Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια ,σημερα πηγα και κανονισα για τα μπαλονια της εκκλησιας

μη φανταστειτε πολλα πολλα δεν τρελαινομαι κιολας,εκλεισα 2 ωραιες μαργαριτες

σε χρωμα ροζ-φουξια με κορμο πρασινο που θα εχουν σαν βαση μια γλαστρα ντυμενη με πρασινο τουλΙ,ζητησα να μου διακοσμησουν και το τραπεζι στην μπροστινη πλευρα με τουλι στο οποιο αν διαστηματα θα εχει μικρα μπαλονακια μαργαριτουλες.

Αυριο ξεκιναω να φτιχνω και τα προσκλητηρια οταν θα εχω ετοιμο θα σας βαλω φωτο! :P

  • Απαντήσεις 778
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημερα, με πηρε Βουλα χθες το πρωι αλλα ελειπα, θα μιλησουμε σημερα αν και εχω μαλλον καταληξει. Ακουσα στην τηλεοραση ότι στο Porto Platanias θα γινει μια εκθεση με νυφικα Βαπτιστικα απο καποια Αθηναικη εταιρια, 10-11-12 Μαιου και θα παω. Να πατε και σεις αν θελετε.

Purple καλη δυναμη με τα προσκλητηρια, περιμενουμε φωτο. Τα μπαλονια λουλουδια ειναι πολυ ωραια!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια, θελω να αναφερω κατι που εμαθα μολις χθες.οποιος θελει μπορει να φτιαξει τις μπομπονιερες η τα προσκλητηρια του στο χαμογελο του παιδιου, τους πας τα υλικα και τις φτιαχνουν αφηνοντας οτι εχεις ευχαριστηση. :)

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρια μου,εχω ερωτηση....δεν θυμαμαι αν το ειχες πει εσυ,αλλα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες κ βαριεμαι να τις ψαξω ολες....

υπαρχει καποιο μαγαζι με υλικα για μπομπονιερες κοντα στην πυροσβεστικη??

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκλεισα το στολισμο!!Εβαλα τελικα ενα μεγαλο λευκο ποδηλατο κασπω,φαναρακια και ενα μεγαλο δεντρο στολισμενο!Χρωμα στα υφασματα διαλεξα ο φουξια!!

Μπαλονακια θα βαλω εξω απο τον προαυλιο χωρο και στα παιδακια θα δινω μπαλονια μεγαλα με ηλιο σε διαφορα χρωματα!

Δημοσίευση

VOYLA έγραψε:

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρια μου,εχω ερωτηση....δεν θυμαμαι αν το ειχες πει εσυ,αλλα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες κ βαριεμαι να τις ψαξω ολες....

υπαρχει καποιο μαγαζι με υλικα για μπομπονιερες κοντα στην πυροσβεστικη??

Ναι ειναι λιγο πριν την πυροσβεστικη και λεγεται Ξεζωνακη. και εγω απο εκει θα παρω ο,τι θα μου χρειαστει. εχει πολλα πραγματα μεσα.

Δημοσίευση

sophiak έγραψε:

Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκλεισα το στολισμο!!Εβαλα τελικα ενα μεγαλο λευκο ποδηλατο κασπω,φαναρακια και ενα μεγαλο δεντρο στολισμενο!Χρωμα στα υφασματα διαλεξα ο φουξια!!

Μπαλονακια θα βαλω εξω απο τον προαυλιο χωρο και στα παιδακια θα δινω μπαλονια μεγαλα με ηλιο σε διαφορα χρωματα!

Σοφια μπραβο, ακουγεται τελειο! λοιπον, τα παιδια τρελαινονται για μπαλονια, αυτη τη συζήτηση ειχα την Παρασκευη με την δασκαλα του Αλεξανδρου. Κανονιζαμε για τα γενεθλια του στο σχολειο και μου ειπε να φουσκωσω μπολικα μπαλονια και να τους τα παω, ειναι το αγαπημενο τους παιχνιδι! οσο για το χρωμμα και εγω το φουξια εχω επιλεξει, ειναι πολυ κοριτσιστικο και πεχνιδιαρικο χρωμμα! Και εγω θα εχω ενα μεγαλο ποδηλατο τοσο για ντεκορ οσο και για τις φωτογραφιες της μικρης με εμας και τη νονα, αλλα και τα αλλα παιδια(ειναι ολα πολυ κοντινα και αγαπημενα προσωπα!)

Δημοσίευση

κοριτσια, θα ήθελα λιγη βοηθεια... ξεκινησα να φτιαχνω το ευχολογιο και θελω να συμπεριλαβω μεσα καποια στιχακια ή ποιηματακια που εχουν να κανουν με παιδια, ετσι μερικες τρυφερες λεξουλες να στολιζοουν τις ευχες. εχετε κατι υποψιν σας??

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!

εχει καιρο που λεω να σας γραψω αλλα...

ειμαι η Χαρα, ειμαι απο τις "Μανουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2010" και εχω μια πριγκιπισσα που την λενε Νάγια! σε λιγες μερες θα γινει 2 μηνων!

