Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ποια είναι η σχέση του παιδιού σας με τον νονό;

Recommended Posts

Το είδα στο facebook κ είπα να θέσω το ερώτημα κ εδώ.Ποιά είναι η σχέση των μικρών σας με τον νονό ή την νονά τους;Πως λειτουργούν οι νονοί σας,κάθε πότε θυμούνται τα μικρά σας;;

Σαν νονά δύο μικρών παιδιών προσπαθώ να κάνω το καλύτερο κ όχι μόνο με υλικά αγαθά και δώρα αλλά κ με αγάπη κ με επικοινωνία και με αγκαλιές και χαρούλες.Καμιά φορά δε που η βαπτιστήρα μου η μεγαλύτερη πάει πιο πολύ στον άνδρα μου ζηλέυω λιγουλάκι! :ohmy:

Τα αγαπάω σαν να είναι παιδιά μου.Να ανοίξουμε ένα θεματάκι με τα πασχαλινά δωράκια που πήραμε ως νονοί κ θα δώσουμε στις φατσούλες τις όμορφες τις μικρές μας;;Τι λέτε κοριτσάκια;; :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η σχέση της νονάς με το γιο μου είναι αρκετά καλή, αν και τυγχάνει να είναι η καλύτερή μου φίλη και αυτό συνεπάγει ότι έρχεται αρκετά συχνά στο σπίτι μας, οπότε και για το γιο μου είναι ένα οικείο πρόσωπο.

Επίσης εγώ δεν έχω βαφτίσιε κανένα παιδάκι και έτσι δεν μπορώ να σου απαντήσω σ΄αυτό το θέμα. Αλλά ένας άτυπος κανόνας είναι το δώρο της νονάς να είναι παπούτσια κάθε Πάσχα

αχ φετος δεν θα προλαβω το βαφτηστηρι μου το πασχα, ουτε λαμπαδα θα του παρω εγω,εχθες ειχαμε βαλει καμερα να τον δω και μου λεει,εγω δεν θα εχω την νονα μου φετος??????

αλλα καταλαβαινει οτι ειμαι μακρια.

η αληθεια ειναι οτι τα παιδια τα εχουμε μαθει ετσι ωστε να βλεπουν την νονα σαν ενα κουτι δωρου με κορδελιτσα :dry:

θελω οταν πηγαινω στο βαφτηστηρι μου να με κοιταει στα ματια και οχι στα χερια αλλα δυστηχως δεν εξαρτατε μονο απο μας αλλα και απο την οικογενεια του παιδιου να του μαθουν τι ρολο παιζει η νονα!!!!

οσο για τα δωρα του περνω οτι θελει αλλα οταν δεν εχω λεφτα του λεω οτι θα του παρω οτι θελω εγω επειδη δεν εχω λευτα φετος και καταλαβαινει δεν στραβομουτσουνιαζει ευτηχως.

ειναι 7 χρονων ο γιος μου οπως τον αποκαλω.

αχ το μαναράκι μου,γιατί δεν του τα στέλνεις αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;;

δυστυχώς,κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να μιλάνε στα παιδιά τους κ να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των γονιών

εμας έχει λατρεια με τους νονους κ λίγο παραπάνω με τη νονά...

ίσως επειδη είναι η νονά είναι η κολλητή μου κ ο νονός ο κολλήτος του άντρα μου,δεν έχουμε τις τυπικες σχέσεις τον βλεπουν συνέχεια κ όχι μονο σε γιορτες έτσι κ το παιδι τους βλέπει σαν οικογένοια!!!!!!!!!!

δυστυχώς,κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να μιλάνε στα παιδιά τους κ να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των νονών

neni86 έγραψε:

δυστυχώς,κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να μιλάνε στα παιδιά τους κ να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των γονιών

θα του παρω αλλα πραματακια αλλα οχι λαμπαδα εδω που ειμαι δεν εχει λαμπαδες :laugh: :laugh:

εμενα παντως το παιδι μου θα εχει μια νονα η οποι α θα παιξει σημαντικο ρολο στη ζωη του γιατι ειναι η μονη ελληνιδα φιλη που εχω εδω και θα μιλαμε ελληνικα ωστα να μαθαινει και εκεινο!!!επισης ειναι και δασκαλα οποτε εχει να του δωσει παραπανω απο υλικα!!

H ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ-ΘΕΙΟ,ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΝΟΝΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ!!!

Oι κουμπάροι που σας στεφάνωσαν δεν ήθελαν να σας βαπτίσουν την μικρή ή εσείς διαλέξατε τον αδερφό σας;;

Ολοένα κ πιο πολλά άτομα επιλέγουν κάποιο άτομο μέσα από την οικογένεια τους,συχνά ακούω μαμάδες να δίνουν τα παιδιά τους αντί στους κουμπάρους στα αδέρφια τους.

Πάντα η αγάπη πάνω από όλα!

εγω ως νονα εχω παρα πολυ καλη σχεση με το βαπτιστηρη μου το ιδιο και ο αντρας μου (μαζι το βαπτισαμε) παρολο που ειναι ακομα μικρουλη σε λιγες ημερες γινετε ενος αλλα ομως μολις μας βλεπει τουλαχιστον 2-3 φορες την εβδομαδα τρελενετε,μας αγκαλιαζει,μας φιλαει και παιζουμε πολλες ωρες!!τον αγαπαμε παρα πολυ και του το διχνουμε συνεχεια!και εχουμε αριστη σχεση με τους κουμπαρους μας γιατι ημαστε και συγγενεις,ειναι ξαδερφια του αντρα μου και αυτοι δεν ηθελαν αυτους που τους παντρεψαν γιατι δεν ενδιαφερθηκαν καθολου για το μωρο απο οταν γεννηθηκε και τελικα δεν ηθελαν να το βαπτισουν.του πηρα λαμπαδιτσα με κουρδιστο αλογακι,παππουτσακια,αυγο σοκολατενιο,τσουρεκι και καλα ρουχαλακια! :)

Katsaridoula δεν άφησες κ τίποτα που να μην του πάρεις,τα πήρες όλα!Μπράβο για τις καλές σχέσεις που έχετε!Πάντα κοντά του να είστε!

Αχ!Τι ωραία που σκέφτεστε όλες και πόσο αγαπάτε τα βαπτιστήρια σας!

Μακάρι όλες οι νονές να ήταν έτσι!

Εγώ δυστυχώς δεν έχω βαπτίσει άκομα παιδάκι ,κάτι το οποίο λαχταρώ και ελπίζω να μου δωθεί αυτή η ευλογία,γιατί ευλογία είναι...

Η νονά του γιου μου τυχαίνει να είναι πολύ καλή μου φίλη οπότε και η

σχέση της μαζί του είναι πολύ καλή!

Μας έφερε τη λαμπάδα μας,ρουχαλάκια,αυγουλάκια πασχαλινά και δώρο για εμένα!

Εγώ με τη σειρά μου πήρα δώρα για εκείνη και κάτι συμβολικό για τους γιούς της.Επειδή κάναμε την -ανταλλαγή - νωρίς , οφείλω ένα τσουρέκι αλλα θα το πάω από εβδομάδα.

Είναι καλό να είναι οι σχέσεις έτσι,να γνωρίζονται με τους νονούς...

Και ο δικός μου περνάει καλα μαζί της αν και δεν την βλέπει πάρα πολύ συχνά αλλα χαίρομαι που έκανα κουμπάρα μια καλή μου φίλη!

το ξερω :P ειναι το πρωτο του πασχα και ηθελα αφου μπορουσα να του τα παρω ολα!!πραγματικα μακαρι ολα τα παιδακια να εχουν πολυ καλη σχεση με τους νονους τους.εγω παντα παραπονο το ειχα απο τον δικο μου νονο δε μου εφερνε τιποτα και ουτε καν τον ξερω.μια φορα τον ειδα στα 18 μου και ειχα να τον δω ουτε και εγω ξερω αλλα απο τοτε παλι χαθηκαμε.τον επερνα εγω τηλεφωνο αλλα εκεινος μαλλον δε θελει επαφες.

να μιλησει κ μια νονα...μου επιτρεπετε ετσι :unsure: ? μιας κ δεν εχω ακομα μωρακι :(:(:(:(:( ...Η βαφτιστηρα μου που ειναι κ κορη του αδερφου μου ειναι μια τρελα. την λατρευω κ την βλεπω σχεδον καθε μερα.Μας κανει κοπλα κ νιαζια κ γελαμε ολη μερα.ειναι πολυ σημαντικο το παιδι να βλεπει τους νονους του συχνα κ οχι καθε χριστ/να κ πασχα απο υποχρεωση...μακαρι κ οι νονοι του δικου μου παιδιου να εχουν καλους νονους!

ΕΜΕΙΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΝΟΝΟ ΜΑΣ!!ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ!!ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΝΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ!! Μ'ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ..ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ!!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ..ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ!!ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ..ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!

ΑΣΕ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ,ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΝΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ!!!!ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!ΑΣΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!ΕΙΝΑΙ ΝΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΕ!!!

...κι εγώ δεν διάλεξα για νονό της κόρης μου, αυτόν που μας πάντρεψε!

Διάλεξα τον ανιψιό μου (γιο του αδερφού μου)!!

Ναι τότε ήταν μόλις 9 ετών αλλά τώρα η διαφορά ηλικίας είναι υπέρ τους!

Η κόρη μου 13 ετών και ο νονός 22! Τα πάνε τέλεια και φυσικά δεν την ξεχνά ποτέ! Ζει σε άλλη πόλη καθόσον είναι φοιτητής αλλά με το που έρχεται η προτεραιότητά του είναι η βαφτιστήρα του!!!!

Και εμείς έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τους νονούς των παιδιών μας μιας και είναι πολύ καλοί μας φίλοι και βλεπόμαστε συχνά.

Εγώ δυστηχώς δεν έχω γίνει νονά ακόμη αν και πολύ θα το ήθελα να βαφτίσω κάποτε ένα παιδάκι και ελπίζω ο Θεός να με αξιώσει να το κάνω.

Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει ουσιαστική επαφή και αγάπη ανάμεσα στο νονό και το βαφτιστήρι. Τα δώρα απλά καλύπτουν το τυπικό μέρος του πράγματος.

STAMYMAMY έγραψε:

ΑΣΕ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΦΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΑΝ,ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΝΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΒΑΦΤΗΣΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ!!!!ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!ΑΣΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!ΕΙΝΑΙ ΝΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 1 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΕ!!!

Επειδη μου ετυχε ακριβως το ιδιο , απο τη θεση της νονας ομως , θα σου πω οτι εισαι πολυ σκληρή και δεν τους αγαπουσες αυτους τους ανθρωπους . Καλυτερα που δεν γινατε κουμπάροι .

Τον νονό μας το Μαράκι για να τον πλησιάσει, πρέπει να περάσει κανένα τέταρτο, να της κάνει χαρούλες και παιχνίδια. Δεν βλέπονται συχνά όμως λόγω απόστασης. Στην αρχή το απέδωσα σε ένα γεγονός που είχε συμβεί όταν η μικρή ήταν 6 μηνών. Μόλις είχε ξυπνήσει, με την πιπίλα στο στόμα, την παίρνει ο νονός της αγκαλιά και αυτός της βγάζει την πιπίλα με το ζόρι από το στόμα. Σαν να έβγαλε τάπα έκανε. Φλαπ και μετά ουάαααααααααααααααααααααααα το Μαράκι. Πίστευα με την πάροδο του χρόνου θα το ξεχνούσε και θα "τα βρίσκανε". :P

Με τη γυναίκα του όμως έχουν άριστη σχέση. Δεν τη βλέπει συχνά, αλλά σχεδόν καθημερινά μέσω skype. Και τη φωτό της να δει στο facebook, φωνάζει γεμάτη χαρά "Νονά νονά"! Παίζουν, χαίρονται, αγκαλιάζονται και μαζί χαίρομαι κι εγώ! Ο νονός είναι πιο "βαρύς".

Στις υποχρεώσεις τους είναι εντάξει! Και δε με απασχολούν τόσο τα δώρα (μάλλον καθόλου δε με απασχολούν), όσο το ότι τσακίζεται η κοπέλα να έρθει σπίτι να τη δει με το που πάμε Κατερίνη.

