Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Σημερα κοντευω να σκασω απο τα νευρα μου!!!

Χτες ειχανε ερθει 2 ζευγαρια συναδελφοι του αντρα μου στο σπιτι. Το ενα ζευγαρι παντρεμενο και φερανε και το παιδακι τους μαζι, 14 μηνων.

Ειχα πει στον αντρα μου να τους πει οτι βγαζουμε τα παπουτσια στο σπιτι επειδη μπουσουλαει το παιδι και τα χαλια ως γνωστον..δεν σφουγγαριζονται.

Η κοπελα απο το ανυπαντρο ζευγαρι μπηκε μεσα φορτσατη, πατησε το χαλι ωραιοτατα και της λεει ο δικος της να βγαλει τα παπουτσια της. "Α ναι , το ξεχασα" λεει και παει και τα βγαζει στραβωμενη. "Μουσουλμανοι εισαστε και βγαζετε τα παπουτσια"λεει γελωντας. Δεν μιλαω εγω.

Καθομαστε ολοι ωραια και καλα, εγω με τη μαμα του μικρου ασχολουμαστε με τα μωρα αφου τους εχω φτιαξει σε ολους καφεδες κτλ.

Η αλλη βγαζει τσιγαρο, το αναβει (δεν την ειδα) και μου ζηταει τασακι!!!! Της λεω οτι εχει στη βεραντα και να παει εξω να καπνισει αν θελει. Γυρναει και λεει στιν αντρα μου "Κι εσυ ολη μερα αυτα εχεις, να βγαινεις στο μπαλκονι να καπνιζεις?Καταλαβα δηλαδη κανω παιδια σημαινει ζω σαν φυλακισμενος!!" Με κοιταει καλα καλα η αλλη μαμα, δεν μιλαω εγω παλι.

Παιζανε τα μωρα, ειχανε παρει τα παιχνιδια της μικρης που κανουν μουσικουλες και γινοτανε χαμος! "Πω πω ζαλιστηκα, που ειναι το off?" Λεει η αλλη μαμα "να κατσε να κλεισουμε τη μουσικη, οντως χαμος γινεται" και απανταει η αλλη "οχι,τα παιδια εννοω αν εχουν κουμπι που να κλεινουνε".Συνεχιζω να μην μιλαω.

Λεγαμε εμεις με την αλλη τη μαμα για τα παιδια, τι κανουνε, τι τρωνε κτλ,αυτα ειχανε παρει κατι κουβαδακια με κυβους και τους κοπαναγανε και τοτε λεει παλι αυτη "Πω, πω ειλικρινα μου εχουνε παρει το κεφαλι, που ειναι αυτος ο Ηρωδης οταν τον χρειαζεσαι?".

Αυτο ηταν. Γυρισε ο διακοπτης. Κοιταω τον αντρα μου. Δεν μιλαει. Κανεις δεν μιλαει. Αυτη γελαει. Της λεω λοιπον "Σε παρακαλω παρε τα πραγματα σου και σηκω φυγε απο το σπιτι μου τωρα." Κοκκαλο ολοι. Μου λεει αυτη "ΤΙ?"(με υφος!!) Της λεω "Αυτο που ακουσες". Σηκωνεται, κατακοκκινη, παιρνει πραγματα και γυρναει και λεει στον αντρα μου "Δεν παει καλα αυτη!"

Και μετα πεφτει λογοκρισια. Το τι ακουσε δεν περιγραφεται...

Το καλυτερο ποιο ειναι? Οτι τα ακουσα μετα εγω απο τον αντρα μου! Οτι τον εκανα ρεζιλι λεει στους συναδελφους του!!! Αφου κοιμηθηκε το μωρο του εριξα ενα στολισμα και εκεινου και ηρεμισα!!! Αν ειναι δυνατον!!!ΚΑι τι να εκανα δηλαδη? Να της ελεγα μπραβο??? Που ηρθε μεσα στο σπιτι μου να μου πει που ειναι ο Ηρωδης που εσφαζε παιδια επειδη την ενοχλουσε το παιδι μου?????????????????????????????????????????????

Και μετα να με πει και "αυτη"????????????????????????????????????????

Πειτε μου.Εχω αδικο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κοιτα....αδικο δεν εχεις καθολου!!!αλλα ας πουμε εγω δεν θα μιλουσα καθολου και πολυ απλα δεν θα τους ξανακαλουσα;)....oute egw na xalasw tin zaxarenia mou oute me ton antra mou....giati ola ayta pou eipes egw se katanow oi antres omws OXI...kai twra o antras sou ontws niwthei oti ton prosbales kai oxi stin karia alla ston sinadelfo tou...

pwpwpw poli xalia bradia pantws

Ίσως το ότι την έδιωξες ήταν λόγο ακραίο...

