Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Α,Α ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.+ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.ΓΙΆΥΤΟ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!ΧΑΧΑ.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ,ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΠΑΓΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 99
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:dry: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ...?

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ...ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΕ Η ΡΟΥΤΙΝΑ...

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥ???

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ,ΑΠΛΑ ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΙ

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ? :)

δεν ξερω τι να σου πω!

αν νοιωθεις-νομιζεις οτι λιγο χωρια θα σας κανει να δειτε τα πραγματα καλυτερα τοτε να το κανεις!

αλλα αν μεσα σου αμφιβαλεις τοτε δωσε ευκαιρια!

αφησε τον αν τα βρει με τον εαυτο του!

ο αντρες δεν εινα σαν εμας!

δεν μπορουν να σκεφτονται οπως εμεις!

οπως λες πολλα τα προβληματα... καποια στιγμη θα τον επειαρνε απο κατω!

οπως και εσενα..... απλα εκεινος ισως δεν μπορει να δει το φως!

αν εβρισκες λιγο χρονο για το εαυτο σου.... θα ηρεμουσες!

βγες για ενα καφε ... κανε ενα σπα!

κανε μια βολτα στην παραλια...πετα βοτσαλακια στην θαλασσα!

μονη.... αρχικα πρεπει να σκεφτεις!

κλεισε το κινητο και μεινε με το εαυτο σου!

κανε διαλογο μαζι του.... μιλα και απαντα στο εαυτο σου!

δες το πριν ,το τωρα και το μετα!

να ξερεις οτι δεν εισαι μονη!

οτι θελεις ειμαστε εδω!

Η απόσταση κουκλίτσα μου είναι δίκοπο μαχαίρι,

μπορεί να του θυμίσει πόσο σπουδαία είσαι,

μπορεί όμως και να μπει μια και καλή η απόσταση

μεταξύ σας.

Ό,τι κι αν αποφασίσεις προσπάθησε να το κάνεις,

όταν θα είσαι ψύχραιμη και όχι εν βρασμώ ψυχής.

Αναστασια μου και εγω κουραστηκα να μιλαω.

Και εγω κουραστηκα να καθομαι και να σκεφτομαι τι με κουραζει.

Εγω ορισμενες φορες δεν συζηταω.

Το αφηνω το θεμα να φυγει οπως ηρθε.

Οταν ειμαι πολυ απογοητευμενη φευγω και μενω μονη μου.

Δεν ξερω αν ειναι λυση αλλα δεν το συζηταω ποτε.

Τον βλεπω μετα πως καλυτερα ειναι και πως και χωρις συζητηση εχει καταλαβει το λαθος και το τι θελω.

Μηπως και η πολυ συζητηση τον κουρασε?

Μηπως και ο ιδιος δεν αντεχει αλλο την "μουρμουρα?"

Γιατι δυστηχως μουρμουρα το λεν το παραπονο!

αυτο μου λεει κι εμενα οτι συνεχεια μουρμουραω!!!

μα πως να μην το κανω οταν του λεω να παει να παρει γαλα του μωρου και δεν πηγαινει?? και περιμενει απο εμενα?? και δεν παει επιτηδες επειδη το ξεχασα δεν παει για μην το ξαναξεχασω ακουστε λογικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παει στους φιλους του και ερχεται στις 1 το βραδυ...

τι να κανω??? να αρχισω να φαιρομαι αδιαφορα? να μην του λεω τιποτα??

πηγα στον νευρολογο το μωρο και δεν με ρωτησε καν τι ειπε ο γιατρος!!!

δεν θα επρεπε??? ως σωστος γονιος???

αναστασια μου ειλικρινα δεν ξερω τι να πω...θυμαμαι που ειχες ξαναγραψει κατι πιο παλια!....

το χειροτερο απο ολα ειναι η αδιαφορια για το παιδι!!!

προφανως εχει κουραστει....οι αντρες πλεον δεν αντεχουν τις πιεσεις και το βαζουν στα ποδια!

δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω...ο σπυρακος θελει μια ευτυχισμενη οικογενεια....απλα προσπαθηστε γι αυτον....

ευχομαι αυριο να ειναι καλυτερα τα πραγματα....

Αντρες Αναστασια!

Εμενα εκανε πασχα κανονικα στο σπιτι του με την μαμα του, σουβλισανε αρνι, πηγε Ανασταση και εγω με το παιδι στο νοσοκομειο μονη μου.

Τι μου λες τωρα?

Και το κυριοτερο?

