Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 87
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ

αχ αντε αντε πραγματικα μετραω τις μερες!

θα εχω και το λαπτοπ μαζι να ανεβαζω φωτογραφιες ! χαχαχαχα

το μονο που σκεφτομαι ειναι οι 13ωρες στο καραβι!παναγια μου! ευτυχως μενουμε κοντα στο λιμανι του πειραια...!χιχιχι

Δημοσίευση

3ευτυχισμενηηηη την λεξη ακριβα πρεπει να την αποβαλω απο το μυαλο μου...με τρομαζει!! ουααααααα

ουαααα ουααααααααα

αληθεια τι ειναι αυτο με τις πεταλουδες??? εχει πολλες πεταλουδες εκει?εκει γεννιουντε?

για μενα πεταλουδα=καμπια και τωρα το σκεφτηκα και λιιιιγο τρομαζω!!

Δημοσίευση

Γεια σου μαμά χήνα!Εγώ είμαι από Ρόδο!!! Κ είναι τέλεια εδώ!!!Ολόκληρο το νησί είναι ένα αξιοθέατο κ για να το περιηγηθείς χρειάζονται μέρες!!! Γι΄αυτό θα σου πω μερικά μέρη που πρέπει να πας όπως,η παλιά πόλη,η Λίνδος,η ιαματικές πηγές της Καλλιθέας,οι πεταλούδες,οι επτά πηγές,ο προφήτης Ηλίας,το Μόντε Σμίθ,κτλ......Κ άν θες βρισκόμαστε κιόλας!! α κάτι άσχετο ο πιοτό γύρος είναι τώρα 2.20!

Δημοσίευση

χαχαχα οποτε να φαμε γυρο εκει δηλαδη!!!

ζειν θα συναντηθουμε και με καποιες αλλες κοπελες αν θελεις να ερθει και εσυ στη παρεα!!!!!!!

εμεις θα κατσουμε 4μιση μερες...λες να φτανουν?

πωπω ειμαι πολυ ενθουσιασμενη!!!! σε ευχαριστωωωωω!!!!

υγ καλως ηρθες στο τρελο παρεακι μας κοριτσουδιιιι

μπες στο "συνεντευξη απο σενα" να σε γνωρισουμε κιολας!!! ειναι στη κατηγορια νεα μελη!!!

Δημοσίευση

θα το θελα πολύ να σε δω,αν βέβαια τα καταφέρω με τα μικρά.. αν κ νομίζω πως θα μπορέσω! όσο για το φαγητό μην ανησυχείς έχει το καλύτερο σε καλές τιμές αρκεί να ξέρεις! Τώρα πως θα μπω εκεί που λες δεν ξέρω... θα δω μετά αφού κοιμίσω τα παιδιά.. φιλάκια!

Δημοσίευση

εγω ειχα παει ροδο πριν ενα μιση χρονο γαμηλιο ταξιδι.. μεναμε στο φαλιρακι κ οοοοοοοοοολλλλλλαααα ηταν τελεια...τωρα εσενα ας σου απαντησουν κοπελες που ειναι απο εκει κ γνωριζουν λεπτομερειες..παντως ειναι μαγικα, ειχαμε παει λινδο, στις πεταλουδες κ μεσα στην πολη... παντου ομορφα ηταν..καλα να περασετε...

Δημοσίευση

κοριτσια...καλημερα...εμ....το ταξιδι ειναι 14 ωρες στο νερο...καμμια ιδεα πως θα περασουν??? δεν πηραμε καμπινα,πηρε ο μπαμπας μας μονο οποτε υπνος με βαρδιες!αλλα πως θα περασουν τοσες ωρες?τι να παρω μαζι για το καραβι???

αααα ροδιτισσες...τι καιρο κανει εκει οεο?να ξερω τι ρουχα θα παρω για το παιδι...το 28παιδι για την ακριβια...ναι ναι εγω θα του τα φτιαξω ολα παλι

Δημοσίευση

Ερώτηση κρίσεως…….

Γιατί πουλάκι μου να κάνετε τόόόόόσο μεγάλο ταξίδι με το καράβι??????? Αν είναι για το οικονομικό…. ΟΚ…. πάω πάσο…… αλλά εγώ, να ξέρεις, για να μην κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι το καλοκαίρι….. «έκανα την καρδιά μου πέτρα»….. και μπήκα σε αεροσκάφος…… κι είχα φθάσει εκεί σε 1 ωρίτσα…..

