Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΝΑΞΙΑ.....ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...

Recommended Posts

• Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γωγακι έγραψε:

αχ!!! γλυκια μου ζουμπι,σε ευχαριστω πολυ,να σαι παντα καλα....τι ωραια που τα εγραψες!!! ναι οντως τα γνωριζω ολα αυτα που ειπες(εγραψες)κι αυτο κανω...κουτσα στραβα θα περασει η μερα κανοντας δουλειες στο σπιτι,(τα ιδια κα τα ιδια)ενα ατομο ειμαι ποιος θα το λερωσει?αλλα το μυαλο ειναι φευγατο....νομιζω το μεσημερι θα ακουσω τα κλειδια στην πορτα και θα ακουσω...μωρο μου??? ηρθαααααα!!! κι οταν πεφτω το βραδυ να κοιμηθω και ειναι αδειο το κρεβατι παιρνω αγκαλια το μαξιλαρι του και κλαιω...δε το θελω αλλα μου βγαινει...και πανω που λεω αντε φαγαμε τις μισες μερες ερχεται ενα αλλο γερο χτυπημα.οταν γυρισει με το καλο στις 14 του μηνα,στα μεσα μαιου ξαναφευγει για κυπρο λιβανο 40 μερες..στο δαφνι θα κλειστω... :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

κοριτσια τι κανετε;θα κανονισουμε καμια συναντηση στα βιλατζ;εφυγε και ο δικος μου για κρητη και θα ειναι αρκετους μηνες εκει,ουφ,εγω μενω ζωγραφου!

pink έγραψε:

κοριτσια τι κανετε;θα κανονισουμε καμια συναντηση στα βιλατζ;εφυγε και ο δικος μου για κρητη και θα ειναι αρκετους μηνες εκει,ουφ,εγω μενω ζωγραφου!

αχ! κοριτσακι μου!πονεμενο κι εσυ εεε??? εμενα ερχεται το σαββατο πρωτα ο θεος,αλλα 15

μαιου φευγει ξανα για κυπρο λιβανο...ελεος!οποτε θελεις παρεουλα γιατι κι εγω θελω.. ειμαι εδω να βρεθουμε κοριτσακι μου!

Kimon έγραψε:

Παααααλι ρε συ Γωγακι???Ελεος!!

αυτο λεω κι εγω συνεχεια βρε συ ανθη,ΕΛΕΟΣ!!! ασε κι εκεινος μη νομιζεις κουραστηκε..και με το που θα ερθει εχουμε τοσο τρεξιμο που δε θα καταλαβει ποτε ηρθε η ωρα να ξαναφυγει...

γωγω μου δεν ξερουν ακομ ακριβως,αλλο σπαστικο κι αυτο,τελευταια στιγμη ολα,το λιγοτερο 3 μηνες θα λειψουν,αλλα παραπανω απ'ο,τι φαινεται

pink έγραψε:

γωγω μου δεν ξερουν ακομ ακριβως,αλλο σπαστικο κι αυτο,τελευταια στιγμη ολα,το λιγοτερο 3 μηνες θα λειψουν,αλλα παραπανω απ'ο,τι φαινεται

ελα ντε τι ρωταω κι εγω? πανω κατω ξερουν και τελευταια στιγμη τους λενε αντε καμια βδομαδα ακομα...κι εγω μη νομιζεις πολυ το φοβαμαι μη μου πει τελευταια στιγμη ο,τι δεν ερχεται το σαββατο...πρεπει να βρουμε να κανουμε κατι,να ασχολουμαστε γιατι δε μας βλεπω να τη βγαζουμε καθαρη...

• 1 month later...

Το πλοιο θα σαλπαρει για λιμανια ξεεενα,για λιμανια ξενα.....μαζι του θα σε παρει αγαπη μου και σεναααα μακρια απο μενα.....!!!!Αφιερωμενο στην Γωγω!!!!! [Οποτε θελεις παρε τηλεφωνο,ειμαι εδω!!] :kiss:

Kimon έγραψε:

Το πλοιο θα σαλπαρει για λιμανια ξεεενα,για λιμανια ξενα.....μαζι του θα σε παρει αγαπη μου και σεναααα μακρια απο μενα.....!!!!Αφιερωμενο στην Γωγω!!!!! [Οποτε θελεις παρε τηλεφωνο,ειμαι εδω!!] :kiss:

αχ! βρε ανθη μου...οντως ετσι οπως τα γραφεις ειναι...σε λιμανια ξενα παει.. :(:(:( σε 1ωρα απο τωρα που γραφω φευγει το καραβι..αυριο βραδι πρωτα ο θεος θα δεσουν λεμεσο..και δευτερα πρωι ξεκινανε περιπολιες λιβανο ισραηλ..βοηθεια μας... :(:(:( αντε ξανα μονη...

bell έγραψε:

Μπορεί ΄να μην είναι καπετάνιος, έχει να κάνει όμως με θάλασσα!

γογω αφιερωμενο!

πολυ καλο μπελλ μου,σε ευχαριστω πολυ!!! μου ταιριαζει πααααρα πολυ..γαντι..πριν τον χορτασω να τον χανω....αχ!!!

γωγακι έγραψε:

Kimon έγραψε:

αχ! βρε ανθη μου...οντως ετσι οπως τα γραφεις ειναι...σε λιμανια ξενα παει.. :(:(:( σε 1ωρα απο τωρα που γραφω φευγει το καραβι..αυριο βραδι πρωτα ο θεος θα δεσουν λεμεσο..και δευτερα πρωι ξεκινανε περιπολιες λιβανο ισραηλ..βοηθεια μας... :(:(:( αντε ξανα μονη... kanonioforos-20100515.jpg[/quote:86ay1yfp]

:ohmy::(:(:(:(:(:(

wx ypomonh glykia mou!!!!!!!!!!!!!

eisai YPODEIGMA SYZYGOU ESY TELOOOOS!!!!!!!!!! :)

αχ βρε μαρινιω...τι να κανουμε αλλο απο υπομονη?

κι εγω κι ο νικος μια απο τα ιδια...υγεια να υπαρχει

και ολα κουτσα στραβα ξεπερνιουντε... :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...