"υποχρεωση" μου ειναι σαν μανα να μου λεει.

Απλα κουραστηκα και εγω και δεν μιλαω, δεν μουρμουραω πλεον για "βλακειες".

Πιστευω οτι εσυ πρεπει να τα βρεις με τον εαυτο σου και δυστηχως...κανεις τελειος!

για το παιδι ετρεχε..τωρα τι εχει παθει και τρεχω μον μου δεν ξερω...

αλλα και στην τελικη δεν το εκανα μονη μου!!!!

οπου μπορω να παω μονη μου παω δεν ειμαι και εγω ανθρωπος που θελει βοηθεια τρεχω μονη(ετσι εχω μαθει απο μικρη)

αλλα ρωτα με ρε!!! τι εγινε δεν θες να μαθεις? πρεπει εγω να σε προλαβω και να σου πω?

koritsaki mou gluko den gnwrizw tpt gia sena giauto k oti pw mhn to kaneis praksh xwris na to skefteis kala.poso kairo arage ta anaixesai ola auta?elpizw oxi panw apo 1 ante 2 ebdomades.pragmati oles ta perasame alla ws 1 shmeio.an den fobasai tis sunepeies opoies k an einai k an exeis dikio kuriolektika ftiakse tou mia balitsoula k steilton diakopes na xalarwsei.alla otan gurisei tha einai opws ton gnwrises.thimise tou (xwris usteries)oti eisai anthrwpos pou xrhzei sebasmou k oxi kanena koritsaki pou brhke gia na kanei thn plaka tou k na to soutarei.sto katw katw den katalabainw pia ti theloun orismenoi antres?mia gunaika k paidia sth donhsh?ELEOS!!!ergazesai?an oxi kane kati allo dhmiourgiko gia sena giati alliws tha sou stripsei.shkwse to anasthma sou k pestou ta xuma.me thn mourmoura mono tha se kathgorei oti ton prhzeis.e tote apaithse k esu auta pou prepei na kanei...poso xeirotera dhladh na ginoun ta pragmata???apla katse na skefteis ola ta epixeirhmata k mhn tuxon katalhkseis na ton parakalas.epishs mh fugeis esu pote me to mwro.

μπεμπουλη δωσε χρονο στον γαμο σου,εγω παντως θα του ελεγα οτι με ενοχλει να γυριζει στις 1 το βραδυ,δηλαδη αν γυρισει ενα βραδυ στις 1 κ δεν σε βρει στο σπιτι δεν θα τον πειραζε,βουρδουλα θελουν οι αντρες,αντε τωρα γιατι νομιζω οτι μας εχουν για δουλες!!!!τωρα νευριασα!!!

εχεις δικιο να μην ρωταει για το παιδι???για ψαξε λιγο να δεις τι γινετε???

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ..

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ.

ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1999!! ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ 40! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΩΡΟ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΑ ΜΟΝΗ..

ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ) ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ..ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ..ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΟΥΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ...ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ...ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ..ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο,ΤΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ! ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ..

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ!!!!

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

για το παιδι ετρεχε..τωρα τι εχει παθει και τρεχω μον μου δεν ξερω...

αλλα και στην τελικη δεν το εκανα μονη μου!!!!

οπου μπορω να παω μονη μου παω δεν ειμαι και εγω ανθρωπος που θελει βοηθεια τρεχω μονη(ετσι εχω μαθει απο μικρη)

αλλα ρωτα με ρε!!! τι εγινε δεν θες να μαθεις? πρεπει εγω να σε προλαβω και να σου πω?

Αναστασια μου δεν ειμαι η πλεον αρμοδια να σε συμβουλευσει, μιας και ζηταω διαζυγιο στον αντρα μου καθε δευτερη εβδομαδα. Πότε θα μου το δωσει δεν ξερω...

Έχετε κουραστει και οι δυο. Απλως εσυ το αντιμετωπιζεις διαφορετικα.

Οι αντρες και οι γυναικες δυστυχως ειναι απο διαφορετικους πλανητες.

Το μονο που θα σου πω είναι ψυχραιμια για να δεις τα πραγματα με καθαρο ματι.

Αααα και οτι δε συμφωνω με την αποσταση. Δεν παντρευτηκατα μονο για τις χαρες. Πρεπει να αντιμετωπιζετε μαζι καιτις δυσκολιες.

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, ολο αυτο να είναι μια κακη στιγμη και να το ξεπερασετε γρηγορα.

Τα φιλια μου σου στελνω.

