Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!!!


yiotaki!!!!

Recommended Posts

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ

ΠΟΙΟΣΕΙΝΑΙ ΦΕΙΚ Κ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!!!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ Κ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ Κ ΧΥΔΑΙΟ

ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ...

ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΕΙΚ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ

Κ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΜΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΨΕΥΤΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ Κ ΝΑ

ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ Κ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ...

ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ''ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ΄΄ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΚΑΛΑ

ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΛΙΕΣ!!!

Κ ΤΕΛΟΣ ΟΥΤΕ Η ΛΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Κ ΚΑΤΙΝΙΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

yiotaki mou gliko ti epathes etsi ksafnika.................diabaza ayta pou egrafes..kai xwris na to thelw..ta diabaza me entasi kai grigora....kai niwthw oti kapws etsi ta egrafes kai esi:(

iremise glikeia mou tha bgei neyriko to mwraki:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Κ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ

ΦΕΙΚ...

ΟΧΙ ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ!!ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ Κ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΤΑΚΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΜΑΣ ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΙΟΝΙΔΙΑ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Simfwnw k egw me auta pou eipw8ikan..Mporei na min lamvanw meros se polles sizitiseis alla se ka8imerini vasi eimai mesa k enimerwnome gia ola auta pou ginonte..Koritsia mou den 3eroume pote ma pote ti efere se tetoio simeio kapoia kopela na pei oti exei pei 4emmata ipervoles(an ontws einai 4eutiki opws lete)..An 8elete na apantisete gia na voi8isete y sas kanei na niw8ete kala eseis me ton eauto sas allo alla an den 8elete na asxolei8ite me to sigkekrimeno atomo aplws min apantisete oi prosvoles k oi kakies den voi8ane pou8ena!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ πιθανόν θα έπρεπε να είμαι η τελευταία που θα μιλούσε σε αυτό το θέμα μια και είμαι καινούρια αλλά θα πω την γνώμη μου.

Λοιπόν για το συγκεκριμένο άτομο που δημιουργήθηκε το θέμα΄απάντησα και εγώ, μια και στο καφέ το πρωί έλεγε ότι μας διαβάζει καιρό αλλά είχε τρομερή απασχόληση με τα παιδιά και δεν είχε και βοήθεια από τον σύζηγο. Μετά ανοίγει το αντίστοιχο ποστ. Μπήκα στην διαδικασία να την ρωτήσω γιατί είπε κάτι τέτοιο το πρωί και τώρα λέει άλλα.

Δεν νιώθω ντέντεκτιβ απλά επειδή νιώθω ότι ορισμένα είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά και λίγο στεναχωριέμαι που επηρρεαζόμαστε όλες από αυτό γι αυτό την ρώτησα. Δεν μου απάντησε και δεν ξαναασχολήθηκα.

Το θέμα το παρακολουθώ και το διαβάζω αλλά μπορώ να σου πω ότι λίγο στεναχωριέμαι με τα κορίτσια που της απαντάνε γιατί νομίζω ότι τις κοροϊδεύει και αυτές είναι τόσο γλυκιές και συμπαραστατικές!

Ίσως γι αυτό κάποια κορίτσια της απαντάνε σε αυτόν τον τόνο. Γιατί θέλουν να προστατέψουν τις φίλες τους από την κορόιδία.

Ελπίζω να μην δημιουργήσω αντιπάθειες γι αυτό που είπα!

Φιλιά σε όλες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με αυτά που λέτε. Όμως θέλω να επισημάνω κάτι.

Ένας κακόβουλος χρήστης που ενδεχομένως θα μπει εδώ και θα αρχίσει να γράφει κάποιες "ιστορίες":

1. επηρεάζει (θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με τα όσα γράφει) πολύ κόσμο που θα διαβάσει όλα όσα γράφει και διαμορφώνει ψυχολογίες

2. μπορεί να γράφει ανακρίβειες που ενδεχομένως να κοστίσουν λίγο ή πολύ σε κάποια άλλη κοπέλα που ενδεχομένως να ζει μια παρόμοια κατάσταση, ή να διανύει παρόμοιο μήνα εγκυμοσύνης κλπ κλπ

Αυτά τα δύο πράγματα τα θεωρώ πολύ σοβαρά και σημαντικά.

