Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΧΑΜΕΓΕΛΑ... :):) Η ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ :woohoo: :woohoo:

• Απαντήσεις 135
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ειρηνακι μου,

μπραβο σου για την θετικη σου σκεψη!Σου ευχομαι ολοψυχα μια τεραααααααααααστια χοριακη!!!Η σκεψη μας θα ειναι κοντα σου!!!

Περασα απο το σταδιο της αναμονης της χοριακης και ξερω πως ειναι....θα περιμενουμε την τεταρτη νεα σου!

Δημοσίευση

Χαχαχα τι βρηκα γεο βαγεο :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αντε να θυμηθουμε τα παλιαααα χιχιχιχιχι, επικαιρο ομως ε????

Ειρηνη μου, ευχομαι την Τεταρτη να παρεις το αποτελεσμα μιας τερααααστιας χοριακης...Μη ξεχνας οτι 21 Απριλιου, ειναι η 111η μερα του ετους (συνολο 3), οπως επισης κ 21 του μηνος (συνολο 3)...αχ πολυ μαρεσει να το κανω αυτο...μαρεσουν οι συνειρμοι....χαχα!!!

τωρα οσον αφορα για τη χουντα των συνταγματαρχων, χμμμμ το ψαχνω ακομα τι να σου πω... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Φιλακια πολλα , πολλα, αφιερωμενοοοο (λεπτο 2.26)

http://www.youtube.com/watch?v=VZoRQFREPcU

Δημοσίευση

Καλά «δε παλεύεσαι!» που λένε και εδώ στην Κρήτη! Τι συνειρμοί τι τραγούδια … όσο για τους συνταγματάρχες, μη νοιάζεσαι κάπου θα χωρέσουν και αυτοί … κάτσε να κοπιάσουν προς τα εδώ τα ζουζούνια που χαζεύουν στον δρόμο τόσους μήνες μαζεύοντας από εδώ και από εκεί λουλουδάκια, και θα στα φτιάξω εγώ … χιχι…

Δημοσίευση

Μακάρι γιατί εχθές με έπιασε μια υστερία η αλήθεια είναι… Ενώ ένιωθα πόνο, τσιμπήματα και πρήξιμο στο στήθος … εξαφανίστηκαν σχεδόν κα με πήρε από κάτω… Με έβαλα όμως κάτω και μου τα έψαλα ένα χεράκι και συνήρθα! Χιχιχι…

Δημοσίευση

Eιρηνάκι?Τζα!!!

Διάβασα μόλις σήμερα τα τόσο όμορφα νέα σου και ήθελα ειλικρινά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή τύχη για αύριο.Και ο,τι ονειρευεσαι να γίνει πραγματικότητα....!!!!! :kiss::kiss:

Και όσο αφορά τα συμπτώματα,μη δίνεις σημασία.Δεν είναι απαραίτητο ούτε να νιώσεις κάτι,ούτε να πρηστεί το στήθος!!!!!!

Περιμένω να ακούσω τα νέα σου με χαρα!!!!!!

Δημοσίευση

de tha edina na parei ... etsi exo apofasisei apo kairo tora.

alla ekei pou emfanistikan exafanistikan kai auto me diliase ligaki.

alaaaaaa de masame ... proxorame !!!!

se euxarirto paaaaara poli!!

eipame ... tora pou dikaiothikes esi ... tora exoume dikaioma na dikaiothoume kai emeis ...

irthe kai i seira mas!

filakia!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ!!!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ...ΘΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...