αναστασια μου...προσπαθησε μονο οτι αποφαση παρθει να μην ειναι ενψυχρο αλλα υστερα απο σοβαρη σκεψη! οτι και να γινει να κανετε το καλυτερο για τον κουκλο σας και μην μασας ολα θα πανε οπως πρεπει και οπως αξιζει για τον καθενα! εισαι μια υπεροχη γυναικα αν σε χασει αυτος θα χασει! προσπαθησε να κανεις λιγη ακομη υπομονη και να εισαι δεκτικη στις αποψεις του και να βρειτε μαζι τη χρυση τομη! εμεις θα ειμαστε εδω στις χαρες και στις...χαρες...εμ και στις λυπες αλλα πιστευω οτι δε θα υπαρξει κατι τετοιο!

φορεσε το πιο ωραιο σου χαμογελο και προσπαθησε να κατακτησεις και παλι τον αντρα της ζωης σου και να παλεψεις για το καλο της οικογενειας σας! φιλια πολλα

Σισσιώ έγραψε:

Αναστασια μου δεν ειμαι η πλεον αρμοδια να σε συμβουλευσει, μιας και ζηταω διαζυγιο στον αντρα μου καθε δευτερη εβδομαδα. Πότε θα μου το δωσει δεν ξερω...

Έχετε κουραστει και οι δυο. Απλως εσυ το αντιμετωπιζεις διαφορετικα.

Οι αντρες και οι γυναικες δυστυχως ειναι απο διαφορετικους πλανητες.

Το μονο που θα σου πω είναι ψυχραιμια για να δεις τα πραγματα με καθαρο ματι.

Αααα και οτι δε συμφωνω με την αποσταση. Δεν παντρευτηκατα μονο για τις χαρες. Πρεπει να αντιμετωπιζετε μαζι καιτις δυσκολιες.

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, ολο αυτο να είναι μια κακη στιγμη και να το ξεπερασετε γρηγορα.

Τα φιλια μου σου στελνω.

Συμφωνώ με το Σισσάκι.

Νατάσα μου εύχομαι να ξεπεράσετε σύντομα την κρίση και όπως λέει και η Μαρίτσα, την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να'σαι χαμογελαστή!

Κουκλίτσα μου εγω δεν είμαι και πολύ της γνώμης "να προσπαθήσεις για το παιδι" γιατι ως παιδί χωρισμένων γονιών οι οποίοι έμενανα μαζι για εμένα μέχρι που έφτασα 20 χρονων ενω τα είχαν κάνει σκ..απο όταν ήμουν 8 ετων, πιχτεύω οτι για το παιδι είναι πολύ καλύτερα να βλέπει τους γονείς καλα, χαρούμενους και ευτυχισμένους. Η μίρλα και το ξενερωτο περιβάλλον είναι τραγική εικόνα.

Το μόνο κατα τη γνώμη μου που αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις είναι γιατι τον αγαπας και μάλλον η ζωή σου δεν θα είναι καλύτερη χωρίς αυτον. Νομίζω πως κι αυτος θα "συνελθει" σύντομα...δεν μπορει να άλλαξε τόσο χωρίς αφορμη!?!

Sorry για όποια κορίτσια διαφωνουν, εννοείται οτι για τα παιδια το ιδανικό είναι και οι 2 γονεις μαζι αλλα ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!

Φαινεται χαλια η κατασταση... Ισως και να ειναι, αυτη τη στιγμη, ομως θυμαμαι κατι απο τη συνεντευξη σου αν και εχουν περασει μηηηνες απο τοτε που τη διαβασα... Μαλον θα μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση για να το συγκρατησω ετσι!

Την περιγραφη που εκανες για οταν γεννησες το Σπυρακο, που ο αντρας σου κοιμοταν στο αυτοκινητο...

Δεν ηταν παντα ετσι... οπως σημερα. Μηπως κουραστηκε? Μηπως κι εσυ κουραστηκες? Μηπως απο την πολλη κουραση και την ενταση και τις αγωνιες το ριξατε εσυ στη γκρινιαρο-μουρμουρα και αυτος στην αδιαφορια?

Εχει φυγει απο το σπιτι? Αφησε τον να ηρεμησει (χωρις μηνυματα και τηλεφωνα) και να γυρισει μονος του... Αμα θελει, διαφορετικα με το ζορι ή τα παρακαλια δεν γινεται τιποτα.

Παντα μου φαινοταν πολυ δυσκολο αυτο που περασατε και περνατε ακομα, αναρωτιομουνα πως στεκεστε. Αλλοι σαν κι εμας με το 1 χιλιοστο των προβληματων και του αγχους σας καβγαδο-χωριζουνε ευκολοτερα, συχνοτερα και πολυ χειροτερα...