Και δε μπορώ να τα αγνοήσω. Γιατί θεωρώ πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παίζεις με την ψυχολογία, με τις καταστάσεις και τα προβλήματα του καθενός, λες και παίζεις με βόλους και ζάρια!

Το'χω γράψει κι αλλού: εγώ πάντα αντιμετωπίζω τους πάντες με καλή πρόθεση, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Δεν ξεκινάω με το σκεπτικό "α, κάτσε να δούμε αν είναι fake"! Αν όμως διαπιστώσω κάτι, κάτι μου ξενίσει, κάτι μου φανεί πολύ περίεργο, έχω το νου μου! Κι αν χρειαστεί, επικοινωνώ με τη Λένα, όπως άλλωστε έχω ήδη κάνει κάποιες φορές κι αποδείχτηκε ότι καλά είχα κάνει.

Αυτό που εγώ έχω να προτείνω είναι οτιδήποτε διαβάζουμε εδώ κι οπουδήποτε αλλού στο ίντερνετ, να το φιλτράρουμε πολύ καλά και αν κάτι μας προβληματίζει σε σχέση με τη δική μας κατάσταση και ιδίως όταν το θέμα αφορά την υγεία μας, να απευθυνόμαστε στον μόνο αρμόδιο για να απαντήσει: το γιατρό μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

sevasth nomizo oti imoyn ksekathari sto oti den exo voithia apo ton antra moy oson afora na plisiaso ta paidia moy kai imoyn apasxolimeni me to na ertho konta toys.kai sas eixa vrei giati arketes fores eixa parei simantikes plirofories edo.

tora an to provlima soy einai oti mpika k egrapsa ante apo do stin teliki.oraia dimokratia exete.oyte koroidepsa kanenan oyte tipota eseis moy kanate epithesi kai stin arxi den iksera to logo.an exei dimioyrgithei anastatosi edo logo kakoyboylon atomon tote valte apekso tampela oti apagoreuete na graftoyn alla atoma oste na kseroyme na min grafomaste sto sait poy exei ta panta gia tin nea mitera kai apo tin stigmi poy graftika eida oti exei ta panta gia tis alles miteres ektos apo mena giati kapoioi krinane oti einai dimokratiko na min exoyn oloi apopsi.

pragmatika lypamai poy den einai to sait poy voithaei nees miteres alla to sait opoy osoi prolavan na graftoyn prin 3xronia einai oi monoi poy mporoyn na milisoyn.gia na se vgalo apo ton kopo na asxolitheis mazi moy me dimokratikes diadikasies feugo moni moy giati pragmatika den mpika oyte gia na me vrisoyn oyte gia na sugxizo opos eipate toys allous.se euxaristo poy isoyn toso dimokratiki kai eugeniki.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελιά μου δεν χρειάζετε να πας πουθενά. Εγώ είμαι σχετικά καινούρια εδώ και δεν αντιπροσωπεύει το μάμυ.

Εξάλλου χάρηκα ιδιαίτερα που μετά από καιρό ψυχοθεραπιών και επισκέψεων σε ειδικούς που δε σε βοήθησαν τα κορίτσια του μάμυ τα κατάφεραν μέσα σε μία μέρα και σου έφτιαξαν τη ζωή.

Το μόνο που θα ήθελα είναι να μην επικαλείσε την δημοκρατία και όλα αυτά γιατί όπως έχεις εσύ το δικαίωμα να αναρτησεις τα θέματα, στα πλαίσια της δημοκρατίας σου έχω και εγώ το δικαίωμά μου να μιλήσω για τις επιφυλάξεις μου.

Επίσης δεν σου επιτέθηκα άμεσα (ναι όμως εσένα υπονοούσα!) και δεν σε πρόσβαλα ούτε σε έβρισα.

Είμαι στις μέλλουσες μανούλες Ιουλίου και τελικά εκεί έχω σκοπό να μείνω και να μην ξαναασχοληθώ με θέματα που δεν με ενδιαφέρουν. Σε αυτό συμφωνώ με την juliax και την andria.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαζι σου!

