Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

καλημερα και απο εμενα!!!θα συμφωνησω με την ζουμπι και την Marietta2010 και δεν θα υιοθετησω την αποψη "μένω σ εναν γαμο για το παιδι". η ζωη ειναι πολυ μικρη για να συμβιβαζομαστε ξεπερνωντας τα ορια μας.γενικα πάντα σκεφτομουν οτι θελω να ξυπνησω μια μερα μετα απο πολλα χρονια και να σκεφτομαι οτι περασα ωραια και καλα τη ζωη μου.η αντοχες του καθενος ειναι σχετικες...το ιδιο και η προταση ωραια και καλη ζωη.οποτε ψαξε βαθια μεσα σου να δεις τι θελεις απο το γαμο σου και καντο πραγματικοτητα...χωρις συμβιβασμους!το παν ειναι να νιωθεις ευτυχισμενη... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσάκι μου...............

μόνο εσένα δεν περίμενα να δω να δημοσιεύεις τέτοιο

μήνυμα.........

Σου έστειλα πμ!

Τα φιλιά μου στο Σπυράκο σου!!!!

Καλημέρα και από εμένα ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ. Δε σε γνωρίζω αλλά συμπάσχω μαζί σου γιατί καταλάβαίνω ότι περνάς μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή σου. Πριν από κάποιους μήνες η πρώτη μου δημοσίευση αφορούσε μια τρισχειρότερη κατάσταση που βίωσα και εγώ με τον άντρα μου. Σε νιώθω ότι νομίζεις ότι χτυπάς σε τοίχο και το γεγονός ότι δε σου στέλνει ούτε μήνυμα σε τρελαίνει, σε νευριάζει και ταυτόχρονα σε κάνει να θες να τα σπάσεις όλα γιατί το εκλα,βάνεις σαν αδιαφορία. Δυστυχώς οι άντρες αντιδρούν εντελώς διαφορετικά από εμάς. Εγώ θα πρότεινα την απόσταση για λίγο με τη συμφωνία όμως ότι ο καθένας θα σκεφτεί και θα ψαχτεί μέσα του τι πραγματικά θέλει. Βεβαίως ενέχει και τον κίνδυνο να παγιωθεί μια κατάσταση αλλά με κάποιο τρόπο πρέπει να δράσεις χωρίς να πάρετε εν βρασμώ οριστικές αποφάσεις.

Έχεις τη σκέψη μου και τη συμπαράστασή μου!!!!Φιλιά πολλά!!!

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό που θα πω, αλλά aggeliki 30 διάβασε πάλι τη συνέντευξη της Αναστασίας. Δε γίνανε έτσι τα πράγματα. Στο αυτοκίνητο κοιμόταν 10 μέρες που νοσηλεύτηκε ο Σπυράκος στο νοσοκομείο, όχι κατά τη διάρκεια της γέννας. Δεν πήγαινε ούτε σπίτι τους και για να ξεκουραστεί κοιμόταν στο αμάξι. Αυτό κατάλαβα εγώ.

Πως αλλάζει ξαφνικά ένας άνθρωπος?? :dry::huh:

Αναστασία πως είσαι σήμερα?

Πως είστε?

Έδωσε σημείο ζωής?

Μπεμπούλη καλημέρα!

Ευχομαι αυτή την ώρα να είσαι καλύτερα και να έχει καταλαγιάσει έστω και λίγο ο θυμός, η απογοήτευση η πίκρα...

Δώσε λίγο χρονο στον άντρα σου να σκευτεί κάποια πράγματα γιατί εν βρασμό όλοι λέμε και κάνουμε πράγματα που δεν τα εννοούμε.

Εσυ ξέρεις καλύτερα απ' τον καθένα μας τα όριά σου τις αντοχές σου και τί συμβαίνει πραγματικά μέσα στο σπίτι σου.

Σκέψου τον μαχητή Σπυράκο και κάνε το καλύτερο πρώτα απ' όλα γι' αυτόν.

Διαβάσα και τις απόψεις και των υπόλοιπων κοριτσιών και λίγο πολύ διαπιστώνω πως όλες μας κάνουμε τους μικρούς ή μεγάλους συμβιβασμούς μέσα στο γάμο μας.

