Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μια καινούργια προσεχώς μανούλα!!!

Sbani

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Με λένε Αντιγόνη είμαι 26 ετών και έγκυος! Μετά από εξωμήτριο κύηση (συν αφαίρεση μιας σάλπιγγας) πριν από τρία χρόνια και έπειτα από ενάμιση χρόνο προσπαθειάς καταφέραμε το πολυπόθητο. Εύχομαι μέσα από το φόρουμ να τα λέμε συχνά και να μοιραζόμαστε τα άγχη, της λύπες αλλά και της χαρές μας.

Σας φιλώ Αντιγόνη

:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ !

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΠΙΖΟΝΤΑΙ Κ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝΕ !

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Juliax. Και εσύ ότι επιθυμείς.

Τελικά το συμπέρασμα που έβγαλα μετά από 1 ½ χρόνο προσπάθειας είναι ότι τελικά έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις. Γιατί τελικά τον μήνα που πιάσαμε το μικρό τα κάναμε όλα λάθος ….βγήκαμε … γλεντήσαμε … ήπιαμε … και δεν κάναμε τίποτα στης γόνιμες μερες …..και ιδού το αποτέλεσμα …..αφού έβλεπα το θετικό τεστ και έλεγα ότι δεν υπάρχει περιπτώσει.. ε μετά από 3 τεστ και μια χορειακή το πίστεψα!

καλώς όρισες Αντιγόνη στην παρεούλα μας!!!σου εύχομαι κοπέλα μου να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους!!!!

εγώ είμαι η Θέη 25 ετών και έγκυούλα επίσης!!!!θα χαρώ να τα λέμε!!!βλέπω ήμαστε και κοντά στις εβδομάδες!!!

φιλάκια πολλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...