Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Νιώθω απίστευτη απογοήτευση. Αδιαθέτησα προχθές μετά από σπερματέγχυση και όχι μόνο αυτό, αδιαθέτησα βίαια 4 ολόκληρες ημέρες νωρίτερα. Θα πρεπει να είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έκανα κύκλο 24 ημέρες. Λες και ήθελε κάποιος να μου πετάξει στα μούτρα την πρόταση δεν θα μείνεις έγκυος κορίτσι μου, τώρα θα δεις!!!

Νιώθω τόσο άσχημα! Έκλαιγα όλη ημέρα και την επόμενη το πρωί ήμουν σαν φάντασμα από τα πρησμένα μάτια μέχρι στο φαρμακείο πήγα και πήρα αλοιφή με αντιβίωση. Και σήμερα ακόμα τα μάτια μου δεν έχουν φτιάξει αλλά αυτά θα συνέλθουν... η ψυχή μου δεν αντέχει άλλο. Ενάμισυ χρόνο τώρα προσπαθούμε με τον άνδρα μου και τίποτα. Με την σπερματέγχυση ήμουν αισιόδοξη, είχα τόσα πολλά ωάρια που με ρωτούσαν αν είμαι έγκυος βλέπωντας το πρήξιμο στην κοιλιά και του άντρα μου το σπέρμα το έφτασαν 70 %. Πόσο πια! Διαβάζω καμιά φορά και τα άλλα φόρουμ για κοπέλες που έχουν περάσει άσχημες καταστάσεις και αναρρωτιέμαι γιατί αυτή η ταλαιπωρία? γιατί να περνάει κάποιος τόσα για να φέρει ένα παιδάκι στη ζωή? Κοπέλες που μένουν έγκυος και το χάνουν στο παραπέντε και σκέφτομαι αν νιώθω εγώ έτσι τώρα πως θα νιώθουν αυτές που έχουν χάσει ουσιαστικά το μωράκι τους? ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ. Όλοι μου λένε έχεις αγχωθεί και γι' αυτό δεν μένεις έγκυος. Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε!! Πως γίνεται να θέλω παιδί αλλά για να μου έρθει να μη το σκέφτομαι.?

Ζητώ συγνώμη για το τεράστιο κείμενο αλλά κάπου ήθελα να μιλήσω. Ζητώ συγνώμη επίσης για την ημέρα που διάλεξα αλλά ...

Εύχομαι σε όλες σας χρόνια πολλά. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Κάθε επιθυμιά σας να γίνει πραγματικότητα. Να νιώθετε πραγματικά ευτυχισμένες!

Δημοσίευση

καλησπερα smile gucci αληθως ο Κυριος, χρονια πολλα.Διαβασα την ιστορια σου πραγματικα λυπαμαι ετσι οπως αισθανεσαι.Ειναι ασχημο να προσπαθεις και να μη σου ερχετε.Αλλα ξερεις τι πιστευω καποια στιγμη εκει που δε θα το περιμενεις θα ακουσεις ευχαριστα.Οντως εχεις δικιο σ αυτο που λες πως γινετε να μην σκεφτεσε κατι το οποιο θελεις να γινει.Υπομονη κοπελα, μου σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα, ;););) μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα.

Δημοσίευση

Καλημερα κ χριστος ανεστη!

Οπως εχω ξαναγραψει ειχα κ εγω μια αποτυχημενη σπερματεγχυση τον προηγουμενο μηνα.Σε γενικες γραμμες το πηρα πολυ ψυχραιμα αν κ υπηρχαν στιγμες που το σκεφτομουν κ με ποναγε η ψυχουλα μου.

Μπορω να καταλαβω πως νιωθεις (οπως κ πολλες αλλες κοπελες),δεν ειναι ευχαριστο αλλα κ τι να κανουμε?

Πες οτι ηταν μια προβα που δεν πηγε καλα.Θα ερθουν κ τα καλυτερα.

Ψηλα το κεφαλι κοριτσι μου,μια αποτυχια ηταν...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ κ η επομενη προσπαθεια θα ειναι πιο τυχερη!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια χριστος Ανεστη!

