Μετάβαση σε περιεχόμενο

Mία στιγμή που φοβηθήκατε πολύ....

Recommended Posts

Είμαι γενικά ψύχραιμος άνθρωπος αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμες στη ζωή μου που πραγματικά φοβήθηκα πολύ!

1)Οταν 20 χρονών είχαν βγει με φίλους έξω οι γονείς μου και ξαφνικά έρχεται μια γυναίκα απ τη παρέα να μας πάει με τις αδελφές μου στο νοσοκομείο,γιατί λέει ο μπαμπάς μου είχε ζαλιστεί!

Δεν το πίστεψα!Μου φάνηκε περίεργο νυχτιάτικο να μας τραβάνε στα νοσοκομεία μόνο για μια ζαλάδα!Ημουν σίγουρη οτι θα έβλεπα το

μπαμπά μου νεκρό!Τελικά είχε πάθει αιμοραγία στομάχου και είχε λυποθημήσει! ;)

2)Οταν στο ταξίδι του μέλιτος είχαμε πάει το ski dubai και έβλεπα κάτι παιδάκια να κυλούν σε μια τσουλήθρα από πάγο!Μου φάνηκε πανευκολο και ειπα να δοκιμάσω! :blink:

Μη γελάσετε,αλλά ήταν τόσο μεγάλη η τσουλήθρα,με στροφές και πάνω στον πάγο πήγαινες με χίλια!!!!!Μου κόπηκαν τα πόδια!!!!!Τα έκανα πάνω μου!!!!!Από το φόβο και τη φόρα που είχα,ήθελα να φωνάξω "βοήθεια" ή "σταματήστε" και δεν έβγαινε η φωνή μου!!!!!Εκανα να συνέλθω μέρες! :woohoo: :laugh: :laugh:

Και η πλάκα είναι που στο τελειωμα της διαδρομής υπήρχε φωτογράφος που απαθανάτιζε τη στιγμή!!!!Αμα δείτε το ύφος μου θα καταλάβετε!!!!!

3)Οταν 9 μηνών έγκυος μας τράκαρε μία μ@λ@κω που έκανε όπισθεν χωρίς να βλέπει και βούλησε όλη την πόρτα του συνοδηγου που καθόμουν εγώ!!!!!Περιττό να σας περιγράψω τι άκουσε όταν συνήλθα και είδα οτι δεν έχει πάθει τίποτα το μωρό μου......Μόνο κάτι γρατζουνιές στα χέρια απ το σπασμένο τζάμι είχα!!!! :angry:

4)Οταν την επόμενη μέρα από το ατύχημα(9 μηνών έγκυος)πήγαινα με τον άντρα μου για καφεδάκι στο 5 επι 5 που δουλεύει και κάποιος που έπαιζε εκεί ποδόσφαιρο πέθανε επειδη του γύρισε η γλώσσα! :(

5)Οταν ένα βράδυ άκουσα τον μικρό μου να βήχει και μετά το χαρακτηριστικό βρόγχο που δηλώνει οτι δε μπορούσε να πάρει ανάσα!

Για πότε πετάχτηκα πάνω και βρέθηκα στο δωμάτιό του,ούτε εγώ ξέρω!Ενιωσα σα να πέταγα!!!!!!Ευτυχώς τον έβαλα να καθίσει και του πέρασε!Δε ξέρω τι ήταν και δεν επαναλήφθηκε! :ohmy:

Αυτά από την πολυτάραχη ζωή μου!!!! :silly: :silly: :silly:

Σόρυ για το μεγάλο ποστ! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Otan irthe i wra na mouz kanoun oliki narkwsi gia tin kesariki giati den me "epiase" i episkliridios...fobithika mipws den ksipnisw

Otan oi giatroi mas anakinosan oti o mikros mou 4 minwn tha ekane epembasi sto kefali

Otan oi giatroi mas anakoinosan oti o mikros tha kanei 2h kai 3h epembasi sto kefali...

Einai oti xeirotero exw zisei na perimenw to paidi mou 3 fores gia wres ekso apo tin porta tou xeirourgeiou...an ontos isxiei ayto pou lene xaneis xronia apo tin zwi sou...mmmm liga mou emeinan. :unsure:

Kai twra o megaliteros fobos mou einai na min pathw kati kai afisw to paidi mou xwris mama kai...to na kanw allo paidi :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ!!! ΈΣΚΑΣΕ ΤΟ 1ο ΔΌΝΤΙ! Δεν το πιστεύω!!! Πως είναι δυνατόν τόσο γρήγορα;;; 4,5 μηνών είναι ακόμα!!!
    • Μακάρι να βγουν καθαρες οι εξετασεις κοριτσι μου να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η μικρή Ωωω 14 χρόνια ;;; Μπράβο σας κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι να είστε !!! Όλα τα δεκαρια Μαζεμένα 😂 εύκολη ημερομηνία την θυμάσαι 
    • Ναι είναι δύσκολο όντως! Ευχομαι κ να μην χρειαστεί να το κανεις πραγματικά!! Πολύ εύκολα μπορεί να επιμολυνθει το δείγμα είναι η αλήθεια γι'αυτο ζήτησε κ με κουτάκι τώρα. Αντε να δούμε πως🙄 Ας είναι βέβαια αρνητική η καλλιέργεια ναι χαλάλι ο κόπος που θα κάνουμε! Ευχαριστουμε πολυ πολύ! Παντρεμένοι κλείσαμε 8 χρόνια φέτος, μαζί όμως είμαστε 14. 10/10/10 κάναμε σχέση!!
    • Μερικες φορες βγάζω λίγα υγρά , λέω λες να έρθει ; αλλά μπα τίποτα ακόμα  Στην πρωτη μου ήρθε μέσα Ιανουαρίου στους 4,5 μήνες μετά την γέννα τώρα δεν ξέρω θα φανεί  εγω να πω την αλήθεια θέλω να έρθει θέλω να μπω λίγο σε μια σειρά να κάνω και τις εξετάσεις μου.. (παπ αίματος ) με τις επαφές έτσι και έτσι και εγώ πιστεύω αν έρθει η περίοδος κάπως θα αυξηθεί και η όρεξη 🫣
    • Ωχ να πάρει είναι δύσκολο να συλλέγεις ούρα από μωρό δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι κάτι να μην κάνεις σωστά δεν θέλει πολύ για να μην βγουν σωστά τα αποτελέσματα των εξετασεων ευτυχως δεν σου έκανε πυρετό το εμβόλιο  κάνε μια επανάληψη μήπως και βγουν καθαρές οι εξετάσεις της ποτε δεν ξέρεις  να ζήσετε κορίτσι μου πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι να είστε αγαπημένοι με υγεία να χαίρεστε την οικογένεια σας πόσα χρόνια μετράτε ; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...