Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Recommended Posts

Αφροδιτη/....Που ζεις???Θελω να μετακομισω κ εγω εκει!!!! :P

Ζεις σε ενα μερος που υπαρχουν ευγενικοι γειτονες(θυμαμαι που σου ειχε δωσει 2 χαρτια υγειας :P:P ),οι κομμωτριες βγαινουν εξω απο το ΔΙΚΟ τους κομμωτηριο να καπνισουν,τα υπολοιπα μαγαζια τηρουν την απαγορευση...Επισης εχεις ευγενικα πεθερικα που δε σου σπανε τα νευρα με ανοησιες.... :blink:

Αρχισα να σε ζηλευω!!! :laugh:

Εγω οπου παω...καπνιζουν!!!

Ακομα κ στο αυτοκινητο δεν τολμαω να σταματησω σε φαναρι (:P αστειευομαι :P ) μου ερχεται ο καπνος απο τον διπλανο μου!!!

Εγω φταιω να παρω κανενα σπρευ απο αυτα που απορροφουν κ καλα τον καπνο κ να τους ψεκασω ολους??? :P:P (δεν το κανω γτ θα μολυνω την ατμοσφαιρα!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

an thimase kala oi apo katw gitones otan to kanoun akougonte mexri to limani !!! :woohoo:

h apo panw mou akougete os to limani otan gelaei !!! :blink:

kai h perioxh perissoterous pakistanous exei para ellhnes :blink: ...eutixos einai oikogeniarxes kai kitazoun thn douleia tous ....

kai mena mou ekane entiposh h komotria mou !!! :blink:

kai oi gitones pou mou dosane xarti einai plewn oikogeniakoi filoi .

a kai telos ta petherika mou menoun 400xiliometra makria ...an htan edw tha mou ta spagane ta neyra ,alla 3-4 fores to xrono pou tous blepw e den prolabenoun kai poli :laugh: :laugh: :laugh:

AFRODITH έγραψε:

an thimase kala oi apo katw gitones otan to kanoun akougonte mexri to limani !!! :woohoo:

h apo panw mou akougete os to limani otan gelaei !!! :blink:

kai h perioxh perissoterous pakistanous exei para ellhnes :blink: ...eutixos einai oikogeniarxes kai kitazoun thn douleia tous ....

kai mena mou ekane entiposh h komotria mou !!! :blink:

kai oi gitones pou mou dosane xarti einai plewn oikogeniakoi filoi .

a kai telos ta petherika mou menoun 400xiliometra makria ...an htan edw tha mou ta spagane ta neyra ,alla 3-4 fores to xrono pou tous blepw e den prolabenoun kai poli :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Εισαι απιστευτη!!!!!!χααχαχαχαχαχαχ

Αυτο με τους φωνακλαδες δεν το ηξερα!!!!χαχαχαχαχαχα

Για τα πεθερικα....ΤΥΧΕΡΗ!!!!Απο μακρια κ αγαπημενοι!!!!! ;)

Κορίτσια μάλλον κι εγώ ζω στο ίδιο σύμπαν με την ΑΦροδίτη...Γιατί κι εγώ όπου πάω δεν καπνίζει κανένας...Η απαγόρευση ισχύει για συγκεκριμένα καταστήματα...Δηλαδή οι καταστηματάρχες που έχουν μαγαζιά μέχρι κάποια τετραγωνικά (δε θυμάμαι πόσο) είχαν την "πολυτέλεια" να επιλέξουν αν θα το κάνουν το μαγαζί τους καπνιστών ή μη καπνιστών...Είναι όμως για μικρά μαγαζιά..Στα μεγάλα απαγορεύεται το κάπνισμα...Εγώ πηγαινω πολύ συχνά στο mall, στο οποίο απαγορεύεται το κάπνισμα παντου (μόνο στα τραπεζια που είναι στο μπαλκόνι επιτρέπεται) και στο avenue που έχει χώρο για καπνιστές και μη καπνιστές...

Εγώ ως καπνίστρια κάθομαι πάντα έξω....Ρε κορίτσια και να μην καπνίζει κάποιος και το μαγαζί ειναι μικρό δε σας φοβίζει μήπως κάποιος είναι άρρωστος μήπως....μήπως...μήπως....Εγώ γι'αυτό πάντα επιλέγω να κάθομαι εκτός μαγαζιού...Εκτός κι αν έχει κρύο, οπότε κάθομαι μέσα κι αν θέλω να καπνίσω, βγαίνω έξω....

