Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ...

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου, τι μου κανετε?

Να σας πω τι μου συνεβη και εχω βγει απο τα ρουχα μου...Μιλουσα με ατομο απο το αμεσο οικογενειακο μου περιβαλλον για τα μωρα μας και δεν ντραπηκε να μου πει καταμουτρα οτι ο γιος μου ''ε, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο, εντελως συνηθισμενος, δεν ειναι ασχημος, δεν λεω, αλλα ουτε για διαφημιση δεν θα τον επαιρναν, ενω το δικο μου το κουκλι θα με κυνηγανε για κατι τετοιο, μοντελο θα το κανω. Μη στεναχωριεσαι μωρε, αν εισαι τυχερη, ισως σου μοιασει το επομενο''...

Να σημειωσω οτι εγω ειμαι ανοιχτοχρωμη με γαλανα ματια και ο γιος μου καστανος με καστανα ματια, εχει παρει απο τον μπαμπα του. Το δικο της ειναι ξανθο και γαλανοματικο.

Μπορω να ακουσω τα σχολια σας???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κουκουβα κουκουβααααααα

παρεπιπτοντως επειδη εχω κανει διαφημιση...πες στα παιδακια κοιτανε την τσαχπινια τους και οχι αν ειναι ξανθο με γαλαζια ματια!

επισης εξηγησε της οτι αν τραβολογαει το παιδι της σε τετοια θα το κανει δυστυχησμενο...αν δηλαδη ειναι πιεστικη με το παιδακι!

συγγνωμη που το λεω αλλα για να σκεφτετε ετσι...σημαινει οτι θα το τραβολογαει πολυ για τετοια οποτε κριμα το νινακι το γαλαζοματικο....

οσο για το σχολιο σχετικα με το δικο σου παιδι...ΕΛΕΟΣ...δε περιγραφω αλλοοοοο

Ειπα ενα απλο του τυπου ''για μενα το παιδι μου ειναι το ομορφοτερο του κοσμου, οπως και για καθε μανα, το χρωμα των ματιων δεν ειναι κριτηριο για την ομορφια ενος παιδιου''. Συγχυστηκα ομως παρα πολυ και δεν ηθελα να τσακωθω γιατι ηταν και το παιδι μου μπροστα και δεν θελω να βλεπει καυγαδες.

Ναι, τωρα ειμαι εγκυος και αν το 2ο παιδακι μου παρει γαλανα ματια θα το αγαπαω παραπανω απο το αλλο??? Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες??? Ενταξει, θα ηθελα ενα παιδακι να μου μοιαζει και εμενα, αλλα ως εκει ομως...Το θεωρω πολυ ρατσιστικο αυτο που ειπε...Και τι παει να πει ''αν εισαι τυχερη θα σου μοιασει το επομενο'', αν ειμαι τυχερη, το παιδι μου θα γεννηθει γερο και υγιες, εγω αυτο θεωρω τυχη και ευτυχια, οχι ποιανου το γονιδιο θα επικρατησει.

Και μου εχει ξαναπεταξει στο ασχετο, ''μα να μη σου μοιαζει καθολου, τιποτα, σαν να ειναι του γειτονα'' και της λεω ''δεν πειραζει, μοιαζει του μπαμπα του και επειδη ειμαι ερωτευμενη με το μπαμπα του, εχω ερωτευτει διπλα το γιο μου''.

Νομιζω οτι εχω κρατησει ενα επιπεδο μεχρι στιγμης, αν ομως το συνεχισει δεν ξερω και εγω τι θα γινει...Ρε κοριτσια θα ειμαι υπερβολικη? Δεν θελω και να συγχυζομαι γιατι ειμαι και εγκυος!

Σας εχει τυχει κατι αναλογο?

Ραμονα μου με εκανες και γελασα!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Αληθεια, σε ποια διαφημιση εχεις παιξει? μωρε σορι αλλα δεν σε εχω δει...

χαχαχα ασε που εμμεσος ειπε και τον αντρα σου ασχημο χαχαχα, αυτα τα ατομα ειναι για λυπηση, πολυ πεζα και μονο η εμφανιση τους ενδιαφερει, δεν εχουν και κατι αλλο να δωσουν

δηλαδη αν ενα παιδι δεν ειναι ξανθο γαλανοματικο...δεν ειναι και ομορφο?????

μηπως θελει να ερθει να δει τον γιο μου???????????(χιχι πλακα κανω ως κουκουβαγια κι εγω)

κριμα ειναι τοοοοσο ματαιοδοξη!!!!!!!!!!!

bebadomama η κοπελα δεν ειναι γνωστη μου, αν ηταν δεν θα ασχολιομουν καν με τα κομπλεξ του καθενος και θα την ειχα απομακρυνει. Δυστυχως ειναι απο το αμεσο οικογενειακο μου περιβαλλον (πιο αμεσο δεν γινεται)...

θυμασαι τη πρωτη φορα που βαλανε στην αθηνα τα ζαχαρενια σπιτακια χριστουγεννων στο συνταγμα...ε ημουν και εγω εκει!

θυμασαι στους ολυμπιακους αγωνες κατι προιοντα που διαφημιζανε...ε ημουν και εγω εκει!

θυμασαι μια διαφιμηση του οπαπ με κατι κολυμβητες που παιζανε ποδοσφαιρο πεταγωντας ενα ψαρι...ε ημουν και εγω εκει!

