Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δύσκολες στιγμές.....

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Χάθηκα το τελευταίο διάστημα..

Καταρχήν πιστεύω πώς δεν είναι σωστό να δημοσιεύσω ένα τέτοιο θέμα σε φόρουμ που έχει να κάνει με τη χαρά της ζώης, όμως έχω την ανάγκη να βγάλω από μέσα μου τη στεναχώρια που νιώθω μήπως μπορέσει και απαλύνει λίγο.

Εδώ και τρείς εβδομάδες περίπου έχουμε μάθει ότι ο πεθερός μου, που τον νιώθω σαν πατέρα μου, είναι άρρωστος με...καρκίνο (ούτε να γράψω τη λέξη δε μπορώ..). Έχουμε χάσει τη γη κάτω απ' τα πόδια μας..οι γιατροί δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι..είμαι πολύ στεναχωρημένη.

Συγνώμη που σας μαυρίζω τη ψυχή νυχτιάτικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

signvmi ki olas to va xaveis ton pethero sou (se kapoia ilikia fantazomai)einai lipitero,to dramatiko omws einai na eisai 22 kai na xaneis ton patera sou apo karkino se ilikia molis 44 xronon.vlepeis iparxoun kai xeirotera.kalo kouragio!

xrisanthemo έγραψε:

signvmi ki olas to va xaveis ton pethero sou (se kapoia ilikia fantazomai)einai lipitero,to dramatiko omws einai na eisai 22 kai na xaneis ton patera sou apo karkino se ilikia molis 44 xronon.vlepeis iparxoun kai xeirotera.kalo kouragio!

Είναι νέος. Είναι 54 χρονών και έχει μία κόρη (την αδερφή του άντρα μου)11 χρονών...όντως υπάρχουν και χειρότερα..

κουραγιο κ αγαπη να παρει οσο περισσοτερη μπορειτε να του δωσετε...με αγαπη θα το περασει τελειως διαφορετικα...γιατι τελικα μονο αυτο εχει αξια στην ζωη...κουραγιο καλη μου....θελει στηριγμα κ ο αντρας σου κ το κοριτσακι πρεπει να σαι δυνατη τωρα....σε χρειαζονται οσο ποτε....

Εχουν δίκιο τα κορίτσια.Αυτή η αρρώστια θέλει υπομονή και πολλή αγάπη.Δυστυχώς όλες οι οικογένειες πια έχουν και από ένα κρούσμα.Εύχομαι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος και εσείς να έχετε κουράγιο...

να έχετε πίστη και να μην αφήσετε την ψυχολογία του να πέσει γιατί είνα ι το παν να έχεις ανεβασμένη ψυχολογία.να το πολεμήσετε και όλα θα πάνε καλα!

Λυπάμαι πολύ.... Αυτό με την ψυχολογία ισχύει! Αν καταφέρει να σταθεί δυνατός και αισιόδοξος όλα θα είναι καλύτερα. Η ψυχολογία κάνει θαύματα σε αυτή την ασθένεια. Δεν το λέω τυχαία... Το έχω δει... Αν τον πάρει από κάτω... αν πέσει η ψυχολογία του, η κατάστασή του θα επιδεινωθεί. Στην αντίθετη περίπτωση έχει ελπίδες!! Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο και για εκείνον αλλά και για εσάς. Κάντε ότι μπορείτε να έχει όσο καλύτερη ψυχολογία γίνεται! Είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να βοηθήσετε! Δεν ξέρω αν γνωρίζει ήδη για την κατάστασή του αλλά καλύτερα να μη γνωρίζει... Αν πάλι γνωρίζει, δώστε του ελπίδες ότι όλα πάνε καλά!! Το έχει ανάγκη! Γι 'αυτό οι γιατροί αποφεύγουν να λένε την αλήθεια.. Για να έχουν όσο καλύτερη ψυχολογία γίνεται.. να μην αφεθούν και επιδεινωθούν. Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά στο τέλος!

Λυπαμαι πολυ...Κουραγιο και δυναμη..Θα πρεπει να φανειτε δυνατοι κ θαραλεοι θα του κανει κ εκεινου καλο..η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω σε αυτες τις περιπτωσεις!!!

Οσο για το αν ενας ανθρωπος που χανουμε ειναι 44 η 54 η 84 η 36 η 90 δεν παυει να ναι ο ανθρωπος μας και παντα να ποναμε!!!

Αχ κοριτσάκι μου σε νιώθω τόσο πολύ...Πριν 4 χρόνια συνέβη το ίδιο κ στν δικό μου πεθερό,ο οποίος ήταν ένας άγγελος,αλλα λόγω του οτι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας,δυστυχώς τον χάσαμε γρήγορα..

Αλλα να μην απογοητεύεστε έσείς,να είστε δυνατοί,ο Θεός είναι μεγάλος,έχετε πίστη κ στηρίξτε τον!!!

Όλα να πάνε καλά μέσα απ την καρδιά μου...

Κυριακή λυπάμαι πολύ.. Ελπίζω να βγει νικητής. Είναι νέος άνθρωπος και λίγο με τη βοήθεια της επιστήμης, λίγο με την καλή ψυχολογία, λίγο με τη συμπαράστασή σας, εύχομαι να τα καταφέρει!

