Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΟΝΑΞΙΑ.....ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ...

Recommended Posts

Ifigeneia έγραψε:

γωγακι δεν το ήξερα.. Λυπάμαι πολύ.. Άσχημη επέτειος λοιπόν και θα είστε χώρια! Καταλαβαίνω.. Τον άνθρωπό μας τον θέλουμε στις χαρές αλλά προπάντων στις λύπες!

δεν πειραζει κοπελα μου...πολλα περναμε χωρια..αυτα ειναι του επαγγελματος..απλα ηθελα εστω και χωρια που ειμαστε να μαθαινα ο,τι ειμαι εγκυος και να του εκανα το καλυτερο δωρο την ημερα του πασχα που εχει και τα γενεθλια του..εστω κι απο μακρια.. :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια, εμένα να δείτε. Έχω τρελαθεί στη μοναξιά. Ο άντρας μου δε λείπει σχεδόν ποτέ σε ταξίδια, δουλεύει όμως ΟΛΗ μέρα. Φεύγει από τις 7 το πρωί και γυρίζει μετά τις 8 το βράδυ....Εγώ δεν δουλεύω, αλλά έχω το μικρό μου παρεϊτσα. Μένουμε και στο εξωτερικό, με χάλια καιρό, μελαγχολία... Κουράγιο.

nika έγραψε:

Κορίτσια, εμένα να δείτε. Έχω τρελαθεί στη μοναξιά. Ο άντρας μου δε λείπει σχεδόν ποτέ σε ταξίδια, δουλεύει όμως ΟΛΗ μέρα. Φεύγει από τις 7 το πρωί και γυρίζει μετά τις 8 το βράδυ....Εγώ δεν δουλεύω, αλλά έχω το μικρό μου παρεϊτσα. Μένουμε και στο εξωτερικό, με χάλια καιρό, μελαγχολία... Κουράγιο.

τουλαχιστον κοπελα μου,ξερεις ο,τι το βραδυ θα γυρισει σπιτι θα κοιμηθειτε αγκαλιτσα,θα ξυπνησετε το πρωι θα πιειτε καφεδακι μαζι,εχεις και το παιδακι σου συντροφια..οταν ομως εχεις 4 τοιχους συντροφια??? :(:(:(

γωγακι έγραψε:

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

ωωωχχχ!!! το καταλαβες λοιπον ο,τι καταλαβα ο,τι εισαι fake... :laugh: :laugh: εεε,ναι λοιπον γι'αυτο θα παω με τις αλλες για καφε.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:2ae53ay1]

ρε συ γωγω ας αφησουμε τα μιση και ας πιασουμε ............. τιποτα αλλο χαχαα

:silly:

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

πονηρωωωωωω !!! δεν εννοεουσα αυτο αν και εγω εχω να το πιασω απο πριν την καθαρα δευτερα !!

ειμαι η ρουφιανα.... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ασε κι εγω ελεγα να τον ξεζουμισω που θα εφευγε ταξιδι,και τελικα τζιφος...ειμασταν και οι δυο με γαστρεντεριτιδα :(:(:(:( παει κι αυτο μας τελειωσε... :(:(

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

κρατα τις δυναμεις σου για την ...... ανασταση !!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ανασταση? ποια ανασταση???οεο??? θα περασει και η ανασταση και μετα απο 10 μερες θα κανουμε εμεις ανασταση :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

γωγάκι σε καταλαβαινω... και εμενα στο πολεμικό ναυτικό ειναι ( ευτυχως όχι σε καράβι) και όταν λειπει ειναι άδειο το σπιτι. σε καράβι ειναι ο δικός σου? εμένα έλειπε όταν γεννησα την μπεμπα, κατάφερε να έρθει αργά το βράδυ. αυτό με πειραξε αλλά τι να κάνεις? μόνο υπομονή!!

mariagl έγραψε:

γωγάκι σε καταλαβαινω... και εμενα στο πολεμικό ναυτικό ειναι ( ευτυχως όχι σε καράβι) και όταν λειπει ειναι άδειο το σπιτι. σε καράβι ειναι ο δικός σου? εμένα έλειπε όταν γεννησα την μπεμπα, κατάφερε να έρθει αργά το βράδυ. αυτό με πειραξε αλλά τι να κάνεις? μόνο υπομονή!!

ναι κοπελα μου σε καραβι δυστυχως. :(:( ασχημα πραγματα γμτ.υπομονη,υπομονη,κανουμε και τιποτε αλλο?μηπως θα μου πεις αυτοι δεν λυπουντε που βρισκοντε μακρια απο τις οικογενειες τους γιορτινες μερες?κι αυτοι υπομονη κανουν :(:(:(

εχω βιωσει τετοιες καταστασεις 13 χρονια γαμου..εχω κλαψει που ελειπε..3 και 6 μηνες..εκτος Αθηνων σε νησι..και εγω εδω να δουλευω και να μην μου δινουν αδεια..εχω κανει χωρια αποτο παιδι μου τουλαχιστο 5 φορες Πασχα...καποιες Πρωτοχρονιες..καποια γεννεθλια..και τα χρονια δεν γυρνουν πισω..Ετσι ειναι η ζωη πολλες φορες..πρεπει να το αντιμετωπιζουμε με δυναμη..Καποια πραγματα σε κανουν πολυ δυνατο..ανθρωπο..εμενα παντως με εκαναν!!!Ομως σφιγγεις τα δοντια..και αποφασιζεις..η κανεις κατι για να εισαι κοντα του..η βρισκεις αλλο τροπο να ξεχαστεις!!Πιστεψε με δεν βγαινει τιποτα..με το να καθεσαι και να κλαις γωγακι μου..εκεινος πιστεψε με..μαζι με τους συναδελφους του θα βρουν τροπο..να περασουν καλα..και δεν θα κατσει μονος του να κλαιει..!Γιαυτο σηκωσε το τηλ..και κανονισε με τα αγαπημενα σου προσωπα να περαεις τις μερες αυτες τις αγιες..και θα με θυμηθεις!!!!!

