Μετάβαση σε περιεχόμενο

MAIEYTΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ?

Recommended Posts

:) ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ :)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ?? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΡΕΤΕ?? :dry:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ έχω αυτήν την απορία. Απ'ότι άκουσα τα δημόσια μαιευτήρια δεν παρέχουν κάτι για τα μωρά και πρέπει να τα φέρουμε όλα εμείς. Ισχύει;

ΦΟΡΜΑΚΙΑ Κ ΠΑΝΑΚΙΑ ΡΕΨΙΜΑΤΟΣ Κ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !

ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΔΕΝ 8ΥΜΑΜΑΙ (ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Η ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...)

Rubela... εγω ειναι να γεννησω στο Αττικο...ειναι και αυτο Δημοσιο, οποτε λογικα θα ισχυουν τα ιδια....Θελουν τα παντα για το μωρο...σεντονια...πανες(για καθε ενδεχομενο ελλειψεων-ετσι μου ειπαν)φορμακια, εσωρουχα, κρεμες...και φυσικα τα παντα για σενα!!!!! Δεν ξερω αν σε βοηθησα...αλλα σε 1 μερες που εχω νοσοκομειο για υπερηχο παλι και παρω την λιστα θα σε ενημερωσω -ελπιζω πιο επισημα!!!!

Ρουμπι ...μου τι κανεις?ετοιμαζεσαι?marygeo..κοντευετε και εσεις ε?Κοριτσια το πιστευετε οτι εγω παρολο που γεννησα στο Ελενας(πριν 10 χρονια βεβαια)δεν θυμαμαι..ΤΙΠΟΤΑ!!αντε με το καλο να παρετε αγκαλιτσα τα μωρα σας!!θελουμε να μας πειτε τις εμπειριες σας απο το Ελενας!!

marygeo...τον Κανακακη τον βλεπεις ακομα??

ΦΙΛΙΑ πολλα στις κοιλιτσες σας!! :kiss::kiss::kiss:

Από την κλινική που γέννησα μου είχαν δώσει μια κάρτα

με τα απαραίτητα που πρέπει να έχει κάποια όταν πάει να γεννήσει.

ΜΗΤΕΡΑ:

1. Ρόμπα

2. Νυχτικά (καλό είναι να έχουν κουμπάκια μπροστά για να θηλάζεις)

3. Εσώρουχα

4. Παντόφλες

5. Σουτιέν Θηλασμού

6. Επιθέματα στήθους

7. Πετσέτες Μπάνιου

8. ---''--- προσώπου

9. Σαπούνι, σαμπουάν,

10. Βούρτσα μπαλιών

11. Απαραίτητα για τη στοματική σου υγιεινή

12. Κουτί χαρτομάντιλα

13. Σερβιέτες γέννας

14. Bebedine Solution

15. Κρέμα για τις θηλές.

ΜΩΡΟ:

1. Φανελίτσες (ολόσωμες)

2. Σεντονάκια – πάνες για το τύλιγμα του μωρού

3. Ολόσωμα κορμάκια

4. Καλτσάκια

5. Πετσέτες μπανιου

6. Κουβερτουλα

7. Πακέτο πάνες

8. Κρέμα συγκάματος

9. Γαλάκτωμα

10. Ψαλιδάκι νυχιών

11. 2 μικρά μπιμπερον

12. 2 πιπίλες

13. bedadine solutiοn

14. Σαμπουάν - αφρόλουτρο για βρέφη (εγώ πήρα fissan bangeto)

και κάτι από μένα !

Καλό θα ήταν να πάρετε κ καλλυντικά για μακιγιάζ (για να βγείτε ωραία στις φωτογραφίες - κάμερα)

και ένα liposan για να μην στεγνώνουν τα χείλη από τις συνεχείς αναπνοές.

Καλή λευτεριά!!

bell καλε ολα αυτα!!! :blink: οπως ειπαι και η ρουμπελα μονο το κρεβατακι δεν θα φερουμε μαζι! :laugh: :laugh: καταλαβα θα σκασω με καμια βαλιτσα το καλοκαιρι στο νοσοκομειο!! :laugh: :laugh: :laugh:

ρουμπελα με το καλο το μωρακι σουυυυυ!!! 10 βδομαδουλες εμειναν βλεπω στο τικερακι! :woohoo: με το καλοοοοο!!! :kiss:

θα symfvnhsv kai egv me thn prolaleisasa bell οπα συγνωμη λαθος.....κοριτσια μου και εγω μια απο τα ιδια....εχω ετοιμασει βαλιτσες μια για μενα και μια για τον μπεμπουλη μου τα εχω βαλει ολα αυτα που λεει εκτος απο κρεμα γαι τις θηλες....και ξεχασα να παρω και δεν ξερω τελικα χρειαζεται?????κατα τα αλλα και εγω σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω στα γιαννενα βεβαια αλλα και εδω δεν σου παρεχουν τιποτα...τα παιρνεις ολα απο μονη σου....με το καλο σε ολες μας......ολα να μας πανε καλα.....

ruby καλησπερα!ηρθε η ωρα?σου χα στειλει μια λιστα με αυτα που χρειαζοσουν?ε...σβησε τη λιστα :P γενησα πριν ενα μηνα στο ελενα,για το παιδι ΔΕΝ χρειαζεται απολυτως τιποτα (περα απο αυτα που θα βαλει στην εξοδο). δεν νομιζω να επαιξε ρολο το οτι ημουν σε μονοκλινο πρωτη θεση :dry:

στο γιο μου 18 μηνες πριν παντως φοραγα δικα μας ρουχα,αλλα κ παλι τα ειχαν ολα αλλα μπορουσα να τον ντυνω με δικα του,τωρα μια φορα επιχειρησα να βαλω στην κορη μου δικο μας φορμακι (ειχα λυσσαξει να βαλει ροζ!!!) και μου εκαναν παρατηρηση,το αλλαξαν με δικο τους ρουχο.