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΥΠΕΦΕΡΕ ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΙΑ....ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ....ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ?

Ευχαριστώ κορίτσια. Mummydi και tselinkas λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που χάσατε..

Τελικά είναι η μάστιγα του αιώνα..

Tselinkas τον έχει στον πνεύμονα...

einai neos kai einai simantiko na min apogoiteueste..otan mathame oti o mpampas mou pasxei episis apo auto itan molis 56 kai oi giatroi mas tromaxan ennoeitai..to pirame psixraima..kia s itan sovari periptosi..psaksame ta panta..kai emeine mazi mas 5 xronia kala..distixos mono tosa..alla den efige toso grigora oso mas elegan kai den ipefere..tha sas elega na kratisete tin psihologiatou sta ipsi..katanoontas ton pono tou..oxi na prospatheite na to kanete na xehnietai..alla na ginei pio dinatos mesa apo auto pou pernaei..na pate se eidikous diatrofologous..kai giatrous fisiatrous parallila na tou enisxisoun tis fisikes tou amines,einai poli simantiko auto ..kai ola tha pane kala..

na parakalesete kai to theouli pou polla thaumata kanei..

ki ego ilpiza se ena alla ..ti na po..ola ginontai gia kapoio logo..den xero poion..ama ton vro tha ston po :)..emena mou leipei alla eugnomono ti zoi pou mou ton xarise kai me afise na ton eho konta mou mexri ta 33 mou xronia..sas euxomai ta kalitera

kyriaki78 έγραψε:

Ευχαριστώ κορίτσια. Mummydi και tselinkas λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που χάσατε..

Τελικά είναι η μάστιγα του αιώνα..

Tselinkas τον έχει στον πνεύμονα...

ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΖΟΚΟΤΑ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΟΡΤΙΖΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΕΣΤΕ.....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....ΦΙΛΙΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.

kopela mou egw auto pou 8a sou pw einai na exete dunamh na to antimetwpisete giati pistepse me ola antimetwpizontai!akoma kai auth h arrwsteia,arkei na exoume summaxo mas ton Theo pou einai o giatros twn psuxwn kai twn swmatwn!exete pisth!dunamwsete thn pisth sas kai ola einai dunata!na epikaleis8e to onoma Tou Kuriou mas kai ola mporoun na sumvoun!euxomai kalh dunamh!!!mhn apelpizeste!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!ΔΥΣΥΧΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΛΕΟΝ!!!ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ (31ΧΡΟΝΩΝ) ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΓΕΦΑΛΟ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 16ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ!!

KI EMENA EKEI TO EIXE O MPAMPAS MOU TONIA..:(DEN MPORO OTAN AKOUO TETOIES ILIKIES..TIS EUXOMAI TA KALITERA KAI TIS FILIS SOU..AN THELEI NA ROTISEI KATI EUXARISTOS NA VOITHISO..POLI DINAMI..AN MPOROUN NA MIN TO EGHEIRISOUN AS MIN TO KANOUN..PISTI PAIDIA..KAI IGEIA...OLA TA ALLA DEN EHOUN SIMASIA..

Τονιαχάν εύχομαι τα καλύτερα για τον άντρα της φίλης σου.

Να μπορέσει να το παλέψει και να βγει νικητής.

Εμένα ο θείος μου (αδερφός της μητέρας μου) εγχειρήθηκε πέρσι με όγκο στο κεφάλι. Έκανε ακτινοβολίες και ακολουθεί χημειοθεραπεία και προς στιγμήν τα πράγματα πάνε καλά και έχει βελτιωθεί αρκετά η ποιότητα της ζωής του.

Cuando λυπάμαι για τον πατέρα σου. Να είσαι πάντα καλά να τον θυμάσαι..

kyriaki78 έγραψε:

xrisanthemo έγραψε:

Είναι νέος. Είναι 54 χρονών και έχει μία κόρη (την αδερφή του άντρα μου)11 χρονών...όντως υπάρχουν και χειρότερα..[/quote:21rn1ayr]

Συγνωμη ρε κοριτσια, καθεστε και συγκρινετε ποιανης ο πονος ειναι μεγαλυτερος και ποιο ειναι το χειροτερο??? Εδω η κοπελα μας λεει τον πονο της, θελει κατανοηση και συμπαρασταση και οφειλουμε να τη στηριξουμε και οχι να της πουμε οτι επειδη ο ανθρωπος ειναι πεθερος της και οχι πατερας της και επειδη η ηλικια του ειναι ισως μεγαλυτερη και...και...

Ο πονος για τον δικο σου ανθρωπο ειναι πονος και φανταζει στα ματια σου ο μεγαλυτερος απο ολους. Εχω χασει και εγω τον παππου μου απο την ιδια αρρωστια και ξερω πως ειναι. Και αν χασω τη γιαγια μου που υπερλατρευω, ο πονος θα ειναι το ιδιο αβασταχτος και ας ειναι 82 ετων...

Λιγος σεβασμος για το προβλημα της κοπελας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...