ΦΙΛΙα ;););)

γωγακι έγραψε:

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

[/quote:3jvy9cur]

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ανασταση? ποια ανασταση???οεο??? θα περασει και η ανασταση και μετα απο 10 μερες θα κανουμε εμεις ανασταση :laugh: :laugh: :laugh:

πες οτι εισαστε παλαιοημερολογητες :P :woohoo: :lol::lol: :laugh: :laugh:

Ελα βρε Γωγουλα μου,δεν εχεις αδικο βεβαια,αλλα εισαι δυνατη εσυ!Δεν σου ειπα?Αμα ερθεις απο δω να βρεθουμε παρεακι?Κατι ειναι και αυτο!! :kiss:

το ξερω κατερινα μου,κι εχεις απολυτο δικιο..και ο νικος δεν ειναι απο τα ατομα που τα βαφει μαυρα σε αντιθεση με μενα..σε αυτο δεν ταιριαζουμε καθολου..μπορει να λυπαται που φευγει ταξιδι και με αφηνει πισω μονη μου,αλλα βρισκει τροπους να περναει οσο μπορει καλυτερα και να μου δινει κι εμενα συμβουλες να περναω καλα..απλα δεν ειναι στον χαρακτηρα μου...εστω κι απο το τηλ προσπαθει με τα καλαμπουρια του να με ακουει να γελαω...

Γωγακι μου καλημερα σε καταλαβαινω γιατι και ο δικος μου ηταν στο ναυτικο και ηταν ασχημο αυτο που ενιωθα δεν ειχα και την κορουλα μου τοτε αλλα ευτυχως εφυγε απο εκει.Για πες μου ο δικος σου ειναι εποπ;

lovelymama έγραψε:

Γωγακι μου καλημερα σε καταλαβαινω γιατι και ο δικος μου ηταν στο ναυτικο και ηταν ασχημο αυτο που ενιωθα δεν ειχα και την κορουλα μου τοτε αλλα ευτυχως εφυγε απο εκει.Για πες μου ο δικος σου ειναι εποπ;

καλημερα κουκλα μου! με καταλαβαινεις εεε??? ειδες? μακαρι να ειχα κι εγω το μωρακι μου να το ειχα συντροφια... :(:(:( εποπ???

τιτουλα έγραψε:

γιατι ταξιδευει ο αντρας σου τι δουλεια κανει ; ο δικος μου ειναι ναυτικος το ίδιο είναι και ο δικός σου;

καλημερα!!! :) ναι ειναι στο π.ναυτικο... :(:(:(

γωγακι έγραψε:

το ξερω κατερινα μου,κι εχεις απολυτο δικιο..και ο νικος δεν ειναι απο τα ατομα που τα βαφει μαυρα σε αντιθεση με μενα..σε αυτο δεν ταιριαζουμε καθολου..μπορει να λυπαται που φευγει ταξιδι και με αφηνει πισω μονη μου,αλλα βρισκει τροπους να περναει οσο μπορει καλυτερα και να μου δινει κι εμενα συμβουλες να περναω καλα..απλα δεν ειναι στον χαρακτηρα μου...εστω κι απο το τηλ προσπαθει με τα καλαμπουρια του να με ακουει να γελαω...

αχ βρε γωγακι μου..δεν ξερω αν το βιωνεις καιρο αυτο.. :dry::dry:

αλλα πρεπει να αρχισεις να το συνηθιζεις!Και στο λεω πολυ φιλικα..σαν συμβουλη ..γιατι η δουλεια τους δεν αλλαζει..η διαθεση μας ομως μπορει να αλλαξει!(ΠΟΣΟ εχω κλαψει..και ποσο εχω κλειστει μεσα..και εχω μιζεριασει οταν εκεινοσ ελειπε..και λογω της δουλειας μου ελειπε και το παιδι στο χωριο..)και ποσο εχω μετανοιωσει..που τοσα χρονια απο τη ζωη μου τα ειχα περασει μεσα στο μιξοκλαμα..ενω εκεινοι περνουσαν τελεια! ελα ομως που εμένα δεν μου πηγαινε η καρδια να παω να διασκεδασω..ενω εκεινος ηταν στη δουλεια!!και ξερεις τι ακουσα απο πανω?Οτι το προβλημα μου..ηταν που εκεινος περναγε καλα με τους συναδελφους του και εγω δεν περναγα..καλα..και στο κατω κατω..δεν σου ειπα εγω να μην βγεις..ας πηγαινες σε καμμια φιλη σου!με πιανιειιιιςςς???? ;););)

i monaksia gogaki den exi na kani me to posoi imaste alla me to pos imaste . poles fores ime me tin ikogenia mou k niotho toso moni moy .

i kourasi k i routina ftei mi to afinis na se perni apo kato k pigene ekino to kafe poy soypane :)

ωωχχ! καλημερα κατερινακι μου!ακριβως τα ιδια εχω ακουσει κι εγωωωω!!! δε το πιστευω!!! φυσικα και μπορω να βρω τροπους να περασω κι εγω καλα οσο ειμαι μονη μου,απλα δεν μου βγαινει...δε θελω...οπου και να παω αισθανομαι μοναξια,το μυαλο μου ειναι σε εκεινον...τι εχω παθει??? τετοια εξαρτηση πια? τι μου εχει κανει μαγια? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...