Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρουλα +φωνω με to "agoraki mou"

περιπου ποσα διαθετεις ..ανατολικα θελεις δυτικα

στο κεντρο της θεσσαλονικης ? εχει παρα πολυ ξενοδοχεια

αν ερθεις για να δεις την θεσσαλονικη προτεινω κεντρο ..

πες μας να σου προτεινουμε αναλογως..

Δημοσίευση

Ρουλα κι εγω Συκιες μενω !

Στο κεντρο εχει τα πιο φθηνα ! ;)

Κοντα στις Συκιες δεν ξερω κανενα

αλλα θα σε βολεψει στο κεντρο για να

πηγαινετε βολτα με τα ποδια ;)

Το μονο προβλημα ειναι το παρκινγκ :huh:

Δημοσίευση

θελεις να μου πεις περιπου τιμη ????

στο κεντρο εχει και ξενοδοχεια κατω τον 100 Ε ...

Εκτος αν θελεις δυτικα που θα ειναι κι ο γνωστος σου ..

Λογικα δυτικα ειναι πιο οικονομικα ...Αλλα και στο κεντρο εχει μερικα

με χαμηλες τιμες ..

Δημοσίευση

προσωπικα δεν εχω μεινει σε καποιο απο αυτα τα ξενοδοχεια ..

αλλα εχουν μεινει γνωστοι μου και εμειναν ευχαριστημενοι..

ειναι στην τιμη που ζητας..

http://www.egnatia-hotel.gr/EgnatiaHote ... anguage=US

http://www.hotelamalia.gr/default.asp?s ... &LangId=98

Δημοσίευση

Λοιπόν πολύ σχετικό με το επάγγελμα μου, ξέρω όλα τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Αν θες να μείνεις όσο κεντρικά γίνεται προτείνω το CITY Hotel ( Οδός Κομνηνών). Το δίκλινο είναι γύρω στα 130€ τη βραδιά. Επίσης πολύ καλό είναι και το CAPSIS Bristol που είναι στα Λαδάδικα. Για πιο οικονομική διαμονή προτείνω το El Greco, είναι επί της Εγνατίας οι άνθρωποι που το έχουν είναι εξαιρετικοί και είναι πολύ βολικό με τις συγκοινωνίες. Σημείωση όμως ότι είναι και τα έργα του μετρό επί της Εγνατίας κάτι που κάνει λίγο ανυπόφορη την πόλη.

Επίσης κοντά στο Αεροδρόμιο είναι το Nikopolis ( Δίπλα στο Διαβαλκανικό) και το ΗΥΑΤΤ.

Δυτικά είναι πολύ ωραίο το CAPSIS και το Holiday Inn - είναι στον Βαρδάρη όμως.

Επίσης Δυτικά είναι και το TOBACCO Hotel το οποίο είναι πολύ συμπαθητικό και αξιοπρεπες αλλά άβολο στην συγκοινωνία.

Δημοσίευση

WENDY έγραψε:

προσωπικα δεν εχω μεινει σε καποιο απο αυτα τα ξενοδοχεια ..

αλλα εχουν μεινει γνωστοι μου και εμειναν ευχαριστημενοι..

ειναι στην τιμη που ζητας..

http://www.egnatia-hotel.gr/EgnatiaHote ... anguage=US

http://www.hotelamalia.gr/default.asp?s ... &LangId=98

Αχ καλή μου το Hotel Amalia είναι τραγικό.Πήγα για inspection λίγο πριν την άδεια εγκυμοσύνης και ήταν βρώμικο, παλιό και αντιαισθητικό. Καμία σχέση με το Αμαλία της Αθήνας.Μόνο το ότι είναι κεντρικό. Να το αποφύγετε. Σε σύγκριση με αυτό το Mandrino που είναι επί της Εγνατίας είναι κλάσης ανώτερο με παρόμοια τιμή - είναι και ανακαινισμένο.