θές η ρουτίνα, τα προβλήματα της καθημερινότητας, καμιά φορά η έλλειψη ουσιάστικής επικοινωνίας διογκώνουν το πρόβλημα.

Αλλά κορίτσια δεν είμαστε μόνοι μας εμείς και ο σύντροφός μας. Αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια, παιδιά. Τα παιδιά θέλουν και τους δύο γονείς. Μας έχουν ανάγκη.

Δεν είναι όλα ρόδινα μέσα στο γάμο.

Επιλέξαμε ένα σύντροφο δεν μας τον έδωσαν με το ζόρι ξέραμε απο πρίν και τα ελαττώματά του και τις ιδιοτροπίες του.

Ο άνθρωπος δεν αλλάζει.

Μιλάω γενικά όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση της Αναστασίας.

Είμαι της άποψης πως ναί πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Ο γάμος είναι μια σχεση αμοιβαίων υποχωρησεων και συμβιβασμών πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια.

Και εγώ νευριάζω και μού έρχεται να τα σπάσω όλα αλλα το παιδί μου το βάζω πάνω απ' το θυμό μου.

Δεν το παίζω τέλεια γιατι δεν είμαι καθόλου.

Δεν μεγάλωσα σε τέλειο οικογενειακό περιβάλλον αλλα μικρή όταν σκευτόμουν πως οι γονείς μου υπήρχε περίπτωση να χωρίσουν δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη για να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Θα ήταν σα να μου ξερίζωνες της καρδιά. Παρόλο τους καβγάδες, φωνές που είχαν εξελιχθεί μπροστά μου.

Αυτή είναι η δική μου προσωπική άποψη.

land έγραψε:

καλημερα και απο εμενα!!!θα συμφωνησω με την ζουμπι και την Marietta2010 και δεν θα υιοθετησω την αποψη "μένω σ εναν γαμο για το παιδι". η ζωη ειναι πολυ μικρη για να συμβιβαζομαστε

Για σου Μπεμπουλης μου..δεν εχουμε μιλησει πολυ αλλα εχω διαβασει τον αγωνα σας για τον Σπυρακο σας!!!

Θα συμφωνησω με τα κοριτσια..η ζωη ειναι μικρη!!Και τα παιδια θελουν τους γονεις τους ευτυχισμενους ηρεμους αγαπημενους,τι να του κανουν μαζι ξενους τσακωμενους και δυστυχισμενους??

Εγω θα σου μιλησω απο μια παρα παρα πολυ κοντινη μου περιπτωση..

Μαζι 9 χρονια παντρεμενοι 5 και με ενα μωρο 4 ετων...απο την αρχη υπηρχε ενα βασικο προβλημα η δουλεια του συζυγου η οποια επειδη ηταν στους δικους του στα πεθερικα δηλαδη ηταν 17-20 ωρες την ημερα με εισοδημα αστα να πανε!!!Και φυσικα ποτε δεν κανανε τιποτα μαζι,μονη στη θαλασσα,μονη για καφε,μονη σουπερμαρκετ,μονη μονη μονη μονη!!!!!!Διακοπες??Τι ειναι αυτο??Σρα 9 χρονια 2 φορες μια αρραβωνιασμενοι και μια οτν το μωρο ηταν εξι μηνων...

Συζητησεις απειρες αμετρητες καυγαδες το ιδιο το χωριζουμε πλεον ειχε γινει ψωμοτυρι καξανα επαναληψη συζητηση συζητηση συζητηση!!!!!Υπομονη υπομονη υπομονη!!!!Μεχρι ενα πρωι που πλεον το παιδι ειχε παει 4 του λεει τελος!!!Αυτο ηταν..δεν υπηρξε καμια αλλη συζητηση πλεον επανασυνδεσης!!!Το μωρο φυσικα στη μεση οπως ειναι σε ολες αυτες τις περιπτωσεις!!και πλεον νιωθει κ καταλαβαινει τα παντα!!!

Γνωμη μου?Εφοσον πλεον ειχαν καταληξει να ναι 2 ξενοι και το παλεψαν και ξανα τα ιδια επρεπε να ειχαν χωρισει οταν το μωρο ηταν πιο μικρο 1-2 ετων!!Τοτε θα ηταν πολυ καλυτερο για εκεινο!!

