε"θυμάσαι τι κορμάρα είχες???"

Νιώθω καλά με εμένα,νιώθω σέξυ κ επιθυμητή κ ιδιαίτερα περήφανη που αν κ μαμά,φοράω πια στενότερα τζην απο παλιά... ;)

αχ κοπελα μου γλυκια συμπασχουμε...το 2008 που παντρευτηκαμε ημουν 42 κιλα.εχω υψος 1.50(σφηνακι ε?).στην εγκυμοσυνη ειχα τρελαθει μην παχυνω.ολοι μου ελεγαν οτι γλυκανα κ ο αντρας ου κατενθουσιασμενος που ειχα κ.....κι.τον υελευταιοκαιρο με τη διαιτα που κανω θυμωνει,με λεει ανορεξικη.εχει βαλει κ τη μαμα μου στο κολπο κ καθε μερα εχουμε κυρηγμα.μεχρι κ χαρταετο με εχει πει...εμενα ομως δεν μαρεσει το σωμα μου αλλιως κ δεν λενε να το καταλαβουν.τα 45 καλα δεν ειναι?τι τους πιανει δεν μπορω να καταλαβω!

Ναι βρε κοριτσια, αλλα οταν ημουνα 55 κιλα και μου εδινε το ψωμι με το σταγονομετρο για ποιο λογο το εκανε αν του αρεσα πιο πολυ γεματουλα?? δεν ειναι και πολλα, 4 κιλα περισσοτερα απ οτι ειμαι τωρα. Τι εγινε, απο κορμαρα ξαφνικα εγινα σκελετος? Εμενα αυτα πολυ μου βρωμανε...

ωχ... καταλαβα που το πας!

ισως απο οταν σε ειδε φουσκωμενη να του εμεινε "κουσουρι" και να θελει το χρονο του για να σε ξαναδει κορμαρα! καλο ειναι να του δειχνεις οτι εσενα σε χαλαει αυτο!

πως νιωθεις για το ολο θεμα??

mama_xina έγραψε:

οτι ο θεος σε αγαπαει?

οτι θες να μας σπασεις τα νευρα?

οτι θα μας κανεις διαφιμηση αδυνατησματος?

οτι εισαι τυχερη?

οτι ο αντρας σου σε πειραζει?

οτι ο μεταβολισμος σου ειναι απλα τελειος?

ή μηπως οτι του καλου σου του αρεσεις και ετσι κ αλλιως?

δε ξερω τι να πω!

Θα συμφωνησωωωωω με την προλαλησασα,ελεοςςςςςςςςςςς :S

Εννοειται Ραμονα οτι του το λεω ευθεως οτι με ενοχλει αυτο! και τον ρωτησα μαλιστα πως γινεται να του αρεσα οταν με γνωρισε και να μου μετραει τις μπουκιες μην παχυνω και τωρα να θελει να παχυνω. και ουτε εκεινος δεν ξερει τι να απαντησει..Παλι με αρχισε χτες το βραδυ "τρωγε, σκελετος εχεις μεινει, θα σε παρει ο αερας, ενα κρανιο και μαλλια εισαι μονο, κ με κανεις κι εγω να μην εχω ορεξη να φαω με μια ανορεξικη απεναντι μου, και εχεις γινει σαν πρεζονι (!)" και τετοια... Ε πια δεν ειμαι τοσο σκελετορ! 36 νουμερο τζην φοραω και 80 σουτιεν!

Α!Ασε που εχω μαλλια μεχρι τη μεση και με εχει φαει να τα κοψω ενω ειναι υγιη και ωραια, ενω οταν με γνωρισε ειχε φαει κολλημα με τα μαλλια μου..

Αυτη η αλλλαγη στα γουστα εμενα δεν μου αρεσει. ισως να γινομαι καχυποπτη αλλα..φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα...

ANNA-ALEXANDROS έγραψε:

αχ κοπελα μου γλυκια συμπασχουμε...το 2008 που παντρευτηκαμε ημουν 42 κιλα.εχω υψος 1.50(σφηνακι ε?).στην εγκυμοσυνη ειχα τρελαθει μην παχυνω.ολοι μου ελεγαν οτι γλυκανα κ ο αντρας ου κατενθουσιασμενος που ειχα κ.....κι.τον υελευταιοκαιρο με τη διαιτα που κανω θυμωνει,με λεει ανορεξικη.εχει βαλει κ τη μαμα μου στο κολπο κ καθε μερα εχουμε κυρηγμα.μεχρι κ χαρταετο με εχει πει...εμενα ομως δεν μαρεσει το σωμα μου αλλιως κ δεν λενε να το καταλαβουν.τα 45 καλα δεν ειναι?τι τους πιανει δεν μπορω να καταλαβω!

