Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ,4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ 4ΜΗΝΩΝκ23 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΝΟΣ.ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ (ΜΠΑΝΑΚΙ,ΓΑΛΑ ΥΠΝΟΣ),ΑΡΝΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 1:30 ΤΟ ΜΩΡΟ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ.ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?

Δημοσίευση

mirel καλωσορισες στην ομορφη παρεουλα μας!! :kiss:

να σου ζησουν τα κοριτσακια σου!!! εγω δυστυχως δεν μπορω να σου δωσω καποια συμβουλη για τα μωρακια σου καθως και εγω περιμενω τωρα το πρωτο μου παιδι...και ειναι ζουζουνα και η δικια μου χιχι :P

καλο σου βραδυ! :kiss:

Δημοσίευση

mirel Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :kiss:

Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου! :)

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι για τον ύπνο γιατί εγώ ακολουθώ "ελεύθερο πρόγραμμα"! Δηλαδή κοιμούνται και ξυπνάνε όποτε θέλουν!

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω πολυ.Σου ευχομαι να πανε ολα καλακαι συντομα να κρατησεις γερη και υγιει τηνζουζουνα σου στην αγκαλια σου.(απεριγραπτο συναισθημα οσες φορες και αν το ζησεις)

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω πολυ.Σου ευχομαι να πανε ολα καλακαι συντομα να κρατησεις γερη και υγιει τηνζουζουνα σου στην αγκαλια σου.(απεριγραπτο συναισθημα οσες φορες και αν το ζησεις)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...