...για σενα νομιζω η λιστα της bell σε καλυπτει (στην κρεμα για τις θηλες θα σου προτεινα purelan της medela,αυτη μου συστησαν οι μαιες).Αν θυμαμαι καλα θα κανεις καισαρικη?τοτε να χεις σιγουρα νυχτικο μαζι σου για την πρωτη μερα που θα χεις καθετηρα,και ολα σου τα μπλουζακια να χουν κουμπακια για να θηλαζεις με ευκολια ;)

bell δεν βαζουμε betadine στα μωρα...μονο καθαρο οινοπνευμα στον αφαλο,απο οτι θυμαμαι η παιδιατρος μας ειχε τονισει οτι δεν θα βαλουμε ιωδιο στο μωρο,και στο μαιευτηριο ποτε δεν τους εβαλαν ιωδιο ,ειχαν καθαρο οινοπνευμα για τον καθαρισμο του αφαλου.

Κορίτσια Καλησπέρα

Η γυναίκα μου γέννησε πριν 12 μέρες στο μαιευτήριο Έλενα

Παρόλου που και εμείς φτιάξαμε μία ολόκληρη βαλίτσα για το μωρό,,,,δεν χρειαστήκαμε τίποτα.Και πάνες σου δίνουνε άφθονες και ρούχα

Δεν ξέρω όμως εαν παίζει ρόλο γιατί εμείς κλείσαμε στα lux στον 5 όροφο(μονόκλινα)

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!

Ότι πληροφορίες χρειάζεσται για το Έλενα ...στην διάθεση σας

g145 έγραψε:

Κορίτσια Καλησπέρα

Παρόλου που και εμείς φτιάξαμε μία ολόκληρη βαλίτσα για το μωρό,,,,δεν χρειαστήκαμε τίποτα.Και πάνες σου δίνουνε άφθονες και ρούχα

Δεν ξέρω όμως εαν παίζει ρόλο γιατί εμείς κλείσαμε στα lux στον 5 όροφο(μονόκλινα)

Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα! :woohoo:

Κι εμένα ο γιατρός μου στο Έλενα γι'αυτά τα μονόκλινα στον 5ο μου είπε. Δεν κάνουν κράτηση όμως, το ζητάς την ημέρα που κάνεις εισαγωγή. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα και να βρούμε. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ.

Εγώ πάντως λέω σε μια τσαντούλα να έχω και κάποια πράγματα για το μωρό για παν ενδεχόμενο και το πολύ πολύ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο αν δεν χρειαστούν. Πάντως είναι πολύ ευχάριστο το ότι παρέχουν τα πάντα στα μωρά όπως στα ιδιωτικά. Δεν το περίμενα!!! :woohoo:

marygeo έγραψε:

Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα! :woohoo:

Κι εμένα ο γιατρός μου στο Έλενα γι'αυτά τα μονόκλινα στον 5ο μου είπε. Δεν κάνουν κράτηση όμως, το ζητάς την ημέρα που κάνεις εισαγωγή. Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα και να βρούμε. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ.

Εγώ πάντως λέω σε μια τσαντούλα να έχω και κάποια πράγματα για το μωρό για παν ενδεχόμενο και το πολύ πολύ τα αφήνουμε στο αυτοκίνητο αν δεν χρειαστούν. Πάντως είναι πολύ ευχάριστο το ότι παρέχουν τα πάντα στα μωρά όπως στα ιδιωτικά. Δεν το περίμενα!!! :woohoo:

bebadomama έγραψε:

...για σενα νομιζω η λιστα της bell σε καλυπτει (στην κρεμα για τις θηλες θα σου προτεινα purelan της medela,αυτη μου συστησαν οι μαιες).Αν θυμαμαι καλα θα κανεις καισαρικη?τοτε να χεις σιγουρα νυχτικο μαζι σου για την πρωτη μερα που θα χεις καθετηρα,και ολα σου τα μπλουζακια να χουν κουμπακια για να θηλαζεις με ευκολια ;)

bell δεν βαζουμε betadine στα μωρα...μονο καθαρο οινοπνευμα στον αφαλο,απο οτι θυμαμαι η παιδιατρος μας ειχε τονισει οτι δεν θα βαλουμε ιωδιο στο μωρο,και στο μαιευτηριο ποτε δεν τους εβαλαν ιωδιο ,ειχαν καθαρο οινοπνευμα για τον καθαρισμο του αφαλου.

Όπως είπα , αυτή ήταν η λίστα από μια κάρτα που μου έδωσαν από την κλινική. Όσο για τον ομφαλό του βρέφους εδώ συστήνουν το octenisept sray

είναι αντισηπτικό. Το χρησιμοιούσα 4-5 φορες την ημέρα. και αφού "έπεσε ο ομφαλός για άλλες 3 μερες ακόμη από 2-3 φορές ημερησίως."

Στο 1ο μου παιδί βάζαμε bedatine. Καλώς ή κακώς έτσι μας είχαν πει στο

νοσοκομείο. Τώρα που το σκέφτομαι κακώς, γιατί επηρεάζει το αποτέλεσμα της εξέτασης του θυρεοειδούς η οποία γίνεται την 1η εβδομάδα μετά τη γγέννηση.

g145 έγραψε:

Κορίτσια Καλησπέρα

EYXΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!! ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΘΑ ΠΑΩ!!! ;););) :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...