Τωρα εχουν περασει 5 μηνες και τωρα καπως το παιδι το χει δεχτει οσο μπορει και εχει ηρεμησει !!

Λεει στην γιαγια του..γιαγια η μαμα τωρα δεν φωναζει,και το σπιτι ειναι ησυχο!!

Τωρα που χωρισαν η μικρη βλεπει πλεον τον μπαμπ της περισσοτερο,ασχολειτε μαζι της,δουλευει πολυ λιγοτεο και ναι του δινουν και ρεπο και παει και για καφε!!!

Αν πιστευεις πως εχετε εξαντλησει ολα αυτα τα περιθωρια,αν δεν βλεπεις φως,τοτε θα πρεπει να παρετε αποφασεις οσο το παιδι ακομη δεν καταλαβανει!!

Ευχομαι βεβαια και να τα βρειτε και να στε πλεον για παντα καλα και μαζι!!!Οχι μαζι και ξενοι!!!

Φιλακια στο Σπυρακο!!!

Δεν διαβασα ολες τις απαντησεις , ειδα ομως την απαντηση της αμαντα και με καλυπτει απολυτα , δεν θα αλλαζα ουτε ενα κομα .

Το μονο που θα θελα να πω ειναι πως μερικες φορες κανουμε το λαθος να νομιζουμε οτι συζητάμε ενω απλα βγαζουμε την γκρινια μας και αυτα που χουμε "μαζεμένα" . Καλως ή κακως οι αντρες δεν αντεχουν την γκρινια , δεν αντεχουν να νιωθουν "ενοχοι " , και θα κανουν τα παντα για να την αποφυγουν .

Σου ευχομαι να μπορεσετε να θυμηθειτε ολους αυτους τους λογους που σας εκαναν να ειστε μαζι , να παντρευτειτε και να δημιουργησετε το αγγελουδι σας . Να μπορεσετε να ανοιξετε ειλικρινα τις καρδιές σας ο ενας στον αλλον , να βρειτε τα "ζιζάνια" και να τα ξεριζώσετε .

LaLa έγραψε:

Σου ευχομαι να μπορεσετε να θυμηθειτε ολους αυτους τους λογους που σας εκαναν να ειστε μαζι , να παντρευτειτε και να δημιουργησετε το αγγελουδι σας . Να μπορεσετε να ανοιξετε ειλικρινα τις καρδιές σας ο ενας στον αλλον , να βρειτε τα "ζιζάνια" και να τα ξεριζώσετε .

Έχω πάάάάάάρα πολύ καιρό να μπω στο mammy και με το που μπαίνω βλέπω αυτό....... :dry:

Λυπάμαι πολύ Αναστασία μου για αυτό που περνάς αλλά θα συμφωνήσω με τη Lala απόλυτα. Κάθε φορά που τα παίρνω με τον άντρα μου και με την όλη κατάσταση αφού του τα χώσω, κάθομαι ήρεμα και προσπαθώ να θυμηθώ όλα αυτά που μας ενώνουν...

Αυτή η ρουτίνα μας καταστρέφει κάποιες στιγμές, γι'αυτό προτείνω να προσπαθήσετε να βγείτε λίγο έξω από αυτήν...

καλησπερα αναστασια,θα συμφωνησω κι εγω με την τελευταια παραγραφο της λαλα,και θα σου πω κι εγω πως αυτα συμβαινουν σε ολες τις οικογενειες..με ηρεμια και με σωστο διαλογο πιστεψε με ολα λυνοντε...μη λιγοψυχας εισαι δυνατη.... :kiss::kiss::kiss:

Lala συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έγραψες.

Οι άντρες δεν αντέχουν τις πολλές ευθύνες,δεν αντέχουν τη γκρίνια.

Ηταν η μοναδική συμβουλή που μου έδωσε η μαμά μου πριν παντρευτώ.

Πιστεύω ότι αν δεν υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στο γάμο πχ.απιστία,βία,αλκοόλ κλπ. το ζευγάρι πρέπει να εξαντλεί κάθε δυνατότητα πριν μιλήσει για χωρισμό.