Κι εγω κουράστηκα να μπαινω στην διαδικασία "αμφιβολίας"

Συμφωνω σε όσα λετε και νευριάζω με τα fake ατομα, αλλα νευριάζω περισσότερο με τον εαυτό μου που νοιωθω ηλίθια όσες φορες απαντω και μετα μου βγαίνουν "πιθανότητες εξαπατησης".

Δεν είμαστε εδω για να λύσουμε τα ψυχολογικά των άλλων εφ'όσον δεν γνωρίζουμε να το κάνουμε, αλλα όποιος θέλει να απαντήσει ας απαντήσει σε όσα περίεργα, ανορθόδοξα και κουφα διαβάζει.

Έχουμε χάσει το νόημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

yiotaki!!!! Θα συμφωνήσω μαζί σου 100% !!

Η κατάσταση με το "κυνήγι μαγισσών" στο mammy έχει καταντήσει αηδία.Τα μισά θέματα ασχολούνται με fake users ή ψάχνουν να τους βρουν.

Είναι ενοχλητικό για τα κορίτσια που θέλουν αν ασχοληθουν με κάτι που τις προβληματίζει σε θεμα σχετικό με το αντικείμενο του mammy ή που θέλουν αν πουν τον πόνο και την ανησυχία τους.

Τα ίδια είχα πει και εγώ σε θέμα που άνοιξε μια κοπέλα που έχασε το μωράκι της και μέλος του mammy έθετε συνέχεια ερωτήσεις για να την φέρει σε δύσκολή θέση και αμφισβητούσε όλα όσα πέρασε.Είπα οτι αν δεν πιστεύεις κάποιον ή δεν συμφωνείς μαζί του απλά μην σχολιάσεις και μην ασχοληθείς!Κόντεψα να βρω τον μπελά μου, νομίζω οτι το μέλος αυτό παρεξηγήθηκε κι όλας.

Ας ασχοληθούμε πια με τα θέματα του mammy!!!

Fakeusers υπάρχουν παντού,θα υπάρχουν πάντα ,όπως και ανώριμοι άνθρωποι και τρελοί και...και...και...Ας το πάρουμε απόφαση και ας προχωρήσουμε στα σημαντικά! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχεις απόλυτο δίκιο...Δε λέω,υπάρχουν κι οι ψευτοχρήστες,αλλά ως εκεί.Εξάλλου,έχουμε όλες προσωπική ζωή να ασχολοηθούμε,ή κάνω λάθος;

Γιωτάκι,ασχολήσου με το μωράκι σου γλυκιά μου,κι άφησέ τες να ψάχνονται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνω κι εγω.. εχουμε τοσα ωραια θεματα να συζητησουμε,τοσα πραγματα να πουμε και να αλληλοβοηθηθουμε,που δεν αξιζει να αναλωνομαστε με αυτες τις ιστοριες.. κι εγω εχθες διαβασα κατι περιεργα πραγματα αλλα δεν μπηκα στον κοπο να απαντησω ουτε καν να γινω καχυποπτη.. το θεμα με μια αλλη κοπελα που αποκαλυφθηκε προσφατα με πληγωσε γιατι τη συμπαθουσα και μιλουσαμε καιρο,και ειχα παρει και θεση υπερ της (πολυ κακως γιατι στο τελος ενιωσα πολυ ηλιθια) και τελικα μου εμεινε μεγαλη πικρα απο ολο αυτο..

απο τοτε δεν μπαινω σε καμια τετοια διαδικασια..για την ψυχικη μου ηρεμια πανω απ'ολα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσο χαίρομαι που ανοίχτηκε αυτό το post! Εγώ μπορεί να μη γράφω συχνά την άποψή μου, μιας και ακόμα δεν έχω γίνει μητέρα και θεωρώ οτι μπορώ σε λίγα θέματα να βοηθήσω πραγματικά με τη γνώμη μου αλλά με κουράζει και με στενοχωρεί όλο αυτό που γίνεται με το ποιος λέει αλήθεια κλπ.

Θεωρώ οτι όλες μας έχουμε κρίση και μπορούμε να αποφασίσουμε αν θεωρούμε κάποιον fake. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην ασχοληθούμε παραπάνω με αυτό το άτομο.