Τώρα….. όσον αφορά το πώς περνάνε τόσες ώρες στο καράβι….. κανένα βιβλιαράκι….. SUDOKU…… κανένα χαρτάκι για Αγωνία….. ή Ξερή…. ή Θανάση…… κανένα Walkman για μουσικούλα….. τι άλλο???? Ξέρω γω???? Και να κοιμηθείς κιόλας λιγουλάκι…… θα χρειαστείς ενέργεια εκεί που πας……

Παρεμπιπτόντως….. μην παραλείψεις να πας…… στην Παλαιά Πόλη….. όπου πρέπει να έχεις άπειρο χρόνο στη διάθεσή σου να την γυρίσεις όλη…… στο Τείχος…. στην Ακρόπολη της Λίνδου….. στο Φαληράκι για βραδάκι…… στην Παναγιά την Τσαμπίκα (εκεί δεν πήγα δυστυχώς….. next time!!!!!), στις Επτά Πηγές (που επίσης δεν πήγα, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!) κι οπωσδήποτε…… οπωσδήποτε όμως…… μην ξεχάσεις να πας στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Μάλλον πάντως….. δε θα δεις πεταλούδες τώρα…… για το τοπίο όμως να πας σίγουρα!!!!!!

Καλά να περάσεις!!!!! Θα περιμένουμε εντυπώσεις!!!!!!

Υ.Σ.: Να μου φιλήσεις την Ελενίτσα μου, άμα συναντηθείτε!!!!! Και πολλά-πολλά χαιρετίσματα και στην εγκυούλα Φανούλα μας!!!!!

Δημοσίευση

θα τις δω θα τις δω κοριτσακι μου καλο και θα τα μεταφερω!

δεν ειναι τοσο το οικονομικο οσο το οτι ο πατερας μου φοβαται τα αεροπλανα και η μητερα μου φοβαται τα καραβια και της πηρε εισιτηριο για καραβι οποτε επειδη ο πατερας θα κοιμαται τις περισσοτερες ωρες δε θελαμε να νιωθει μονη της!το οικονομικο λεγαμε κ εμεις να κανουμε την καρδια μας πετρα αλλα τελος παντων συγκυριες!

στην κοιλαδα με τις πεταλουδες ερωτω θα εχει καμπιες τωρα?

ξερει κανεις?

εχω φοβια στις καμπιες και αν δω μπορει να παθω τρελο σοκ....

αχ το θυμαμαι που ειχες παει...ειχες κανει μια μαγευτικη περιγραφη!!!

Δημοσίευση

Πόσο σε ζηλεύω!!! Τη λατρεύω τη Ρόδο!!!

Πήγα 5ήμερη με το Λύκειο και πέρασα σούπερ!

Οπωσήποτε να πας:

1.Παλιά Πόλη, να την γυρίσεις και να πιεις καφεδάκι στη χόβολη..

2.Λίνδο. Το χωριό είναι υπέροχο και να ανέβεις στο κάστρο (νομίζω κάστρο είναι) :P

3.Ροδίνι-Πεταλούδες.

4.Ενυδρείο

5.Γενικά προσπάθησε να το γυρίσεις το νησί. Αξίζει την προσοχή σου!

Αν σου αρέσει η rock, είχε ένα μαγαζί που λεγόταν τότε sticky fingers.

ΤΕΛΕΙΟ!

Έχει και κλαμπάκια πολλά και στην παραλία αλλά και πίσω απ' αυτήν.

Για φαγητό μην πας στα τουριστικά σημεία. Πήγαινε ακριβώς πίσω απ' αυτά. Υπέροχο φαγητό και πιο υπέροχοι άνθρωποι!!

Σίγουρα δε θα απογοητευτείς από την επίσκεψή σου εκεί. Το καλύτερο θα ήταν να πήγαινες καλοκαιράκι να απολαύσεις τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ παραλίες της!!! :woohoo: :woohoo: Να τα περάσεις ΣΟΥΠΕΡ!!!

Δημοσίευση

σε ευχαριστω πααααρα πολυ!

