Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι θα φαμε σημερα? ? ? ?

Recommended Posts

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kimon to pagotaki me ti nutela pos to eftiakses?

simera koritsakia ego epsisa psaraki pou mou efere i mama mou apo to nisi,tiganisa patates kai kolokithakia kai ekopsa kai mia xoriatiki.

avrio gemista exei to programma

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑRIANNA αυτη η τουρτα εχει ως εξης,τριμμενα μπισκοτα digestive,με βιταμ λιωμενο σαν βαση.Μια στρωση παγωτο αναμικτο η βανιλια,απο πανω ριχνουμε ρευστη νουτελα,με ενα κουταλι και κομματια σοκολατας mars αλλη μια στρωση παγωτο σοκολατα,απο πανω νουτελα,kαι 1-2 φακελακια malteasers για στολισμα!!!!ειναι πανευκολη,και φοβερη! :woohoo: Φτιαχνω και μονη μου παγωτο,αλλα για πιο γρηγορα,παρε ετοιμο,και αφησε το λιγο εξω να μαλακωσει!φτιαξτην και θα με θυμηθεις! ;)

tha tin dokimaso giati akougetai laxtaristi-miam,miam!!!

proxthes eftiaksa tin tourta pagoto me vasi kormo pou eida apo tin argyro ston ant1-super einai!!!

den eixa grapsei sto post,alla sas diavaza kai ekleva idees kai syntages!

loipon kimon pata 10me1 ,meta syntages, meta ekei pou leei deite oles tis syntages.

tha sou anoiksei ena parathiro pou tha paizei tin pio prosfati syntagi kai mikra parathirakia pou tha exoun tis proigoumenes.

esy mpes selida 2 tourta pagoto pou egine 10/6

an den tin vreis pes mou

:laugh: bravo kali mou!!!

kaliteri tha einai me sokolata galaktos!!!pos den to skeftika kai ego :blink::lol: -tin epomeni fora.

simera ftiaxno mia apli makaronada me freskia ntomatoula kai tono, giati xthes me ta gemista ekana tin kouzina xalia( :blush: )kai kathariza olo to mesimeri.

filakiaaa

kalimera koritsakia :cheer:

pou xathikate kale kai den ksero ti na mageirepso simera :blink::lol:

gia peite kamia idea...to mono pou mporo na skefto einai kati brizoles xirines pou exo alla den thelo na tis kano psites sto fourno me ton aplo tropo-skordaki ,lemonaki,rigani...ktl

exete kamia kali sintagi na tis ftiakso???

a xthes ekana pastitsio :silly:

καλημερα μαριαννα!

λοιπον αν θελεις μπορω να σου πω να τις φτιαξεις οπως τις κανω εγω...ειναι τελειες...ειτε χοιρινες ειτε μοσχαρισιες...θα με θυμηθεις.. ;) περιμενω..

δεν βλεπω να μου απαντας μαριαννα αν θελεις τη συνταγη...

εγω θα σου την γραψω κι αν θελεις εκτελεσετην εν ψυχρω.. :laugh: :laugh:

αφου πλυνεις τις μπριζολες τις στρωνεις στο ταψι και τις αλατοπιπεροριγανιζεις..στρωνεις απο πανω τους φετες τυρι του τοστ,μετα κοβεις ροδελες ντοματες πανω απο το τυρι,μετα κοβεις πρασινη πιπερια οπως την κοβουμε στη σαλατα κι αν θελεις στο τελος τριψε τυρι φετα..εγω βαζω καθως επισης και ροδελες κρεμμυδι..προεραιτικα..ριχνεις λιγο λαδακι και λιγο νερακι και τις βαζεις στο φουρνο καμια ωριτσα περιπου στους 180

στον αερα να ψηθουν...(προσοχη μη τις γυρισεις ετσι θα ψηθουν)γινοντε λουκουμι...και μυριζουν σαν πιτσα...

αν τις φτιαξεις καλη επιτυχια... :kiss:

γωγάκι είναι όντως πολύ ωραίες έτσι.

Εγώ τις φτιάχνω έτσι αλλά γεμιστές.

Μου τις κόβει ο χασάπης παχουλές, τις κόβω και τις γεμίζω έτσι.

Ωραίες είναι και γεμιστές με λιαστή ντομάτα, φέτα, βασιλικό

και σκορδάκι.

Σήμερα θα φάμε μπιφτεκάκια με σαλάτα :)

Καλημέρα :kiss::kiss:

καλημερα μιλινακι...ναι οντως πολυ ωραιες...κι ετσι οπως εγραψες κι εσυ θα πρεπει να ειναι τελειες...φαντασια και ορεξη για δημιουργια να υπαρχει κι ολα γινοντε...και φυσικα ορεξη (που δεν μας λειπει) ;) για να τα φαμε... :laugh: :laugh:

καλη σου μερα!!! :kiss::kiss::kiss:

μακαρι να ειχα την οικονομικη δυνατοτητα να ανοιγα ενα μεζεδοπωλειο...

η χαρα μου να μαγειρευω να δημιουργω και να βλεπω τον αλλον να τρωει και να το ευχαριστιεται...

τελος παντων ενα ονειρο που εμεινε ως ονειρο...

episis yparxei kai mia saltsa pou ftiaxno me giaourti kai rokfor pou ti rixneis pano apo psites brizoles h kotopoulo kai einai teleia, alla den tin troei o antras mou kai to kano mono otan kalo kosmo.tha sas ti grapso se ligo

loipon epaniltha :cheer:

gia ti sos rokfor:vazo voutiraki se ena tigani kai tsigarizo elafra kremidaki fresko kai ligo skordaki.prostheto ena mikro kommati rokfor h blue cheese ospou na kontevei na liosei. meta vgazo apo ti fotia kai rixno ena kesedaki gyaourti (full lipara)kai ligo krema galaktos kai anakatevo grigora.alati piperi anitho kai mia xoufta kitrino tyri gia na ginei lastixoto kai etoimi.

an thelete na tin servirete argotera kai prepei na ksanazestathei, vazeis perissotero krema galaktos kai ligotero gyaourti.

elpizo na sas aresei :lol: :silly: :)

μμμμμμμμμμ....πολυ καλη τη βλεπω...και μονο που τη διαβασα νομιζω πως εχω στο στομα μου τη γευση της...ευχαριστουμε πολυ μαριαννα.. :kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...