χρονια σας πολλα!

gucci μου μη ζητας συγνωμη,εμεις που τα περασαμε και τα περναμε

σε καταλαβαινουμε πως νιωθεις,εκανα και εγω μια αποτυχημενη σπερματεγχυση περυσι

και μετα τα χριστουγεννα θα εκανα εξωσωματικη την τελευταια στιγμη ομως μου συστησαν υστεροσκοπηση,την εκανα και μου αφαιρεσαν ενα μικρο πολυποδακη,κοντευουμε τα 3 χρονια προσπαθειων.

νομιζω πως καθε ανθρωπος ανεβαινει το γολγοθα του,ας ελπισουμε οτι θα ερθει η Ανασταση!!!

καλη τυχη απο δω και περα!!!

Δημοσίευση

Εχω νιωσει ετσι,εχω κλαψει,εχω απογοητευτει,εχω αναρτησει παρομοιο ποστ,εχω πρηξει τα κοριτσια στο μαμμυ με συμπτωματα,εχω πρηξει τον αντρα μου...εχω βαρεθει τη ζωη μου...εχουν περασει μερες που ξυπναω με νευρα γιατι δεν εχω κι εγω ενα αγγελουδι...τα εχω κανει ολα...οπως και ολες μας...

ετσι ειναι δυστυχως αυτό το στορυ,μπηκαμε στο χορο και θα χορεψουμε,θα χορεψουμε ομως ως το τελος μεχρι δηλαδη μεχρι που επιτελους θα το παρουμε αγκαλια...κανεις και τιποτα δε θα σταθει εμποδιο στο ονειρο μας...ειμαστε δυνατες και θα τα καταφερουμε.

Θα εισαι καλυτερα σε λιγες μερες,θα δεις ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ.

ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Δημοσίευση

Σήμερα νίωθω πολύ καλύτερα και αυτό οφείλεται εκτός από τους ανθρώπους που έχω κοντά μου (ειδικά την κουμπαρούλα μου και τον άνδρα μου που λατρέυω) και σε εσάς.

Πραγματικά ευχαριστώ για την συμπαράσταση σας, θεωρώ πως αυτό που συμβαίνει σε αυτό το Φόρουμ είναι καταπληκτικό. Άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους καταλαβαίνουν απόλυτα τα προβλήματα του άλλου.

Αποφάσισα για κάποιο διάστημα όντως να μην ασχοληθώ με το θέμα του μωρού. Τουλάχιστον πρακτικά διότι συναισθηματικά δεν ξέρω αν θα το καταφέρω! Θα προσπαθήσω να αλλάξω καταστάσεις στην ζωή μου που με χαλάνε ψυχολογικά και μία από αυτές είναι η εργασία μου. Ηρθε καιρός να κάνω επαγγελματικές αλλάγες κάτι που έπρεπε να είχα κάνει και το είχα αφήσει λόγω δικαιωμάτων μητρότητας. Περίμενα να μείνω έγκυος για να μη χάσω αυτά τα δικαιώμα μετά από τόσα χρόνια εργασία στην εταιρεία που βρίσκομαι. Ίσως είναι ένας παράγοντας που τελικά θα με βοηθήσει!

Είστε καταπληκτικές, εννοείται πως θα συνεχίσω να συμμετέχω στο φόρουμ, να παρακολουθώ την πορεία σας και να συμπαραστέκομαι και εγώ στις δύσκολες στιγμές σας. Όμως πάνω από όλα να είμαι έστω και έτσι κοντά σας στις ευχάριστες στιγμές.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πραγματοποιηθούν σύντομα τα όνειρα μας και να βλέπω μηνύματα γεμάτα ενθουσιασμό, χαρά και χαμόγελο. Ο άνδρας μου από την αρχή που γνωριστήκαμε μου έλεγε κάθε μέρα ξεκινάει μια νέα ημέρα, να σηκώνεσαι πάντα με χαμόγελο.(Smile Gucci. Ας ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ! και θα τα καταφέρουμε!! Φιλιά πολλά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...