Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!!@@@###$$$%%%%

Recommended Posts

Μα καλά δεν είναι άκρως ενοχλητικό;;; Περπατας στο δρόμο και σου την πέφτουν 10 ζητιάνοι μαζί! Βγαίνεις απο την εκκλησία σου την πέφτουν 50 ζητιάνοι με τα πιτσιρίκια τους μαζί! Στα φανάρια δε, ζητιάνοι, ανάπηροι, ναρκωμανείς κ.α. και δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει γμτ! Πριν λίγο μπήκε στο μαγαζί μου ένας πακιστανός που πουλούσε ζώνες. Του λέω δεν θέλω. Πάρε μολύβια. Δεν θέλω συνεχίζω εγώ. Και στο τέλος μου λέει. Θες το cd της Τζούλιας; 5€;;

Άστραψα και βρόντηξα!!!! Δεν θέλω ρε!! Σήκω και φύγε!!!!

Και να μην φευγει ρε κορίτσια με τίποτα!!!!!!

Πόσα δίνεις μου λέει!!!

Δεν θέλω ρε σήκω και φύγε τώρα του λέω και γω έξαλλη!!

Και να με κοιτάει, να γελάει και να μην φεύγει!!

Αφου στο τέλος άρχισα να φοβάμαι κιόλας.

Πήρα τον άντρα μου μετά τηλέφωνο και του έριξα ένα μίνι λούσιμο γιατί με αφήνει μόνη μου στο μαγαζί.

Ουφ τα'πα και ξαλάφρωσα.... :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα αυτο που με στενοχωρει απιστευτα και με θυμώνει ειναι να βλεπω επαίτες να εχουν μαζί και τα παιδακια τους.

Κατι αγγελουδια που τα εχουν βρώμικα και τα ακουμπάνε στο δρομο και τα καημενα μία κοιμούνται μία ξυπνανε και ειναι σαν χαμένα.

Μια φορα με πιασανε τα κλάματα.

δε ξερω ποιος φταιει αλλα ειναι μεγαλη αμαρτια να τυρανας ετσι μια παιδικη ψυχή. :angry::angry::angry:

xaxaxaxs σορι....γελλαω με τον πονο σου...το καταλαβαινω.

Εμεις στο γραφειο οποιος ερχετε ερχετε πρωτα σε μενα.

Τους λεω ευγενικα δεν θελλω ευχαριστω...με ρωτανε να παω εκει..οχι τους λεω ειναι πολιτικη της εταιριας μπλα μπλα κλπ κλπ.καποιοι καταλαβαινουν και φευγουν..να πω την αμαρτια μου τους λοιπαμαι κι'ολας και οταν δεν εχω εξανήφανησει τα ψηλά που διαψειριζομαι του ςδινω κανενα φραγκο./

Αλλα ειναι μερικοι- θρασητατοι που με ενκευριζουν πολυ.'και δεν νομιζω οτι αυτοι εχουν αναγκη, γιατι μια χαρα καθαρους ντιμενους καλα και περιποιημενους του βλεπω, εκει γινομαι πολυ αυστιρη.

Ασε που βαλαμε καμερες- ευτυχως-

Παναγιώτα μου όσο γι' αυτό που λες σκέφτομαι πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέχρι και 10 παιδιά, τα έχουν σαν υπαλλήλους τους, δεν έχουν μόρφωση, παιδική ζωή, τροφή και στέγη όπως πρέπει να έχει ένα παιδί και βλέπω και την αντίθετη μεριά. Ζευγάρια που έχουν όλα τα καλά του Θεού να προσπαθούν για ένα παιδάκι και να δυσκολεύονται τόσο...

egw koritsia zw stin a eparxia pou ta krousmata einai liga....den antexee auto tis athinas k tis thessalonikis.....etuce lipon stin kastoria na me plisiasei mai tsiggana kai na zitianepsei egw 15 xronwnn tote....mikro koritsi imoun tis lew den exw kai pragmatiak den eixa...kai gurizei kai mou lei pote sou na min exeis......akou ekei ti mou pe!!!thimithika pou m xe pei i mana m an se katarastei tsiggana piase ton kwl...ou xaxa kai ton epiasa:!!!!stenaxwrieme mono pou vlepw koritsakia kati athlies manades na sernoun ta mwra mesa se vroxi kruo xioni.....einai atimes autes!!