Περαστικα και μην τα βλεπεις ολα μαυρα... το πολυ - πολυ να ειναι γκριζα.

Φιλια στο Σπυρακο!!! :kiss:

ωραια μην πιεζεις με παραπανω περιτα λογια

αν σε αγαπαει θα γυρισει σε σενα

ασε τον χωρις τηλεφωνα να ηρεμησει λιγακι και να αποφασισει τι θα κανετε αν και μου φαινετε οτι βαρεθηκε τις ευθηνες

επισης αν δωσετε μια ευκερια ο ενας στον αλλο ακομα μην του γκρινιαζεις συνεχεια οπως λες ειναι κουραστικο απιστευτα

Ευχομαι να παρετε την καλυτερη αποφαση για το μελλον του μικρου Σπυρου και για το δικο σας

Αναστασία μου καλημέρα.

Τι έγινε βρε κοριτσι μου;;; :(:(

Για να χωρισεις πρεπει να να γίνει κάτι πολύ "χοντρό".

Μεγαλους καυβγαδες τα περισσότερα ζευγαρια έχουν αλλα μετά τα βρίσκουν πάλι.

Μήπως όλα αυτα που περασατε σας έχουν εξουθενωσει;;;;

Ουτως ή άλλως όταν γενιεται ένα μωράκι η προσοχη πέφτει εκεί.

Μήπως ο άντρας σου ένοιωσε ότι έρχεται σε 2η μοίρα;;;;

Αναστασια μου εγω δεν μπορω να σου δοσω καμια συμβουλη...μονο να σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα γιατι ειμαι στην ιδια φαση..με την διαφορα οτι ο δικοςμου δεν γυρηζει στις μια την νυχτα..και φοβαμαι μην τον πνυξω!!!!

Περα απο την πλακα σε καταλαβαινω γιατι και εγω ειμαι στο Αμην..τα ξερεις δε και τα δικα μου...ακομα και χτες ειχαμε καβγα το βραδυ...εχω τοσο πολυ βαρεθει να μαλονω μαζη του για ολα που πλεων επιλεγω τις μαχες μου.

Δεν ξερω ποσο θα αντεξω πριν του βαλλω τελεσηγραφο...μετακομιζουμε η χωριζουμε.

Ειναι μερες που δεν θελλω να ερχομαι σπιτι μου..θελλω να κατσω στην μαμα μου, μαζι με το μωρακι μου που ειναι τοσο ευτυχησμενο εκει και που ολοι με ξεκουραζουν.

Εχω την πιεση της δουλειας του σπιτιου...που παρολο που δεν κανω πολλες δουλιες μονο τις απαραιτητες γιατι ο μικρος ειναι φουλ στις αλλεγιες και δεν πρεπει να υπαρχει σκονη στο σπιτι και στο πατομα..και εχω και τον αντρα μου που μου τη λεει...

δεν ξερω τι αποθεματα υπομονης εχεις....δεν ξερω ποτε θα ξεσπασεις...

εγω δεν θα σου πω κρατα το σπιτι σου...ξερω πως ειναι να εισαι στο Αμην τα παρατησεις ολα...και ξερω πως ειναι ν εχεια κανει συζητησεις επι συζητησεων και να μην εχει αποτελεσμα...Σκοπιανο εχει γινει.....

Δες ξεκαθαρα τη θελεις απο τη ζωη σου...

ουτε τον καλο σου κατηγορω...πιστεψε με ισσος και αυτος να ειναι στην ιδια φαση με εσενα..να εχει κουραστει απο ολα αυτα και οσα κανει να ειναι μια αντιδραση , μια διεξοδος...

Το παν ειναι να εισαι εσυ καλα και ευτυχησμενη, γιατι κουβαλας εναν μικρο σταυρο...εχεις αν μεγαλωσεις το παιδι σου, και το παιδι σου χρειαζετε εσενα, την μανουλα του ηρεμη προπαντων.

Αν το να ζησετε χωρια θα σε κανει να εισαι καλα και ηρεμη, ναι..αν ομως νιωθεις ανεπ[αρκης και πονας- γιατι αγαπας τον αντρα σου κακα τα ψεμματα- και φυσικα θα σου λειπει...τοτε τι να πω...αλλη μια συζητηση...μπααα θελελι δραστικα μετρα...

μη με ρωτας τι..αμα ηξερα θα εφτιαχνα το δικο μου σπιτικο!!!!