Απαντήσεις του στυλ "όταν θα κάνεις και συ με το καλό παιδιά θα δεις ότι δεν είναι έτσι" ακούγονται καλύτερα και αποστομώνουν.

απ την άλλη δεν σε κατακρίνω που νευρίασες με την αγένειά της.

αυτό με τον Ηρώδη "χαριτολογώντας" το έχουν πει κ σε μένα, αλλά όταν

είδαν να μην απαντώ το σταμάτησαν. κατάλαβαν δηλαδή ότι ενοχλήθηκα, σε αντίθεση με τη "φίλη" σας.

χαχαχα!!!

ΚΑΤΚΑΤ σε βρισκω φοβερη.,...εγω δεν θα το εκανα...το τακτ θα με φαει

πραγματικα πολυ εκνευριστικη

ειναι αγενεσταστη..και κατα την γνωμη μου καλα την εκανες.

Δεν εχει κανενα δικαιωμα να φερεται ετσι στο σπιτι σου, και στο σπιτι σου θα υπιδεχεσαι και θα φιλοξενεις ανθρωπους που σε σεβονται εσενα και την οικογεννεια σου.

Τετοια σημπεριφοαρ μονο σεβαστο προς το προσωπο σου δεν δηλωνει, καια υτο ακριβως να πεις και στον αντρουλη σου- μα καλα ολοι οι αντρες βρε παιδι μου ιδιοι ειναι-

Αφου αυτη δεν σεβεται εσενα, αυτον ΚΑΙ το παιδι σου..εσυ γιατι να εισαι ευγενικη μαζη της

Όχι δεν έχεις άδικο!Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι καλόν είναι να μη μπλέκουν μαμάδες με μη μαμάδες. Δύσκολα μια μη μαμά θα κάτσει να αντέξει όλα αυτά που λένε οι μαμάδες. Είναι τελείως έξω απ΄τη λογική και τον τρόπο ζωής της. Βέβαια και η συγκεκριμένη πολύ ανάγωγ ρε παιδί μου. Πώς προσβάλλουν έτσι οι άνθρωποι? Με τι άνεση εκτοξεύουν τέτοιους χαρακτηρισμούς? Εμένα βέβαια δεν θα με προβλημάτιζε αυτή, αλλά η στάση του άντρα μου. Σηγνώμη όχι και να την υπερασπιστεί!

Καλά είσαι τ-ρ-ο-μ-ε-ρ-ή!!!

Καλά της έκανες... Της χρειαζόταν! Δεν θα κάνει παιδιά, εύχομαι να το βρει μπροστά της να καταλάβει την γλύκα...

Επίσης μπράβο για το θάρρος αου! Εγώ δεν θα μπορούσα να την διώξω, είμαι πολύ μαλθακός άνθρωπος σ΄αυτά. Μάλλον δεν θα μιλούσα και σιωπηλά θα κατηγορούσα τον εαυτό μου που δεν έπραξα όπως έπρεπε. Φαντάζομαι την αμηχανία όλων σας όταν θα έφυγε.

εγώ θα είχα ήδη απαντήσει από την στιγμή που άναψε τσιγάρο!!!

και βέβαια σε όλα τα άλλα σχόλιά της!!!!, και από τις απαντήσεις μου θα είχε ήδη φύγει από μόνη της!! ;)

και ναι καλά έκανες που την έδιωξες...άστην ευχή πια....καλεσμένοι και δεν σέβονται τους οικοδεσπότες!!!! μου την δίνουν τέτοιου έδους άνθρωποι!!! :angry:

Πω πω τα χω παρει τωρα...καλα τι γυναικα ηταν αυτη?αν ειναι δυνατον!Εχεις απολυτο δικιο κοριτσακι!!!!!Πως να μην της μιλησεις ετσι,απο τα ρουχα σου σε εβγαλε...Πραγματικα δεν ξερω και εγω τι θα εκανα...σθνηθως δεν μιλαω αλλα αυτο παρα ηταν.

DRAMA Η ΒΡΑΔΙΑ .΄..

ΕΓΩ ΔΕΝ 8Α ΤΗΝ ΕΔΙΩΧΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ 8Α ΜΕ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕ ΚΙΟΛΑΣ !

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ JOVVANA ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ Κ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ , ΑΝ ΟΧΙ ? 8Α ΒΓΕΙ Κ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ! ΔΕΝ 8Α ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ!

ΗΡΕΜΙΣΕ ΤΩΡΑ !

επίσης να προσθέσώ ότι δεν είναι απαραίτητο

να έχεις παιδιά για να μην καπνίζεις μέσα στο σπίτι.

Εμένα αυτή η τσιγαρίλα που μένει πάνω στις κουρτίνες

κ τα επιπλα με ενοχλέι αφάνταστα. Και τα παιδιά να μην έχω στο σπίτι,

όποιος θέλει να καπνίσει, έχουμε ωραιοτατη τραπεζαρία στο μπαλκόνι.

