Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαι 37 ετών και ρεζους αρνητικο. Πριν απο 20 χρόνια περίπου ειχα κάνει εκτρωση ( ολα πηγαν καλά) και όπως μου ειχε πει τότε ο γιατρός θα έκανε απορρόφηση.Δεν έκανα ποτέ το εμβόλιο που έπρεπε για το ρεζους αρνητικό , καθώς κανένας δεν με είχε ενημερώσει.Τωρα ειμαι εγκυος στη 30η εβδομάδα στο πρωτο μου παιδί, κάθε μήνα ελέγχω τη coops και μέχρι τώρα είναι αρνητική , αλλά και πριν 4 μήνες περίπου ειχα κάνει αμνιοπαρακέντηση όπου αμέσως μετά εκανα το εμβόλιο για το ρέζους αρνητικό. Αυτό θα βοηθήσει? Δυστηχως δεν ενημέρωσα τον γιατρό μου΄, μπορώ να του το πώ τώρα η δεν θα αλλάξει κάτι? Ευχαριστώ για το χρόνο σας . :unsure:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

όταν είμαστ εέγκυες στον γιατρό μας πρέπει να λέμε τα πάντα για να ξέρει πώς να δράσει σε κάθε περίπτωση....σύζήτησέ το..... πάντως η μαμά μου με ρεζους αρνητικό έκανε 6 παιδιά και δεν νομίζω τότε να της έκαναν εμβόλια ή έλεγχο coops!!!! και η ανηψιά μου την ίδια ομάδα αίματος με τη μαμά μου και έκανε ένα παιδάκι, υποθέτω ότι θα της έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις!

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου :kiss:

Δημοσίευση

καλημέρα γλυκιά μου και εγώ ρέζους αρνητικό έχω. εξαρτάται τι ρέζους έχει ο σύζυγος. αν έχει αρνητικό μετά την πρώτη έκτρωση ή αποβολή ή αμνιοπαρακέντηση πρέπει να γίνει η ένεση. καλά κάνεις και ελέγχεις την έμμεση coobs. όλα θα πάνε καλά μην στεναχωριέσαι για τίποτε.ενημέρωσε και τον γιατρό σου πάντα να το κάνεις ακόμα και για θέματα που μπορεί να θεωρείς ανούσια.

φιλιά

Δημοσίευση

μην ανησυχείς είσαι ήδη σε πολύ καλή εβδομάδα κύησης από θέμα επιβίωσης του εμβρύου και ελέγχεις αιματολογικά τον σχετικό δείκτη. έκανες και την ένεση μετά την αμνιοπαρακέντηση... κοίτα να χαρείς τις κλωτσιές του μωρού σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...