και με την κριση που περναμε...............................δεν εχουμε δει τιποτα ακομααααααααααα

θα τριπλασειαστουν.................να το θυμαστε

καλησπέρα κορίτσια,

όταν ήμουνα έγκυος (τετοια εποχή το 2008), είχα πάει για κάποια δουλειά στην Ομόνοια. Με πλησίασε ένας ζητιάνος γύρω στα 50 ΕΛΛΗΝΑΣ, μου ζήτησε χρήματα και όταν του απάντησα δεν έχω γύρισε και μου απάντησε " για τον π*%$@ο είχες!!!". Το τι άκουσε απο τους ανθρώπους που ήταν γύρω μου, δεν λεγεται!!!

Aννούλα μου πόσο δίκαιο έχεις,αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτούς τους ανθρώπους.Όπως είπε κ η Παναγιώτα πιο κάτω εγώ λυπάμαι πάρα πολύ τα μικρά παιδάκια που τα εκμεταλλεύονται,τα τυρανάνε μέσα στη βροχή κ το κρύο,δεν τους αγοράζουν ούτε παππούτσια να φοράνε.Είναι τραγικό.Κ εδώ στην επαρχία βγαίνεις για ένα καφέ και περνάνε μικρά παιδάκια που πουλάνε χαρτομάντηλα ή λουλούδια.Έτυχε μια φορά να είμαστε με τον άνδρα μου για ποτό έξω είδαμε ένα κοριτσάκι ούτε πέντε χρονών με ένα βάζο τριαντάφυλλα να τρέχει μέσα στο κρύο.Ήταν περασμένες έντεκα το βράδυ.Είχα θυμώσει πάρα πολύ.Αλλά τι να σκεφτώ για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν τις βίλες κ ζούνε στα πανιά που "μπάζει" από παντού το κρύο;Είναι κ θέμα κουλτούρας κ επιλογής τους,αυτό που εμείς το θεωρούμε δυστυχία αυτοί δεν το θεωρούν.Άσε που οι γύφτοι δεν φτάνουν καλά καλά τα κοριτσάκια στα 12 κ αρχίζουν να γεννάνε ένα σωρό παιδιά. :angry:

εγω δεν εκνευριζομαι αλλα στεναχωριεμαι...με τι να εκνευριστω βρε κοριτσια?

που ο αλλος δεν εχει να φαει, ή να ταισει το παιδακι του και βγαινει στην ζητανια???

δεν μιλαω για τους οργανωμενους, τους δηθεν.

το θεμα μας ειναι κατι να κανουμε να βοηθαμε τον συνανθρωπο..

οχι να τον απαξιωνουμε επειδη ειναι λιγοτερο προνομιουχος...

εγω χρημματα δεν δινω γιατι δεν ξερω που πανε.

αλλα εχω δωσει ρουχα σε γυναικα με μωρο εξω απο την εκκλησια..

και εχθες συγκεκριμενα εξω απο το σουπερ μαρκετ ειχε 2 μικρα ρε κοριτσια μεσα στην βρομα να ζητιανευουνε :(

τα λυπηθηκε η ψυχη μου :(:(:(

τους πηρα απο μια πολυσυσκευασια κρουασαν να φανε :(:(:(

αμα βλεπατε πως το πηρε ο μικρος...αμα βλεπατε την λαχταρα στα ματακια του....

και αυτα τα λεω γιατι τελικα ειναι πιο ευκολο απο οτι νομιζουμε να κανουμε τον διπλανο μας λιιιιιιγο να χαρει...

οτι μπορει ο καθενας ας κανει..κριμα ειναι και αυτοι..δεν ειναι σκουπιδια..συνανθρωποι ατυχοι ειναι

δηλ. αμα παρεις στυλο γιατι να μην παρεις απο αυτον?

