Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι θα φαμε σημερα? ? ? ?

Recommended Posts

απ'οτι καταλαβα ολα τα μελη εκμεταλεβονται τις γνωσεις σου γωγακι :laugh:

ξερω και εγω μια καλη με σουπιες.για πες να ανταλλαξουμε :cheer::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 240
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλε ανθουλα νομιζα οτι με δουλευες,επειδη ξερω οτι το κατεχεις πολυ καλα το αθλημα ;)

εγω ξερω κοκκινιστες,κρασατες-ρηγανατες,γεμιστες με τυρια πικαντικα ψητες,και με ρυζοτο..διαλεχτε... :P

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ!!μιας και ειναι φρεσκες θα τις αξιοποιησω το καλυτερο δυνατο!λεω να τις γεμισω!!με λαχανικα και ρυζακι !!! :woohoo:

ΚΙΜΟΝ...ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ...

ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΓΓΕΤΙ...ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ???

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!

Κ ΤΟ ΣΟΥΠΙΟΠΙΛΑΦΟ(ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΑΝΙ)

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Καλημερα σε ολες!!! :cheer:

Κιμον τις εφτιαξες τις σουπιες?εγιναν καλες?

εμεις σημερα εχουμε ομελετα φουρνου με λαχανικα και τυρια(super καλοκαιρινο) και τορτελινια με φρεσκια ντοματουλα :silly: :laugh:

Σουπιοπιλαφο....χμμμ :woohoo: καλοοοοο....καλα αυτο με το σπαγγετι και το μελανι το εφαγα στο Αγγιστρι περσι και δεν θα το ξεχασω ποτε!!παντως σημερα τις γεμισα με ρυζακι,πιπεριες ψιλοκομενες καροτακι και κολοκυθακι απο το μποστανι μας!! :woohoo:

Σημερα το μεσημερι ειχα φτιαξει μοσχαρακι στην γαστρα με κρασι και ρυζι μπασματι στον ατμο!το απογευμα τρωγομουνα,ετσι εφτιαξα ενα σουφλε...ολα τα λεφτα,με φυλλο κρουστας,λουκανικα και τυρι φετα,σε φορμα κεικ,εγινε αναρπαστο!απο γλυκακι ετοιμασα ενα κορμο με 3 μονο υλικα...σαντυγι,μπισκοτα και νουτελα που ειδα απο καποιο blog,πολυ αφρατο και ελαφρυ!! :woohoo:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΕΜΕΙΣ ΤΡΩΜΕ 6 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ-ΕΝΝΙΟΤΕ 7- Κ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ Η ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ Η ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ...ΕΚΑΝΑ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ (ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ...18 ΜΙΚΡΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΓΕΜΙΣΑ...) Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ (ΑΝΗΨΙΟΣ)ΕΚΑΝΑ ΚΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ...Ο ΚΙΜΑΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟΣ Κ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΠΟΥΤΑΚΙ ΑΥΡΙΟ!

ΕΧΤΕΣ ΕΒΡΑΣΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ

Κ ΕΚΟΨΑ Κ ΜΙΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ Κ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ...ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΒΑΖΑ Κ ΛΙΓΟ ΤΖΙΝ ΜΕΣΑ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΜΥΡΩΔΙΤΣΑ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΥΒΩ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ Κ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ...ΑΝ Κ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ 2 ΣΠΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ!!!

ΚΙΜΩΝ ΠΟΛΥ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΤΕΛΑ...ΓΙΑ ΠΕΣ....

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΟΥΤΕΛΑ...ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΖΑ!!!

NANABILL ειναι πανευκολο...και σκετος αφρος!!! :woohoo: ενα κουτακι κρεμα γαλακτος μεσαιου μεγεθους οχι τεραστιο,χτυπημενο καλα σε σαντυγι,χωρις ζαχαρη ομως γιατι εχει η νουτελα!ανακατευουμε με ενα βαζακι νουτελα και ενα πακετο πτι μπερ κομματακια!εγω εβρεξα τα μπισκοτα με 2 κουταλιες σουπας baileys!ειναι...ολα τα λευτα!!το βαζεις σε μακροστενη φορμα και μετα καταψυξη!εγω το βαλα σε αλουμινοχαρτο λογω ελλειψης φορμας.!Και που να δεις την πανακοτα με νουτελα!!! :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...