Δεν πα να κάνει κ -15, μπορει να βγει εξω κ να καπνισει οοοοοοσο θελει.

"Α ναι , το ξεχασα" λεει και παει και τα βγαζει στραβωμενη. "Μουσουλμανοι εισαστε και βγαζετε τα παπουτσια"

- ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ?? ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΦΑΤΕ?!

"Κι εσυ ολη μερα αυτα εχεις, να βγαινεις στο μπαλκονι να καπνιζεις?Καταλαβα δηλαδη κανω παιδια σημαινει ζω σαν φυλακισμενος!!"

-ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ!

"Πω πω ζαλιστηκα, που ειναι το off?" "οχι,τα παιδια εννοω αν εχουν κουμπι που να κλεινουνε"

-ΤΡΙΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΦ..ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ?

"Πω, πω ειλικρινα μου εχουνε παρει το κεφαλι, που ειναι αυτος ο Ηρωδης οταν τον χρειαζεσαι?"

-ΣΤΗΝ ΠΥΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ?

"Δεν παει καλα αυτη!"

-ΑΦΤΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΟΥ

bell έγραψε:

επίσης να προσθέσώ ότι δεν είναι απαραίτητο

να έχεις παιδιά για να μην καπνίζεις μέσα στο σπίτι.

Εμένα αυτή η τσιγαρίλα που μένει πάνω στις κουρτίνες

κ τα επιπλα με ενοχλέι αφάνταστα. Και τα παιδιά να μην έχω στο σπίτι,

όποιος θέλει να καπνίσει, έχουμε ωραιοτατη τραπεζαρία στο μπαλκόνι.

Δεν πα να κάνει κ -15, μπορει να βγει εξω κ να καπνισει οοοοοοσο θελει.

Συμφωνώ απόλυτα!!!!

και εκνευρίζομαι που δεν ρωτούν: "μπορώ να ανάψω ένα τσιγάρο?"! το θεωρούν δεδομένο ότι και καλά επιτρέπεται!!!! :angry:

bell ο γείτονάς μας καπνίζει πούρο και βγαίνει στον κήπο και ο καπνός έρχεται σε μας και πάντα κλείνω τα παράθυρα! τι θα γίνει τώρα το καλοκαιράκι που θα καθόμαστε έξω? μιλάμε για πολύ άσχημη μυρωδιά!!!!

Argi έγραψε:

bell έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα!!!!

και εκνευρίζομαι που δεν ρωτούν: "μπορώ να ανάψω ένα τσιγάρο?"! το θεωρούν δεδομένο ότι και καλά επιτρέπεται!!!! :angry:

bell ο γείτονάς μας καπνίζει πούρο και βγαίνει στον κήπο και ο καπνός έρχεται σε μας και πάντα κλείνω τα παράθυρα! τι θα γίνει τώρα το καλοκαιράκι που θα καθόμαστε έξω? μιλάμε για πολύ άσχημη μυρωδιά!!!![/quote:te03lr0f]

ε.. ενταξει.. δεν μπορεις να του απαγαγορεψεις να καπνιζει στον κηπο του! αλλα για το σπιτι μεσα ειμαι κάθετη! Α! με έχουν ρωτησει και το κορυφαιο: "τα τασακια γιατι τα έχεις? για να μη χαλ'ασεις το σετ απ τα κρυσταλα?"

Κοιτα εμενα με τοση αγενια ποτε δεν φερθηκε κανενα σπιτι μου

Αλλα παντα οταν καποιος ερχετε τον υποδεχομαι με τις παντοφλες στο χερι...το νοημα το πιανουν ΠΑΝΤΑ!!!!

Αλλα και μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει τασακι για δειγμα.

Στο μπαλκονι εχω τραπεζακι πολυθρονα κλπ κλπ

Αλλα ποτε και κανενας δεν εχει φερθει ετσι..μα ποτε...ουτε γι'αστειο που καμια φορα μπορει να καθομαστε μαμαδες και να λεμε βλακιες

Αλλα βρε κοριτσια και εγωα πο τις φιλε ςμου τελευταια εκανα παιδι.

Οταν πηγενα σπιτι τους δεν πηγαινα ποτε αργα απογευμα για να μην διαταραξω την ρουτινα του παιδιου, εννωειτε εβγαζα παπουτσια επλενα χερια κλπ...ειναι θεμα παιδιας..και η συγκεκριμενη "κυρια" δεν εχει παιδια...