Δημοσίευση

ρουλα 3 έγραψε:

δεν ξερω απο θεσσαλονικη , αλλα ενας γνωστος μενει στις συκιες . θελω ενα ξενοδοχειο να ειναι καθαρα και οικονομικα .

Α κοντά στις Συκιές είναι το TOBACCO! http://www.davitel.gr/gr/hotel-gr.htm - είναι καινούριο και στην αρχή της Αγίου Δημητρίου. Οι τιμές του είναι λογικές και τουλάχιστον σου εγκυούμαι ότι δεν είναι "κόκκινα φωτάκια" ξενοδοχείο. Ρώτα τον γνωστό σου αν είναι κοντά στο σπίτι του!

Δημοσίευση

Αυτο ηθελα να σου συστησω!!!!! το davitel ειναι πολυ ωραιο ξενοδοχειο, καθαρο και προσεγμενο- εχουμε στειλει κοσμο εκει, γιατι λογω δουλειας εχουμε συχνα επισκεπτες .

Επισης εκτος του elgreco που ειναι προσφατα ανακαινισμενο- και ξερω προσωπικα τον διευθυντη θα σου πρωτεινα και το Luxemburg που ειναι επισης πολυ ωραιαο μικρο ξενοδοχειο στο κεντρο και εχει καλες τιμες, και επειδη με τα δυο συγκεκριμενα συνεργαζομαστε αν θελεις στειλε μου πμ να δω το τιμη μπορουν να σου κανουν

Δημοσίευση

το ελ γκρεκο το ειδα στο ιντερνετ και μου εδωσε καλη τιμη . αλλα αφου λετε οτι γινονται εργα για το μετρο θα γινεται χαμος :dry: ... σκεφτομαστε να ερθουμε με το αυτοκινητο και να παρουμε και τη μικρη μαζι μας ... οι συκιες εχουν ησυχια ή ειναι σαν να εισαι στην αθηνα ?

Δημοσίευση

Οι Συκιές είναι ουσιαστικά κέντρο και σε πολλά σημεία είναι πολύ δύσκολο το Parking. Η περιοχή των Συκεών σύνορα με Άνω Πόλη είναι πιο ήσυχα και έχει και ωραία θέα.

Όσον αφορά το value for money Το El Greco είναι ιδανικό, αν θες να είσαι σίγουρη μίλα με τον κ. Πάντσιο - διευθυντής πολύ καλός κύριος πες του ότι πας συστημένη.Το ξενοδοχείο όπως όλα σχεδόν στο κέντρο συνεργάζεται με ένα parking και έχουν ειδικές τιμές για πελάτες. Όσον αφορά τη φασαρία πάντα είχε έτσι και αλλιώς - είναι η Εγνατία και περνάει όλη η Θεσσαλονίκη και τα λεωφορεία της :)

Και το Davitel Tobacco έχει συνεργασία με parking, είναι κάπως πιο ήσυχα εκεί γιατί δεν περνούν τόσα πολλά λεωφορεία.

Δημοσίευση
:) Cesilia μου δουλεύω σε γραφείο οργάνωσης συνεδρίων και συνεργαζόμαστε πολλές φορές, τους έστειλα πολύ κόσμο εκεί όχι γιατί έχω κάποιο κέρδος αλλά γιατί τους συμπαθώ :) είναι πρώτα άνθρωποι και αυτό είναι που μετρά στις δουλειές!
Δημοσίευση

ναι ειναι αληθεια, ειναι πολυ συμπαθητικη φατσα και ο ιδιος αλλα και η κορη του ειναι πολυ καλη κοπελα, πολυ power αλλα συμπαθητικη. Τον γιο και την γυναικα του δεν τους ξερω..

Δεν μου λες και αυτο δεν ειναι ιδιοκτησιας ιδιας με το Luxembourg, γιατι η λενια- η κορη του Παντσιου ηξερε την Ποπη την Ιδιοκτητρια του Luxembourg και ηρθε να δουλεψει σε μας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...