γενικως κοριτσια για τη ροδο μονο καλα λογια ακουσα μεχρι τωρα (εξαιρουμε την ακριβια)

θα το γυρισουμε οοοολο πιστευω μεσα σε 4μιση μερες...θα κατσουμε απο 25πρωι που φτανει το πλοιο μεχρι 29 αργα!

γενικως θεωρω σωστο να τιμαμε τα ελληνικα νησια!!!

Δημοσίευση

Μην ξεχάσεις να πάρεις κανένα μπουφανάκι και για το ταξίδι αλλά και για τη Ρόδο..

Πάρε κανένα βιβλίο που ήθελες πάντα να ξεκινήσεις και ποτέ δεν το έκανες. Θα το τελειώσεις!! Να κοιμηθείς και λίγο ε? Μην είσαι σα ζόμπι.. :P

Μπράβο Πηνελόπη!! Ακρόπολη της Λίνδου!! Και στην Παναγία Τσαμπίκα να πας!

Αν έχεις χρόνο και εξυπηρετεί, πετάξου μέχρι τη Σύμη..έχω ακούσει ότι είναι υπέροχη..

Με το Blue Star θα πας ε? Μέσω Σύρου-Μυκόνου? Θα περάσεις και από δω λογικά..

Δημοσίευση

Μην ξεχάσεις να πάρεις κανένα μπουφανάκι και για το ταξίδι αλλά και για τη Ρόδο..

Πάρε κανένα βιβλίο που ήθελες πάντα να ξεκινήσεις και ποτέ δεν το έκανες. Θα το τελειώσεις!! Να κοιμηθείς και λίγο ε? Μην είσαι σα ζόμπι.. :P

Μπράβο Πηνελόπη!! Ακρόπολη της Λίνδου!! Και στην Παναγία Τσαμπίκα να πας!

Αν έχεις χρόνο και εξυπηρετεί, πετάξου μέχρι τη Σύμη..έχω ακούσει ότι είναι υπέροχη..

Με το Blue Star θα πας ε? Μέσω Σύρου-Μυκόνου? Θα περάσεις και από δω λογικά..

Δημοσίευση

συροοοοο ε....αχ μακαρι να σε επισκευτουμε το καλοκαιρακιιιι χαχαχαχα οχι για το ταξιδι...για σενα ντε!χαχαχαχα

ααα ασχετο λεω να παρω το λαπτοπακι μου μαζι,στο καραβι σημα θα εχω λετε?

βλακεια ρωτησα ε?

ρε κοριτσια μακαρι να του παρει η ροδος τα μυαλα και να κανουμε κανενα μωρο! πραγματικα το σκεφτομαι νον στοπ!

Δημοσίευση

Μακάρι να τα καταφέρετε να κάνετε διακοπούλες στο όμορφο και ξεχωριστό νησί μας!! (τελείως τρελή με το νησάκι μας)..

Να πάρεις μαζι σου και την Kelly24 και θα τα περάσουμε σούπερ!!

Όσο για το λαπιτόπι...ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Ξέχασα να σου πω ότι το πλοίο έχει ασύρματο internet και σε καλύπτει σε όλο το ταξίδι!!! Θα πρέπει να πληρώσεις κάτι λίγα για να πάρεις τον κωδικό. Δεν ξέρω όμως να σου πω τιμή...

Δημοσίευση

αααα σουπερ θα σας στελνω απο το πλοιο τοτε !!!

χα την κελλυ ε...? μωρε λες? δεν μας χαλασε! ασε που θα πεσει πολυ γελιοοοο!!!

για κατσε να το σημειωσουμε αυτο!!!

παιδια θα παρουμε κ μαγιο μαζι μας...γιατι εχει πισινα το ξενοδοχειο!το πολυ πολυ να παθουμε κανενα καρδιακο!

πωπω νιωθω λες κ θα παω πενταημερη με το σχολειοοοο!!!!!

μιλινα στη συρο δεν ειχαν παει αυτοι απο τη ζωη της αλλης??

Δημοσίευση

Καλε δεν πας να ετοιμασεις καμια βαλιτσούλα;;;

Αιντε,ο Αγγελος θα τα κάνει όλα;;; :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Καλα να περασετε κοριτσαρα μου.Να ξεκουραστειτε και να ανανεωθείτε. :kiss::kiss:

Φιλακια πολλα.

Τσ τσ τσ.Υπο το μηδεν το καρμα.Μα τετοια εμπαθεια;;;ΕΛΕΟΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...