όσο για τα καρεκλάκια, συνέλθετε φιλενάδες....Στην Ελλάδα βρίσκεστε!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Είναι παράλογες οι απαιτήσεις σας... :laugh: :laugh:

Όσον αφορά σε χώρους που αλλάζουν μωράκια, τουαλέτες κτλ έχω πετύχει σε πολλά μέρη, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση εγώ να αλλάξω το παιδί μου εκεί.....ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!ΑΗΔΙΑΖΩ!!!!!!!!Πού ξέρετε πώς έχουν καθαρίσει τις αλλαξιέρες οι καθαρίστριες;;;;;Μια χαρά την αλλάζω την Ιωάννα μου και στο καρότσι....Απλώς απομακρύνομαι από τα τραπέζια και την αλλάζω....Και αν είναι τόσο στενός ο χώρος, την αλλάζω και επί τόπου....όποιος δε θέλει, να μην κοιτάει..... :angry::angry::angry:

Όσο για τα φαγητά, εγώ το παίρνω μαζί...Μπορεί να της δωσω καμια πατατούλα ή ότι άλλο μπορεί να υπάρχει στο τραπέζι, αλλά να δοκιμάσει...Όχι κανονικό γεύμα!!!!!!!Αυτά από μενα!!!!

κοριτσια εγω που εχω ζησει στην αμερικη..σε οοοοολα τα εστιατορια εχει καθισματα για μωρα..και οχι ενα δυο..το καθενα εχει καμια δεκαρια! οπως επισης και στις γυναικειες τουαλετες εχει παγκο για να αλλαζεις το μωρο. και σε ολα τα εστιατορια ειχε Children's Menu (μενου για παιδακια) το οποιο ουσιαστικα ηταν μια φωτοτυπια με ζωγραφιες και σου εφερναν και κυρομπογιες και ζωγραφιζε το παιδι...εδω πουθενα δεν εχω δει τιποτα για παιδια. :dry::(

α! και ανεκαθεν τα εστιατορια ηταν το μισο για καπνοζοντες και το μισο για μη καπνιζοντες..αλλα πλεον εχει απαγορευτει τελειως το καπνισμα εκει. :cheer:

Πω πω μας φαντάστηκα να κάνουμε ΝΤΟΥ όλες μαζί -σε φάση meeting- σε καφέ χωρίς όλα τα προαναφερθέντα και να τους αφήνουμε χρησιμοποιημένες πάνες, εξηγώντας πάντα (πολιτισμένες γαρ οι κυρίες) ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη στιγμή που δεν έχει αλλαξιέρα. Όσο για το τσιγάρο, σίγουρα θα διώχναμε τους πάντες ούτως ή άλλως, οπότε... :P

Καλά ωραία αστεία λέτε....

Εγώ που μένω επαρχία αυτά φαντάζουν πολυτέλειες!

Αν θέλω μαγαζί χωρις κάπνα,πηγαίνω σε ανοιχτούς χώρους! :blink:

Μωρομάντηλα,αλλαξιέρες κλπ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α,ούτε σε παιδότοπο!

Τα GOODIES μόνο έχουν αλλαξιέρα!

Οσο για μενού ας είμαι καλά εγώ και τα ταπεράκια μου......

Καρεκλάκι φαγητού θα σας πρότεινα της CHICCO αυτό:

kuo28 έγραψε:

Πω πω μας φαντάστηκα να κάνουμε ΝΤΟΥ όλες μαζί -σε φάση meeting- σε καφέ χωρίς όλα τα προαναφερθέντα και να τους αφήνουμε χρησιμοποιημένες πάνες, εξηγώντας πάντα (πολιτισμένες γαρ οι κυρίες) ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη στιγμή που δεν έχει αλλαξιέρα. Όσο για το τσιγάρο, σίγουρα θα διώχναμε τους πάντες ούτως ή άλλως, οπότε... :P

Πάντως και στην Τερινα και στο Athene που εγινε η τελευταια συναντηση του mammy όλοι καπνιζανε και εννοειται οτι δεν ειχε αλλαξιερα. Απλως είχε χώρο μη καπνιζοντων.