Τα φιλια μου φιλεναδα..και καλο κουραγιο

μπεμπουλης στεναχωρήθηκα πολύ που το διάβασα.Μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμό ψυχής,μην του γκρινιάζεις και αν θελήσει να μείνει μόνος για λίγο αφησέ τον.Προσπάθησε όμως ακόμα μια φορά όταν και αυτός θα είναι λίγο πιο ήρεμος να συζητήσετε ήρεμα πες του ότι θες χωρίς να τον κατηγορείς όμως για τίποτα γιατί θα εκνευριστεί και άκρη δεν θα βγάλετε πάλι.Το ξέρω πως έχεις εκνευριστεί και δεν θέλεις πάλι να του ανοίξεις κουβέντα αλλά κάν'το για τον μικρούλη σου αν μη τι άλλο.Ελπίζω με ψυχραιμία να λυθούν τα προβλήματα σιγά σιγά και να πάρφετε τις σωστές αποφάσεις

Μονο εσυ ξερεις πραγματικα τι συμβαινει μες τοσπιτι σου.

Εγω σαν ατομο δεν υιοθετω την αποψη μενω σε ενα γαμο για το παιδι.

Βεβαιως κ θα προσπαθησω και μια κ δυο κ τρεις αλλα καποιες καταστασεις που δεν διορθωνονται φαινονται.Εξαλλου σκεψου οτι ενα παιδι σαφεστατα θελει κ τους δυο γονεις του αλλα θελει κ ηρεμια και ψυχικη γαληνη κατι που μεσα σε ενα σπιτι με καβγαδες δεν υφισταται.Εξαλλου οποια αποφαση κ να παρεις μην ξεχνας οτι το παιδι σου θα εχει και την μαμα τ κ τν μπαμπα τ.Το ποση δυναμη σου εχει μεινει κ το ποσο εχεις προσπαθησει το ξερεις εσυ απο εκει κ υστερα...Η αποφαση ειναι δικη σ !!!

Εχω να σου γραψω παααρα πολλα πραγματα.Θα σου πω ομως το κυριοτερο,που σιγουρα κ εσυ το γνωριζεις καλα.Εχεις ενα παιδι,θα πρεπει παση θυσια να κανεις οτι ειναι καλυτερο για αυτο κ το καλυτερο το ξερεις μονο εσυ!

Καποτε κ εγω χωρισα απο τον πατερα της Ειρηνης για τους ιδιους περιπου λογους,αν κ φυσικα μονο εσυ ξερεις τι ακριβως συμβαινει μεσα στο σπιτι σου.Εγω εκεινο που σκεφτηκα τοτε ηταν ποιο ειναι το καλυτερο για το παιδι μου.Μεγαλωσα κ εγω σε μια οικογενεια...αστα να πανε...,οποτε δεν ειχα κ τα καλυτερα βιωματα.Ομως απο τη στιγμη που εξαντλησα ολα τα περιθωρια με εκεινον(τον πρωην) κ ειδα πως αποτελεσμα...μηδεν,πηρα το παιδι μου,τη βαλιτσα μου κ εφυγα.

Περασα πολυ,πολυ δυσκολα.Αλλα η αποφαση μου αυτη τελικα αποδειχτεικε πολυ σωστη.

Δεν σου λεω να ξανεις το ιδιο.Απλα να σκεφτεις πολυ σοβαρα,ολες τις συνεπειες μιας τετοιας αποφασης.

Ο Θεος εχει για ολους,κανενας δεν χανετε.Στηριξου στα ποδια σου κ στις δυναμεις σου.Ο γιος εχει αναγκη απο μια μανα δυνατη.Δωστου την.

Ο αντρας σου απ'οτι καταλαβαινω,αρχισε να κολονει,μπροστα σε ολες αυτες τις ευθηνες.Ενταξει...δεν μπορουμε να τον κατηγορησουμε,οι δυναμεις του φτανουν μεχρι εκει.Το θεμα ειναι εσυ,τι θα κανεις.Οι επιλογες δεν ειναι πολλες.

Αληθεια εκεινος σου εχει κανει νυξη για διαζυγιο;

Παντως μην αφηνεις τον καιρο να κυλαει ετσι.Η ζωη περναει πολυ γρηγορα.

Επελεξε το καλυτερο για σενα κ το παιδι σου..κ να θυμασαι πως ουδεις αντικαταστατος,εκτος απο το γιο σου!!!!

Με αγαπη κ κατανοηση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...