Χαρταετό??? :laugh: :laugh: Πάλι καλά..Εμένα με λένε..τηλεκάρτα!!!!!!! :lol:

oh jesus! κατκατ θα το δω αθωα το θεμα και θα πω οτι μεγαλωνοντας αλλαζει ο ανθρωπος λιγακι και ισως θελει κ καποιες μικρες αλλαγες απο τον συντοφο του...ισως στην εγκυμοσυνη να σε ειδε με αλλο ματι και να του εμεινε "κουσουρι" χαχαχαχα...κατα τη γνωμη μου αν δε θες πχ να κοψεις τα μαλλια σου κανε καποια αλλαγη κουρεμα ναι αλλα οχι να πειραξεις το μηκος τους...αλλαξε το χρωμμα αν θελεις! ισως να σου χρειαζεται και εσενα αυτη η ανανεωση ισως σου φερει εναν φρεσκο αερα!

οσο για τα κιλα σου βρες τι ειναι ακριβως αυτο που θα ηθελε να εχεις! δηλαδη που θα ηθελε να παρεις κιλα! που ξερεις ισως παρεις μια απαντηση "λυτρωση" αν πχ θελει να κανεις πωπωπωπω δε χρειαζετε να σε πνιξει στο φαι αλλα καποιο ειδος γυμναστικης θα βοηθουσε, αν θελει μπουτακια το ιδιο! απλα βρες τι ακριβως θελει γιατι οοοολα λυνονται!

εγω προσωπικα δε θα ανυσηχουσα στον τομεα που φοβασαι εσυ γιατι αν ηθελε κατι αλλο εκτος απο σενα δεν θα σε κυνηγουσε με την κουταλα στο χερι! για δοκιμασε καμμια αλλαγη ισως σου αρεσει και εσενα! πανω απλα εσενα να σου αρεσεις!

ΚΑΤΚΑΤ μου εχεις τελειες αναλογιες και πραγματικα κι εγω ετσι θα το εβλεπα σαν εσενα,καχυποπτα!αδιαφορησε για λιγο και γινε πιο θελκτικη χωρις ομως να τον ρωτας τι θελει εκεινος για σενα.Βαψε το μαλλακι σου,κοψτο και λιγο διοτι αυτη η μοδα με τη μαλλουρα μεχρι τη μεση ειναι του 80 και παει περασε(σαυτο του δινω δικιο),αγορασε σεξι εσωρουχα,να βαφεσαι και μην εισαι μεσα στο σπιτι σαν μολις να ξυπνησες και αβαφη και απεριποιητη.

Επισης φαε λιγακι παραπανω αλλα μεχρι εκει που γουσταρεις εσυ και οχι εκεινος!μην σκασεις κιολας,αλλωστε εισαι κορμαρα!ειμαι κι εγω 1,64 ακριβως και οταν ημουν 57 κιλα ενιωθα σουπερ!αλλα 51 μπορεις να βαλεις και κανενα κιλακι εστι για να κανεις λλιγο καμπυλες.

Επισης μην στενοχωριεσαι,ισως εκεινος παχυνε και ντρεπεται και γιαυτο του βγαινει ετσι και σε πιεζει να τρω κι εσυ παραπανω μπας και παχυνεις...

Υπομονη κοπελα μου,και αν θελεις κανε καποιες απο τις συμβουλες μου πραξη και αν εχεις αποτελεσματα καλα ,ενημερωσε με,θα χαρω πολυ!!!φιλακια και σε ζηλευωωωωωωω για τα κιλα σου!!!μακαρι ναμουν σαν εσενα!!!

Αργυρω μου οτι παχυνε εκεινος παχυνε..δεν ξερω ισως και γι αυτο..Εμενα παντως δεν με πειραζει και ουτε τον πρηζω "αδυνατισε και αδυνατισε"!Οσο μπορω περιποιουμαι τον εαυτο μου (τωρα τελευταια αρχισε αυτο, γιατι πιο πριν δεν προλαβαινα με τιποτα...). Οσο για σεξυ εσωρουχα..τα εχω και καθονται!!!

Ευκολα μπορεις να ξαναπας στα κιλα σου!Αν θες συμβουλες..εδω ειμαι!

Φιλια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...