Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χαρουλα ειναι φανταστικα!!! τοσο καιρο ρωτουσα που μπορω να βρω χοντρα στικς για να βαλω κ εγω τα προσκλητηρια μου κ δεν εβρισκα πουθενα...:( :(

κ τελικα τα εβαλα σε λεπτα ξυλακια...κριμα..παντως ειναι φανταστικα! μπραβο σου!!

Ελενα πολυ ομορφα πραγματα συγχαρητηρια!!

• Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ- ΞΥΠΝΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.

ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΝΤΕ ΟΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

Παράθεση
εγω εφτιαξα χθες αυτα,για να τα δινουμε στα παιδακια...

θα βαλω μεσα ζαχαρωτα.πως σας φαινονται???

DSC08375 DSC08375.JPG

Τελεια φιλεναδίτσα μου!!!!Καλε πότε πρόλαβες??Εγώ αν πιάσω

την πάρλα μαζί σου δε προλαβαίνω ούτε το μωρο να ταίσω!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

χαιρομαι που σας αρεσουν!!!!!!!

φιλεναδαααααα....τα κορδελακια τα εδενα την ωρα που μιλουσαμε.

κ τα υπολοιπα τα εβαλα μετα που γυρισαμε απο την επισκεψη που ειχαμε παει...ειδες κεφια που ειχα???

Δημοσίευση

βουλιτσα μου ειναι παρα πολυ ομορφα οσο για το στολισμο εκλεισα σε μαγαλι κατι με μπαλονια και ζαχαρωτα πανω σε τραπεζι που θα βαλουμε μπλε γάζα. 55 ευρω μου στοιχησαν και μου ειπε αν ερθουν αυτοι να τα βαλουν θα μου παρουν άλλα 55 ευρω και ειπα οχι θα τα βαλουμε μονοι μας

Δημοσίευση

kalimera !!!!

voula poly omorfa kai xaroumena!!! bravo!

na rotiso koritsia-eseis sigoura tha kserete...ta tetragona kommatia xromatistis gazas pou vazoume pano apo ta kapakia se vazakia me glyko koutaliou, mporo na tin vro kapou me to metro kai na ta kopso moni mou?? exei mipos sta magazia stin athinas pou exoun toulia me to metro? poso kanei peripou-exete kamia idea? prospatho na ypologiso poso tha mou stixisei na ftiakso vazakia me glyko.

opoia gnorizei kati tha me voithisei poly

Δημοσίευση

Mαρια ωραια η ιδεα με τα μπαλονια κ τα ζαχαρωτα.

Μαριαννα την γαζα την παιρνεις με το μετρο απο μαγαζια που πουλανε υφασματα κ τουλια.

θα την παρεις κ θα την κοψεις εσυ σε τετραγωνα κομματια.

οσο για τιμη...δεν ξερω.δεν το εχω ψαξει.αλλα δεν νομιζω να ειναι ακριβη.

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

Παράθεση
bourique θελεις site με υλικα για μπομπονιερες ή για ετοιμες μπομπονιερες?
βουλιτσα βαλε και απο τα 2! :P:P:P

σας ευχαριστω και παλι...

βρηκα και μια μπομπο στο σιτε του ναρλη που μοιαζει με καρουζελ και μου αρεσε πολυ...ομως πως μπορω να τα συνδιασω με το κουτι και την λαμπαδα :dry:

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

Παράθεση
δες κ αυτο(αν κ νομιζω οτι αυτο εχει λιγο ανεβασμενες τιμες)

http://www.an-agapas.gr/

Re sy Voula sygnwmh....alla to "ligo" ti to itheles?!

Re paidia den aksizei...eimaste me ta kala mas?Tha dwsoume 4 e gia mpompo enw sth pragmatikothta kanei 2?

K mono pou eida to link katalava...de xreiastike kan na mpw mesa sto site.Tous gnwrizw

Δημοσίευση

Ελενα,οι τιμες που εχω δει εγω σε ετοιμες μπομπονιερες ειναι πολυ ακριβες.

στην αρχη σκεφτηκα κ εγω να τις φτιαξω μονη μου,αλλα τελικα αποφασισα να τις παρω ετοιμες για να μην εχω το αγχος κ να ειμαι πιο χαλαρη.

αλλα αν κατσεις να τις φτιαξεις,βρισκεις τα παντα κ σε πολυ καλες τιμες.

Δημοσίευση

Voula ekseftelistika akrives einai!Eimai psagmenh k ta exw dei.An sas pw poso ta pairnoun ta ylika apo tous promitheutes tha trelathite.Vale th douleia tous ok alla k pali de ftanei ta 5 euro!!Autoi exoun to onoma xronia k tsekourwnoun,auto einai to thema.

Re seis elate sto magazi na sas ftiaksw oti thelete k opws thelete se times pou de ksepairnane 3.50.Sygkekrimena 2 pragmatakia exw pou ta deinw 3.50 pou einai kalathaki me glko koutaliou 5 koufeta k liker (mpompo gia megalous)

Ksodepste ta lefta sas allo,den aksizei re paidia.

Se tetoia krish an de kaneis kalh douleia k se kales times de agorazei o kosmos!

Δημοσίευση

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.www.ariswed.com :laugh: :dry:

Δημοσίευση

mairybaggelhs έγραψε:

Παράθεση
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.www.ariswed.com :laugh: :dry:

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑ8ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ www.parisis.com.gr !!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...