Δεν ξέρω τι προβλήματα υπάρχουν με το παιδί σας αλλά κατάλαβα ότι έχεις πολύ τρέξιμο.Αυτό από μόνο του δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή σας και στη σχέση του ζευγαριού.

Ο άντρας σου έχει εκφράσει ποτέ με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του για το πρόβλημα του παιδιού,για την αλλαγή στη ζωή σας;Νιώθει τύψεις,νιώθει ζήλεια,νιώθει αβάδταχτο βάρος,έχει κατάθλιψη;

Eσύ πως είσαι ψυχολογικά;

Συζητάτε με ειλικρίνεια ή όπως λέει η LaLa απλά ξεσπάτε λέγοντας ο καθένας τα δικά του χωρίς να μπείτε ποτέ στη θέση του άλλου ή χωρίς ειλικρίνεια;

Γιαυτό θεωρώ ότι καλό είναι να πάτε και σε σύμβουλο γάμου.

Θα σου πω κι ένα παράδειγμα.Έχω μια φίλη που ο άντρας της από την αρχή του γάμου έδειχνε αδυναμία στο να ανοιχτεί και να "δεθεί".

Στους 3 μήνες περίπου της ζήτησε να χωρίσουν γιατί δεν αντέχει τις ευθύνες του γάμου(οικονομικά ήταν καλά,υγεία καλή,θέμα κανένα).

Μετά από μια εβδομάδα το μετάνιωσε και ήταν μαζί.Έκαναν ένα παιδί και όταν ήταν μωρό το αγοράκι τους έφυγε απροειδοποίητα με κλειστό το κινητό για μια εβδομάδα για να σκεφτεί όπως έγραψε στο σημείωμα που άφησε.Εγώ θα τον είχα χωρίσει εκείνη τη στιγμή.

Η φίλη μου όμως τον αγαπούσε και με υπομονή τον κράτησε κοντά της.Σήμερα αρκετά χρόνια αργότερα είναι μαζί,φαίνονται ευτυχισμένοι αλλά σχεδόν όλες τις ευθύνες τις έχει αναλάβει αυτή.Δεν την έχω ακούσει όμως να γκρινιάζει ποτέ.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

AMANDA ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΟΣΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 3 ΕΤΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ

ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ

ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΟΙΞΑΜΕ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ.

Αναστασια μου με το που μπηκα επεσα παν στο μηνημα σου και πραγματικα στεναχωρηθηκα οχιμονο για την εκβαση των γεγονοτων αλλα γιατι εσυ εισια μια αγωνιστρια και δνε θελω να σε βλεπω να εγκαταλειπεις να φθειρεσε .Απο το λιγο που σε ξερω εχω δει μια γυναικα με τσαγανο μια γυναικα που πολλοι αντρες θα την ηθελαν διπλα τους . ομως τελικα αυτη η δυναμικοτητα που εβγαζες τον εκανε να παρει δευτερο ρολο η μαλλον καθολου ρολο στα προβληματα της συζυγικης ζωης .Σε αυτο ομως δεν φταις εσυ δνε ειναι δικο σου λαθος αν αυτος ο ανθρωπος που αποφασισατε αποκοινυ να κανετε οικογενεια τωρα δεν ανταποκρινετε στις απαιτησεις της ζωης αυτης .Αναστασια μου ηξερες απο την αρχη οτ αυτος ηταν ο ευτερος γαμος του και οποσδηποτε οταν τελειωνει μια σχεση ποτε δνε φταιει μονο οενας αλλα και οι δυο το θεμα ειναι αν το ανγνωριζουν και οι δυο μεριες.Προφανως ο αντρας σου κουραστηκε απο ολα οσα εχετε περασει λογικο ειναι αλλα δν ο βλεπω καθολου λογικο να βγαινει με τους φιλος εως της 1 για να λυσει το προβλημα ας εβγαινε μαζι σου εγω ειλικρινα θα τον κλειδωνα απ εξω :angry: .Ξερεις κατι σταματα να κλαις καινα σε βλεπει χαλια παετα πανω σου και παρε δυναμη απο τοΣπυρακο με το που συαντηθητε πες του το εξης :με αποφασιστικοτητα και χωρις να ριξεις ενα δακρυ μετα μπες μεσα μονη σου και πλανταξε και πες του οτι πιστευω τι αυτο που γιετε δνε μου αξιζει εγω ενωσα τη ζωη μου μαζι σου και φερμε και στο κοσμο εν απαιδι επειδη σε θεωρουσα το αλλο μου μισο δυστυχως δνε εισια το αλλο μου μισο οχι ετσι οπως θα ηθελα εγω η ετσι οπως ειχα πιστεψει εγω το βεβαιο και το σιγουρο ειναι οτι αυτο εμενα δνε μου αξιζει εχω αξιωσεις για πολλα περισσοτερα απο αυτα που προσφερεις .Και μετα ακουσε τον αυτος κατα πασα ιθανοτητα δνε περιμενειτην Αναστασια να ειναι δυνατη χι αγαπη μου σε περιμενει καταρακωμενη σταματα να στελνεις μυνηματα και να παιρνεις τηλεφωνα αν ειναι να ειστε μαζι πρπειε να ειστε σωστα δνε κραταμε ενα γαμο μονο απο υποχρεωση εγω ειλικρινα οτε δνε καταλαβα το αντρας ειναικαι δνε θελει γκρινια , πιση και ολα αυτα αν δνε τα θελει τοτε να μην κανει οικογενεια .