Στην αρχή είχα πολλούς ενδοιασμούς για την κουμπαριά. Αν και συμφωνήσαμε να μας γαμοβαφτίσουν, το μωρό μου δεν ήθελα να το βαφτίσει ο συγκεκριμένος. Δεν μπορώ να πω ότι τα πηγαίναμε καλά. Ήμασταν μέσα στην κόντρα. Δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα. (Να φανταστείτε στο δρόμο από την εκκλησία προς το κέντρο μαλώσαμε γιατί μου πρόσβαλε την κολλητή μου. Στα καλά καθούμενα! Χωρίς λόγο, απλά έβγαλε συμπέρασμα από την πρώτη ματιά και μου το είπε! Ο άντρας μου (που είναι φίλοι 25 χρόνια) τον εβαλε στη θέση του!) Προτιμούσα τη γυναίκα του, αλλά δεν τους είπα τίποτα. Νονός έγινε μόνο ο άντρας τελικά, το πήρα απόφαση και πλέον δεν του πάω κόντρα. :P

Στην πορεία καλυτέρεψε η σχέση μας και πλέον και κόντρα να πάει ο ένας στον άλλον, το κάνουμε για πλάκα.

Δε βάφτισα ένα παιδάκι πριν 3 χρόνια γιατί η μαμά του ενώ με ήθελε πολύ, το μετάνιωσε επειδή λόγω δουλειάς θα έφευγα από Αθήνα με μετάθεση (τότε υπηρετούσα Αθήνα) και δε θα είχα επαφή συχνή με το μωρό. Στεναχωρήθηκα, αλλά την κατάλαβα απόλυτα!

Οι νονοί της κορης μου είναι ο κολλητός του αντρα μου και η κολλητη μου, οι οποίοι είναι μεταξύ τους συγγενείς!

Είμαστε συνέχεια μαζί και με το γιο της κολλητής μου έχουν 3 μήνες διαφορα. Θα μπορούσαν να είναι διδυμακια. :)

Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι ανταγωνιζονται οι νονοί μεταξύ τους.

Φέτος που είναι το 1ο Πασχα της μικρής τα έχουμε όλα απο δύο φορές!

2 λαμπάδες 2 τσουρεκια 2 αυγα 2 φορεματα! Χαζομαρες!! Τους έχω πει οτι αν αυριο μεθαυριο τους κοιταει στα χέρια δεν θα φταιω εγω!

Πάντως από πολύ μικρή άρχισε να τους φωνάζει νονα και νονέ και καμαρώνουν και οι δυο σαν τα κοκορια! χαχα

Εμενα φετος στην νονα του εκανε ντροπες...κοιτουσε βεβαια τα δωρα αλλα αγκαλια της πηγε μετα απο καμια ωρα..και αυτο για πολυ λιγο.

Τα δικα μου φατηστηρια ειναι μεγαλο το ενα 12 ετων και 3 το αλλο το μεν μεγαλο το βλεπω συχνα γιατι μενει παρα πολυ κοντα στο σπιτι μου το αλλο ομως σπανια αλλα μηλαμε στο τηλεφωνο

Emas tin mpoumpou mas 8a tin vaftisoun prwta o 8eos oi koumparoi mas.Htan h kaliteroi epilogi pou mporousame na kanoume.Einai o prwtos xaderfos toy antra mou,exoun treli agapi aytoi oi dyo, k i ginaika tou.Apo tote pou ema8an oti eimai egyos mexri k simera mas ferontai me ton kalytero tropo k kuriws agapoun to paidi mas.Ayto ofeilete vevaia stin ali8ini sxesi pou eixame apo prin.Eimai sigouri oti 8a kanoume mia vaftisi toso eykola kai grigora opws to gamo mas.Den diafwnisame pou8ena kai ekana oti ekanan me tin kardia toys.Eimaste san aderfia gia ayto allwste tous k mas epelexan!!

Με αγχώσατε λίγο...

Στις 17 Απριλίου θα βαφτίσω τον μπελάκο μου.

Νονά του θα είναι η κολητή μου η οποία μας πάντρεψε.

Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένες και το μωρό το αγαπάει πολύ.

Δυστυχώς, εγώ μένω Κύπρο και αυτή μένει Ελλάδα.

Η λαχτάρα της να βαφτίσει το παιδί μου είναι τεράστια!

Δεν μπορούσα να της το στερίσω...

Και εγώ, αλλά πιο πολύ εκείνη στενοχωριόμαστε για την απόσταση...

Όμως, βλέπω τα παιδιά της (3,5 και 2,5) που με λατρεύουν απλά και μόνο επειδή βλέπουν τη μαμά τους να μ’ αγαπάει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...