Ειναι στη δικη σου ευχερεια αν θα πάρεις το μωρο.Εγω πάντως τον πηρα μαζι μου.

Οσο για το τσιγαρο και αν απαγορευτηκε....Εγω οπου και να εχω παει καπνιζουνε. :(:(:(

Με εξαιρεση το The Mall Athens ,τα Σταρμπακς και κάποια ελαχιστα μαγαζια.

Ακομη και στα Goody's καπνιζουνε και σε όλα τα εστιατορια που εχω παει.Απλως επιλεγουμε το χώρο των μη καπνιζοντων σε όσα μερη υπαρχει η δυνατοτητα.

Η ταβέρνα στην Αλεξανδρούπολη που φάγαμε με τη savropinguinos είναι ο ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ, στην παραλιακή. Διαθέτει καρεκλάκι φαγητού.

Δε με απασχολεί τόσο το να έχει καρεκλάκι. Παίρνω το δικό μου, της fisher price που προσαρμόζεται σε όλες τις καρέκλες, την έχω στο καρότσι (σιγά μην κάτσει), την κρατάω αγκαλιά να φάει και μετά την αφήνω κάτω να τρέχει και να παίζει..

Αυτό που με απασχολεί είναι να έχει χώρο μη καπνιζόντων, ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ!

Στον ΛΟΥΚΟΥΛΟ η αλήθεια είναι καπνίζανε, αλλά ο εξαερισμός ήταν τόσο καλός και δυνατός, δεν είχε καθόλου καπνίλα!

Καφέ μη καπνιζόντων στην Αλεξανδούπολη είναι το alter ego. Είχαμε πάει με το Maimoudaki, τον άντρα της και τον Αναστάση και περάσαμε super!!

Τις τουαλέτες δεν τις επισκέφθηκα σε κανένα από τα 2 για να σας πω αν είχε αλλαξιέρα!

πες μου οποτε θελεισ,1 μερα πριν ομως και σε προσκαλω στο σπιτι μου..τα εχουμε ολα.θα καθομαστε μπαλκονι και ολα καλα..θα νομιζεισ πως εισαι εξω..θα μου λες και τι θελεισ να σου μαγειρευω και ολα σουπρ!!!ασε που θα ειναι οικονομικα.!!!!φιλια

Μιας και ειπατε για κομμωτηρια εγω σταματησα να πηγαινω στο κομμωτηριο που πηγαινα στον Πειραια γιατι καπνιζανε ολοι, πελατες και προσωπικο, και μαλιστα την τελευταια φορα που πηγα ημουν και εγκυος και δεν τους ενοιαξε καθολου...!

Μαλιστα ο αντρας μου τους εκανε παραπονα και αυτο που ειπαν ηταν οτι δεν μπορουσαν να κανουν κατι γιατι θα εχαναν πελατες...!!!

Στο ταξιδι που καναμε τον Ιανουαριο στο Λονδινο στο αεροδρομιο αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εκτος του οτι ειχε τουαλετες για μαμαδες με παιδακια και αλλαξιερες, πανω στον παγκο ειχε και pampers σε περιπτωση που δεν ειχες μαζι σου και αντισυπτικα μαντιλακια...!!!! Στην Ελλαδα τα pampers θα ειχαν κανει φτερα...!!!

Κορίτσια πήγαμε στα Fridays!

Μας είχανε κρατήσει ένα ωραίο τραπέζι - ροτόντα - στους μη καπνίζοντες, το καθισματάκι ήτανε σούπερ! Μας φέρανε μπαλόνι με ήλιον και βιβλιαράκι για να ζωγραφίσει ο Αντρίκος με ΜΗ τοξικά χρώματα!

Το κοτόπουλο και τα λαχανικά που μας είχανε βράσει ήτανε μια χαρά - φάγαμε και κάναμε το μαγαζί κάτω χάλια :blush:

Όλα ήταν πολύ καλά, το μόνο που με εκνεύρισε ήτανε ότι αργήσανε πολύ να φέρουνε τα φαγητά (1 ώρα) με αποτέλεσμα από την πείνα να μην βλέπουμε μπροστά μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...