Οποια αποφαση καινα απρεις να σκεφτεις το καλυτερο γαι την Αναστασια οχι για το Σπυραο γιατι οΣπυρκος εχει τη καλυτερη μαμα και θα ειναικαλα οταν εισια και εσυ

καησπερα.ελπιζω να εχετε μιλησει και να εχουν φτιαξει τα πραγματα!!!δε διαβασα ολες τις απαντησεις.θα σου πω οτι αφου τον αγαπας και περνας καλα μαζι του να του το δειξεις,να του εξηγησεις πως αισθανεσε και ελπιζω να βρειτε μια καλη λυση για ολους!!μη στεναχωριεσαι εγω πιστευω ολα θα φτιαξουν :kiss::kiss:

κοριτσια μου καταρχας σας ευχαριστω παρα πολυ που μου στεκεστε στις δυσκολες στιγμες που περναω...

χθες το βραδυ ηρθε αργα στο σπιτι..δεν κοιμηθηκαμε καθολου ολη νυχτα αφου πρωτα φωναξα και ξεσπασα συζητησαμε.

θα μου πειτε παλι συζητηση?..αλλα τι να κανω? ειλικρινα δεν θελω να το διαλυσω το σπιτι μου δεν ειναι η ευκολη λυση αυτη..τα τελευταια 2 χρονια αντιμετωπιζουμε ενα πολυ σοβαρο οικονομικο προβλημα το οποιο μας εχει κανει χαλια και τους 2 μας.

ο αντρας μου εχει πλεον φτασει στα ορια της καταθλιψης και δεν μου ελεγε τιποτα!!

εγω απο την αλλη με τις υποχρεωσεις μου απεναντι στο μωρο και τα τρεξιματα στους γιατρους δεν ειχα δει σε τι κατασταση ηταν...

κοινως ειχαμε αποξενωθει τοοοοσο πολυ που δεν 'βλεπαμε' ο ενας τον αλλο.

η δικη του εξηγηση σε ολα αυτα ειναι οτι πνιγεται σε ενα αδιεξοδο και δεν ξερει πως να φτιαξει τα πραγματα..

η κοινη μας αποφαση ειναι να προσπαθησουμε απο κοινου να λυσουμε το προβλημα που μας ταλαιπωρει οσο το δυνατον πιο συντομα ακομη και με το να πουλησουμε το σπιτι που μενουμε και να βρουμε ενα αλλο σπιτι να ξεκινησουμε απο την αρχη!!!!

ελπιζω να πανε καλα τα πραγματα για μας γιατι και εκεινος μου ειπε οτι με αγαπαει και οτι δεν θελει με τιποτα να χαλασει το σπιτι μας και η οικογενεια μας!!

σας ευχαριστω και παλι ολες σας

χθες το βραδυ εσεις εισασταν που με στηρηξατε και με κρατησατε εδω..

αναστασια μου, ευχομαι συντομα, πολυ συντομα να φτιαξουν ολα

μεταξυ σας και να γινετε οπως παλια!!!