Εμένα αυτό που με εξοργίζει είναι το θράσσος τους! Όταν λες ότι δεν έχεις (γιατί όντως δεν έχεις βρε αδερφέ) τα ακούς και από πάνω! Με καταράστηκε μια φορά μία γιαγιά που πουλούσε στυλό. Το τι άκουσα δε λέγεται! :angry:

Θυμάμαι πριν χρόνια στο Σταθμό Λαρίσης ήταν ένας ναρκομανής που ζητούσε λεφτά δήθεν για να βγάλει εισιτήριο για Θεσσαλονίκη. Τον παρακολουθούσα που ερχόταν προς το μέρος μου. Κανένας δεν του έδινε σημασία, όλοι γυρνούσανε από την άλλη. Στο παγκάκι δίπλα μου μόλις είχε σηκωθεί μια κυρία με το μωρό που κρατούσε στην αγκαλιά για να μην την πλησιάσει (κι εγώ το ίδιο θα έκανα). Έρχεται στο μέρος μου και μου λέει το ίδιο παραμύθι. Του λέω κι εγώ.. "Φίλε μου δεν έχω" και μου απάντησε "και μόνο που μου μίλησες να΄σαι καλά". Κάθισε δίπλα μου. Το τρένο ερχόταν σε 20 λεπτά. 20 λεπτά μονολογούσε. Ήρθανε κάποιοι υπάλληλοι του σταθμού να τον διώξουνε. "Γιατί ρε παιδιά, ενοχλώ κανέναν?" απάντησε.. "Την κυρία" του λένε και δείχνουν εμένα.. "Α δεν καταλάβατε καλά, δε με ενοχλεί" απαντώ.. Πριν μπω στο τρένο του έδωσα ένα σεβαστό ποσό. Ήξερα ότι δεν θέλει τα λεφτά για το εισιτήριο, αλλά για τη δόση του. Παρ' όλ' αυτά του έδωσα. Ξέρω ότι του έκανα περισσότερο κακό από καλό, αλλά ίσως έκανα καλό σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Θα μπορούσε και να κλέψει και να κάνει κακό σε κάποιον άλλον για τη δόση του.

Μάλλον δεν είναι σωστό, αλλά τουλάχιστον σε αυτούς δίνω...

Βενη μου συνφωνω. Αυτο το κανω με τα παιδια στα φαναρια. Επειδη μονημος εχω καμια βλακεια στην τσαντα, κρουασαν μηλο μπανανα, την εδω δοσει απειρες φορες. και ο αντρας μου επειδη παιρνει και φαγητο σε ταπερ αλλα και σαντουιτσακι εχει δοσει πολλες φορες το σαντουιτσ τουκαι τα τρονε, ποτε δεν ειδα κανεναν να το πεταει, απομακρινονται και τρονε.

Επισης πολλες φορες εχω δοσε το καροτσι το ΣΜ σε καποιο παιδακι που ζητιανευει εκει να το παει στην θεση του και να κρατησει το ευρω, δεν ειναι θεμα οτι του δινω ελεημοσυνη..δεν το θεορω ετσι..ειναι οτι απλα θελλω να το κανω. Το οτι θα το ξοδεψω το ευρω σε καποια βλακεια ειναι το μονο σηγουρο τουλαχηστον αυτος ο ανθρωπος θα φαει κατι...

Επισης εχω δοσει καλτσες σε ξυπολητο πακιστανο, και φυσικα παρα πολλα ρουχα δικα μας που δεν τα φοραμε αλλα και πολλες παλιες κουβερτες τις εχω αφισει κοντασ το γραφειο μου που εχει μερικα ετοιμορροπα σπιτια που μενουν τσιγγανοι...

Τα αφινω σε σακουλες προσεκτηκα σε μια ακρουλα και μεχρη να ανεβω στον πρωτο η σακουλα εχει κανει φτερα.

Εγω ειμαι και πονοψυχη δεν μπορω...αλλα παρατηρω οτι απο γραφειο σε γραφειο τρυγυρηζουν υποπτοι ανθρωποι.

εμεις παλι ειχαμε το σαββατο ενα περιστατικο οπου τρωγαμε κρεπουλα...με ενα φιλικο ζευγαρι (τι φιλικο που το σουργελο ειναι κολλημενη με τον αγγελο και τον φλερταρε ολο το βραδυ) και ηρθε ενα αγορακι γυρω στα 11 και πουλουσε λουλουδακια και του κανω εγω απαπαπα τι να τα κανω δεν ειμαστε ερωτευμενοι και μου λεει σου χαριζω εγω δυο γιατι εχεις πολυ ωραια ματια (κυπαρισσι φακους ειχα η ατιμη) και εννοειτε οτι του εδωσε ο αγγελος λευτα γιατι μας τουμπαρισε!