Οσο για το αν θα σου συρει τα εξαμαξης στην δουλεια του συζηγου..αντι να ειναι ετσι χαλβας...σορυ κι'ολας...αλλα και ο δικος μου τα ιδια κανει και τον στολιζω- επρεπε αυτος πρωτος και ειδικα αφου ειναι δικη του συναδελφος να την βαλει διακριτικα στην θεση της

Άπαπαααα τι γλωσσού καλέ. Να σου πω την αμαρτία μου να την έδιωχνα δε θα το τολμούσα αλλά ότι θα της απαντούσα καταλλήλως πάντα με το χαμόγελο και με το καυστικό-ειρωνικό μου χιούμορ που με διακατέχει σε τέτοιες στιγμές. Κάνει τον άλλον να ντραπεί αλλά να μην μπορεί να θυμώσει γιατί το λέω χαμογελώντας (χεχεχε).

Όσο για τα παπούτσια έχω μονίμως ένα ζευγάρι αθλητικά έξω από την πόρτα οπότε όποιος έρχεται το πιάνει το νόημα αλλά και να μη το πιάνει επειδή τα χαλιά είναι καίνούργια και πεντακάθαρα τους το λέω (πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση) και δε με παρεξηγεί κανείς. Εδώ εγώ με το που πάω σένα σπίτι και παιδιά να μην έχουν τα βγάζω τα παπούτσια μου από σεβασμό στη δόλια νοικοκυρά που παλεύει να φέρει βόλτα ένα σπίτι.

Το τσιγάρο απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ μες το σπίτι και το μπαλκόνι έχει ένα ωραιότατο καθιστικό με τασάκι. Πάλι κανείς δε λέει τίποτα. Άμα ο άλλος είναι λογικός άνθρωπος δε στραβώνει με τέτοια. Αν πας στης πεθεράς μου το σπίτι εκεί να δεις κανόνες που έχει. Εκκλησία είναι το σπίτι. Συμορφώθηκα γιατί είναι το σπίτι της και κουμάντο κάνει αυτή.

Για να είμαι ειλικρινής από την μεριά της μέλλουσας μαμάς (που σημαίνει οτι δεν έχω ακόμα ευαισθησίες μανούλας και μάλλον είναι ακόμα στην άλλη κατηγορία), δεν θα σκεφτόμουν ποτέ από μόνη μου να βγάλω παπούτσια σε επίσκεψη.Αν βέβαια μου το ζητούσαν θα το έκανα (και θα καταλάβαινα οτι είναι για το μωρό).Στο θέμα τσιγάρο όμως νομίζω οτι είναι πια θέμα ευγένειας - είτε υπάρχει παιδί ,είτε όχι - ο επισκέπτης να ρωτήσει τουλάχιστον.Αν υπήρχε παιδί ίσως να μην ρώταγα καν και να έκανα υπομονή ή να πήγαινα έξω μόνη μου.

Οι άντρες ίσως να μην καταλαβαίνουν τόσο πολύ αλλά εμείς οι γυναίκες οφείλουμε να είμαστε πιο ευαίσθητες σε τέτοια θέματα! :angry:

καλα εισαι ΘΕΑ! Αφου της ειπες και ευγενικα να φυγει παλι καλα εγω μπορει να την πεταγα απο το μπαλκονι αλλα παλι για φαντασου θα σε κατηγορουσαν για ζωωοκτονια γιατι αυτη ειναι χειροτερη απο ζωο .Απορω με το θρασος της και δνε λεω για μονο για τα παππουτσια αλλα για ολο το σκηνικο και πειτε μου εσεις αυτη τη γυναικα τη θεωρειτε καταλληλη για μανα; Εγω παλι οχι γιατι οταν μιλαει ετσι για τα παιδια σαν να ειναι αντικειμενα και δνε σεβετε γιατι να την σεβαστω εγω ; και καλα εκανε και τα εχωσες στον αντρα σου αλλωστε οι κακκες συνανστροφες πρπει να κοβνται .Το άλλο ζευγαρι τη εκανε ; εμεινε ; εφυγε ;πες μας θελω πληρη περιγραφη!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Δε θα την έδιωχνα από το σπίτι, αλλά θα της απαντούσα αναλόγως.

Μα γιατί δεν τυχαίνει κάποια τέτοια κουλή σε μένα? Όλοι οι φίλοι-γνωστοί μου ή του άντρα μου που έχουν έρθει σπίτι μας έχουν συμπεριφερθεί άψογα! Με παιδιά ή και χωρίς.

Μπράβο! ;)

Σε ζηλεύω πραγματικά για την αντίδρασή σου γιατί σκέφτομαι αν μου τυχαινε εμένα θα την έτρωγα στη μάπα και μετά θα το σκεφτόμουν για μέρες πως δεν την έδιωξα.

Δεν μου χει τυχει ευτυχώς και απορώ πως υπαρχούν τέτοιοι άνθρωποι.Και επείδη υπάρχουν μόνο με συμπεριφορές σαν τη δική σου μπαίνουν στη θέση τους!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...