Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ειχατε δικιο κοριτσια! ΑΡΑ , οποια δει ξανα αχνη γραμμη ειναι ΘΕΤΙΚΟ , χωρις ανφιβολια!!! σας ευχαριστω, τι γλυκες που ειστε! Σε οσες προσπαθουν, συμβουλευω να βαλουν επιτηδες καποιο αλλο στοχο στη ζωη τους και να κανουν μια επισκεψη στο γιατρο να κατατοπιστουν.Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει την αλλαγη της ζωης μου. Βεβαια ειμαι επιφυλακτικη μεχρι να δω οτι ειναι εντος της μητρας γιατι πολλα γινονται! θετικη σκεψη προσπαθω να εχω!! φιλια σε ολες ολες!!!!!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Κοριτσάκι συγχαρήρια!! Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη κ με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά!! Όσο για τη χοριακή μην αγχώνεσαι εμένα η πρώτη μου ήταν 16,7 μονάδες.. μια χαρά είναι κ θα εκτοξευθεί στα ύψη!! Με το καλό κ να προσέχεις πολύ!!

• 11 years later...
Δημοσίευση

καλημέρα σας κορίτσια έγινε ένα περιστατικό προχθές έκανα ένα τεστ clear blue και βγήκε μια άχνη γραμμούλα και έχω αγχωθεί δεν ξερω αμα είμαι η οχι εχω κράμπες στην κοιλία και εχθες πρόσεξα ότι το στήθος μ εκτός ότι με πονάει εδω κ μέρες βγάζει σας ασπρο προς καθαρό υγρό...

δεν ξερω τι πιστεύετε είμαι η δεν είμαι εχω αγχωθεί. 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Ειρηνη96 είπε:

καλημέρα σας κορίτσια έγινε ένα περιστατικό προχθές έκανα ένα τεστ clear blue και βγήκε μια άχνη γραμμούλα και έχω αγχωθεί δεν ξερω αμα είμαι η οχι εχω κράμπες στην κοιλία και εχθες πρόσεξα ότι το στήθος μ εκτός ότι με πονάει εδω κ μέρες βγάζει σας ασπρο προς καθαρό υγρό...

δεν ξερω τι πιστεύετε είμαι η δεν είμαι εχω αγχωθεί. 

Κορίτσι μου καλησπέρα!!

Συνήθως αν το τεστ έχει έντονη τη γραμμή εγκυρότητας και αχνή τη γραμμη του αποτελέσματος, είναι ΘΕΤΙΚΟΟΟ!!!!! 😁😁😍

Έχεις καθυστέρηση;;; μήπως να πας στο πλησιεστερο διαγνωστικό κ΄έντρο και να κανεις μια β χοριακή;; είναι πιο έγκυρη!!

Εύχομαι τα καλύτερα!! Να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!! 🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κορίτσι μου καλησπέρα!!

Συνήθως αν το τεστ έχει έντονη τη γραμμή εγκυρότητας και αχνή τη γραμμη του αποτελέσματος, είναι ΘΕΤΙΚΟΟΟ!!!!! 😁😁😍

Έχεις καθυστέρηση;;; μήπως να πας στο πλησιεστερο διαγνωστικό κ΄έντρο και να κανεις μια β χοριακή;; είναι πιο έγκυρη!!

Εύχομαι τα καλύτερα!! Να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!!! 🙏❤️

Δυστυχώς είμαι στην αγγλια κ ειναι λιγο δύσκολα αυτην την περίοδο με τα νοσοκομεία δεν εχω κ σταθερό κύκλο αμα εχω καθυστέρηση βέβαια μπορεί να φτεει το άγχος λεω να ξανακάνω ένα αυριο η την Πέμπτη για σίγουρια ❤🧡

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ειρηνη96 είπε:

Δυστυχώς είμαι στην αγγλια κ ειναι λιγο δύσκολα αυτην την περίοδο με τα νοσοκομεία δεν εχω κ σταθερό κύκλο αμα εχω καθυστέρηση βέβαια μπορεί να φτεει το άγχος λεω να ξανακάνω ένα αυριο η την Πέμπτη για σίγουρια ❤🧡

εννοείται κορίτσι μου!!! και να το κάνεις με τα πρώτα πρωινα ούρα!!!

Εύχομαι το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θες!!!! Να μας στείλεις τα νέα σου!!!!😘

Δημοσίευση
στις On 28/9/2021 at 10:43 ΠΜ, ο/η Star1978 είπε:

Κ αχνή να ειναι η γραμμη ειναι θετικο αλλά δεν ειναι πολλη ανεβασμενη η ορμονη ακομη.παντως ειναι θετικο.η β χοριακη θα σου δωσει σωστη απαντηση!λαλη επιτυχια!☺

Σε ευχαριστώ πολύ έκανα αλλά 2 τεστ κ βγήκαν αρνητικά δυστυχώς δεν πιστεύω πως είμαι 😔

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...