γενικως δεν εχω κατι με τους ανθρωπους που ζητανε λευτα αρκει να ξερω οτι δεν με δουλευουν οπως καποιοι στο μετρο πχ. ενας που εδω και 4χρονια θα εγχειρησουν το παιδι του τον επομενο μηνα στην αμερικη,μια που ειναι εγκυος εδω και 3χρονια,ενας αλλος που απο οαν αρχισα το λυκειο εχθες αποφυλλακιστηκε

αυτο δε μπορω το δουλεμα και το θρασσος κανενας δεν ειανι ανγκασμενος να σου δωσει φαι αν δεν δουλεψεις γιατι σορρυ αλλα ακομη κ τα 50λεπτα (τολμα να δωσεις τοσα σε ζητιανω θα σε κοιταει λες κ εσυ του ζητιανευεις)ακομη και αυτα για να τα εχει καποιος δουλεψε....μην υποτιμαμαι το χρημα

Κορίτσια πρέπει να σκεφτούμε μία άλλη πτυχή του θέματος...

Αν δεν έβγαζαν λεφτά από την ζητιανιά (μιλάω για τους επαγγελματίες) θα τα παράταγαν κ θα έβρισκαν άλλο τρόπο να βγάζουν χρήματα...αντ' αυτού αυξάνονται...γιατί;;;; Μήπως είναι πολύ κερδοφόρα αυτή η "επιχείρηση";;;;

Κάτι άλλο, έχω προτείνει σε παιδάκια (πολλές φορές) να πάμε να τους πάρω χυμό και σάντουιτς...κανένα δεν έχει δεχτεί...γιατί;;;;;;

Εχω μιλήσει με γιαγιά 80+ που πούλαγε χαρτομάντηλα αλλά ζητιάνευε κιόλας (ήταν βροχερή μέρα) και της λέω σήμερα με το κρύο βρε γιαγιά βγήκες και μου απαντά τώρα που μπορώ γιατί άμα γεράσω και καταπέσω...που σημαίνει ότι κάνουν και κομπόδεμα...

Τι να πω...κολάστηκα πάλι! Παρόλα αυτά συμφωνώ και με τη Veni, αλλά δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

Κορίτσια αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη φαίνονται και μπορούμε να τους καταλάβουμε.

VENI μου και γω ψυχοπονιάρα είμαι έχω δώσει και γω αρκετές φορές αλλά όταν μπορώ και θελω. Όσον αφορά αυτό που λες για τα τρόφιμα και τα ρούχα να σου πω αυτό. Η πεθερά μου είναι ενεργό μέλος στην ενορία της. Κάποια στιγμή λοιπόν μαζευαν ρούχα για τους απόρους. Πήγαιναν λοιπόν τα έπαιρναν και μετά τα πέταγαν στον κάδο στην γωνία της πλατείας. Επίσης η ενορία αυτή κάνει συσσίτια. Δευτέρα Τρίτη Πέμπτη Σάββατο και Κυριακή (που τρώμε κανονικά) γίνεται Ο Χαμός απο απόρους, Τετάρτη και Παρασκευή που κάνουν όσπρια και λαδερά λόγω νηστείας τους μένουν όλες σχεδόν οι μερίδες. Όταν είσαι λοιπόν άπορος είσαι όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όχι όσες σε βολεύουν εσένα.

Να σας πω την αλήθεια εγω έχω μεγάλη ευαισθησία με τους αλλοδαπούς, ειδικά με αυτους που είναι απο χώρες σαν πολιτικοι πρόσφυγες. Πιθανότατα, σκέφτομαι, αυτοι οι άνθρωποι να είναι μορφωμένοι και με γκραντε επίπεδο και να διώχθηκαν κακην κακως..(λεμε τώρα). Απο την άλλη όμως νευριάζω πααααααρα πολύ που έρχονται και σου χωνουν στη μούρη χαρτομάντηλα-αναπτήρες- και όοολα αυτα τα μαρτζαφλάρια, με αποτέλεσμα σχεδον ποτέ να μη δίνω απο τη συνηθεια μου να εκνευρίζομαι!!!!

Το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι πως όταν είμαι με το smart περνάω ποιο χαλαρα, όταν όμως παίρνω την bmw μου την πέφτουν όοοοοοολοι μαζι! Κάνουν και τις ανάλογες διακρίσεις δλδ, σου λέει έχει αυτη...που να ξερουν τι μπορει να περνάμε κι εμεις στο σπίτι μας?

