Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια!!! ο,τι λεει ο τιτλος!! τιποτα αλλο!!

ευχηθειτε μου καλη τυχη κι αυτην την φορα να πανε ολα καλα!!

το απογευμα εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο μου...σημερα το πρωι εκανα το τεστ..δεν πηγα για χοριακη....παω κατευθειαν στον γιατρο...

Παναγια μου βοηθησε με αυτην την φορα να μεινει το μωρο και να γεννηθει γερο!!

Κοριτσια περισσοτερα θα σας πω το βραδυ!!

φιλια!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

θα φανει τιποτα τοσο νωρις στον υπερηχο ή μηπως επρεπε για να ηρεμησεις να κανεις και μια χοριακουλα να δουμε την τιμη???

σε ευχαριστω!!

στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ημουν τριων εβδομαδων οταν πηγα και με τον υπερηχο ειχε δει σακο κανονικα...δε ξερω...παντως τωρα επειδη δε θελω να αφησω τιποτα στην τυχη κι επειδη εχω θρομβοφιλια, για αυτο εκλεισα αμεσως ραντεβου..

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας!!

απλα θελω να ειμαι συγκρατημενη για να μη φαω καμια ηττα οπως περυσι το καλοκαιρι!

παντως αυτο που θελω να επισημανω (οσο με "παιρνει" να το πω)..ειναι οτι οι γονιμες μερες ουτε καν επαιξαν ρολο αυτην την φορα...καναμε ερωτα σε εντελως ασχετες μερες...αυτο το λεω για το αγχος που μας τρωει να μετραμε και να ξαναμετραμε...αν θελει να ερθει θα ερθει..το θεμα ειναι να μεινει τωρα και να ειναι γερο!!

Δημοσίευση

αχ αν εχεις θρομβοφιλια τοτε καλα εκανες και εκλεισες αμεσως ραντεβου!!! τελεια ολα θα πανε μην ανησυχεις καθολου!!! τωρα τελευταια τα περισσοτερα κοριτσια που ακουω μειναμε εγκυουλες εντελως τυχαια,σε μηνα που δεν το σκεφτομασταν καν!! οποτε ετσι τελεια θα πανε ολα!!!

παντως αυτο που ειπες για τις γονιμες μερες, και εγω τον ιανουαριο που συνελαβα ,δεν θυμαμαι καν σε ποια μερα του κυκλου μου ημουν!!! το μονο που θυμαμαι ειναι οτι επειδη τρεχαμε σε ταξιδια κτλ, ειχαμε κανει αγκαλιτσες 1-2 φορες. οποτε ειναι ολα θεμα αγχους τελικα!!! αφου οταν ειχα καθυστερηση δεν το πιστευα, σκεφτομουν οτι δεν ηταν πραγματικη καθυστερηση,αλλα οτι δεν ειχα υπολογισει καλα τον κυκλο μου!!!

Δημοσίευση

mikroulaxristos έγραψε:

αχ αν εχεις θρομβοφιλια τοτε καλα εκανες και εκλεισες αμεσως ραντεβου!!! τελεια ολα θα πανε μην ανησυχεις καθολου!!! τωρα τελευταια τα περισσοτερα κοριτσια που ακουω μειναμε εγκυουλες εντελως τυχαια,σε μηνα που δεν το σκεφτομασταν καν!! οποτε ετσι τελεια θα πανε ολα!!!

παντως αυτο που ειπες για τις γονιμες μερες, και εγω τον ιανουαριο που συνελαβα ,δεν θυμαμαι καν σε ποια μερα του κυκλου μου ημουν!!! το μονο που θυμαμαι ειναι οτι επειδη τρεχαμε σε ταξιδια κτλ, ειχαμε κανει αγκαλιτσες 1-2 φορες. οποτε ειναι ολα θεμα αγχους τελικα!!! αφου οταν ειχα καθυστερηση δεν το πιστευα, σκεφτομουν οτι δεν ηταν πραγματικη καθυστερηση,αλλα οτι δεν ειχα υπολογισει καλα τον κυκλο μου!!!

ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα και σε εσενα!!!

Δημοσίευση

ΝΑΝΑ2 έγραψε:

πολλα πολλα συγχαρητηρίαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

ολα καλα θα πανε,προσευχησου και ο θεος θα σας βοηθησει.

ολη η θετικη μας ενεργεια,κοντα σου.

Νανα σε ευχαριστω παρα πολυ!!

η Προσευχη ειναι δυναμη και βοηθεια μεγαλη!

Δημοσίευση

patata77 έγραψε:

Kαλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου!

Όλα θα πάνε καλά!!

Patatoula!!!!σε ευχαριστω!!!

θυμαμαι που μιλουσαμε πριν καιρο!μετα εγω εκανα μια αποχη για αρκετο διαστημα απο το φορουμ,για να αποφορτισω το βαρος που ειχα μεσα μου!! και τωρα ξανα εδω με την καλυτερη παρεα!!

ευχομαι ο,τι καλυτερο και σε εσενα!!

Δημοσίευση

Μαρινάκι συγχαρητήρια!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια αυτήν τη φορά και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!! :)

Έχω κι εγώ παρόμοιο θέμα με την θρομβοφιλία, έχω ένα σύνδρομο που προκαλεί θρομβώσεις σε περίοδο εγκυμοσύνης. Σε αιματολόγο έχεις πάει; Εγώ πήγα μια μέρα μετά τη θετική χοριακή, μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και με βάση τα πρώτα αποτελέσματα η αιματολόγος μου'πε με τι δόση ηπαρίνης θα ξεκινήσω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...