Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Κορίτσια βαφετε αυγά τη μ.Πέμπτη;θα ήθελα οποία ξέρει να με βοηθήσει!Πάντα παιρνω την ανατολή τη βαφή ακολουθώ τις οδηγίες χρήσεις,αγοράζω αυγά κόκκινα όχι λεύκα κ το αποτέλεσμα είναι αντί για κόκκινο χρώμα να μου βγαίνουν ροζ απαλό και αχνό!Τι δεν κάνω καλά από τη στιγμή που ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω το ιδιο παθαινω δεν ξερω γιατι.μου βγαινουν ετσι ξεθωριασμενα και με κοκκινες βουλες :laugh: :laugh: χαλια μαυρο ειναι!

καλησπερα και απο μενα meniamama και γω αυτη τη βαφη παιρνω δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησουν αυτα που θα σου γραψω πριν βαψεις τα αυγα θα τα αφησεις σε θερμοκρασια δωματιου θα τα βρασεις καλα βαζοντας βαμβακι στο πατο της κατσαρολασ ωστε να μην σου σπασουν αστα παλι να ερθουν σε θερμοκρασια δωματιου θα διαλυσεις τη βαφη συμφωνα με τις οδηγιες οπωσ κανεις αστα το χρονο που σου λεεικαι μετα βγαλτα με μια τρυπητη κουταλα μην τα περασεις αμεσως με λαδι η γυαλιστικο γιατι θα σου ξεβαψουν αστα λιγακι να στεγνωσουν.

Εγω παλη τα βραζω σε παντζαροζουμο η σε φλουδες απο κρεμυδια η σε μαιντανο και μου βγαινουν μια χαρα σαν χρωμα.

Για βαφη Ανατολη- παιρνει η μαμα μου, τα αφιναι περισσοτερη ωρα

Εγώ τα βράζω στον ατμομαγειρα κ δεν σπάνε!Μεγάλη ευκολία.Μήπως να έβαζα 2 βαφες μαζί κ περισσότερο ξύδι;4 κουταλιες που λένε οι οδηγίες μήπως είναι λίγο;το ξύδι τι ρόλο παίζει βασικα;σταθεροποιεί το χρώμα;

meniamama έγραψε:

Κορίτσια βαφετε αυγά τη μ.Πέμπτη;θα ήθελα οποία ξέρει να με βοηθήσει!Πάντα παιρνω την ανατολή τη βαφή ακολουθώ τις οδηγίες χρήσεις,αγοράζω αυγά κόκκινα όχι λεύκα κ το αποτέλεσμα είναι αντί για κόκκινο χρώμα να μου βγαίνουν ροζ απαλό και αχνό!Τι δεν κάνω καλά από τη στιγμή που ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης;

Γλυκιές μου κοπέλες...το βάψιμο των αυγών να το κάνετε με μη χρωστικά χρώματα...στην Κύπρο έχουμε το "ριζάρι" είναι ρίζες που τις κοπανάμε πριν τις βράσουμε στο νερό μαζί με τα αυγά και δεν περνάει καθόλου χρώμα στο αυγό και βγαίνουν κάτι αυγά ..εντελώς πορφυρά. Μπορείτε να βάψετε και με παντζάρι..έχει και αυτό πολύ δυνατό χρώμα, το κοπανάμε καλά και το βράζουμε μαζί με τα αυγά σε νερό μαζί με ξυδάκι.Επίσης τα κρεμμυδόφυλλα δίνουν ένα πολύ ωραίο κεραμιδί χρώμα στα αυγά. Κίτρινα αυγά πετυχαίνουμε με κίτρινα άνθη που βρίσκουμε στους αγρούς. Κάντε το δοκιμαστικά και θα δείτε τι ωραία. Εγώ έβαλα την κορούλα μου σε έναν αγρό δίπλα στη Θεσσαλονίκη που ήταν γεμάτος με σιναπολούλουδα και μου μάζεψε μια σακούλα,( πως το χάρηκε..) περιμένει πως και πως να βάψουμε αυγουλάκια!! Κάντε το διασκεδαστικά και τα μωρά θα το χαρούν. Επίσης για να είναι γυαλιστερά με ένα πανί και λίγο ελαιόλαδο τα αλοίφουμε - τρίβουμε!

meniamama έγραψε:

απο την εμπειρια μου πιστευω οτι θελει πολυ ποιο πολυ ξυδι κ οσο ποιο δυνατο κ βαρυ ειναι το ξυδι τοσο ποιο καλα αποτελεσματα θα εχεις..να δυαλυεις καλα την βαφη πριν βαλεις τα αυγα για να μην σου κανει κοκκινα στιγματα κ προσεχε τις αναλογιες..αλλα πιστευω οτι το μυστικο ειναι το καλο ξυδι..καλη επιτυχια κ αφησετα κ λιγο παραπανω ωρα..

meniamama έγραψε:

Εγώ τα βράζω στον ατμομαγειρα κ δεν σπάνε!Μεγάλη ευκολία.Μήπως να έβαζα 2 βαφες μαζί κ περισσότερο ξύδι;4 κουταλιες που λένε οι οδηγίες μήπως είναι λίγο;το ξύδι τι ρόλο παίζει βασικα;σταθεροποιεί το χρώμα;

καλησπερα κοπελα μου! λοιπον το ξυδι ναι ειναι για σταθεροποιηση χρωματος.ημουν βαφεας και γνωριζω απο αυτα.φυσικα και ειναι λιγο 4 κουταλιες.να βαλεις περισσοτερη μπογια και περισσοτερο ξυδι.καλη επυτιχια! ;) επι τη ευκαιρια....κουλουρακια φτιαξατε?εγω μολις τελειωσα,απο το μεσημερι επλαθα...ουφ!αυτα! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...