θα την βαπτισουμε με το καλο, στις 10/10/10!!! ωραια ημερομηνια ε???

και μιας και ειμαι γενικως ... επι της διοργανωσης...

ηδη εκλεισα εκκλησια και ενα παρα πολυ ωραιο εστιατοριο!!!...Α! και φωτογραφο και ανθοπωλειο(ελαχιστα θα βαλω απο το ανθοπωλειο!...πχ στεφανι γυρω απο την κολυμβηθρα!)... τα πιο σημαντικα!

οσο για θεμα... μαλλον θα ειναι πριγκιπισσες...

τα προσκλητηρια σκεφτομαι να τα φτιαξω εγω...

για κειμενακι δεν ξερω αν υπαρχει κατι σχετικο περι πριγκιπισσες... εσεις ξερετε?

για δωρακι για τα παιδακια ...... για μπομπονιερα... ακομη δεν γνωριζω....... ολες οι ιδεες ευπροσδεκτες!!!

εσεις ποτε θα βαπτισετε με το καλο?

αντε και θα τα λεμε!!! ;)

:kiss:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

τι κανετε???

Μαρια μου δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω.

Χαρουλινι τι κανεις???

ειχα πολυ καιρο να σε πετυχω.τι κανει το μωρακι σου??

για το θεμα της βαφτισης σας μπορεις να βρεις πολλα πραγματα.

θα ψαξω να βρω κατι μπομπονιερες που ειχα δει με πριγκηπισες κ θα τις βαλω να τις δεις.

Δημοσίευση

γεια σου Βουλα μου! πραγματι δεν ετυχε να ... "βρεθουμε"!!! σε λιγες μερες γινομαστε 2 μηνων!

σ'ευχαριστω για την βοηθεια! θα περιμενω να δω τις φωτο σου!

αντε και θα τα λεμε απο δω περα !!!

φιλακια στην μαγουλινα!!!

Δημοσίευση

Kouklitsa έγραψε:

Γειά σου πάλι,

Αυτό το σαίτ έχει και θέμα για πριγκίπισσες θα το χρησημοποιήσει και η φίλη μου. Εχει υπέροχα πράγματα,ελπίζω να σε βοήθησα.

http://www.evendi.gr/D18BC640.el.aspx

:)B);)

σ'ευχαριστω και για το πιο πανω σάιτ αλλα και για το www.kouklitsa.gr

μ'ενδιαφερει η διακοσμηση, μπομπονιερες κτλ... για τα ρουχαλακια του μωρου θα τα διευθετησει η νονα!

Δημοσίευση

Χαρουλινι με το καλο η βαφτιση σας! τον στολισμο θα τον κανεις εσυ ή θα απευθυνθεις σε γραφειο? αν το κανεις εσυ για υλικο κοιτα στο www.elxisdoro.com εχει πολλα πραγματα.

Σοφια ισως αν εβαζες αντι για ανθοστηλη, ενα μπουκετακι λουλουδια με φουξια κορδελα σε καποια απο τα κολωνακια του διαδρομου μεσα στην εκκλησια... ασε να το σκεφτω λιγο καλυτερα..

Δημοσίευση

αν ο χωρος ειναι μικρος θα ελεγα να μην βαλεις κατι αλλο, και να στολισεις μονο εξω απο την εκκλησια. τα ξωκλησια ειναι και γραφικα απο μονα τους... ποσο μικρο ειναι μεσα?

Δημοσίευση

mariagl σ'ευχαριστω για την ιστοσελιδα, θα την ελεγξω! εγω θα κανω την διακοσμηση...

το ανθοπωλειο σιγουρα θα με βοηθησει και στην διακοσμηση.... πχ θα στολισω απο ανθη την κολυμβηθρα.

για τα τραπεζια σκεφτηκα να ειναι μονο ενα λουλουδι και τα υπολοιπα διακοσμηση...

Σοφια μηπως γινεται να στολισεις την πορτα? ή κανενα δεντρο απ'εξω απο το ξωκλησι... πχ με λουρια μεγαλα που θα ανεμιζουν....

Δημοσίευση

Koritsia geia sas!Eiste oles kala?Ta mwrakia sas?

Sophiak afou i ekklisia einai xwkslisi kane ti girlantra tis kolympithras k mia aspida girw girw apo ti porta k tipota allo.Ew proswpika auto proteinw pantws.Opws eipe k i Mariagl efoson einai mikros o xwros den xreiazetai k kati allo.Episis an se pairne einai wraia k i idea tis Mariagl na kaneis mpouketakia stous stylous pou odigoun sti kolympithra.

To evendi pou to symvouleueste arketes einai poly kalo grafeio k exei poly wraies douleies.

Haroulini me to kalo i vaftisi sas k i imerominia sas teleiaaaa!!

Filia se oles sas k sta mpempakia sas!

Δημοσίευση

ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΡΟΖΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΕΥΚΟ ΜΠΑΛΟΝΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΑΜΟΒΑΦΤΙΣΗ ΘΑ ΝΑΙ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΘΑ ΝΑΙ ΒΑΖΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...