θυμασαι μια διαφιμηση του αλλου φαν παρκ που κοιταζανε ολοι κατι ουφο...ε ημουν και εγω εκει αλλα δεν ημουν το ουφο!χαχαχαχαχαχα

να σου πω το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν με ετρεχε η μαμα μου αλλα μονη μου της ελεγα να με παει και να ερθει και αυτη μαζι!εβλεπα τοσο δυστυχησμενα παιδακια! απαπαπαπα παναγια μου! να σου πω σκηνικα? ημασταν σε ενα στουντιο γεμματο ζαχαρωτα και εγω ημουν ενα τραλαλαλλα παιδακι και ολη την ωρα ετρωγα αυτα τα μαλακα ζαχαρωτα και ηταν ενα κοριτσακι που πηγε να φαει ενα και η μανουλα της η γλυκια της κτυπησε το χερι γιατι θα παχυνει!

μισαλοδοξια δε λεγετε αυτο?

Τί σχόλια να ακούσεις βρε μαννούλα για το άτομο. Προφανώς οτι είναι κομπλεξικό και επιπέδου δαπέδου.

Το πιο λυπηρό ομως είναι οτι έτσι θα μεγαλώσει και το παιδάκι του.

Στη θέση σου θα απαντούσα βεβαίως γιατί είμαι και ευέξαπτη.

Πιστευω ακράδαντα οτι η θρασύτητα και η αγένεια είναι συνέπειες της βλακείας.

mama_xina έγραψε:

θυμασαι τη πρωτη φορα που βαλανε στην αθηνα τα ζαχαρενια σπιτακια χριστουγεννων στο συνταγμα...ε ημουν και εγω εκει!

θυμασαι στους ολυμπιακους αγωνες κατι προιοντα που διαφημιζανε...ε ημουν και εγω εκει!

θυμασαι μια διαφιμηση του οπαπ με κατι κολυμβητες που παιζανε ποδοσφαιρο πεταγωντας ενα ψαρι...ε ημουν και εγω εκει!

θυμασαι μια διαφιμηση του αλλου φαν παρκ που κοιταζανε ολοι κατι ουφο...ε ημουν και εγω εκει αλλα δεν ημουν το ουφο!χαχαχαχαχαχα

να σου πω το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν με ετρεχε η μαμα μου αλλα μονη μου της ελεγα να με παει και να ερθει και αυτη μαζι!εβλεπα τοσο δυστυχησμενα παιδακια! απαπαπαπα παναγια μου! να σου πω σκηνικα? ημασταν σε ενα στουντιο γεμματο ζαχαρωτα και εγω ημουν ενα τραλαλαλλα παιδακι και ολη την ωρα ετρωγα αυτα τα μαλακα ζαχαρωτα και ηταν ενα κοριτσακι που πηγε να φαει ενα και η μανουλα της η γλυκια της κτυπησε το χερι γιατι θα παχυνει!

μισαλοδοξια δε λεγετε αυτο?

Ωστε εισαι σταρ, εεεεεε?

Ποσο λυπαμαι για τα παιδακια αυτα...

Υ.Σ σου εχω στειλει ενα πμ.

οχι καλε δεν ειμαι καμμια στααααρ!χαχαχαχα πηγαινα μονο στην ομαδα που ηταν κομπαρσοι ωστε να μπορει η μαμα μου να ειναι σε οοοολες τις σκηνες να επιβλεπει!χαχαχαχα μια φορα που μου ζητησαν να παω θεσσαλονικη για μια εκθεση η μαμα το μονο που εκανε ηταν να κουνησει το δακτυλο της! κακακακα μου εκοψε την καρριερα μου! μαλλον θα καταλαβε οτι δεν ειχα γαλαζια ματια!

σισσιω μαμοτο τις μπερδευω τις λεξεις αυτες! αλλα νομιζω πιο ωραια ακουγεται αυτο το μακακια στον εγκεφαλο!!!

Άντε ρε μυαλό που κουβαλάνε ορισμένες! :blink:

Α, να σου πω? Δε θα της απαντούσα καθόλου... Η σιωπή της ανωτερότητάς μου προς απάντησή της...

ελεος δηλαδη ποσο οργια και σουργελα ειναι ολα αυτα τα ατομα! ακους εκει..δεν ειναι ομορφο σαν το δικο μου! μπουααααχαχαχα εγω αν μου το ελεγε αυτο δεν ξερω τι θα εκανα...μαλλον θα πεθαινα απο τα γελοια...ή θα πηγαινα τουαλετα να βαλω τα κλαμματα απο τα νευρα μου για να μην ταραξω το παιδι μου με φωνες και τσαμπουκαδες :dry:

Ναι, και εγω θα εκνευριζομουν πολυ!

Μια φιλη μου πενευεται για την "ομορφια" και την "τσαχπινια" της κορης της και εκνευριζομαι.

Αλλα τι να πεις, εχει ο καιρος γυρισματα και καποια μερα θα της την ελεγα αναλογως!

Ποτε μου δεν ειπα οτι τα παιδια μου ειναι κουκλια, κι ας ειναι! :P :laugh:

Δεν ζηλευω τετοιες καταστασεις!

Μονο λυπαμαι!

Εγώ θα πώ κάτι άλλο: Όταν έχεις τέτοιους φίλους τι να σου κάνουν οι εχθροί;

μπορεί να μην της έλεγα κ τίποτα, αλλά διακριτικά να ξέκοβα.

Σας βάζω να δείτε τα παιδάκια μου. Κουκουβά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...