να ειστε παντοτε αγαπημενοι και ολα αυτα τα ασχημα να ειναι

απλα ΚΡΙΣΗ περαστικη!

Φιλια

αναστασια μου με συγκινησες!εχω βαλει τα κλαμματα! χαρας εννοειται!

ετσι μπραβο! μαζι εννωμενοι! ευχομαι το καλυτερο! να ανανεωθειτε!

πως ενιωσες οταν σου ειπε οτι σε αγαπαει?σαν να ηταν η πρωτη φορα?αχ τι ομορφη εικονα!

σουπεεεερ

Αναστασια μου χάρηκα πάρα πολυ.

Συνηθως ετσι γίνεται.Ειμαστε όλοι με τα προβληματα μας και ξεχναμε τον άλλον.

Πάντως όποτε θες έλα για καφεδακι.

Φιλακια.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ.ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ

Ifigeneia έγραψε:

Δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό που θα πω, αλλά aggeliki 30 διάβασε πάλι τη συνέντευξη της Αναστασίας. Δε γίνανε έτσι τα πράγματα. Στο αυτοκίνητο κοιμόταν 10 μέρες που νοσηλεύτηκε ο Σπυράκος στο νοσοκομείο, όχι κατά τη διάρκεια της γέννας. Δεν πήγαινε ούτε σπίτι τους και για να ξεκουραστεί κοιμόταν στο αμάξι. Αυτό κατάλαβα εγώ.

Πως αλλάζει ξαφνικά ένας άνθρωπος?? :dry::huh:

Αναστασία πως είσαι σήμερα?

Πως είστε?

Έδωσε σημείο ζωής?

Ifigeneia εχεις δικιο. Σημερα ξαναδιαβασα τη συνεντευξη, απο τοτε που ειχε δημοσιευτει στην πρωτη σελιδα δεν την ειχα ξαναδει, θυμομουν ομως οτι για μερες κοιμοταν στο αυτοκινητο και καποια αλλα σημεια που δειχνουν ενδιαφερον, συμπαρασταση και αφοσιωση (Κατα τη γνωμη της Αναστασιας παντα).

Νομιζω πως η ουσια οσον αφορα στη γνωμη που ειχε τοτε η Αναστασια για τη συμπεριφορα του αντρα της δεν αλλαζει!

Ουτε και οι ανθρωποι αλλαζουν τοσο ευκολα... Πιστευω οτι αν και ο Σπυρακος πηγαινει καλα, η ολη κατασταση ειναι τρομερα ψυχοφθορα και τους εχει καταβαλλει και τους δυο. Αν υποθεσουμε δε οτι ως διαφορετικοι ανθρωποι και προς χαρη της ισορροπιας δυναμεων η Αναστασια αντιδρα με περισσοτερο αγχος και ο αντρας της με περισσοτερη αποστασιοποιηση δημιουργειται μια χαρα χασμα επικοινωνιας με τις αναλογες προστριβες και εντασεις... (Χωρις να ξερω τιποτα εφτιαξα ολοκληρο σεναριο... :P )

Οπως και να ειναι τα πραγματα, στην πραγματικοτητα αυτο που σιγουρα θα βοηθησει ειναι η ηρεμη συζητηση με μεγαααλη προσπαθεια και απο τους δυο να εκφραστουν χωρις αλληλοκατηγοριες και κριτικη.

Πολυ βοηθητικος θα ηταν και ενας συμβουλος - ψυχοθεραπευτης αλλα πολυ φοβαμαι οτι το οικονομικο μερος ειναι δυσβασταχτο.

Αναστασια, αφου υπαρχει αγαπη θα το παλεψετε... Ετσι δεν ειναι? Οποτε καλο κουραγιο και στους δυο ευχομαι και το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα και για τους τρεις σας!!! :kiss:

thalia7 έγραψε:

Αναστασια αλλαξε τον τιτλο του θεματος! ;)

and... think possitive ;)

Σου ευχομαι τα καλυτερα! :)

Αυτό ακριβώς Αναστασία!!!

Χαίρομαι πολύ!!! Πάρα πολύ!!!

Ακόμα και η προσπάθεια αξίζει...

Σας φιλώ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...