Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

molis mpika kai sto site kai eidaaa oti i lambrinoula mas(droseroula)simera to prwi eixe ena thetiko testaki kai mia kali xwriakoula!!!einai egguos!!!koritsaki mou sou stelnw oli tin thetiki mou energeia na pane ola kala na euxaristitheis oso tpt tin eggumosini sou kai na pareis stin aggalitsa sou to sporaki sou:):)

koritsiaa na tis stiloume tin thetiki mas energia!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Τι να πω, είστε τόσο καλές και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και για τη θετική ενέργεια που μου στέλνετε!! :kiss: Την έχω πραγματικά πάρα πολύ ανάγκη!! ;)

Bourique να είσαι καλά και σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου ό,τι επιθυμείς! ;)

Tinkerbel μου και τη μύτη θα σας πιάνω και θα σας φυσάω όλη μέρα, μέχρι να κολλήσετε όλες!! :laugh:

marouli μου με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου! Σ'ευχαριστώ τόσο πολύ!! :kiss:

Kelly μου κοριτσάκι μου, τι καλό παιδί που είσαι? :kiss: Δεν ξέρεις πόσο με συγκίνησες!!!!!! :blush: Σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη κορίτσι μου και να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς στη ζωή σου!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημερα!!!!να τα πω και γω επισημα :laugh: :laugh:

δροσερουλα να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη,τεραστιες χωριακες

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παρε θετικη ενεργεια και απο μενα!!! :silly: :silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...