Κανονικα για να διασχίσω Μελίσσια-Κανιγγος οδικός θα πρέπει να δίνω κανα 10ρικο πηγαινε-έλα στα φανάρια...εμ δε σφάξανε!!! Δεν παιρνω ταξι καλύτερα να μην καιω και βενζινη???

Irene1 έγραψε:

Αν δεν έβγαζαν λεφτά από την ζητιανιά (μιλάω για τους επαγγελματίες) θα τα παράταγαν κ θα έβρισκαν άλλο τρόπο να βγάζουν χρήματα...αντ' αυτού αυξάνονται...γιατί;;;; Μήπως είναι πολύ κερδοφόρα αυτή η "επιχείρηση";;;;

Κάτι άλλο, έχω προτείνει σε παιδάκια (πολλές φορές) να πάμε να τους πάρω χυμό και σάντουιτς...κανένα δεν έχει δεχτεί...γιατί;;;;;;

........................., αλλά δυστυχώς μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά...

Irene1 η άποψη σου ταυτίζεται πλήρως με την δική μου. Η ζητιανιά εχει αποδειχθεί το πιο εύκολο και επικερδές επάγγελμα. Για αυτο το λογο "κρίνω" και αναλόγως πράττω σύμφωνα παντα με τα δικα μου κριτηρια που πιθανολογω οτι πολλες φορες πρέπει με οδηγούν σε λανθασμενα συμπερασματα. Πολυ δύσκολα ομως θα δώσω σε τσιγγάνους. Οσο ρατσιστικο και αν ακουστει ειναι για μενα παντα οι πιο πιθανοί ύποπτοι της απατεωνιάς. Και εγώ εχω προσφερθει οχι μόνο σε παιδάκια αλλα και ενηλικες να μην δώσω λεφτά αλλα ότι χρειάζονται απο υλικα αγαθα και η πρόταση μου ολως περιέργως (!!!!!) εχει "βαρεσει" σε τοίχο.!!!!

Η ραγδαια αύξηση τους όπως προειπώθηκε πως αιτιολογειται?? Ευλογο δεν ειναι ολα αυτα να σου δημιουργουν μια δυσπιστία???? Αλλα δυστυχώς εν κατακλειδη οπως πολυ σωστα ειπε η Irene1 "μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά..".....

neni86 έγραψε:

Iφιγένεια από Λάρισα είσαι;;Δεν το ήξερα!

Όχι neni..

Σταθμός Λαρίσης είναι ο σταθμός των τρένων στην Αθήνα, με προορισμό τη Β. Ελλάδα.

Από Κατερίνη είμαι.

:cheer:

to erwtima mou einai ....ti alo eksopragmatiko tha poulisoun oi pakistanoi sta fanaria !!!!apo gigantious anaptires mexri kithares ...eixa dei kai mia arpa :blink: ...mia mera eixane ena psilo xartokouto sthn akrh (psilo san psigio) kai lew ston kwsta ,plaka tha exei na poulane psigio !!! :woohoo:

genika kai egw kai o kwstas den dinoume ,ueoroume oti etsi epibrabeboume auto pou exoun brei san kerdoforo epagelma .

mono se enan ligo pio panw apo to spiti mas dinoume kathe fora giati katalabenoume oti exei anagh .

einai giro sta 55 antras ellhnas fenete oikogeniarxhs ,mhlaei omorfa kai poulaei mantilakia .phsteyoume oti exei xasei thn douleia tou se tetia hlikia kai den mporei na brei kati alo ,etsi anagastike na bgei sta fanaria .an ton deis na perpataei ektos "postou" den fenete katholou gia epeths alla san tous paterades mas .

Afrodith εχεις δικιο!!οταν βλεπω αθρωπους μεγαλους σαν τους πατεραδες μας οπως λες παντα δινω κατι,λυπαμαι και στενοχωριεμαι παρα πολυ.Θυμαμαι μια φορα ειχα βαλει τα κλαματα ενω οδηγουσα σε κατι φαναρια....

uparxei omos kai to alo.

proxthes se ena fanari plisiazei enas gerakos giro sta 60 kai panw kai me ena ufos san na tou xrostousame kai apo xthes leei "ela filaraki ...."(to upolipo den to thimame kala )

girnaei kai o antras mou kai tou lei "lathos taktikh proothishs " :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...