Αυτά τα ολίγα είχα να δηλώσω :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγινα μελος δυο μερες πριν αποκαλυφθουν αυτα με την ελβιρα μπεμπα και απο εκεινη την μερα υπαρχει ενα τουλαχιστον θεμα καθε μερα αν η μια ειναι αληθινη η αν η αλλη ειναι ψευτικη !! ολες εσκασαν που η τετραπερατη πενεξυπνη ολιβια καλη της ωρα της κοπελιας ξεσκεπασε την υποθεση !! ε απο κεινη την μερα θελουν κι αλλες τα ευσημα ! αυτο ειναι ολο ! μονο που η γατα η ολιβια ειχε τεκμηρια και επιχειρηματα για τα οσα υποστηρηξε !! μια η ολιβια κοπελιες !! να ναι καλα και να παρει η ζουζουνα της το μυαλο της μαμας της !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ και εγω μαζί σου και ξέρω πολύ καλά για πιο θέμα μιλάς. Εχθές και σήμερα κάποιες κοπέλες επιτέθηκαν σε μια άλλη κοπέλα που έγραψε την δική της ιστορία. Τώρα ψέματα ήταν ή αλήθεια κανέις δεν ξέρει αλλά καμία δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει έτσι σε κανέναν.Τους ζήτησα να σταματήσουν την επίθεση γιατι πραγματικά δεν ξέρουμε τι προβλήματα έχει κάθε οικογένεια ασχέτος αν μας φαίνονται εμας εξωπραγματικά. Η κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα και καμία δεν το κατάλαβε. Λοιπών αν μας ενοχλεί κάτι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΤΕΛΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα να σου πω εγω δεν υποστηρηξα οτι ηταν ψευτρα αλλα οτι ειχε οντως πολυ μεγαλοπροβλημα γιατι περασα μια κατασταση και ευτυχως να ναι καλα ο γιατρουλης μου !!ποιλλες φορες αρνουμαστε να το πιστεψουμε η δεν τοι καταλαβαινουμε αλλα εχουμε προβλημα !!!! :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και δεν κάνουμε copy paste τις προσωπικές συζητήσεις που κάναμε με άλλους στο τσατ γιατί είναι ΝΤΡΟΠΗ ! ας σεβόμαστε και κάποια βασικά πράγματα, προσωπικά ενοχλήθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! δεν είμαστε 16χρονα !!! ελπίζω τουλάχιστον!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

annamaria.b έγραψε:

και δεν κάνουμε copy paste τις προσωπικές συζητήσεις που κάναμε με άλλους στο τσατ γιατί είναι ΝΤΡΟΠΗ ! ας σεβόμαστε και κάποια βασικά πράγματα, προσωπικά ενοχλήθηκα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! δεν είμαστε 16χρονα !!! ελπίζω τουλάχιστον!

ΑΧ ΠΕΣΤΩ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ Κ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..ΑΝ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ Κ ΟΙ ''ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ''ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

AFRODITH έγραψε:

annamaria.b έγραψε:

ΑΧ ΠΕΣΤΩ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ !!!![/quote:1bt5rkra]

Δεν καταλαβα, εγινε ΚΑΙ αυτο?????

Ανεπιτρεπτο!!!!!

Ντροπη και εξωρια σε οποιαν το εκανε!!!!! :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο ρε Αννα Μαρία.Φιλιά στη Ναταλία.

Και γενικα όπως είπε η Γιώτα αν κάτι δεν μας ενδιαφερει δεν απανταμε.

Το φορουμ είναι δημοσιο και ελευθερο οποτε οποιοσδηποτε μπορει να γραφει και να διαβαζει.

Ενταξει και εμενα με ενοχλεί το στυλ "Εσεις ρωτατε η Αννα απαντα" αλλα τι να κάνουμε;;;

Επισης Η Λένα δεν είναι ο κηδεμονας μας αλλα ο admin και ειναι υπευθυνη για τη σωστη λειτουργία του site.Oχι για το περιεχομενο του.

Δηλαδη τα άτομα που παρουσιαζονται στην τηλεοραση είμαστε σίγουροι ότι είναι αληθινα;;;Ε ετσι και εδώ.Αλλαζουμε καναλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...